-->

Νομικά θέματα - Θεματολογία


Kavala G.G.law firm

Κλήση
στο κινητό

messenger-kavala-lawyers

George
Giagkoudakis

voice search

Φωνητική
Aναζήτηση


videos,Kavala G.G.law firm

Youtube
βίντεοΠροσοχή: Νέος Ποινικός Κώδικας & Κώδικας Ποινικής Δικονομίας. Σε ισχύ από 1 Ιουλίου 2019.

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)

Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


31/5/13

Καλό ΚαλοκαίριΣας εύχομαι Καλό Καλοκαίρι μιας και οι υψηλές θερμοκρασίες το έχουν φέρει ήδη και οι περισσότεροι από εμάς βρίσκονται στις παραλίες  εδώ και μέρες.

Στους χαλεπούς αυτούς καιρούς της οικονομικής ασφυξίας, όταν λαμβάνονται μέτρα από τη κυβέρνηση τα οποία κανένας πιά δεν ξέρει πόσα επιπλέον θα είναι, αν αποδώσουν και πότε, το αν η χώρα θα βγεί από το οικονομικό αδιέξοδο χρειάζεται όλοι μας να φροντίσουμε περισσότερο τον εαυτό μας για να ανταπεξέλθουμε δυνατότεροι των νέων δύσκολων συνθηκών.
Θα πρότεινα λοιπόν:

α. να αρχίσουμε όλοι μας κάποιο είδος συστηματικής σωματικής άσκησης, ο καθένας αυτό που τον ευχαριστεί π.χ. περπάτημα, ποδήλατο, κολύμπι, μπάσκετ κ.λ.π. (με προηγούμενη σύμφωνη γνώμη του ιατρού μας)

β. να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, τρώγοντας ανεπεξέργαστες τροφές χωρίς συντηρητικά, υιοθετώντας τη μεσογειακή διατροφή.

γ. να είμαστε όσο μπορούμε θετικοί με τους συνανθρώπους μας, να συσφίξουμε τις οικογενειακές μας σχέσεις,

δ. Να υιοθετήσουμε απλό τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τον υπερκαταναλωτισμό.

ε. να επιμένουμε στο να βελτιωθούμε ως άνθρωποι και πολίτες αυτής της χώρας και να ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ συνεχώς για τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, τις εξελίξεις που ραγδαία συμβαίνουν στη χώρα μας και στο κόσμο.


Γιώργος Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Ιντερνετ
Γιά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μαςGeorge Giagkoudakis Law Office


* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα. Αν όμως ψάχνεις από κινητό τότε πάτησε δεξιά το κουμπί με το δεξί βέλος (στην ίδια ευθεία με το κουμπί Αρχική σελίδα) μέχρι να δεις όλα τα διαθέσιμα αποτελέσματα. Εξάλλου μπορείς να δεις παρακάτω σχετικά θέματα αυτόματα σε τίτλους (έως και 4) για κάθε άρθρο που επέλεξες να αναγνώσεις.*kavala-dikigoroi-legal tipsTip of the day


googlesearch-kavala-blog
Ψάξε μέσω Google


Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120
Χάρτης/Map

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ