Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.

Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! "Bring me your problems and I will offer you solutions". - Αποκλειστικά και μόνο το Kavala lawyer blog, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις πχ διαζύγιο. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω της φόρμας "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 530 άρθρα/κείμενα, 30 videos, 43 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! 'Ηδη μέχρι σήμερα πάνω από 750.000 σελίδες του blog προβλήθηκαν και διαβάστηκαν από τους επισκέπτες μας! Εδώ θα βρείς ό,τι ψάχνεις με ποιοτικό περιεχόμενο και δεν βρίσκεις πουθενά αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου στο kavala lawyer blog με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη από ειδικό δικηγορο.
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα για διαζυγιο, οικογενειακά, ποινικά και αστικά θέματα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SSL: Σερφάρισε στο kavala lawyer blog με ασφάλεια με την υποστήριξη πρωτοκόλλου ασφαλείας (SSL). Ένδειξη ασφαλούς σύνδεσης (πιστοποίηση server, ισχυρής κρυπτογράφησης) είναι η εμφάνιση πράσινου λουκέτου στη μπάρα url στο πεδίο δ/νσεων του browser σας και το https αντί του http πριν το kavala-lawyer.blogspot.gr
> 5. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και χρήσιμο ενημερωτικό υλικό.

Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μπορείς να μας εμπιστευτείς και εσύ τώρα! Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Website: Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα https://dikigoros-diazygion.gr
* Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογία


Προσοχή: Νέος Ποινικός Κώδικας & Κώδικας Ποινικής Δικονομίας. Σε ισχύ από 1 Ιουλίου 2019. Διορθώσεις σφαλμάτων νόμων

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


voice search

Φωνητική
Aναζήτηση
map-kavala-lawyers

Που θα μας
βρείτε
Kavala G.G.law firm

Click To Call


Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

*

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

ΑΜΕΣΑ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
Εδώ και τώρα αποτελεσματική νομική βοήθεια. Δίπλα σου όλο το 24ωρο Είμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στο πλευρό σου με εντιμότητα και επαγγελματισμό μέχρι το τέλος. Τιμούμε τον λόγο μας. Ό,τι λέμε το κάνουμε πράξη. Ο λόγος μας συμβόλαιο!


 • Νοιαζόμαστε πραγματικά για τον εντολέα μας και είμαστε στο πλευρό του.
 • Προσφέρουμε λύσεις που δουλεύουν, λέμε τα πράγματα όπως έχουν - με τα συν και τα πλην - με  ειλικρίνεια, 
 • Δουλεύουμε για να κάνουμε ευτυχή τον εντολέα μας.

ΓΙΑ ΣΕΝΑ που ψάχνεις ΔΙΚΗΓΟΡΟ, επειδή βρίσκεσαι σε ανάγκη, σε μια δύσκολη κατάσταση, είσαι αναστατωμένος, μπερδεμένος και χρειάζεσαι άμεσα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ και ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.

Κατ' αρχήν να ξέρεις ότι νοιαζόμαστε πραγματικά για τον εντολέα μας. Καταλαβαίνουμε απόλυτα αυτήν την κατάσταση σου.  Ειλικρινά ασκούμε το λειτούργημα του δικηγόρου (μάχιμη δικηγορία συνεχώς από το 1990), γιατί μας αρέσει να βοηθάμε και να εξυπηρετούμε τους συνανθρώπους μας στα δύσκολα. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε με την ειδική γνώση και πολύχρονη εμπειρία που έχουμε  για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην υπόθεσή σου.

Για εμάς ο ρόλος του δικηγόρου  είναι αυτός του φίλου, του πραγματικού συμπαραστάτη. Του ανθρώπου που δίνει με τις συμβουλές του και την ειδική του γνώση πολύτιμη βοήθεια για να ξεπεραστούν τα δύσκολα προβλήματα. Η ειδική γνώση, η εμπειρία ο καλός λόγος και η ανθρωπιά  είναι  το "φάρμακο" που θα "γιατρέψει" τους "πάσχοντες" από προβλήματα καθημερινά που φαίνονται βουνό αμετακίνητο.

Εμείς μπορούμε να σου παρέχουμε την κατάλληλη λύση. Μια λύση που έχει δουλέψει και στο παρελθόν και θα δουλέψει και τώρα. Θα νιώσεις ασφαλής εσύ και η οικογένειά σου. Θα απαλλαγείς από σκοτούρες και βασανιστικές σκέψεις και αμφιβολίες και ενδεχομένως από άσκοπες δικαστικές διαμάχες. Θα γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Σου παρέχουμε υπεύθυνη γνώμη δικηγόρου - νομικού συμβούλου για το τι θα πρέπει να κάνεις σε μια κατάσταση που κινδυνεύουν τα δικαιώματά σου. 'Ενα "οδικό χάρτη", μια "πυξίδα" για να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τα απροσδόκητα και να πράξεις τα δέοντα. Επίσης κάνουμε άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για υπεράσπιση και άσκηση όλων των δικαιωμάτων σου στα δικαστήρια. Ως εντολέας μας θα ενημερωθείς υπεύθυνα για το τι ισχύει νομικά στην περίπτωσή σου. Πως μπορείς να κινηθείς νομικά. Τι χρειάζεται να κάνεις, ποια η σχετική διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσεις και θα απαντήσουμε για ό,τι άλλο σε απασχολεί έντονα.

        Να ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να συνεργαστείς μαζί μας :

 • Νοιαζόμαστε πραγματικά για  τον εντολέα μας και είμαστε στο πλευρό του.
 • Σου προσφέρουμε λύσεις που δουλεύουν. Λέμε τα πράγματα όπως έχουν - με τα συν και τα πλην - με  ειλικρίνεια.
 • Δουλεύουμε για να κάνουμε ευτυχή  τον εντολέα μας, και ειδικότερα σου παρέχουμε:
 • Ειδίκευση για επιτυχές αποτέλεσμα στην υπόθεση σου.
 • Πολύχρονη εμπειρία μάχιμης δικηγορίας για ασφαλή χειρισμό των υποθέσεων σου. 
 • 'Αριστη εξυπηρέτηση και βοήθεια σου άμεσα πιστά και με συνέπεια.
 • Άμεση ανταπόκριση, εξυπηρέτηση και νομική υποστήριξη σε 24ωρη βάση. Ουσιαστικές, κατατοπιστικές και χρήσιμες απαντήσεις. Πολύτιμες Νομικές συμβουλές. Εξωδικαστικές ή δικαστικές ενέργειες και εκπροσώπηση σε δικαστήρια. Την καλύτερη λύση στα προβλήματά σου άπαξ και διά παντός.
 • Γνώση και χρήση της τελευταίας τεχνολογίας και του 'Ιντερνετ προς το συμφέρον σου.  Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να συνεργαζόμαστε μαζί σου εύκολα και γρήγορα και να επιλύουμε άμεσα τα προβλήματα, πράγμα που σώζει πολύτιμο σε όλους μας χρόνο και χρήμα.
 • Εξαιρετική προσβασιμότητα. 'Αμεση online επικοινωνία/ανταπόκριση το αργότερο εντός 24 ωρών  μέσω ασφαλούς live chat (ζωντανή συνομιλία) ή Skype καθώς και άμεσης τηλεφωνικής επικοινωνίας, γιατί είμαστε στο πλευρό σου, πάντα όταν μας χρειαστείς. 
 • Online Ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης σου μέσω ειδικής σελίδας με πρόσβαση σου ανά πάσα στιγμή με το προσωπικό σου username και password, που θα σου δώσουμε ειδικά για αυτό το σκοπό.
 • Πραγματικό ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ενδιαφέρον ειδικά για σένα και φροντίδα για την υπόθεση σου. Προσφορά εξατομικευμένων υπηρεσιών και εξυπηρέτηση με έμφαση στον άνθρωπο. Προσφέρουμε σε σένα προσαρμοσμένες υπηρεσίες ακριβώς στις ανάγκες σου με ευγένεια, φιλικότητα,  σεβασμό και την προσοχή που σου αξίζει αληθινά.
 • Πρόσβαση Νομολογίας Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης από το 1974 έως σήμερα), που είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών σου.
 • Ενημέρωση μέσω μεγάλης και έγκυρης Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών (ΝΟΜΟΣ) σχετικά με τη Νομοθεσία και Νομολογία Δικαστηρίων (Ελληνικών και ΕυρωπαΪκών), που σχετίζονται με την υπόθεσή σου.
 • Νομικές υπηρεσίες σταθερά υψηλής ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση, που παρέχουμε ήδη συνεχώς και υπεύθυνα από το 1990 με υπευθυνότητα και εχεμύθεια.
 • Τιμές παροχής υπηρεσιών ξεκάθαρες από την αρχή, που να ανταποκρίνονται πλήρως στην υψηλή αξία των υπηρεσιών μας.
 • Πανελλαδική υποστήριξη από ένα ευρύτατο δίκτυο νομικών συνεργατών και άλλων επιστημόνων  για ένα επιτυχές αποτέλεσμα στην υπόθεσή σου.


Για τις λύσεις που δώσαμε επιτυχώς στο παρελθόν μπορείς να δεις τα παρακάτω:

-Διαβάστε τώρα μια αληθινή μικρή ιστορία από δικαστική υπόθεσή μου
-Δείτε ενδεικτικά μερικές από τις πολλές δικαστικές αποφάσεις  υποθέσεων που χειρίστηκα επιτυχώς:

1. αριθ. 42-2003 Πολυμ. Πρωτοδικείου Καβάλας, 

(δημοσιεύτηκε στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ)

2. αριθ. 2376/2004 Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας

(δημοσιεύτηκε στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ)

3.Αριθμός 64/2015 ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ - Διαζύγιο κατ' αντιδικία - (δημοσιεύτηκε στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ)


4. Αριθ. 200/2014 ΜΟΝ ΠΡΩΤ ΚΑΒΑΛΑΣ- Επιμέλεια, διατροφή συζύγου, τέκνων κλπ -(δημοσιεύτηκε στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ)


5.  Απόφαση .. /2014  Μον. Πρωτ. Καβάλας διαζυγίου λόγω διετούς διάστασης


6. Απόφαση  .../2014 Μον. Πρωτ. Καβάλας (ασφαλ. μέτρων) για επιμέλεια  διατροφή ανηλίκων, διατροφή συζύγου και διατροφή ενήλικου τέκνου


7. Ασφαλιστικά Μέτρα -προσωρινή ρύθμιση κατάστασης επιμέλεια, διατροφή, χρήση οικογενειακής στέγης

8.  Συναινετικό διαζύγιο 

9.  Επιμέλεια ανηλίκου και διατροφή του στο πατέρα - Απόφαση ασφαλιστικών μέτρων

10.  Αριθ. 50/2006 απόφ. Μον. Πρωτ. Καβάλας για διατροφή της εν διαστάσει συζύγου

11.  .... /2018 απόφ. Μον. Πρωτ. Καβάλας  ασφ/κών μέτρωνΤι αποφάσισε το δικαστήριο για διατροφή και επικοινωνία 16 μηνών ανηλίκου τέκνου?


* 'Αρθρα μου δημοσιευμένα στο Τοπικό Τύπο ΕΔΩ
Το προφίλ μου στο blog  
* Σύντομο Βιογραφικό μου
* Δείτε τι έγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών μου


Είπαν για μένα:

Γ.Τ. "Η αφοσίωσή σου σε αυτό που κάνεις και ο επαγγελματισμός και το μεράκι σου για το επάγγελμα σου είναι οφθαλμοφανές και σε κάνει να ξεχωρίζεις..."

Μ.Κ. " ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..."

Π.Δ.  ".. όσα χρόνια παρακολουθώ και τη δουλειά που κανεις απο το μπλογκ πιστευω πως δεν αφηνεις χωρις μελέτη και τεκμηρίωση κατι οπότε αυτό μου εμπνέει εμπιστοσύνη....  και γενικά μου μιλησες πολύ ειλικρινά κι αυτο προσωπικά εμενα με κερδιζει και το εμπιστεύομαι......θεωρώ πως ανηκεις στη μειοψηφια των τιμιων εργατικών δικηγόρων που αξίζουν εμπιστοσύνης"

Β.Α. "......απλά είστε άνθρωπος πρώτα απ όλα, και δεύτερον όχι επιπόλαιος δίνοντας ψεύτικες ελπίδες..."

Κ.Π. "...Pistewo oti ise sostos ke ilikrinis afto se xehorizi apo orismenous...."
Όπως με τα προβλήματα υγείας έτσι και με τα νομικά προβλήματα πρέπει να είναι ύψιστη προτεραιότητα σου να τα λύσεις ΑΜΕΣΑ με συνδρομή δικηγόρου προς αποφυγή απώλειας νομίμων δικαιωμάτων σας ή άλλων δυσμενών συνεπειών. 

Εν κατακλείδι, ένα σημαντικό πράγμα θα πρέπει να σου πω:

ΜΗ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ. ΚΑΛΕΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΛΕΣΕ  ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. Πως μπορώ να σε βοηθήσω (παραδείγματα)

1. Χρειάζεστε μια υπεύθυνη γνώμη δικηγόρου - νομικού συμβούλου για το τι θα πρέπει να κάνετε σε μια κατάσταση που κινδυνεύουν τα δικαιώματά σας, έναν οδικό χάρτη για να αποφύγετε τις κακοτοπιές και τα απροσδόκητα και να πράξετε τα δέοντα. Είμαι κοντά σας άμεσα και υπεύθυνα να σας κατατοπίσω τι ισχύει τι δεν ισχύει και τι θα είναι το καλύτερο για την περίπτωσή σας και προς όφελός σας.

2. Είστε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό και χρειάζεστε να ασκήσετε αγωγή, να παρασταθείτε σε αστικό ή ποινικό δικαστήριο ή άλλη δικαστική αρχή ή υπηρεσία και δεν θέλετε να ερημοδικασθείτε ή να δικασθείτε απόντες. Είμαι σε θέση να κάνω υπεύθυνα και άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για  υπεράσπιση και άσκηση όλων των δικαιωμάτων σας.
 ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στα ερωτήματα σου, όπως:

1.  Ποια είναι τα δικαιώματά σου και πως κατοχυρώνονται?

2. Τι ισχύει νομικά στην περίπτωσή σου? 

3. Πως μπορεί να είσαι καλυμμένος νομικά? Πως να προστατευτείς?

4. Πως μπορείς να κινηθείς νομικά. Τι μπορείς να διεκδικήσεις?   Τι χρειάζεται να κάνεις? Ποια είναι τα βήματα ακριβώς?

5.  Ποια η σχετική διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσεις και πόσο θα κρατήσει?Κάλεσέ μας ΕΓΚΑΙΡΑ για να μη χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου. Σωστές νομικές συμβουλές με την καλύτερη και  γρηγορότερη λύση ειδικά για ΕΣΕΝΑ!


Μην αφήνεις τεράστια ερωτηματικά να αναστατώνουν την οικογενειακή ζωή σου* ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. Θα χαρώ να μιλήσω μαζί σου για το θέμα που σε απασχολεί.  Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την επίσκεψη στο ενημερωτικό blog μου.             Επικοινώνησε έγκαιρα μαζί μας για μια πρώτη 
εκτίμηση της υπόθεσής σας, προτού να είναι αργά.
  Αναλαμβάνουμε υποθέσεις και εκτός Καβάλας, όπως στη  Δράμα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Ανατολική Μακεδονία Θράκη.  Επίσης  και σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με άλλους δικηγόρους. Για υπόθεσή σας καλέστε μας στα τηλέφωνα 25108434031, 
κιν. 6945227120 (cosmote)

* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.


☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

*kavala-dikigoroi-legal tipsTip of the day


googlesearch-kavala-blog
Ψάξε μέσω Google


Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120
Χάρτης/Map

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.* Σχετικά: οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων. δικηγοροι οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για σας. Διαζυγιολόγος, divorce lawyer, δικηγοροι, ειδικός δικηγορος, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο.Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
Γνωστός δικηγορος για διαζυγια, Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα.ΚΟΝΤΕΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ-ΚΟΝΤΕΛΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ, βενιζέλου 34. ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΚΑΛΙΤΣΗΣ ΜΗΝΑΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΑΜΑΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ, αναβασις φροντιστηριο, Νέγκογλου, Αμάντα, Τάτση ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας. δικηγοροι, lawyer kavala. legal and law. δικηγοροι για διαζυγια και οικογενειακό δίκαιο.Δικηγοροι καβαλας μονιος τζιμας καλαιτζης κωνσταντινα ποινικολογοι μπαχαρης αθανασιου γακης δικηγορος ιωαννης ΚΑΒΑΛΑΣ ποινικο παπαγιανης μαρια διαζυγιων παπαγιανιδης παναρετος χρηστος βελακης τριανταφυλλιδης βλαχου παπαρης μπαλαμπανογλου κοιμτζιδης καραγιαννακιδης γραμμενος αντωνιαδης τικοπουλος μυλωνα αποστολος αυγουλα ηλιας στεφανου αποστολιδης τωρα γιαγκουδακης κωνσταντινιδης δικηγοροι λεωνιδας μιγγος λαμψιας γεωργιαδης παυλος κωστουδης τηλεφωνο ΚΑΒΑΛΑ καλφας παρασχος κωνσταντινος λαγοπουλου σταμου παππας ζαχαρακης λυμπερακης αργυριου παπουτσης. αθανασιου συμπαραστάτης του Δημότη, εργατολογος, εργατολογοι, υπεχρεωμενα νοικοκυρια, αλλοδαποι