Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.

Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)

Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας

*

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

ΑΜΕΣΑ ΠΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ
Εδώ και τώρα αποτελεσματική νομική βοήθεια. Δίπλα σου όλο το 24ωρο Είμαστε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στο πλευρό σου με εντιμότητα και επαγγελματισμό μέχρι το τέλος. Τιμούμε τον λόγο μας. Ό,τι λέμε το κάνουμε πράξη. Ο λόγος μας συμβόλαιο!


 • Νοιαζόμαστε πραγματικά για τον εντολέα μας και είμαστε στο πλευρό του.
 • Προσφέρουμε λύσεις που δουλεύουν, λέμε τα πράγματα όπως έχουν - με τα συν και τα πλην - με  ειλικρίνεια, 
 • Δουλεύουμε για να κάνουμε ευτυχή τον εντολέα μας.

ΓΙΑ ΣΕΝΑ που ψάχνεις ΔΙΚΗΓΟΡΟ, επειδή βρίσκεσαι σε ανάγκη, σε μια δύσκολη κατάσταση, είσαι αναστατωμένος, μπερδεμένος και χρειάζεσαι άμεσα ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ και ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ.

Κατ' αρχήν να ξέρεις ότι νοιαζόμαστε πραγματικά για τον εντολέα μας. Καταλαβαίνουμε απόλυτα αυτήν την κατάσταση σου.  Ειλικρινά ασκούμε το λειτούργημα του δικηγόρου (μάχιμη δικηγορία συνεχώς από το 1990), γιατί μας αρέσει να βοηθάμε και να εξυπηρετούμε τους συνανθρώπους μας στα δύσκολα. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε με την ειδική γνώση και πολύχρονη εμπειρία που έχουμε  για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην υπόθεσή σου.

Για εμάς ο ρόλος του δικηγόρου  είναι αυτός του φίλου, του πραγματικού συμπαραστάτη. Του ανθρώπου που δίνει με τις συμβουλές του και την ειδική του γνώση πολύτιμη βοήθεια για να ξεπεραστούν τα δύσκολα προβλήματα. Η ειδική γνώση, η εμπειρία ο καλός λόγος και η ανθρωπιά  είναι  το "φάρμακο" που θα "γιατρέψει" τους "πάσχοντες" από προβλήματα καθημερινά που φαίνονται βουνό αμετακίνητο.

Εμείς μπορούμε να σου παρέχουμε την κατάλληλη λύση. Μια λύση που έχει δουλέψει και στο παρελθόν και θα δουλέψει και τώρα. Θα νιώσεις ασφαλής εσύ και η οικογένειά σου. Θα απαλλαγείς από σκοτούρες και βασανιστικές σκέψεις και αμφιβολίες και ενδεχομένως από άσκοπες δικαστικές διαμάχες. Θα γλιτώσεις πολύτιμο χρόνο και χρήμα. Σου παρέχουμε υπεύθυνη γνώμη δικηγόρου - νομικού συμβούλου για το τι θα πρέπει να κάνεις σε μια κατάσταση που κινδυνεύουν τα δικαιώματά σου. 'Ενα "οδικό χάρτη", μια "πυξίδα" για να αποφύγεις τις κακοτοπιές και τα απροσδόκητα και να πράξεις τα δέοντα. Επίσης κάνουμε άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για υπεράσπιση και άσκηση όλων των δικαιωμάτων σου στα δικαστήρια. Ως εντολέας μας θα ενημερωθείς υπεύθυνα για το τι ισχύει νομικά στην περίπτωσή σου. Πως μπορείς να κινηθείς νομικά. Τι χρειάζεται να κάνεις, ποια η σχετική διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσεις και θα απαντήσουμε για ό,τι άλλο σε απασχολεί έντονα.

        Να ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να συνεργαστείς μαζί μας :

 • Νοιαζόμαστε πραγματικά για  τον εντολέα μας και είμαστε στο πλευρό του.
 • Σου προσφέρουμε λύσεις που δουλεύουν. Λέμε τα πράγματα όπως έχουν - με τα συν και τα πλην - με  ειλικρίνεια.
 • Δουλεύουμε για να κάνουμε ευτυχή  τον εντολέα μας, και ειδικότερα σου παρέχουμε:
 • Ειδίκευση για επιτυχές αποτέλεσμα στην υπόθεση σου.
 • Πολύχρονη εμπειρία μάχιμης δικηγορίας για ασφαλή χειρισμό των υποθέσεων σου. 
 • 'Αριστη εξυπηρέτηση και βοήθεια σου άμεσα πιστά και με συνέπεια.
 • Άμεση ανταπόκριση, εξυπηρέτηση και νομική υποστήριξη σε 24ωρη βάση. Ουσιαστικές, κατατοπιστικές και χρήσιμες απαντήσεις. Πολύτιμες Νομικές συμβουλές. Εξωδικαστικές ή δικαστικές ενέργειες και εκπροσώπηση σε δικαστήρια. Την καλύτερη λύση στα προβλήματά σου άπαξ και διά παντός.
 • Γνώση και χρήση της τελευταίας τεχνολογίας και του 'Ιντερνετ προς το συμφέρον σου.  Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να συνεργαζόμαστε μαζί σου εύκολα και γρήγορα και να επιλύουμε άμεσα τα προβλήματα, πράγμα που σώζει πολύτιμο σε όλους μας χρόνο και χρήμα.
 • Εξαιρετική προσβασιμότητα. 'Αμεση online επικοινωνία/ανταπόκριση το αργότερο εντός 24 ωρών  μέσω ασφαλούς live chat (ζωντανή συνομιλία) ή Skype καθώς και άμεσης τηλεφωνικής επικοινωνίας, γιατί είμαστε στο πλευρό σου, πάντα όταν μας χρειαστείς. 
 • Online Ενημέρωση για την πορεία της υπόθεσης σου μέσω ειδικής σελίδας με πρόσβαση σου ανά πάσα στιγμή με το προσωπικό σου username και password, που θα σου δώσουμε ειδικά για αυτό το σκοπό.
 • Πραγματικό ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ενδιαφέρον ειδικά για σένα και φροντίδα για την υπόθεση σου. Προσφορά εξατομικευμένων υπηρεσιών και εξυπηρέτηση με έμφαση στον άνθρωπο. Προσφέρουμε σε σένα προσαρμοσμένες υπηρεσίες ακριβώς στις ανάγκες σου με ευγένεια, φιλικότητα,  σεβασμό και την προσοχή που σου αξίζει αληθινά.
 • Πρόσβαση Νομολογίας Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης από το 1974 έως σήμερα), που είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών σου.
 • Ενημέρωση μέσω μεγάλης και έγκυρης Τράπεζας Νομικών Πληροφοριών (ΝΟΜΟΣ) σχετικά με τη Νομοθεσία και Νομολογία Δικαστηρίων (Ελληνικών και ΕυρωπαΪκών), που σχετίζονται με την υπόθεσή σου.
 • Νομικές υπηρεσίες σταθερά υψηλής ποιότητας και άριστη εξυπηρέτηση, που παρέχουμε ήδη συνεχώς και υπεύθυνα από το 1990 με υπευθυνότητα και εχεμύθεια.
 • Τιμές παροχής υπηρεσιών ξεκάθαρες από την αρχή, που να ανταποκρίνονται πλήρως στην υψηλή αξία των υπηρεσιών μας.
 • Πανελλαδική υποστήριξη από ένα ευρύτατο δίκτυο νομικών συνεργατών και άλλων επιστημόνων  για ένα επιτυχές αποτέλεσμα στην υπόθεσή σου.


Για τις λύσεις που δώσαμε επιτυχώς στο παρελθόν μπορείς να δεις τα παρακάτω:

-Διαβάστε τώρα μια αληθινή μικρή ιστορία από δικαστική υπόθεσή μου
-Δείτε ενδεικτικά μερικές από τις πολλές δικαστικές αποφάσεις  υποθέσεων που χειρίστηκα επιτυχώς:

1. αριθ. 42-2003 Πολυμ. Πρωτοδικείου Καβάλας, 

(δημοσιεύτηκε στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ)

2. αριθ. 2376/2004 Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας

(δημοσιεύτηκε στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ)

3.Αριθμός 64/2015 ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΘΡΑΚΗΣ - Διαζύγιο κατ' αντιδικία - (δημοσιεύτηκε στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ)


4. Αριθ. 200/2014 ΜΟΝ ΠΡΩΤ ΚΑΒΑΛΑΣ- Επιμέλεια, διατροφή συζύγου, τέκνων κλπ -(δημοσιεύτηκε στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ)


5.  Απόφαση .. /2014  Μον. Πρωτ. Καβάλας διαζυγίου λόγω διετούς διάστασης


6. Απόφαση  .../2014 Μον. Πρωτ. Καβάλας (ασφαλ. μέτρων) για επιμέλεια  διατροφή ανηλίκων, διατροφή συζύγου και διατροφή ενήλικου τέκνου


7. Ασφαλιστικά Μέτρα -προσωρινή ρύθμιση κατάστασης επιμέλεια, διατροφή, χρήση οικογενειακής στέγης

8.  Συναινετικό διαζύγιο 

9.  Επιμέλεια ανηλίκου και διατροφή του στο πατέρα - Απόφαση ασφαλιστικών μέτρων

10.  Αριθ. 50/2006 απόφ. Μον. Πρωτ. Καβάλας για διατροφή της εν διαστάσει συζύγου

11.  .... /2018 απόφ. Μον. Πρωτ. Καβάλας  ασφ/κών μέτρωνΤι αποφάσισε το δικαστήριο για διατροφή και επικοινωνία 16 μηνών ανηλίκου τέκνου?


* 'Αρθρα μου δημοσιευμένα στο Τοπικό Τύπο ΕΔΩ
Το προφίλ μου στο blog  
* Σύντομο Βιογραφικό μου
* Δείτε τι έγραψαν στο βιβλίο επισκεπτών μου


Είπαν για μένα:

Γ.Τ. "Η αφοσίωσή σου σε αυτό που κάνεις και ο επαγγελματισμός και το μεράκι σου για το επάγγελμα σου είναι οφθαλμοφανές και σε κάνει να ξεχωρίζεις..."

Μ.Κ. " ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΣΟΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..."

Π.Δ.  ".. όσα χρόνια παρακολουθώ και τη δουλειά που κανεις απο το μπλογκ πιστευω πως δεν αφηνεις χωρις μελέτη και τεκμηρίωση κατι οπότε αυτό μου εμπνέει εμπιστοσύνη....  και γενικά μου μιλησες πολύ ειλικρινά κι αυτο προσωπικά εμενα με κερδιζει και το εμπιστεύομαι......θεωρώ πως ανηκεις στη μειοψηφια των τιμιων εργατικών δικηγόρων που αξίζουν εμπιστοσύνης"

Β.Α. "......απλά είστε άνθρωπος πρώτα απ όλα, και δεύτερον όχι επιπόλαιος δίνοντας ψεύτικες ελπίδες..."

Κ.Π. "...Pistewo oti ise sostos ke ilikrinis afto se xehorizi apo orismenous...."
Όπως με τα προβλήματα υγείας έτσι και με τα νομικά προβλήματα πρέπει να είναι ύψιστη προτεραιότητα σου να τα λύσεις ΑΜΕΣΑ με συνδρομή δικηγόρου προς αποφυγή απώλειας νομίμων δικαιωμάτων σας ή άλλων δυσμενών συνεπειών. 

Εν κατακλείδι, ένα σημαντικό πράγμα θα πρέπει να σου πω:

ΜΗ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ. ΚΑΛΕΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΛΕΣΕ  ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. Πως μπορώ να σε βοηθήσω (παραδείγματα)

1. Χρειάζεστε μια υπεύθυνη γνώμη δικηγόρου - νομικού συμβούλου για το τι θα πρέπει να κάνετε σε μια κατάσταση που κινδυνεύουν τα δικαιώματά σας, έναν οδικό χάρτη για να αποφύγετε τις κακοτοπιές και τα απροσδόκητα και να πράξετε τα δέοντα. Είμαι κοντά σας άμεσα και υπεύθυνα να σας κατατοπίσω τι ισχύει τι δεν ισχύει και τι θα είναι το καλύτερο για την περίπτωσή σας και προς όφελός σας.

2. Είστε στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό και χρειάζεστε να ασκήσετε αγωγή, να παρασταθείτε σε αστικό ή ποινικό δικαστήριο ή άλλη δικαστική αρχή ή υπηρεσία και δεν θέλετε να ερημοδικασθείτε ή να δικασθείτε απόντες. Είμαι σε θέση να κάνω υπεύθυνα και άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες για  υπεράσπιση και άσκηση όλων των δικαιωμάτων σας.
 ΑΜΕΣΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στα ερωτήματα σου, όπως:

1.  Ποια είναι τα δικαιώματά σου και πως κατοχυρώνονται?

2. Τι ισχύει νομικά στην περίπτωσή σου? 

3. Πως μπορεί να είσαι καλυμμένος νομικά? Πως να προστατευτείς?

4. Πως μπορείς να κινηθείς νομικά. Τι μπορείς να διεκδικήσεις?   Τι χρειάζεται να κάνεις? Ποια είναι τα βήματα ακριβώς?

5.  Ποια η σχετική διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσεις και πόσο θα κρατήσει?Κάλεσέ μας ΕΓΚΑΙΡΑ για να μη χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου. Σωστές νομικές συμβουλές με την καλύτερη και  γρηγορότερη λύση ειδικά για ΕΣΕΝΑ!


Μην αφήνεις τεράστια ερωτηματικά να αναστατώνουν την οικογενειακή ζωή σου* ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΕΣΑ ΣΩΣΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ. Θα χαρώ να μιλήσω μαζί σου για το θέμα που σε απασχολεί.  Ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την επίσκεψη στο ενημερωτικό blog μου.             Επικοινώνησε έγκαιρα μαζί μας για μια πρώτη 
εκτίμηση της υπόθεσής σας, προτού να είναι αργά.
ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΙΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ  Αναλαμβάνουμε υποθέσεις και εκτός Καβάλας, όπως στη  Δράμα, Ξάνθη, Θεσσαλονίκη, Ανατολική Μακεδονία Θράκη.  Επίσης  και σε όλη την Ελλάδα σε συνεργασία με άλλους δικηγόρους. Για υπόθεσή σας καλέστε μας στα τηλέφωνα 25108434031, 
κιν. 6945227120 (cosmote)

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. δικαιωματα δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση.