Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList
Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

live-chat,ζήσε την εμπειρίαΚαλωσήλθες στο Kavala lawyer blog. Παρακαλώ διαβάστε πρώτα προσεκτικά τους όρους χρήσης. Ευχαριστώ.
Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο, δεν σου δίνουν σημασία κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Είμαστε δίπλα σου. 'Εχουμε τη λύση στο πρόβλημά σου. Πες το προβλημά σου. Αν αφήσεις το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! "Bring me your problems and I will offer you solutions".
Αποκλειστικά και μόνο το Kavala lawyer blog, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις πχ διαζύγιο. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 500 άρθρα/κείμενα, 30 videos, 43 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! 'Ηδη μέχρι σήμερα πάνω από 680.000 σελίδες του blog προβλήθηκαν και διαβάστηκαν από τους επισκέπτες μας! Εδώ θα βρείς ό,τι ψάχνεις με ποιοτικό περιεχόμενο και δεν βρίσκεις πουθενά αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου στο kavala lawyer blog με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Για επιπλέον ενημέρωση ψάξε και στο blog μου dikhgoros-kavala.blogspot.gr Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη από ειδικό δικηγορο.
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα για διαζυγιο, οικογενειακά, ποινικά και αστικά θέματα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SSL: Σερφάρισε στο kavala lawyer blog με ασφάλεια με την υποστήριξη πρωτοκόλλου ασφαλείας (SSL). Ένδειξη ασφαλούς σύνδεσης (πιστοποίηση server, ισχυρής κρυπτογράφησης) είναι η εμφάνιση πράσινου λουκέτου στη μπάρα url στο πεδίο δ/νσεων του browser σας και το https αντί του http πριν το kavala-lawyer.blogspot.gr
> 5. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και χρήσιμο ενημερωτικό υλικό.

> ΕΙΔΙΚΟΙ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, σε υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση - Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα https://dikigoros-diazygion.gr> * Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογίαvoice search

Φωνητική
Aναζήτηση
map-kavala-lawyers

Που θα μας
βρείτε
Kavala G.G.law firm

Click To Call


27/4/17

ONLINE ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕΣΩ SKYPE

*
ONLINE ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΩ SKYPE  - ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ 

ONLINE ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΜΕΣΩ SKYPE - ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣΕπειδή ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, υπάρχει μια πολύ πρακτική λύση. Εκμηδενίζει το πρόβλημα του χρόνου και του χώρου ή της απόστασης.  Πρόκειται για επικοινωνία μέσω Skype, για οικογενειακές υποθέσεις, αστικά και ποινικά θέματα.


      1. Τι είναι το skype;


To skype είναι ένα δωρεάν πασίγνωστο και ασφαλές πρόγραμμα συνομιλίας με άριστη οπτικοακουστική επαφή μέσω internet. Με αυτό είναι δυνατή η τηλεδιάσκεψη από απόσταση με ήχο και εικόνα μέσω υπολογιστή ή κινητής συσκευής (tablet, mobile κινητά κ.λ.π) συνδεδεμένων στο διαδίκτυο.


      2. Σε ποιούς απευθύνεται;


 Αφορά  ιδιώτες και όχι για επαγγελματικές υποθέσεις τους,  που, για προσωπικούς  λόγους, δεν τους είναι εφικτή η μετάβαση στο χώρο του γραφείου μας στη Καβάλα (Βενιζέλου 34). 

   Ενδεικτικά σε όσους:
• Zουν σε άλλη χώρα ή πόλη ή στο εξωτερικό
• Ζουν σε μέρη, όπου η πρόσβαση σε δικηγόρο μπορεί να είναι πρακτικά δύσκολη.
• Ταξιδεύουν συχνά. 
• Έχουν δυσκολία στην μετακίνηση, λόγω κινητικών ή άλλων ιατρικών προβλημάτων.     3.  ΤΑ ΤΡΙΑ (3)  ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ONLINE ΣΥΜΒΟΥΛΗΣ SKYPE

Βήμα 1 - Κλείστε ραντεβού. Μέσω του email ή τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον δικηγόρο Γιώργο Γιαγκουδάκη καθορίζετε  απο κοινού την ώρα και τη μέρα της e-συνάντησης και συμφωνείτε μαζί μας το ποσό της προκαταβλητέας δικηγορικής αμοιβής και τον χρόνο συνομιλίας με βάση τη δυσκολία απάντησης του ερωτήματος.  Σας δίνουμε για κατάθεση τα στοιχεία μας, τραπεζικού λογαριασμού (δ/νση email  ή site) , που είναι μια  ασφαλής μέθοδος πληρωμής στο ίντερνετ.

Βήμα 2 -Καταθέτετε το αντίτιμο στον τραπεζικό λογαριασμό του δικηγόρου και μας ενημερώνετε για την κατάθεση σας (αποδεικτικό κατάθεσης).

Βήμα 3 - Ενεργοποιείτε/ρυθμίζετε κατάλληλα το πρόγραμμα Skype (μικρόφωνο και κάμερα).  Κάνετε αναζήτηση στο όνομα giagkoud και προσθέτετε αυτό στις επαφές σας (κάντε εναλλακτικά κλικ στο giagkoud). Συνδεθείτε 10 λεπτά πριν το ραντεβού στο skype, για να ελέγξετε την καλή λειτουργία του. Πραγματοποιείστε κλήση σε μας  (skype: giagkoud), ακριβώς την καθορισμένη μέρα και ώρα (με ή χωρίς τη βοήθεια της web cameras) ή εναλλακτικά θα πραγματοποιήσουμε εμείς.

   4. Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα και να κλείσω Ραντεβού για online συμβουλή μέσω  Skype;

   Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα με τους παρακάτω τρόπους:
- Καλέστε στα τηλέφωνα 2510834031, 6945227120
- Μιλήστε μαζί μας μέσω του  chat, που υπάρχει στο κάτω δεξιό μέρος του blog μας.


      5. Τι χρειάζεται να διαθέτω;

- Χρειάζεται να έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο, εγκατεστημένο το πρόγραμμα Skype και δημιουργία λογαριασμού σε αυτό.          

- Αν δεν έχετε εγκαταστήσει ήδη το skype, τότε για να το κατεβάσετε μπορείτε να μεταβείτε εδώ: https://www.skype.com/el/download-skype/skype-for-computer/

- Απαραίτητα χρειάζεται κάμερα και ηχεία καθώς και η σωστή ρύθμιση του skype. Πριν από τη χρήση του Skype, μπορείτε να εξασκηθείτε με ένα φίλο ή συγγενή, που έχει και αυτός Skype. Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμής μπορείτε να ρυθμίσετε την κάμερα και το μικρόφωνο, όπως σας βολεύει καλύτερα. 

- Αρκεί να ήσαστε στην συμφωνημένη και προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού μας στον δικό σας χώρο και να συνδεθείτε μαζί μας μέσω skype.  To όνομα skype id, που έχουμε είναι giagkoud . Προσθέστε το giagkoud στις επαφές του Skype,  έτσι ώστε να έχω και εγώ τις λεπτομέρειες επαφής σας και να είστε έτοιμος/η για τηλεδιάσκεψη.


 6.  Ποιο είναι το κόστος της υπηρεσίας αυτής;

Όταν μας καλέσετε ή επικοινωνήσετε, μας λέτε εν συντομία το πρόβλημά σας/ ερωτήματα και σας δίνουμε τιμή (δικηγορική αμοιβή) για την νομική συμβουλή με βάση τη δυσκολία του ερωτήματος και το χρόνο, που θα χρειαστεί η απάντηση μας, χωρίς να έχετε καμιά απολύτως υποχρέωση ή επιβάρυνση. Οι τιμές είναι λογικές και ανταποκρίνονται πλήρως στην αξία της παρεχόμενης υπηρεσίας.


  7. Τρόποι Πληρωμής;

Απαιτείται προηγούμενη πληρωμή της παροχής  νομικής συμβουλής  και ειδικότερα:

- Με κατάθεση του συμφωνημένου ποσού αμοιβής δικηγόρου δύο (2) εργάσιμες μέρες, πριν την προγραμματισμένη ημερ/νία online συνάντησης/συμβουλής μέσω skype σε τραπεζικό λογαριασμό, που θα σας δώσουμε κατά την επικοινωνία κλεισίματος ραντεβού μαζί σας. Στο καταθετήριο αναγράφετε το ονοματεπώνυμο σας με αιτιολογία online συμβουλή. Μας ενημερώνετε άμεσα, τουλάχιστον μία  (1 ) μέρα πριν, για την επιβεβαίωση της κατάθεσής σας, τηλεφωνικώς 6945227120 ή μέσω email (giagkoud@yahoo.com).

- Απόδειξη παροχής υπηρεσιών αποστέλλεται στον εξυπηρετούμενο στην δ/νση του, εντός 7 ημερών το αργότερο.

- Σε περίπτωση που ο/η  ενδιαφερόμενος / η έχει κλείσει ραντεβού μέσω skype, έχει προπληρώσει και δεν δύναται να επικοινωνήσει μαζί μου την συμφωνημένη μέρα και ώρα, τότε θα ορίσουμε νέο ραντεβού για την μεθεπόμενη μέρα ή κάποια άλλη της επόμενης εβδομάδας του αρχικού ραντεβού.

  ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ  ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 

- Απαγορεύεται αυστηρά η καθ' οιονδήποτε τρόπο καταγραφή ή χρήση της online συνομιλίας μας εν όλω ή εν μέρει.

- Η υπηρεσία αυτή απευθύνεται σε άτομα ενήλικα, που έχουν έστω μιά στοιχειώδη εμπειρία στη χρήση του SKYPE.

- Φροντίστε να έχει ησυχία ο περιβάλλων χώρος, να έχετε καλή γραμμή σύνδεσης και να είστε ακριβής στην ώρα σας.

- Υφίσταται δέσμευση από το απόρρητο και την δεοντολογία του δικηγορικού επαγγέλματος για εχεμύθεια.

- Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων https://support.skype.com/en/faq/FA34649/protecting-your-online-safety-security-and-privacy


Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας στα χέρια σας. 
Ζητήστε τώρα ραντεβού για νομική συμβουλή από τον ειδικό Νομικό/Δικηγόρο Γιώργο Γιαγκουδάκη, εύκολα και γρήγορα, από την άνεση του χώρου σας, το σπίτι ή το γραφείο, χωρίς χάσιμο πολύτιμου χρόνου.


* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ: Ο νόμος υπ΄αριθ. 4194/2013 Κώδικας Δικηγόρων για τη φύση της δικηγορίας, τη θέση του δικηγόρου στην απονομή της Δικαιοσύνης, το επάγγελμα του δικηγόρου και την υποχρέωση σεβασμού και τιμής στο λειτούργημα του δικηγόρου ορίζει μεταξύ άλλων στα άρθρα 1, 2,3,4 και 34 τα εξής:

" Αρθρο 1 - Η φύση της δικηγορίας - 1. Ο δικηγόρος είναι δημόσιος λειτουργός. Το λειτούργημα του αποτελεί θεμέλιο του κράτους δικαίου.
2. Περιεχόμενο του λειτουργήματος είναι η εκπροσώπηση και υπεράσπιση του εντολέα του σε κάθε δικαστήριο, αρχή ή υπηρεσία ή εξωδικαστικό θεσμό, η παροχή νομικών συμβουλών και γνωμοδοτήσεων, όπως επίσης και η συμμετοχή του σε θεσμοθετημένα όργανα ελληνικά ή διεθνή."

" Αρθρο 2 - Η θέση του δικηγόρου στην απονομή της Δικαιοσύνης - Ο δικηγόρος είναι συλλειτουργός της δικαιοσύνης. Η θέση του είναι θεμελιώδης, ισότιμη, ανεξάρτητη και αναγκαία για την απονομή της. "

" Αρθρο 3 - Το επάγγελμα του δικηγόρου - 1. Ο δικηγόρος ασκεί ελεύθερο επάγγελμα στο οποίο προέχει το στοιχείο της εμπιστοσύνης του εντολέα του προς αυτόν. 2. Για τις υπηρεσίες του αμείβεται από τον εντολέα του είτε ανά υπόθεση είτε με πάγια αμοιβή ή με μισθό. 3. Η άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος δεν συνιστά εμπορική δραστηριότητα. "

" Αρθρο 34 - Υποχρέωση σεβασμού και τιμής στο λειτούργημα του δικηγόρου - 1. Ο δικηγόρος κατά την άσκηση των καθηκόντων του δικαιούται να απολαμβάνει του σεβασμού και της τιμής που οφείλεται στο λειτούργημα του από τους δικαστικούς λειτουργούς και από κάθε άλλο πρόσωπο που ενεργεί στο πλαίσιο της Δημόσιας Διοίκησης. 2. Η είσοδος στα Υπουργεία και στα δημόσια καταστήματα επιτρέπεται ελεύθερα στους δικηγόρους με επίδειξη της επαγγελματικής τους ταυτότητας, κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα χωρίς κανένα χρονικό ή άλλο περιορισμό. "


☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.


*kavala-dikigoroi-legal tipsTip of the day


googlesearch-kavala-blog
Ψάξε μέσω Google


Πληροφορίες - Information, Δικηγορος Καβαλα

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com website- Βιογραφικό - Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

Οδηγίες κατεύθυνσης στο Γραφείο (Χάρτης/Map)

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ
FREE Μobile application Εφαρμογή για χρήστες κινητών τηλεφώνων (Android). Κατέβασέ την εφαρμογή Download στο κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ. Ευκολότερη πλοήγηση του blog μου μέσω κινητού τηλεφώνου - Πληροφορίες και Download εφαρμογής κινητού τηλεφώνου στη δ/νση http://www.appsgeyser.com/1101972
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων). -

Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - ΚΑΒΑΛΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2018
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.