Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


19.8.13

8 ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


                                            Photographer's name:  mconnors ( free photos by morguefile.com)


* Δημοσιεύτηκε σήμερα στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας


Την εικόνα του μαχόμενου δικηγόρου διαστρεβλώνουν οκτώ (8) μύθοι, που συντηρούν σε μεγάλο βαθμό το κράτος και τα μεγάλα Μ.Μ.Ε.

Αυτοί οι μύθοι είναι, χωρίς αμφιβολία, οι παρακάτω:

ΜΥΘΟΣ #1: « Όλοι οι δικηγόροι είναι ίδιοι ». Όχι δεν είναι αλήθεια! Αν πιστεύεις ότι οι δικηγόροι είναι το ίδιο, θα κάνεις μεγάλο λάθος στην επιλογή του κατάλληλου δικηγόρου. Η εσφαλμένη αυτή αντίληψη δεν σε βοηθάει σε καμιά περίπτωση, όταν θα χρειαστεί να επιλέξεις δικηγόρο για την υπόθεσή σου. Η εκπαίδευση, η εμπειρία, οι ικανότητες, η προσωπικότητα, το ήθος και το μεράκι διαφέρει από δικηγόρο σε δικηγόρο.


ΜΥΘΟΣ #2: «Οι δικηγορία είναι κλειστό επάγγελμα». Λάθος!
Η τρόϊκα και οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν βλέπουν ηθελημένα την πραγματικότητα. Επιμένουν να θεωρούν τη δικηγορία κλειστό επάγγελμα και έχουν στοχοποιήσει ένα ολόκληρο κλάδο. Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης είχε ξεκαθαρίσει με δήλωσή του δημοσίως, ότι η δικηγορία δεν είναι κλειστό επάγγελμα.

Είναι ολοφάνερο πως η δικηγορία είναι ανοικτό επάγγελμα, διότι στην Ελλάδα ο καθένας μπορεί να γίνει δικηγόρος. Αυτό αποδεικνύει και το γεγονός του τεράστιου αριθμού δικηγόρων για τα δεδομένα της χώρας, συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες (αναλογία δικηγόρων ανά κάτοικο).

ΜΥΘΟΣ #3: « Μακριά από γιατρό και δικηγόρο ». Όχι δεν είναι αληθές! Ο γιατρός και ο δικηγόρος, ως επιστήμονες βοηθούν στη θεραπεία ανεπιθύμητων καταστάσεων και φέρνουν την ομαλότητα. Ο δικηγόρος, ως νομικός συμπαραστάτης βοηθά σε κάθε δύσκολη στιγμή τον άνθρωπο που χρειάζεται νομική βοήθεια. Μπορεί να βοηθήσει ακόμη και προληπτικά με συμβουλευτική δικηγορία, προλαβαίνοντας τα χειρότερα.

Δυστυχώς η πρακτική έχει αποδείξει ότι στο δικηγόρο προσφεύγει κανείς καθυστερημένα, όταν το πρόβλημα χρειάζεται άμεσα λύση. Βεβαιώσου ότι δεν ζητάς καθυστερημένα νομική συμβουλή από το δικηγόρο σου και δεν θα βγεις χαμένος.

ΜΥΘΟΣ #4: « Οι δικηγόροι είναι πλούσιοι ». Όχι αυτό δεν συμβαίνει. Στη μεγάλη πλειοψηφία τους οι δικηγόροι είναι μάχιμοι και σκληρά εργαζόμενοι, χωρίς ωράριο. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, μεγαλοδικηγόρων Αθηνών και Θεσ/νίκης, οι δικηγόροι σήμερα δεν είναι πλούσιοι και προσπαθούν να ζήσουν αξιοπρεπώς από την δικηγορία.

Είναι γεγονός, ότι οι περισσότεροι δικηγόροι, λόγω της στοχοποίησης του επαγγέλματος, της μεγάλης οικονομικής κρίσης, της αύξησης των δικαστικών εξόδων/παραβόλων, της επιβολής υψηλής φορολογίας αγωνιούν για το αύριο.

ΜΥΘΟΣ #5: «Οι δικηγόροι είναι ακριβοί ». Μέγα Λάθος!
Η δικηγορία είναι από τα πιο ανταγωνιστικά επαγγέλματα. Κατά συνέπεια λόγω και της οικονομικής κρίσης οι αμοιβές των δικηγόρων κατά κανόνα είναι αρκετά προσιτές.

Το κράτος για καθαρά φοροεισπρακτικούς λόγους επέβαλε νέα παράβολα, αύξηση σε παράβολα, δικαστικά έξοδα σε μια σειρά δικαστικών διαδικασιών, ΦΠΑ 23% στις αμοιβές δικηγόρων καθώς και φόρο εισοδήματος 26% στους δικηγόρους.

Οι ενέργειες όμως αυτές δημιούργησαν τη σύγχυση στο κόσμο ότι το αληθινό κόστος των δικηγορικών αμοιβών είναι υψηλό. Αν πιστεύεις ότι οι δικηγορικές αμοιβές είναι υψηλές θα κάνεις το λάθος να μη προσφεύγεις έγκαιρα στο δικηγόρο σου.

ΛΑΘΟΣ #6: « Δεν χρειάζεται δικηγόρος στα συμβόλαια ». Δεν είναι αληθές! Απαιτείται εκ των πραγμάτων η παράσταση δικηγόρου για την διασφάλιση των συμφερόντων των συμβαλλομένων. Είναι αφελές και ριψοκίνδυνο να υποστηρίξει κανείς ότι οι δικαιοπραξίες με συμβόλαιο μπορούν να γίνουν με ασφάλεια και κατοχύρωση των συμφερόντων των συμβαλλομένων χωρίς σύμπραξη δικηγόρου.

Το εγγύς μέλλον θα δείξει ότι θα γεννηθούν πολλά νομικά προβλήματα. εξαιτίας της απουσίας δικηγόρου σε συμβόλαια. Είναι μεγάλο ρίσκο να πουλήσει ή να αγοράσει κανείς χωρίς δικηγόρο, διότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δημιουργούνται, κατά τη γνώμη μου, πολλά θέματα που απαιτούν τη συνδρομή και νομική συμβουλή του δικηγόρου.

ΜΥΘΟΣ #7: « Οι δικηγόροι βγάζουν εύκολα λεφτά ». Λάθος!
Στην πλειοψηφία τους οι δικηγόροι είναι μαχόμενοι και δουλεύουν σκληρά με καθημερινό στρες για να ζήσουν αξιοπρεπώς. Η δικηγορία, ως άκρως ανταγωνιστικό επάγγελμα, απαιτεί διαρκεί επαγρύπνηση και αφιέρωση όλων των δυνάμεων, σωματικών, πνευματικών και ψυχικών.


Τελευταία ο υπερκορεσμός στο επάγγελμα, τα διάφορα μέτρα της πολιτείας κατά της δικηγορίας και η συνεχής οικονομική ύφεση δημιούργησε ένα εκρηκτικό κλίμα οικονομικής ασφυξίας στο κλάδο.

ΜΥΘΟΣ #8: « Οι δικηγόροι έχουν ακριβά αυτοκίνητα ». Λάθος! Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι δικηγόροι έχουν αυτοκίνητα μεσαίου κυβισμού, αρκετών ετών κυκλοφορίας και όχι νέα, πολυτελή και ακριβά αυτοκίνητα. Αυτά μπορεί να είναι προνόμιο των ολίγων σε αριθμό μεγαλοδικηγόρων των Αθηνών, που μπορούν να τα συντηρούν και να κυκλοφορούν με αυτά.




Γιώργος Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Ιντερνετ
Γιά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μας
http://www.giagkoudakis.dom.gr 
giagkoud@yahoo.com




George Giagkoudakis Law Office


----------------------------------------------
The above image is from morgueFile free photo
"You are allowed to copy, distribute, transmit the work and to adapt the work. Attribution is not  required. You are prohibited from using this work in a stand alone manner.  Read the license summary http://www.morguefile.com/license/morguefile" 


  

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ