Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


25.11.14

Παρατείνεται έως 5 Δεκεμβρίου η αποχή των δικηγόρων για τον ΚΠολΔ - Δημοψήφισμα δικηγόρων

Tην παράταση της αποχής των δικηγόρων έως 5 Δεκεμβρίου, αποφάσισε η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνήλθε  εκτάκτως στην Αθήνα την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014.  Αποφάσεις για αποχή των μελών τους λαμβάνουν οι κατά τόπους Δικηγορικοί Σύλλογοι της Χώρας.




Η Ολομέλεια επαναλαμβάνει την θέση της ότι με τις επιχειρούμενες ρυθμίσεις  του νομοσχεδίου ευνοούνται αποκλειστικά οι Τράπεζες  σε βάρος των δικαιωμάτων  των πολιτών, της κοινωνίας και του Δημοσίου.Σύσσωμη η νομική κοινότητα ομονοεί ότι το εν λόγω νομοσχέδιο όχι μόνον δεν συμβάλλει στην επιτάχυνση της πολιτικής δίκης, αλλά αντίθετα επιτείνει στην επιβράδυνση της, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα , ανασφάλεια δικαίου και εν τέλει έλλειμμα δικαιοσύνης.


Ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Β. Αλεξανδρής, τόνισε ότι το νομοσχέδιο πλήττει τη κοινωνία και τους πολίτες και επεσήμανε ότι παρά τις επανειλημμένες αναλυτικές προτάσεις του Δικηγορικού Σώματος, τις εκφρασμένες αντιρρήσεις των Δικαστικών Ολομελειών του Αρείου Πάγου, του Εφετείου και Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, των Δικαστικών Ενώσεων, ο υπουργός Δικαιοσύνης το κατέθεσε προς ψήφιση στη Βουλή χωρίς να τις λάβει υπόψη.

     Μετά από μακρύ και εποικοδομητικό διάλογο, τα μέλη της Ολομέλειας αποφάσισαν, κατά πλειοψηφία:

•        Την διενέργεια δημοψηφίσματος σε όλους τους Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2014, για το επίμαχο νομοσχέδιο και τη στάση του Δικηγορικού Σώματος.

•        Την συνέχιση της αποχής των Δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, από την ερχόμενη Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 έως και την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014. Την ίδια ημέρα, δηλαδή στις 5/12/2014 θα συγκληθεί εκ νέου η  Ολομέλεια των  Προέδρων  των Δικηγορικών Συλλόγων.





Δείτε την ενημερωτική  συνέντευξη Τύπου των Δικηγόρων (video)  για τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας στον ΔΣΑ (19/11/2014)- Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοε 2014 ( youtube)
"Παρουσία της ηγεσίας των όλων των Δικαστικών Ενώσεων της χώρας, των Συμβολαιογράφων, των δικαστικών επιμελητών και εκπροσώπων κορυφαίων συνδικαλιστικών οργανώσεων(ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ), δόθηκε στον ΔΣΑ, η συνέντευξη Τύπου του Προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Β. Αλεξανδρή, για τον ΚΠολΔ."

        ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η 

          Σύμφωνα με το άρθρο 138 του ν. 4194/2013 (Κώδικας Δικηγόρων) και κατόπιν της από 21/11/2014 απόφασης της Ολομελείας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων που έλαβε χώρα στην Αθήνα, η συντονιστική επιτροπή της Ολομελείας καλεί τους δικηγόρους όλης της χώρας, όπως συμμετάσχουν σε δημοψήφισμα, προκειμένου να δηλώσουν αφενός τη συμφωνία τους ή μη στο κατατεθέν από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σχέδιο Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, και αφετέρου το είδος και τη μορφή των κινητοποιήσεων.
          Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στα γραφεία κάθε Δικηγορικού Συλλόγου στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2014 από τις 7 π.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. 

                  Ο Πρόεδρος της Ολομέλειας και της Συντονιστικής Επιτροπής
                                 
                                                            Βασίλειος Αλεξανδρής


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Καβάλας,  μετά την απόφαση του Διοικητικού του Συμβουλίου στις 22/11/2014,  καλεί τα μέλη του όπως συμμετάσχουν στο ανωτέρω δημοψήφισμα, το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 και 3 Δεκεμβρίου 2014 από τις 7 π.μ μέχρι τις 7 μ.μ, στα γραφεία του Συλλόγου, Παύλου Μελά αρ.5.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


1. Σύνδεσμος Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος (προτάσεις επί του νομοσχεδίου για την τροποποίηση  Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας)  https://portal.olomeleia.gr/el/news/57506

2. Σύνδεσμος Βουλής των Ελλήνων (έγγραφα νομοσχεδίου για την τροποποίηση του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας)

http://www.hellenicparliament.gr/Nomothetiko-Ergo/Katatethenta-Nomosxedia?law_id=2adf653f-6e88-4ee3-ab7b-a3e301124ecc

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ