Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 813 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικό γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/12/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! ⏳Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόνο για 3 συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


22.10.20

Πως να σώσεις ένα γάμο (βίντεο)

Αν έχεις σοβαρά προβλήματα στο γάμο σου και θέλεις να ακούσεις τις συμβουλές μου για το  πως να σώσεις το γάμο σου τότε το βίντεο αυτό είναι για σένα.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός οικογενειακός νομικός σύμβουλος γάμου, διαζυγίων και σας καλωσορίζω σε ακόμη ένα ενημερωτικό βίντεο μου. 

Καταρχήν εισαγωγικά θα κάνω μερικές επισημάνσεις. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν δυσμενώς και σε μεγάλο βαθμό το γάμο. Το ζήτημα είναι να μην φθάσει το ζευγάρι σε ένα επίπεδο που δεν θα είναι δυνατόν να σωθεί ο γάμος. Να μη φθάσουμε σε μια μη αναστρέψιμη κατάσταση, που οι σύζυγοι  αποξενωθούν και δεν επιθυμούν να κάνουν την παραμικρή προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους.

Ρώτησε τον εαυτό σου πάντα για να έχεις μια πυξίδα:

- Γιατί παντρεύτηκες και πως ένιωθες όταν παντρεύτηκες?

- Γιατί επέλεξες το έτερον ήμισυ για σύζυγο?

- Η οικογένεια σημαίνει πολλά πράγματα για σένα και θέλεις να κρατήσει για πάντα?

-Είσαι διατεθειμένος να δουλέψεις για να λύσεις κάθε πρόβλημα μικρό ή μεγάλο μέσα στο γάμο?

- Ποια είναι η κόκκινη γραμμή  σου που αν την ξεπερνούσε ο σύζυγος δεν θα τον συγχωρούσες?

Το ερώτημα που απασχολεί τα παντρεμένα ζευγάρια, που ο γάμος τους περνάει κρίση είναι "πως να σώσω το γάμο μου?"

Πολλοί γάμοι μπορούν να σωθούν, αν τα ζευγάρια  σε κάθε αντιξοότητα της ζωής τους ιδίως πριν να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την ζωή  τους και τα παιδιά τους, σκέπτονται λογικά και με την ίδια αγάπη που συνδέθηκαν όταν παντρεύτηκαν.

Από την εμπειρία μου προσωπική, αλλά και επαγγελματική θα μοιραστώ μαζί σας τις παρακάτω συμβουλές για να σώσεις το γάμο σου:

1.  Να έχεις πάντα καλή  και υγιή επικοινωνία  με τον εαυτό σου και τον/την  σύζυγό σου. Μιλάμε για  ουσιαστική λεκτική και μη λεκτική καθημερινή επικοινωνία. Να νιώθεις με μια ματιά σου, αν κάτι συμβαίνει στο άλλο μέρος. Να υπάρχει οπτική επικοινωνία και διάθεση βοήθειας και από κοινού επίλυσης προβλημάτων. Μάθε να ακούς πρώτα προσεκτικά, πριν να μιλήσεις. Να εκφράζεις τα όποια συναισθήματά σου με ηρεμία και να ζητάς να κάνει το ίδιο και η άλλη πλευρά με διάθεση να βρεθεί λύση σε αυτά.  Μην κρατάς μυστικά. Διατήρησε σωματική επαφή, μια ζεστή αγκαλιά ή έστω ένα απλό άγγιγμα στον ώμο, δείχνοντας την αγάπη και το ενδιαφέρον σου. Μην αφήνεις τον υπερβολικό φόρτο εργασίας, την τηλεόραση, τον υπολογιστή ή το κινητό σου να μπουν ανάμεσά σας, να αποσπούν την προσοχή σας και πολύτιμο χρόνο από την επικοινωνία που επιβάλλεται να έχετε ως ζευγάρι. Αυτά δημιουργούν σιωπηλά αποξένωση στο ζευγάρι. Μη συγκρίνεις του τι έκανες εσύ και τι έκανε αυτός ή τι έκανε ο γείτονας, γιατί δημιουργεί αρνητική διάθεση και ανταγωνισμό. Τα περισσότερα διαζύγια έχουν σχέση με την έλλειψη επικοινωνίας, που αποτρέπει την επίλυση των διαφωνιών και προβλημάτων του ζευγαριού.

2. Μην επιτρέπεις τα προβλήματα σας να μένουν άλυτα και με το πέρασμα του χρόνου, να δημιουργούν πάγο στις σχέσεις σας και καβγάδες. Πέσε για ύπνο χωρίς να αφήσεις άλυτα προβλήματα, που μπορεί να χρονίσουν και την άλλη μέρα δημιουργήσουν μεγάλο χάσμα και έλλειψη επικοινωνίας ή προβληματική επικοινωνία.  Άσε τους εγωϊσμούς και κάνε το πρώτο βήμα για να βρεθεί λύση. Κάνε την πρώτη κίνηση συμφιλίωσης, σκέψου θετικά. Πορεύσου μαζί με το έτερον ήμισυ στα εύκολα και τα δύσκολα της ζωής.

14.10.20

4 καίριες απαντήσεις για τη διατροφή ανηλίκου και τη σχέση της με τη γονεϊκή αποξένωση (βίντεο)

Αν είσαι χωρισμένος γονιός, ιδίως πατέρας και σε απασχολεί σοβαρά το θέμα διατροφής των ανηλίκων τέκνων σου τότε το βίντεο αυτό είναι για σένα.

Είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας καλωσορίζω σε ακόμη ένα ενημερωτικό βίντεο μου. 

Λοιπόν πρόσφατα ένας διαζευγμένος πατέρας με ρώτησε πως καθορίζουν τα δικαστήρια την διατροφή για τα ανήλικα παιδιά και αν δέχονται υπερβολικές ή παράλογες αξιώσεις διατροφής. 

Επειδή μπορεί αυτό το ερώτημα να απασχολεί και άλλους χωρισμένους πατέρες θα απαντήσω σε αυτό και γενικά για το θέμα διατροφής ανηλίκων τέκνων με μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων προκειμένου να γίνουν αυτά που θα πω πιο κατανοητά.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το πρώτο κρίσιμο ερώτημα.

1. Έχουν οι γονείς ανηλίκου τέκνου υποχρέωση να το διατρέφουν?

Βεβαίως και έχουν κοινή και μάλιστα ανάλογη με τις δυνάμεις τους υποχρέωση να διατρέφουν το ανήλικο τέκνο τους. Οι γονείς, είτε υπάρχει μεταξύ τους γάμος και συμβιώνουν, είτε έχει διακοπεί η συμβίωση, είτε έχει εκδοθεί διαζύγιο, έχουν κοινή και ανάλογη με τις δυνάμεις τους υποχρέωση να διατρέφουν το ανήλικο τέκνο τους. Την υποχρέωση αυτή την έχουν ακόμη και εάν αυτό έχει περιουσία, της οποίας όμως τα εισοδήματα ή το προϊόν της εργασίας του ή άλλα τυχόν εισοδήματα του δεν αρκούν για τη διατροφή του. 

Αντίστοιχη κοινή υποχρέωση διατροφής του χωρίς γάμο γεννηθέντος τέκνου τους έχουν, υπό τους αυτούς όρους, η μητέρα του και ο εκουσίως ή δικαστικώς αναγνωρισθείς ως φυσικός του πατέρας. 

2. Πως προσδιορίζεται το μέτρο της διατροφής των ανηλίκων τέκνων?  

Αυτό προσδιορίζεται με βάση τις ανάγκες του δικαιούχου ανηλίκου, όπως αυτές προκύπτουν από τις συνθήκες ζωής του. Ως συνθήκες ζωής νοούνται οι συγκεκριμένοι όροι διαβιώσεως, που ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία, τον τόπο κατοικίας, την ανάγκη επιτηρήσεως και εκπαιδεύσεως και την κατάσταση της υγείας του δικαιούχου, σε συνδυασμό με την περιουσιακή κατάσταση του υπόχρεου διατροφής.

3. Τι περιλαμβάνει η διατροφή του ανήλικου τέκνου και πως καθορίζεται το ποσό της δικαιούμενης διατροφής?

Η διατροφή του του ανήλικου τέκνου περιλαμβάνει όλα τα αναγκαία για τη συντήρηση και εν γένει εκπαίδευση του έξοδα.

Για να καθοριστεί το ποσό της δικαιούμενης διατροφής αξιολογούνται κατ` αρχήν τα εισοδήματα των γονέων από οποιαδήποτε πηγή. Στη συνέχεια προσδιορίζονται οι ανάγκες του τέκνου. Καθοριστικό στοιχείο είναι οι συνθήκες της ζωής του ανηλίκου, δηλαδή οι όροι διαβιώσεως, του, χωρίς όμως να ικανοποιούνται οι παράλογες αξιώσεις ή απλώς υπερβολικές αξιώσεις και η σπατάλη χρημάτων.

Να σταθούμε σε αυτό το σημείο και να επισημάνουμε ότι στη νομολογία των δικαστηρίων και του Αρείου Πάγου επαναλαμβάνεται στο σκεπτικό τους η μη ικανοποίηση παράλογων  ή υπερβολικών  αξιώσεων διατροφής,  η σπατάλη χρημάτων και στην εκάστοτε περίπτωση εξειδικεύεται πότε συντρέχει τέτοια περίπτωση. 

5.10.20

Είσαι χωρισμένος γονιός, θες ενημέρωση για το παιδί σου από το σχολείο του και επικοινωνία σε αυτό? (βίντεο)

Αν συμβαίνει αυτό  τότε  το άρθρο αυτό είναι για σένα. 

Μιλάμε για εσένα τον γονιό ευρισκόμενο σε διάσταση ή διαζευγμένο με την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού σου να έχει η μητέρα του με δικαστική απόφαση, διατηρώντας κατά τα λοιπά (εκπροσώπηση, διοίκηση περιουσίας ανηλίκου τέκνου) την γονική μέριμνα.  Θέλεις να έχεις ενημέρωση για το παιδί σου από το σχολείο  του και επικοινωνία  στο σχολικό χώρο του.

Σήμερα θα μάθεις τι ισχύει για αυτό το θέμα αυτό καθώς και για την σχετική εγκύκλιο που έχουν στα χέρια τους όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. 

Θα πρέπει λοιπόν να γνωρίζεις τα εξής:

Δικαιούσαι ως γονιός, που συνασκείς γονική μέριμνα, όχι όμως επιμέλεια και  της επαρκούς έγγραφης ενημέρωσης, λήψης κάθε σχετικού στοιχείου για την σχολική κατάσταση του παιδιού σου καθώς και την επικοινωνία  με αυτό στο σχολείο του υπό ορισμένες προϋποθέσεις  καθώς δεν θεωρείσαι "άλλο πρόσωπο". Αυτό διευκρινήστηκε ξανά με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας το 2018, όπου επισημαίνεται ότι εξακολουθεί να ισχύει η από το 2010 σχετική εγκύκλιό του δηλ. η εγκύκλιος της από 13 -10 -2010  με αριθ. Πρωτ. Φ.7/ 517/ 127893 /Γ1. Οι  ανωτέρω εγκύκλιοι απεστάλησαν σε όλες τις Σχολικές μονάδες της χώρας προς ενημέρωσή των εκπαιδευτικών.

Η εν λόγω εγκύκλιος του 2010 ακολούθησε μετά από έγγραφο του Συνηγόρου του Πολίτη, που γνωστοποιήθηκε στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του στον Ειδικό Γραμματέα Π.Ε. και Δ.Ε. 

Βάσει της εν λόγω εγκυκλίου ισχύουν ειδικότερα τα παρακάτω:

1. δεν μπορεί να απαγορευθεί μέσα στο σχολικό χώρο η περιστασιακή επικοινωνία του γονέα, που δεν μένει μαζί του, αλλά διατηρεί τη γονική μέριμνά του πολύ δε περισσότερο δεν μπορεί να απαγορευθεί η είσοδός του στο σχολείο. Προϋπόθεση όμως είναι ο γονέας αυτός να μην παρεμποδίζει την εκπαιδευτική διαδικασία και η επικοινωνία αυτή να γίνεται με τρόπο, ώστε να μην μετατραπεί το σχολείο σε χώρο άσκησης επικοινωνίας μεταξύ γονέα - μαθητή. 

2. η  εν λόγω επικοινωνία πέραν της ρυθμιζόμενης στη σχετική δικαστική απόφαση δεν μπορεί να αποκλείεται, παρά μόνο αν ρητά την απαγορεύει η απόφαση, με εξαίρεση τη συνδρομής σπουδαίου λόγου (π.χ. παρακώλυση της λειτουργίας της σχολικής μονάδας, άσκηση βίας ή πρόκληση ταραχής) οπότε είναι δυνατόν να μην επιτραπεί σε γονέα η είσοδος στο χώρο του σχολείο.

Το αίτημα γονέα προφορικό ή γραπτό για να απαγορεύσει το σχολείο την είσοδο του άλλου γονέα ή την επικοινωνία με το τέκνο,  σε καμιά περίπτωση δεν γίνεται υποχρεωτικά δεκτό και θα πρέπει να εξετάζεται με την δέουσα προσοχή.

1.10.20

'Έχεις απόφαση επικοινωνίας και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με τα παιδιά σου? (βίντεο)

Αν είσαι  γονιός και ιδίως πατέρας και έχεις στα χέρια σου δικαστική απόφαση επικοινωνίας, χωρίς ωστόσο να σε αφήνει η μητέρα τους να δεις τα παιδιά σου τοτε το βίντεο αυτό είναι για σένα.

Είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας καλωσορίζω σε ακόμη ένα ενημερωτικό βίντεο μου. 

Το πρόβλημα με τις παραβιάσεις δικαστικών αποφάσεων επικοινωνίας είναι πολύ σοβαρό και το επισήμανε και πρόσφατα ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ Τσιάρας μέσα στη Βουλή.    

Ας δούμε όμως τι ισχύει, τι γίνεται στην πράξη και κυρίως τι πρέπει να γίνει για επίλυση αυτού του τόσο σοβαρού προβλήματος, που οδηγεί στην αποξένωση γονέων με τέκνα.

Κατά το άρθρο 1520 παρ. 1 ΑΚ ο γονέας με τον οποίο δεν διαμένει το τέκνο διατηρεί δικαίωμα προσωπικής επικοινωνίας με αυτό. Σε περίπτωση διαφωνίας των γονέων του ανηλίκου ως προς την άσκηση του δικαιώματος τούτου, το δικαστήριο καθορίζει τον τρόπο κατά τον οποίο θα γίνεται η επικοινωνία.

Τα δικαστήρια εκδίδουν δικαστικές αποφάσεις ρύθμισης επικοινωνίας, κατόπιν αιτήματος του γονέα που δεν έχει την επιμέλεια του ανηλίκου τέκνου, πλην όμως γονείς και κυρίως οι  μητέρες, που έχουν την επιμέλεια  σε μεγάλο ποσοστό δεν συμμορφώνονται με αυτές και κατά συνέπεια δεν εφαρμόζονται οι αποφάσεις αυτές. Συχνά εξαφανίζονται τις ώρες επικοινωνίας από το σπίτι, χωρίς καμιά ενημέρωση, χρησιμοποιώντας προσχηματικούς ισχυρισμούς περί έκτακτης ανάγκης, όταν κληθούν να δώσουν εξηγήσεις. Αρνούνται με κάθε τρόπο να παραδώσουν το ανήλικο για επικοινωνία στον άλλο γονιό,  όπως έχουν υποχρέωση, βάσει της εκάστοτε δικαστικής απόφασης επικοινωνίας, που ισχύει.

Αποτέλεσμα της κατάστασης αυτής είναι η αποξένωση του γονέα που δεν έχει την επιμέλεια και κυρίως του πατέρα από τα παιδιά του, τα οποία δεν φταίνε σε τίποτα και είναι τραγικά θύματα μιας κατάστασης έντονης διαμάχης μεταξύ των γονέων. 

Μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης επικοινωνίας ακολουθείται η διαδικασία της έμμεσης αυτής αναγκαστικής εκτέλεσης αποφάσεων επικοινωνίας που διέρχεται δύο στάδια και απαιτεί την έκδοση δύο δικαστικών αποφάσεων. Αυτό κατά τη γνώμη μου σημαίνει πολύς χαμένος χρόνος και χρήμα με αποτελέσματα στη πράξη μη ικανοποιητικά έως απογοητευτικά.

Κατά το πρώτο στάδιο βεβαιώνεται με την απόφαση η υποχρέωση του εναγόμενου σε παράλειψη ή ανοχή της πράξης, απειλούνται εναντίον του, για την περίπτωση παράβασης της σχετικής υποχρέωσής του, οι ποινές αθροιστικά και καθορίζονται το ποσό της χρηματικής ποινής και ο χρόνος της προσωπικής κράτησης. Οι αποφάσεις των αστικών δικαστηρίων κατόπιν αιτήματος δικαιούχου γονέα ρυθμίζουν την επικοινωνία  αυτή και σε πρώτη φάση καταδικάζουν τον άλλο γονέα που έχει την επιμέλεια για κάθε μελλοντική παραβίαση της διάταξης επικοινωνίας συνήθως στη πράξη σε μία χρηματική ποινή 300 ευρώ. 

Κατά το δεύτερο στάδιο γίνεται διάγνωση της παράβασης, βεβαιώνεται δηλαδή εκ μέρους του καθ’ ου υπόχρεου γονέα η εκτέλεση η παραβίαση της υποχρέωσής του προς παράλειψη ή ανοχή και καταδικάζεται ο οφειλέτης - γονέας στην καταβολή της χρηματικής ποινής ή και σε προσωπική κράτηση. 

Κατά το δεύτερο αυτό στάδιο το δικαστήριο δεσμεύεται από το δεδικασμένο της, κατά το πρώτο στάδιο, εκδοθείσας απόφασης, που μπορεί να είναι και προσωρινό, αν η σχετική απόφαση εκδόθηκε κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων. Δηλαδή σε περίπτωση πού παραβιαστεί η πρώτη απόφαση ο δικαιούχος γονέας επικοινωνίας θα πρέπει να κάνει άλλο δικαστήριο σε δεύτερη φάση που να βεβαιώσει την παράβαση και να αξιώσει να πληρωθούν πχ. τα 300 ευρώ ή όποιο πόσο έχει ορίσει το πρώτο δικαστήριο συνήθως είναι της τάξεως 300 με 500 ευρώ για κάθε παραβίαση στο μέλλον. Προσωπική κράτηση στη πράξη δεν επιβάλλεται από το δικαστήριο σε βάρος του παραβάτη γονέα ακόμη και αν ζητηθεί. 


Εν προκειμένω στην αναγκαστική εκτέλεση ισχύουν τα άρθρα 950 παρ. 2 και 947 παρ. 1 Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, που ορίζουν ότι:  Αν παρεμποδίζεται το δικαίωμα της προσωπικής επικοινωνίας του γονέα με το τέκνο, η απόφαση που ρυθμίζει την επικοινωνία ΜΠΟΡΕΙ να απειλήσει με χρηματική ποινή και προσωπική κράτηση εκείνον που εμποδίζει την επικοινωνία και εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 947.  Βάσει του άρθρου 947 Κ.Πολ.Δ. όταν ο έχων την επιμέλεια γονέας  έχει υποχρέωση να παραλείψει ή να ανεχθεί την  επικοινωνία ανηλίκου τέκνου, το δικαστήριο, για την περίπτωση που παραβεί την υποχρέωση του, απειλεί για κάθε παράβαση χρηματική ποινή έως εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ υπέρ του δικαιούχου επικοινωνίας γονέα και προσωπική κράτηση έως ένα έτος. Αν η απειλή της χρηματικής ποινής και της προσωπικής κράτησης δεν περιέχεται στην απόφαση που καταδικάζει τον υπόχρεο γονέα να παραλείψει ή να ανεχθεί πράξη, απαγγέλλεται από το μονομελές πρωτοδικείο. Το δικαστήριο αυτό είναι αρμόδιο να βεβαιώσει την παράβαση και να καταδικάσει στη χρηματική ποινή και στην προσωπική κράτηση. Στην τελευταία περίπτωση, δικάζει σύμφωνα με τη διαδικασία των περιουσιακών διαφορών των άρθρων 614 επ..΄



* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ