Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


1.5.21

Τι θα πρέπει να κάνουν οι σύζυγοι, αν προκύψει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα? (βίντεο)

Καλημέρα φίλοι και φίλες. Καλωσήλθατε στο blog μου.   

Σήμερα  θα μιλήσω για ένα πολύ σημαντικό θέμα  που απασχολεί πολλές οικογένειες. Συγκεκριμένα  θα απαντήσουμε στο ερώτημα: 

Τι θα πρέπει να κάνουν  οι σύζυγοι - πατέρες ή μητέρες αν προκύψει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, που φέρνει ρήξη στις σχέσεις της οικογένειας.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας ενημερώνω πάνω σε χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα οικογενειακού δικαίου.

Με την εμπειρία που αποκόμισα από τα 30 και πλέον χρόνια μάχιμης δικηγορίας, η γνώμη μου πάνω στο θέμα αυτό είναι ότι δεν πρέπει ο σύζυγος  - πατέρας ή η σύζυγος - μητέρα με κανέναν τρόπο να  μείνουν σε αδράνεια. Θα πρέπει να  δουν το πρόβλημα κατάματα και να προσπαθήσουν με επικοινωνία και καλή διαθεση  ενδεχομένως και με βοήθεια ειδικών οικογενειακών συμβούλων να το λύσουν  και μάλιστα όσο το δυνατό πιο σύντομα. Το να βάλουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί αυτό δεν είναι λύση. 

Εάν όμως παρ' όλες τις προσπάθειες τους δεν  μπορούν να βρουν μία αμοιβαία κοινά αποδεκτή λύση  και  υπάρχουν μάλιστα συμπεριφορές με τις οποίες προσβάλλονται σοβαρά τα οικογενειακά δικαιώματα των συζύγων ή ανηλίκων τέκνων της οικογένειας τότε θα πρέπει   ο/η θιγόμενος/νη σύζυγος να προσφύγει αμέσως στη δικαιοσύνη.Θα πρέπει κατά τη γνώμη μου από πολύ νωρίς να ζητήσουν οι σύζυγοι νομική συμβουλή και καθοδήγηση από ειδικό δικηγόρο οικογενειακού δικαίου για νομική κάλυψη.

Δεν πρέπει ο θιγόμενος σύζυγος ή η θιγόμενη σύζυγος να αφήσει να περάσει ο χρόνος άσκοπα, αλλά να επιδιώξει από νωρίς, όταν συντρέχει κατεπείγον,  να εξασφαλιστεί με μία απόφαση ασφαλιστικών μέτρων για να μπορεί να απολαύσει προσωρινά τα  νόμιμα δικαιώματά του.  Σε περίπτωση που συντρέχει εξαιρετικά λίαν επείγουσα περίπτωση θα μπορούσε ο/η σύζυγος να ζητήσει με την  σχετική αίτηση  ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινή διαταγή μέχρι τη συζήτηση της υπόθεσης των ασφαλιστικών μέτρων ή την έκδοση απόφασης ασφαλιστικών μέτρων.  Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση άσκησης κυρίας αγωγής μπορεί  να χρειαστεί πάνω από ένα χρόνο τουλάχιστον για την έκδοση οριστικής απόφασης και πολύ περισσότερο για την τελεσιδικία της απόφασης αυτής. 

Όταν   υπάρχει αδιέξοδο σε οικογενειακές διαφορές, διότι η άλλη πλευρά  δεν έχει καμία διάθεση συμβιβασμού,  η καθυστέρηση  και η αδράνεια λειτουργεί σε βάρος εκείνης της πλευράς - μέλους οικογενειας, που προσβάλλονται τα δικαιώματά του. Ο χρόνος είναι χρήμα, δηλαδή είναι πολύτιμος,  διότι εν προκειμένω η αδράνεια μπορεί κυριολεκτικά να σημαίνει απώλεια  ενδεχομένως απαιτήσεων διατροφών ή άλλων νομίμων απαιτήσεων.



Διάρκεια βίντεο 5,07 λεπτά 


Αναφορικά  με την διαμεσολάβηση  να πούμε ότι πρόκειται για ένα  θεσμό εξωδικαστικής επίλυσης και οικογενειακών  διαφορών.  Ο χρόνος έδειξε ότι η διαμεσολάβηση δεν τυγχάνει ευρείας αποδοχής από την Ελληνική κοινωνία και αφετέρου ότι  η διαμεσολάβηση θέλει μεγάλη προσοχή σε πολλές περιπτώσεις και ιδιαίτερα για  τη διασφάλιση του δικαιωμάτων του επισπεύδοντος μέρους - συζύγου με πρακτικό διαμεσολάβησης επίλυσης διαφοράς, που να αποτελεί ουσιαστικά εκτελεστό τίτλο.  Για τη διαμεσολάβηση εδώ δεν θα πω περισσότερα, αλλά θα αναφερθώ προσεχώς σε μελλοντικό βίντεό μου.

Για τους εν διαστάσει συζύγους, που δεν θελουν να εμπλακούν σε δίκες να υπενθυμισουμε ότι έχουν και την επιλογή του συναινετικού διαζυγίου. Στα πλαίσια του συναινετικού διαζυγίου οι σύζυγοι μπορούν  να πάρουν διαζύγιο και να τακτοποιήσουν οικονομικά και γρήγορα  τουλάχιστον για 2 χρόνια υποχρεωτικά τα θέματα επιμέλειας, επικοινωνίας και διατροφής των ανηλίκων τέκνων τους. Προαιρετικά  θα μπορούν στα πλαίσια του συναινετικού διαζυγίου να τακτοποιήσουν τα θέματα περιουσιακών διαφορών τους  απο συμμετοχή στα τυχόν αποκτήματα του γάμου τους καθώς και άλλες συναφείς οικογενειακές διαφορές τους.

Εδώ αγαπητές φίλες και φίλοι έφθασε στο τέλος του ένα ακόμη ενημερωτικό και χρήσιμο βίντεο οικογενειακού δικαίου. Σύντομα και πάλι μαζί με ένα άλλο ενημερωτικό βίντεο.

Να σας υπενθυμίσω ότι μπορείτε να  γραφτείτε στο κανάλι μου στο youtube για να παρακολουθείτε τα μοναδικά ενημερωτικά βίντεο μου πάνω στο οικογενειακό δίκαιο. 

Ευχαριστώ πολύ  για την επικοινωνία σας, την εκτίμησή σας και τα καλά σας λόγια. 

Καλό Μήνα σε όλους. Εύχομαι από καρδιάς σε όλες και όλους  Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση με υγεία, αγάπη και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κοντά σας. Γειά σας.


-------- . --------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη σας και την ανταπόκρισή σας. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.    Να ξέρετε λατρεύω τις ερωτήσεις. Είμαι ευτυχής να συνομιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητησεις: οικογενειακό πρόβλημα, λύσεις σε οικογενειακες διαφορές, δικιγορος διαζυγιων, δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου, δικηγορος καβαλας, ασφαλιστικά μέτρα,Προβληματα που αντιμετωπιζουν οι οικογενειεσ,, απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, προσωρινη διαταγη




* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ