Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


9.12.21

Πως να πάρεις γρήγορα διαζύγιο, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία? (βίντεο)

✔️ Πάτησε το παρακάτω Link για να ενημερωθείς για τη live εκδήλωση 25/9/22 σχετικά με την γονική αποξένωση ➤ https://youtu.be/Ro9z_pHwxhs

💻 Πάτησε αυτό το Link για να παρακολουθήσεις την live εκδήλωση στις 25/9/22 για την γονική αποξένωση ➤  https://youtu.be/rsvKwlM15X0


Σήμερα θα απαντήσουμε στο ερώτημα που απασχολεί πολλούς συζύγους που αποφάσισαν οριστικά να χωρίσουν. Θα απαντήσουμε στο πως γίνεται οι σύζυγοι να χωρίσουν γρήγορα και οικονομικά, χωρίς να ξοδέψουν μιά περιουσία με χρονοβόρα και ψυχοφθόρα αντιδικία στα δικαστήρια.

Μείνετε μαζί μου μέχρι το τέλος για να πάρετε την απάντηση. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις τα δικαιώματά σου, πότε και πως μπορείς να τα ασκήσεις προς όφελός σου. 

Να σας υπενθυμίσω για όσους δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα να εγγραφείτε στο κανάλι μου κάτω δεξιά στο κόκκινο κουμπί και να κάνετε ένα κλικ στο καμπανάκι για να ενημερώνεστε αμέσως για τα νέα βίντεό μου. 

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης, νομικός σύμβουλος - δικηγόρος οικογενειακού δικαίου και σας ενημερώνω με  χρήσιμα  νομικά βίντεο οικογενειακού δικαίου. 

Ας μπούμε λοιπόν κατευθείαν στο θέμα μας. Ας απαντήσουμε στη σημαντική ερώτηση: πως ένας ή μία σύζυγος μπορεί να πάρει γρήγορα ένα διαζύγιο και μάλιστα χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα ακόμη και σε μερικές περιπτώσεις μιά ολοκληρη περιουσία. 

Όταν ως σύζυγοι δεν έχετε παιδιά ή δεν έχετε ανήλικα παιδιά τα πράγματα είναι πιο απλά γιατί τότε χρειάζεται μόνο να συμφωνήσετε ότι θέλετε να πάρετε συναινετικό διαζύγιο και αυτό αρκεί ως κοινή συμφωνία σας.

Όταν έχετε όμως ανήλικα παιδιά θα πρέπει οι σύζυγοι να συμφωνήσετε υποχρεωτικά και για τα θέματα επιμέλειας, επικοινωνίας και διατροφής των τέκνων σας για ένα διάστημα τουλάχιστον διετίας.

Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει ως σύζυγοι  "να βάλετε νερό στο κρασί σας". Θα πρέπει δηλαδή να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις για τα θέματα των παιδιών για να έλθετε σε αμοιβαία συμφωνία με γνώμονα το συμφέρον των παιδιών, προκειμένου να υπογραφεί το συναινετικό διαζύγιο.

Τυχόν άλλα θέματα περιουσιακά κλπ δεν είναι υποχρεωτικά να συμφωνηθούν μεταξύ των συζύγων για το συναινετικό διαζύγιο. Αν υπάρχουν τέτοιες άλλες διαφορές θα σας συμβουλεύσει ο δικηγόρος - νομικός σύμβουλος σε κάθε περίπτωση, αν είναι σκόπιμο και φρόνιμο να διευθετηθούν και αυτές στα πλαίσια του συναινετικού διαζυγίου με ξεχωριστή συμφωνία. Στην περίπτωση αυτή αυτονόητο είναι ότι τα πράγματα μπορεί να καθυστερήσουν.

Για να λυθεί ο γάμος συναινετικά χρειάζεται να υπογραφούν από τους συζύγους και τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους, αφενός ένα συμφωνητικό συναινετικής λύσης γάμου και  αφετέρου ένα συμβόλαιο συναινετικού διαζυγίου.

Για να πάρεις γρήγορα το συναινετικό διαζύγιο θα πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να επιλέξεις προσεκτικά ειδικό - έμπειρο δικηγόρο οικογενειακού δικαίου και ένα συμβολαιογράφο, που θα έχουν τον χρόνο, την εμπειρία και την απαιτούμενη διάθεση να ασχοληθούν υπεύθυνα και γρήγορα με την υπόθεσή σου. Αυτό πρέπει να το λάβετε σοβαρά υπόψιν, προκειμένου να αποφευχθούν δυσκολίες ή καθυστερήσεις στη διαδικασία του συναινετικού διαζυγίου.Διάρκεια βίντεο 6,29 λεπτά 

Αν ο γάμος είναι θρησκευτικός θα απαιτηθεί επιπλέον χρόνος περιπου μιας βδομάδας για την υποχρεωτική πνευματική λύση του γάμου στην αρμόδια Μητρόπολη. Αυτή η υποχρεωτική πνευματική λύση του γάμου, προηγείται της οριστικής και αμετάκλητης λύσης του γάμου, η οποία επέρχεται στο αρμόδιο Ληξιαρχείο με την δήλωση περί αυτής ενός των συζύγων και την καταχώρηση του συμβολαίου συναινετικού διαζυγίου.

Ας δούμε όμως πόσο γρήγορα μπορεί να βγεί ένα συναινετικό διαζύγιο. Έπειτα από την υπογραφή του συμφωνητικού συναινετικού διαζυγίου (με θεώρηση γνησίου υπογραφής συζύγων) μεσολαβούν υποχρεωτικά 10 μέρες. 

Αμέσως μετά την παρέλευση 10 ημερών (ημερολογιακών) μπορεί να υπογραφεί το συμβόλαιο συναινετικής λύσης γάμου. 

Άρα έχουμε αυτές τις 10 μέρες + 1 μέρα (υπογραφή συμφωνητικού) + 1 μέρα (υπογραφή συμβολαίου) + 1 μέρα (υπογραφή λύσης γάμου σε Ληξιαρχείο) + 7 μέρες περίπου (αν εχουμε και θρησκευτικό γάμο για έκδοση διαζευκτηρίου) = 20 μέρες το μίνιμουμ συνολικά, χωρίς να υπολογιστεί το προστάδιο των προσυννενοήσεων για την οριστικοποίηση της συμφωνίας από τους ενδιαφερόμενους συζύγους και τους δικηγόρους τους. Αν υποθέσουμε ότι αυτό το προστάδιο προσυνεννοήσεων θα είναι 10 μέρες τότε στην καλύτερη περίπτωση  μέσα σε ένα μήνα ή και λιγότερο (23 μέρες περίπου) αν είναι μόνο πολιτικός ο γάμος μπορούν να πάρουν συναινετικό διαζύγιο οι σύζυγοι και μάλιστα χωρίς να ξοδέψουν μιά περιουσία. 

Σε διαζύγιο με αντιδικία οι σύζυγοι σίγουρα θα απασχολήσουν αρκετά χρόνια την δικαιοσύνη για επίλυση των οικογενειακών τους διαφορών. Σε μια τέτοια περίπτωση η οικονομική τους δαπάνη θα είναι πολλαπλάσια από αυτήν του συναινετικού διαζυγίου. Στη τελευταία περίπτωση η οικονομική δαπάνη, το κόστος συναινετικού διαζυγίου κάθε συζύγου περιορίζεται στην συμφωνημένη αμοιβή του πληρεξούσιου δικηγόρου του και την καταβολή εξ ημισείας των εξόδων της πάγιας πράξης συμβολαίου συναινετικής λύσης γάμου στο συμβολαιογράφο.

Εν κατακλείδι, αν θες να πάρεις γρήγορα ένα διαζύγιο και χωρίς να ξοδέψεις πάρα πολλά χρήματα, ο μόνος τρόπος είναι να επιλέξεις και να υπογράψεις από κοινού με τον άλλο σύζυγο το συναινετικό διαζύγιο. 

Αγαπητές φίλες και φίλοι εδώ έφθασε στο τέλος του ακόμη ένα χρήσιμο νομικό θέμα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Θα είμαι πάλι μαζί σας σύντομα. Μέχρι τότε να' στε όλοι καλά.


-------- . --------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη  στο blog. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.  Θα είμαι ευτυχής να μιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120  https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις: γρήγορα διαζύγιο, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία, γρηγορος και οικονομικος τροπος λυσης του γαμου, Συναινετικό διαζύγιο εξπρές σε συμβολαιογράφο, Διαζύγιο express,συμβουλές και διαδικασία,συναινετικο διαζυγιο κοστος, Συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο,συναινετικο διαζυγιο 2021 κοστος,Συναινετικο διαζυγιο 2021, Συναινετικο διαζυγιο 2022,πως βγαζω συναινετικο διαζυγιο, ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ  ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ συναινετικου διαζυγιου, Συναινετικό διαζύγιο γρήγορα και οικονομικά
* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσειςΠληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ