Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


27.9.22

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ 💕 LIVE ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 25/9 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ!

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ 👍 ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΟ 💕 LIVE ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 25/9 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ. 

🙏 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ LIVE CHAT 💻 ME ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. 

ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΕΟ LIVE ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΘΕΜΑ. ▶️ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟ LIVE! 


                                              Διάρκεια live  2  ώρες και 13 λεπτά

16.9.22

⚡ Πότε μπορεί να διαταχθεί επιμέλεια από κοινού με το σύστημα εναλλασσόμενης κατοικίας? (βίντεο)

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. 

Να σας υπενθυμίσω στην αρχή του βίντεο και να σας προσκαλέσω ταυτόχρονα για την LIVE ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ 💻 ΕΚΔΗΛΩΣΗ 25/9/22 και ώρα 7 μ.μ. με θέμα "Η γονική αποξένωση και η αντιμετώπισή της".  Η μετάδοση θα γίνει ζωντανά από το κανάλι μου στο youtube. Θα υπάρχει δυνατότητα ερωτήσεων μέσω του live chat. Κάτω από αυτό το βίντεο θα βρείτε το link παρακολούθησης της εκδήλωσης και ένα link με περισσότερες πληροφορίες. Μην χάσετε την εκδήλωση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη.

Πριν προχωρήσουμε, σας καλώ να γραφτείτε στο κανάλι μου και να κάνετε κλικ στο καμπανάκι για να μη χάνετε κανένα από τα νέα βίντεό μου. Μπαίνουμε κατευθείαν στο σημερινό ενδιαφέρον θέμα μας.

➤ Σήμερα θα απαντήσουμε στο ερώτημα "Πότε μπορεί να διαταχθεί επιμέλεια από κοινού με το σύστημα εναλλασσόμενης κατοικίας" κάνοντας μια αναφορά σε μια πρόσφατη οριστική δικαστική απόφαση, που διέταξε να εφαρμοστεί το σύστημα της εναλλασσόμενης κατοικίας. 

Αυτή η απόφαση έρχεται να προστεθεί στις αρκετές αποφάσεις που ρυθμίζουν την επιμέλεια ανηλίκων τέκνων και ήδη εφαρμόζουν το σύστημα εναλλασσόμενης κατοικίας  σύμφωνα με το νέο νόμο 4800/2021.

➤ Πρόκειται για την υπ΄ αριθ. 9398/2022 οριστική απόφαση του Μον. Πρωτ. Αθηνών με την οποία έγινε  ανάθεση της άσκησης της επιμέλειας της ανήλικης κόρης διαδίκων και στους δύο γονείς της από κοινού με το σύστημα της εναλλασσόμενης κατοικίας, κατά τρόπο ώστε το ανήλικο τέκνο τους να διαμένει εναλλάξ στον τόπο κατοικίας κάθε γονέα της για μία εβδομάδα. Πρόκειται για μιά οριστική απόφαση, που εφάρμοσε, όπως και η απόφαση 519/21 Μον. Πρωτ. Καβάλας ασφαλιστικών μέτρων το σύστημα εναλλασσόμενης κατοικίας, δηλαδή της χρονικά κατανεμημένης επιμέλειας ανά βδομάδα εναλλάξ σε κάθε γονέα με ένα πρόγραμμα που θα ακολουθείται κυκλικά για όλο το μήνα. 

6.9.22

🔥 Συζήτηση – Πρόσκληση για το επερχόμενο live στις 25/9/2022 ώρα 7 μ.μ. (βίντεο)

✔️ Συζήτηση – Πρόσκληση για το επερχόμενο live  -  

* Γιώργου Ταχτσίδη και Γιώργου Γιαγκουδάκη


➤ Γιώργος Ταχτσίδης: Κυρίες και Κυρίοι, φίλες και φίλοι, καλησπέρα σας. Λέγομαι Γιώργος Ταχτσίδης και έχω καλεσμένο στη σημερινή ενημερωτική συζήτηση τον δικηγόρο και νομικό σύμβουλο οικογενειακού δικαίου, κ. Γιώργο Γιαγκουδάκη.

Καλησπέρα, κύριε Γιαγκουδάκη γνωρίζω για τον αγώνα που δίνετε εδώ και πολλά χρόνια – μέσω διαδικτύου – ενημερώνοντας τον κόσμο για το οικογενειακό δίκαιο και το κανάλι σας στο youtube. Αν δεν κάνω λάθος, έχετε προγραμματίσει μια ζωντανή και πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή εκδήλωση για την γονική αποξένωση, αυτόν τον μηνά, σωστά;

➤ Γιαγκουδάκης: Ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την ευκαιρία για να υπενθυμίσω και να καλέσω ταυτόχρονα τους γονείς χρήστες του διαδικτύου να παρακολουθήσουν την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 7 το απόγευμα μια μοναδική διαδικτυακή διαδραστική εκδήλωση που διοργανώνουμε με θέμα τη γονική αποξένωση και την αντιμετώπιση της. Θα μιλήσουν 6 ομιλητές για την μάστιγα της γονικής αποξένωσης. θα πούμε χρήσιμα πράγματα που θα βοηθήσουν τους αποξενωμένους γονείς και κατ' επέκταση την οικογένεια.


➤ Ταχτσίδης: Μπορείτε να μας πείτε ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ?

➤ Γιαγκουδάκης: Θα απαντήσω σύντομα στην ερώτησή σου. Ο κύριος σκοπός αυτής της ζωντανής διαδικτυακής εκδήλωσης είναι να ενημερώσουμε τον κόσμο για την γονική αποξένωση και να βοηθήσουμε με χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές τους αποξενωμένους γονείς για την αντιμετώπιση του φαινομένου της γονικής αποξένωσης.


➤ Ταχτσίδης: Ποιά πρόσωπα θα συμμετάσχουν σε αυτήν την εκδήλωση?

Γιαγκουδάκης: Γιώργο στην εκδήλωση αυτή θα συμμετάσχουν εκλεκτοί προσκεκλημένοι και συγκεκριμένα θα μιλήσουν: 

1. Ο ομιλών, 2. Η κ. Ευγενία Παπαδοπούλου, Ψυχοθεραπεύτρια, Οικογενειακή Συστημική, Διαλεκτική Συμπεριφορική, βιοθυμική, κλινική Υπνοθεραπεύτρια, NLP practitioner, Life coach 3. Η κ. Εύη Κολιαδήμα, Κοινωνική λειτουργός, συστημική ψυχοθεραπεύτρια 4. Ο κ. Πάνος Δρίτσας, Γονέας ανηλίκου τέκνου 5. Η κ. Κέλλυ, Γονέας ανηλίκου τέκνου 6. Ο κ. Γιώργος, Γονέας ανηλίκου τέκνου. 

Οι τρεις γονείς, που θα μιλήσουν είναι ευαισθητοποιημένοι ενεργοί γονείς, που δραστηριοποιούνται ενεργά στα social media για το θέμα της γονικής αποξένωσης και έχουν να μας πουν πολλά χρήσιμα πράγματα. 

Ο συντονισμός και η επιμέλεια της εκδήλωσης θα γίνει από εμένα τον ομιλούντα.


➤ Ταχτσίδης: Ποια θα είναι η διάρκεια της εκδήλωσης αυτής και από που θα μεταδοθεί live?

➤ Γιαγκουδάκης: Η εκδήλωση θα διαρκέσει 2 ώρες. Θα μεταδοθεί live από το κανάλι μου στο YouTube George Giagkoudakis. Θα υπαρχει σχετικό link μεταδοσης live streaming κατω από αυτό το βίντεο αυτό. Την εκδήλωση μας μπορεί να την παρακολουθήσει ελεύθερα όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το θεμα της γονικής αποξένωσης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι θεατές θα μπορούν μέσω live chat του live video μας να κάνουν σύντομες και σαφείς ερωτήσεις σχετικές με τη γονική αποξένωση, χωρίς αναφορά σε προσωπικές τους ιστορίες και ονόματα. Μετά από ένα 3λεπτο ολιγόλεπτο διάλειμμα θα δώσουν οι ομιλητές/ομιλήτριες (εκτός από τους γονείς ανηλίκων) σύντομες απαντήσεις στο τελευταίο μισάωρο της εκδήλωσης στο live chat του καναλιού.


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ