Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


6.10.15

Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν ξεκινήσεις να πάρεις διαζύγιο? (video)

*
Αγαπητοί φίλες και φίλοι γειά σας.
Σήμερα θα μιλήσω για τις επιλογές που υπάρχουν για αυτόν που αποφάσισε οριστικά και θέλει να πάρει διαζύγιο.

Πρώτο βήμα είναι να δει αν μπορεί να ζητήσει συναινετικό διαζύγιο. Το διαζύγιο αυτό προυποθέτει 1. ότι έχουν περάσει 6 μήνες από τότε που παντρεύτηκε 2. ότι συμφωνεί ο άλλος σύζυγος ή σύζυγος στο συναινετικό διαζύγιο και τέλος 3. ότι συμφωνούν οι σύζυγοι για την επιμέλεια, επικοινωνία των ανηλίκων ή ακόμη και την διατροφή τους. 
Οι συμφωνίες αυτές γίνονται γραπτώς προ της δίκης, υπογράφονται και από τους πληρεξούσιους δικηγόρους. 'Ολα τα διαδικαστικά αναλαμβάνουν οι δικηγόροι ή ο κοινός δικηγόρος που θα τους εκπροσωπήσει στο δικαστήριο, από την υπογραφή των συμφωνιών μέχρι την οριστική λύση του γάμου. 



Σε περίπτωση που δεν υπάρχει συμφωνία για συναινετικό διαζύγιο τότε εξετάζουμε την άλλη λύση που είναι το διαζύγιο λόγω της διετούς διάστασης των συζύγων. Το μόνο που θα πρέπει να αποδειχθεί στο δικαστήριο από τον σύζυγο που ζητά το διαζύγιο αυτό είναι απλά ότι υπάρχει συνεχής για διάστημα 2 ετών διάσταση των συζύγων. Οι μικρές διακοπές της διάστασης δεν διακόπτουν το διάστημα αυτό. Η διετία υπολογίζεται αναδρομικά από την πρώτη συζήτηση της δίκης διαζυγίου, έστω και μετά από αναβολή και προς τα πίσω. Εδώ ο νόμος θεσπίζει αμάχητο τεκμήριο ότι δηλαδή με τη συνεχή διετή διάσταση είναι πλέον οριστικά δεδομένο πως ο γάμος αυτός κλονίστηκε ισχυρά και είναι αφόρητη η εξακολούθησή του. Έτσι επιτρέπει στο δικαστή να εκδόσει απόφαση διαζυγίου. 

Αν δεν υπάρχει διετή διάσταση τότε μπορεί να ασκηθεί αγωγή διαζυγίου κατ΄αντιδικία από τον σύζυγο ή σύζυγο με βάσει τον ισχυρό κλονισμό του γάμου που καθιστά αφόρητη την συνέχισή του. Σε αυτήν τη περίπτωση το διαζύγιο μπορεί να βγεί εφόσον ο λόγος διαζυγίου δεν αφορά αποκλειστικά τον σύζυγο ή την σύζυγο που το ζητά. Στο κατ΄αντιδικία διαζύγιο των δύο τελευταίων περιπτώσεων και ιδίως στο τελευταίο η λύση του γάμου είναι δυνατό να επέλθει μετά από χρόνια λόγω τυχόν άσκησης ενδίκων μέσων, ενώ παράλληλα μπορεί να εκδικάζονται υποθέσεις σχετικές με γονική μέριμνα, επιμέλεια, διατροφή, παραχώρηση οικογενειακής στέγης. Απαραίτητα χρειάζεται ένας καλός μάρτυρας και έγγραφα που αποδικνύουν την αγωγή διαζυγίου. Μέχρι να βγεί το διαζύγιο συνήθως κυριαρχούν εντάσεις, αντιπαλότητες και ένα ψυχροπολεμικό κλίμα μέσα στην οικογένεια, με θύματα τα ανήλικα παιδιά.Με το συναινετικό διαζύγιο οι σύζυγοι επιλέγουν πολιτισμένα, σύντομα και οικονομικά να λύσουν το γάμο τους, ρυθμίζοντας ταυτόχρονα και θέματα επιμέλειας, επικοινωνίας και διατροφής των ανηλίκων παιδιών τους.Το συναινετικό διαζύγιο είναι το λιγότερο ψυχοφθόρο διαζύγιο. 

Κατά τη γνώμη μου θα πρέπει να προτιμάται από αυτόν που μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από μια σχέση που δεν οδηγεί πουθενά εδώ και χρόνια. Τη γνώμη έχετε εσείς? Στείλτε μου το μήνυμα σας στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση. Ευχαριστώ για το χρόνο σας


 .





Νομική Αρθρογραφία - ενημέρωση
ειδικά για Διαζύγια & Οικογενειακό Δίκαιο
Με την εγκυρότητα και ποιότητα του http://kavala-lawyer.blogspot.gr





* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ