Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


21.8.16

Γιατί ο ειδικός δικηγόρος διαζυγίων είναι ο πλέον κατάλληλος αν αποφάσισες να χωρίσεις? (video)

*
Καλησπέρα. Μόλις γύρισα από διακοπές και με γεμάτες τις "μπαταρίες" (σε λίγο καιρό ξεκινά η νέα δικαστική χρονιά) και  είπα να σας γράψω κάτι μικρό και συνάμα χρήσιμο.

Πολλοί  όταν θέλουν να χωρίσουν ή όταν υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην σχέση τους αναρωτιούνται σε ποιόν δικηγόρο να προσφύγουν για νομική συμβουλή για να τους κατατοπίσει. 

Πολλά ερωτήματα που  απασχολούν τους συζύγους στροβιλίζονται στο μυαλό τους με αποτέλεσμα να δημιουργείται μια δυσάρεστη και ανυπόφορη κατάσταση, που αρκετές φορές οδηγεί σε βεβιασμένες και άστοχες αποφάσεις και ενέργειες, με καταστροφικά αποτελέσματα.

Χωρίς τη νομική συμβουλή από ειδικό δικηγόρο διαζυγίων και οικογενειακών υποθέσεων η κατάσταση παραμένει νεφελώδης, χωρίς να γνωρίζει ξεκάθαρα ο/η σύζυγος τα δικαιώματα του και που να βαδίσει, πως να χειριστεί τα όσα απρόβλεπτα μπορεί να παρουσιαστούν μπροστά του/της. 


Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων & Οικογενειακού Δικαίου - καβαλα
 free photo by pixabay.com

Όταν ο δικηγόρος παρακολουθεί στενά το οικογενειακό δίκαιο και ειδικά αυτό που έχει σχέση με το διαζύγιο και τα προβλήματα χωρισμού είναι ειδικός και πιο έτοιμος να απαντήσει ΑΜΕΣΑ και ΕΓΚΥΡΑ σε κάθε σχετικό ερώτημα. 

Όταν ο ειδικός δικηγόρος διαζυγίων αναλαμβάνει επί χρόνια πολλά και καθημερινά υποθέσεις διαζυγίων και οικογενειακές διαφορές είναι ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ από οποιονδήποτε άλλον συνάδελφό του δικηγόρο, που ασχολείται με τα πάντα και με όλους. Έχει περισσότερη ΕΙΔΙΚΗ ΓΝΩΣΗ και ΑΝΑΛΟΓΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ  ΕΜΠΕΙΡΙΑ  για να χειριστεί επωφελώς την υπόθεσή αυτή του εντολέα του. Έχει περισσότερες πιθανότητες να χειριστεί επιτυχώς και να κερδίσει τις υποθέσεις αυτές, γιατί αντιμετώπισε επιτυχώς στο παρελθόν παρόμοιες περιπτώσεις και μπορεί να έχει έτοιμη την λύση στο κάθε πρόβλημα που θα ανακύψει.  

Δυστυχώς το χειρότερο είναι ότι βλέπουμε καθημερινά αρκετές χαμένες υποθέσεις,  λόγω αοριστίας  αγωγών, που συνεπάγεται απώλεια χρήματος και χρόνου και μεγάλη απογοήτευση και γκρίνια για το ηττηθέντα διάδικο, που δεν φταίει απολύτως σε τίποτα.

Συνεπώς μη το σκέφτεσαι άλλο,  για νομική συμβουλή και  σωστή νομική εκπροσώπηση στο δικαστήριο προτίμησε ειδικό δικηγόρο διαζυγίων για καλύτερα αποτελέσματα. 

Από ό,τι έχεις καταλάβεις  σε αυτό το blog - για να ενημερωθείς - έχω γράψει γράψει πάμπολλα τεκμηριωμένα νομικά άρθρα για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο, που έχουν δημοσιευτεί στον Τύπο και σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. Ανάρτησα και μερικές δικαστικές αποφάσεις διαζυγίων και οικογενειακών διαφορών που παραστάθηκα καθώς και άλλες αποφάσεις. Καταλαβαίνεις από αυτά ότι χρειάζεται ειδική γνώση και εμπειρία για τις υποθέσεις αυτές,  που δεν αφήνουν περιθώρια για πειραματισμούς και ρίσκα.

Η επιλογή του κατάλληλου ειδικού δικηγόρου ειδικά για διαζύγια και οικογενειακές διαφορές είναι ΕΠΕΝΔΥΣΗ από την πλευρά του εντολέα. Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή υπόθεση, αφού ο προσεκτικός χειρισμός από τον ειδικό δικηγόρο, μπορεί να αλλάξει την ζωή του (εντολέα) αποφασιστικά, δηλαδή να την βελτιώσει ή να μην την αφήσει να χειροτερέψει.

Α... και κάτι τελευταίο  ο Ειδικός Δικηγόρος πρέπει να είναι και ΑΝΘΡΩΠΟΣ, πέραν από άριστος επιστήμονας. Να νιώθει και να συμπάσχει με τον εντολέα του σε κάθε πρόβλημά του και κάθε ανησυχία του.   Ευχαριστώ για το χρόνο σας..


Διάρκεια video 2,25 λεπτά

Υ.Γ.: Αν πιστεύετε ότι μπορώ να σας φανώ χρήσιμος με τις ειδικές μου γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία μου  επικοινωνήστε μαζί μου. Θα χαρώ να σας βοηθήσω και να συνεργαστούμε μαζί.


Με εκτίμηση

Γιώργος Γιαγκουδάκης
Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων & Οικογενειακού Δικαίου
Καβάλα - Βενιζέλου 34.
Τηλ. Γραφείου 2510 834031
http://dikigoros-diazygion.gr

---------------------------------------------------------------
Λέξεις κλειδια: ειδικός δικηγόρος διαζυγίων στη Καβάλα. Δικηγόρος διαζυγίων για υποθέσεις διαζυγίων με αντιδικία και οικογενειακού δικαίου. Για διαζύγια, επιμέλεια, επικοινωνία τέκνων και διατροφή τηλεφωνήστε άμεσα σε ειδικό δικηγόρο διαζυγίων - οικογενειακού δικαίου Γιώργο Γιαγκουδάκη στην Καβάλα.


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ