Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


21.9.17

Πώς να ζητήσεις διαζύγιο (video)


Στην Ελλάδα υπάρχουν δύο τρόποι για να ζητήσει κάποιος διαζύγιο. Ο ένας τρόπος ο εύκολος και ο πιο οικονομικός είναι το συναινετικό  διαζύγιο. Ο άλλος τρόπος είναι το διαζύγιο με αντιδικία.   Και με τους δύο τρόπους είναι απαραίτητο από το νόμο να έχετε δικηγόρο.

Το συναινετικό διαζύγιο είναι το διαζύγιο που συνιστάται για τους λόγους που προανέφερα εφόσον οι σύζυγοι έχουν λύσει τα ζητήματα της επιμέλειας, επικοινωνίας και διατροφής των παιδιών. Το διαζύγιο με αντιδικία είναι χρονοβόρο, ψυχοφθόρο και με αρκετά έξοδα και για τις δύο πλευρές. Μια τέτοια δίκη μπορεί να φθάσει μέχρι το Εφετείο  ή ακόμη και τον Άρειο Πάγο σε ακραίες περιπτώσεις.


Διάρκεια video 3,12 λεπτά

Για το συναινετικό διαζύγιο έχω γράψει και μιλήσει στο παρελθόν σε διάφορα άρθρα στο blog. Επί του παρόντος θα πρέπει να πούμε ότι με σχέδιο νόμου  του Υπουργείου Δικαιοσύνης ορίζεται ότι  το συναινετικό διαζύγιο πλέον θα βγαίνει με άλλη διαδικασία και όχι με δικαστική απόφαση. Δηλαδή θα υπογράφονται από τους συζύγους και τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους έγγραφες συμφωνίες για τη λύση του γάμου, την ρύθμιση επιμέλειας, επικοινωνία ανηλίκων τέκνων τους ακόμη και για τη διατροφή αυτών τουλάχιστον  για μία διετία.  Ο συμβολαιογράφος θα συντάσσει πράξη με την οποία  θα βεβαιώνει  τη λύση του γάμου και θα  επικυρώνει τις παραπάνω συμφωνίες τις οποίες θα ενσωματώνει σε αυτήν.  Η πράξη θα υπογράφεται από τους συζύγους και τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους.  Ο  γάμος θα λύνεται  με την κατάθεση αντιγράφου συμβολαιογραφικής πράξης που περιέχει την παραπάνω συμφωνία  στον αρμόδιο ληξίαρχο που τέλεσε το γάμο. 

Για την διαδικασία του εν αντιδικία διαζυγίου έχω επίσης μιλήσει στο παρελθόν σε διάφορα άρθρα και  videos.  Όταν και οι δύο σύζυγοι δεν συμφωνούν να βγάλουν ένα διαζύγιο με κοινή συναίνεση τότε μονόδρομος είναι το διαζύγιο να βγει με δικαστική διαμάχη δηλαδή με άσκηση αγωγής διαζυγίου μέχρι να εκδοθεί αμετάκλητη απόφαση διαζυγίου. Σε αυτή την περίπτωση είναι απαραίτητη η πρόσληψη ειδικού δικηγόρου και η καλή προετοιμασία για την δίκη . Μπορεί να ζητηθεί το διαζύγιο λόγω ισχυρού κλονισμού του γάμου. Ο  κλονισμός  αυτός τεκμαίρεται σε περίπτωση διγαμίας ή μοιχείας ή  εγκατάλειψης του ενάγοντα ή επιβουλής της ζωής του από τον εναγόμενο ή ακόμη και σε περίπτωση άσκησης ένδοοικογενειακής βίας εναντίον του άλλου συζύγου. 

Επίσης μπορεί να ζητηθεί διαζύγιο λόγω  συνεχούς διετούς διάστασης των συζύγων αφού σύμφωνα με το νόμο από τη διάσταση αυτή τεκμαίρεται αμάχητα ο κλονισμός  του γάμου. Εδώ δεν έχει σημασία  αν ο κλονισμός του γάμου προήλθε αποκλειστικά από τον ενάγοντα, ενώ η διετής διάσταση υπολογίζεται από τη συζήτηση της αγωγής διαζυγίου  και προς τα πίσω. 

Τέλος να αναφέρουμε και το διαζύγιο λόγω αφάνειας του συζύγου,  η οποία αφάνεια  έχει κηρυχθεί με αμετάκλητη  δικαστική απόφαση.

Εδώ έφτασε στο τέλος του ένα ακόμα μικρό ενημερωτικό άρθρο. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και την προσοχή σας. Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση σχετικά με τη διαδικασία διαζυγίου επισκεφθείτε το blog μου kavala-lawyer.blogspot.gr και  επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας.



Βρείτε εδώ πολλά σχετικά άρθρα

 για διαζύγια




* Υ.Γ. : Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. -Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα,  Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120, giagkoud@yahoo.com 


- Πώς να ζητήσεις διαζύγιο, διαδικασία διαζυγίου, συναινετικό διαζύγιο, διαζύγιο εν αντιδικία, συμβουλές, καβάλα, δικηγόρος διαζυγίων, οικογενειακού δικαίου, συναινετικο διαζυγιο με συμβολαιογραφική πραξη, διαζυγιο με κοινη συναίνεση, κοινη συναινεσει διαζυγιο, συναινετικό διαζυγιο υποχρεωτικά με δυο δικηγορους και συμβολαιογραφο.

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ