Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


18.8.18

ΑΝ ο κορονοϊός ή κάτι άλλο δημιούργησε οικογενειακό πρόβλημα, κάνεις το σωστό?

Καλημέρα σας.  Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις.  Μπορεί να αποσυντονίσει την ζωή των παντρεμένων ζευγαριών μία σοβαρή νόσος, όπως ο κορονοϊός, που περιορίζει τις καθημερινές συνήθειές του λόγω προληπτικών μέτρων από το κράτος ή λόγω ασθένειάς τους?  Ασφαλώς και μπορεί να συμβεί αυτό και στα πιο αγαπημένα ζευγάρια ορισμένες φορές και να δημιουργήσει οικογενειακό πρόβλημα  η νέα κατάσταση, λόγω του εκνευρισμού και της δυσκολίας προσαρμογής τους. Συνήθως μια σχέση είναι διαταραγμένη και έρχεται μια δυσκολία ή αφορμή για να αναδυθεί το πρόβλημα στην επιφάνεια μιας και παρέμενε άλυτο στο πέρασμα του χρόνου.
Ένα ερώτημα λοιπόν που πρέπει να απαντά άμεσα όποιος αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα είναι αν κάνει το σωστό.  Αν αντιμετωπίζεις οικογενειακό πρόβλημα θα σου φανούν χρήσιμα τα αμέσως παρακάτω που γράφω για να σε βοηθήσω από την εμπειρία μου ως ειδικός δικηγόρος διαζυγίων.

Συνήθως τα προβλήματα τα οικογενειακά δημιουργούν μεγάλες εντάσεις και είναι πολύ σημαντικά, γιατί αν δεν λυθούν άμεσα τότε μπορεί να αλλάξουν την ζωή σου και την ζωή όλων των μελών της οικογένειας σου.

Καλό είναι, πρώτα από όλα να αντιληφθείς την ύπαρξη και την διάσταση του προβλήματος και τις συνέπειες που μπορεί να έχει αν μείνει άλυτο το οικογενειακό πρόβλημα για σένα και την οικογένειά σου (πχ. διαζύγιο, οικονομικές επιπτώσεις από υποχρεώσεις διατροφής, αλλαγή στέγης κ.λ.π.)



Εσύ που έχεις οικογενειακό πρόβλημα,  κάνεις το σωστό? Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου - Καβάλα

free image by pixabay.com


Αφού αντιληφθείς το πρόβλημα, στη συνέχεια πρέπει να προσπαθείς να το λύσεις με τη βοήθεια ειδικών συμβούλων γάμου/ψυχολόγων και ειδικού δικηγόρου διαζυγίων για να πετύχεις μια ομαλότητα στις σχέσεις σου και μάλιστα με τις πιο μικρές απώλειες. 

Εδώ λοιπόν με την κίνηση αυτή προσπαθείς να απαντήσεις στην ερώτηση  " κάνω το σωστό  για μένα και την οικογένειά μου? ".  Για να κατανοήσεις τι συμβαίνει χρειάζεται να δεις τα πράγματα από δυο οπτικές γωνίες 

1. τη μία τη ψυχολογική, ανθρωπίνων σχέσεων και 

2.την άλλη την νομική,  δηλαδή των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, που φέρνει μια ανώμαλη εξέλιξη στις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας. 

Το ένα κομμάτι είναι δουλειά περισσότερο συμβούλου γάμου, ψυχολόγου, κοινωνικού λειτουργού κλπ και το άλλο το νομικό είναι δουλειά ειδικού δικηγόρου διαζυγίων και οικογενειακών διαφορών.

Κατά τη γνώμη μου, όπως ανέφερα και σε άλλο άρθρο μου, πρέπει να κάνεις το σωστό, δηλαδή αν υπάρχει πρόβλημα στις οικογενειακές σχέσεις να ζητήσεις άμεσα βοήθεια οικογενειακού συμβούλου ή ψυχολόγου και να εξαντλήσεις όλες τις προσπάθειες για να σωθεί ο γάμος σου. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να ζητήσεις και μια νομική συμβουλή ειδικού δικηγόρου διαζυγίων σχετικά με το πως θα αντιμετωπίσεις νομικά όλα τα ενδεχόμενα που μπορούν να συμβούν, ούτως ώστε να μην χάσεις πολύτιμα νόμιμα δικαιώματά σου ως συζύγου ή ως γονέα ανηλίκων τέκνων.  Όταν έχεις μπροστά σου ξεκάθαρα εικόνα και από τις δύο παραπάνω πλευρές μιας κατάστασης, που εξελίσσεται θα είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις την κατάσταση και κάθε απρόοπτο με τον καλύτερο τρόπο.  

Ο ειδικός δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακών διαφορών είναι έτοιμος σε πρώτη φάση να σου δώσει άμεσα κατάλληλη νομική συμβουλή για να κάνεις το σωστό, για να καταστρώσεις ένα σχέδιο Α και ένα σχέδιο Β σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν, όπως θα τα περίμενες.  

Πρέπει να κάνεις το σωστό. Χρειάζεσαι βοήθεια για να σώσεις ό,τι μπορεί να σωθεί. Θα ξέρεις στο τέλος ότι εσύ έκανες το καλύτερο δυνατόν για σένα, τα παιδιά σου και την οικογένειά σου. Θα ξέρεις μέσα σου ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που επήλθε στη σχέση σου, έκανες αυτό που έπρεπε, το σωστό και έτσι θα έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου. Γιατί στο τέλος ο μεγαλύτερος κριτής μας (ηθικά) είναι όχι ο δικαστής αλλά η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ. Αυτή μας ελέγχει για τις πράξεις μας και τις ενέργειές μας, τις αποφάσεις μας και ανάλογα με το τι κάνουμε μας ελέγχει  και αν κάνουμε το σωστό μας επιβραβεύει με ικανοποίηση και εσωτερική γαλήνη, ενώ αντίθετα αν δεν κάνουμε το σωστό, μας μέμφεται και δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε με συναισθήματα λύπης και ενοχής.

Βέβαια η προσφυγή σε συμβούλους συνεπάγεται κάποια έξοδα. Κανείς δεν αντιλέγει. Σκέψου όμως  αφενός ότι "κάλλιον το προλαμβάνειν" και αφετέρου πόσα περισσότερα θα γλυτώσεις αν ενεργήσεις από την αρχή σε χρόνο, χρήμα, ψυχοφθόρες δικαστικές διαδικασίες και δικαστικά έξοδα. Μπορεί να πετύχεις το στόχο σου που είναι να σώσεις το γάμο σου και την οικογένειά σου ή  αν δεν είναι  αυτό εφικτό θα προστατέψεις αποτελεσματικά τα νόμιμα δικαιώματά τα δικά σου και τον παιδιών σου.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ και πέραν από όλα τα άλλα οφέλη θα έχεις ήσυχη την συνείδησή σου, τον μεγαλύτερο κριτή σου!



   ------------- . --------------



* Υ.Γ. : Ευχαριστώ για την επίσκεψη σου.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας.
Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. -
Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120




* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ