Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


15.9.20

Είσαι πατέρας θέλεις να επικοινωνείς με τα παιδιά σου και δεν σε αφήνει η μητέρα τους? (βίντεο)

Γεια σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια  και οικογενειακό δίκαιο και εδώ σήμερα θα μιλήσουμε για το πρόβλημα επικοινωνίας των πατεράδων με τα ανήλικα παιδιά τους.

Λοιπόν πρόσφατα μου έρχεται στο μυαλό μου και θα σας πω μια περίπτωση, μια ιστοριούλα, στην οποία ένας εν διαστάσει πατέρας,  μου είπε πως θέλει και επιθυμεί να βλέπει τα δύο ανήλικα παιδιά του  και δεν μπορεί.  Η  σύζυγός του για να τον εκδικηθεί επειδή της ζήτησε διαζύγιο, δεν του το επέτρεπε αυτό. 

Στη περίπτωσή μας οι σχέσεις των δύο γονέων ήταν διαταραγμένες και  υπήρχαν καθημερινές τριβές των συζύγων  μεταξύ άλλων και για το θέμα της επικοινωνίας.

Γεννήθηκε λοιπόν το ζήτημα του τι θα έπρεπε ο πατέρας να κάνει για να ασκήσει το νόμιμο δικαίωμα επικοινωνίας με τα ανήλικα τέκνα του.  Όταν βλέπεις έναν πατέρα να λαχταρά κυριολεκτικά να επικοινωνεί με τα παιδιά του, αναζητάς τον πιο άμεσο νόμιμο  τρόπο για να του  το εξασφαλίσεις δικαστικά αυτό, μιας και δεν υπάρχει από την άλλη πλευρά διάθεση συνομιλίας ή συμβιβασμού.  Ζητήσαμε λοιπόν από το δικαστήριο και πετύχαμε άμεσα την έκδοση προσωρινής διαταγής για την επικοινωνία στα πλαίσια αίτησης ασφαλιστικών μέτρων  με αποτέλεσμα να ο πατέρας να επικοινωνήσει με τα παιδιά του γρήγορα, αφού αναγκάστηκε η σύζυγός του να συμμορφωθεί και στην προσωρινή διαταγή αλλά και στην μετέπειτα απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων,  γιατί αλλιώς θα ετιμωρείτο ποινικά για παραβίαση προσωρινής διαταγής και δικαστικής απόφασης και σε πληρωμή χρηματικής ποινής και προσωπικής κράτησης  για κάθε παραβίαση της δικαστικής απόφασης.

Ευτυχώς επικράτησε στο τέλος η σύνεση και η μητέρα συμμορφώθηκε με την δικαστική απόφαση επικοινωνίας.  Αν δεν συμμορφωνόταν θα έπρεπε να γίνουν πιο δραστικές ενέργειες και κυρίως μήνυση για παραβίαση δικαστικής απόφασης.  Ο πατέρας πλέον  επικοινωνούσε ανεμπόδιστα με τα ανήλικα παιδιά του και για αυτό το λόγο έπλεε σε πελάγη ευτυχίας. 


Διάρκεια  4.10 λεπτά

Ας σημειωθεί εδώ ότι με βάση τη νομολογία το αυστηρά προσωπικό δικαίωμα επικοινωνίας  του γονέα με το τέκνο του απορρέει από το φυσικό δεσμό του αίματος και του αισθήματος στοργής προς αυτό  και βοηθά σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη του ψυχικού του κόσμου και  γενικά της προσωπικότητά του. Το δικαίωμα αυτό  μπορεί να περιοριστεί δικαστικώς μόνο όταν συντρέχουν ειδικές περιστάσεις και μόνο για το αληθινό συμφέρον του ανηλίκου παιδιού. Σε πολυ εξαιρετικές περιστάσεις το δικαστήριο μπορεί να διατάξει με βάσει την αρχή της αναλογικότητας και αποκλεισμό επικοινωνίας  π.χ. γονέας φρενοβλαβής.

Αν είσαι και εσύ ένας πατέρας,  όπως ο πατέρας της ιστορίας μας και θέλεις να αποκτήσεις την επικοινωνία με τα παιδιά σου, την οποία επικοινωνία σου στερεί η μητέρα τους καταχρηστικά και παράνομα, δεν έχεις παρά να δράσεις νομικά και να διεκδικήσεις το νόμιμο και αναφαίρετο αυτό δικαίωμά σου. Αυτά που αναφέρω εδώ ισχύουν σήμερα που μιλάμε, γιατί οι γονείς και συνεπώς και οι πατέρες με τις νέες σχεδιαζόμενες αλλαγές που θα επέλθουν σύντομα  στο οικογενειακό δίκαιο,  ελπίζουμε ότι θα μπορούν επιπλέον να διεκδικήσουν δικαστικώς με μεγαλύτερη επιτυχία και την συνεπιμέλεια των ανηλίκων τέκνων τους. 

 Μετά από τα παραπάνω χρήσιμα  να σας υπενθυμίσω όπως πάντα,  ότι μπορείτε να είστε ενήμεροι για νομικά θέματα επικοινωνίας παιδιών  και  οικογενειακού δικαίου από την πλούσια βάση του προσωπικού μου blog στη διεύθυνση  https://kavala-lawyer.blogspot.com

Μπορείτε  ανά πάσα στιγμή να μπείτε στο  blog μου και να ενημερώνεστε συνεχώς  χωρίς κανένα κόστος  για το οικογενειακό δίκαιο και όλες τις συνεχείς εξελίξεις του στην Ελλάδα. 

Ελπίζω να βρήκατε αυτό το βίντεο χρήσιμο.  Περιμένω να επισκεφθείτε το blog μου και να μου στείλετε σχόλια και παρατηρήσεις για βελτίωσή του στην ηλεκτρονική δ/νση info@dikigoros-diazygion.gr



* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ