Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


21.8.21

Τι μπορείς να κάνεις για να μην σου αλλάξει τον τόπο διαμονής του παιδιού σου σε άλλη πόλη ή χώρα? (βίντεο)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες  σχετικά με το νέο άρθρο 1519 Αστικού Κώδικα για την μεταβολή του τόπου διαμονής του ανηλίκου, μιλήσαμε σε προηγούμενο άρθρο/βίντεο.  

Σήμερα θα μιλήσουμε για το τι πρέπει να κάνουμε για να προλάβουμε την καταστρατήγηση του άρθρου 1519 Αστικού Κώδικα και συγκεκριμένα την αυθαίρετη αλλαγή του τόπου διαμονής των τέκνων σε άλλη πόλη ή χώρα, χωρίς τη  προηγούμενη συμφωνία των γονέων (έγγραφη από 16/9/21) ή την απαιτούμενη οριστική δικαστική απόφαση (απλά δικαστική απόφαση από 16/9/21). Μείνετε μέχρι το τέλος για να πάρετε την απάντηση στο κρίσιμο αυτό ερώτημα,

Γεια σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης, δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και  σας ενημερώνω όπως πάντα από το κανάλι μου με σούπερ ενδιαφέροντα και χρήσιμα θέματα οικογενειακού δικαίου. Να σας υπενθυμίσω  να εγγραφείτε στο κανάλι μου  κάνοντας κλικ στο κόκκινο κουμπί κάτω δεξιά για να μη χάνετε κανένα από τα βίντεό μου. Πάμε λοιπόν απευθείας στο θέμα μας.


Διάρκεια βίντεο 3,38 λεπτά

Γονιός που αντιλαμβάνεται ότι επίκειται παραβίαση του άρθρου 1519 Αστικού Κώδικα, δηλαδή ότι ο άλλος γονιός με τον οποίο διαμένει το τέκνο, χωρίς την ως άνω προηγούμενη συναίνεση, πρόκειται να αλλάξει αυθαίρετα τον τόπο διαμονής των τέκνων του σε άλλη πόλη ή χώρα, ώστε να καταστήσει ουσιωδώς δυσχερή την επικοινωνία του με τα τέκνα του, θα πρέπει να ενεργήσει ΑΜΕΣΑ. 

Ειδικότερα κατά τη γνώμη μου θα πρέπει  με ΑΙΤΗΣΗ ασφαλιστικών μέτρων  να  ζητήσει  να απαγορευτεί  δικαστικά η αλλαγή του τόπου διαμονής των παιδιών του για να μπορεί να επικοινωνεί με αυτά έως ότου εκδοθεί η οριστική απόφαση του δικαστηρίου.

Μάλιστα σε εξαιρετικά κατεπείγουσα περίπτωση, μπορεί να ζητήσει  με την ίδια αίτησή του και σχετική προσωρινή διαταγή για να  προστατευτεί άμεσα το δικαίωμα επικοινωνίας με το τέκνο του.  

ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί σε περίπτωση αδράνειας μπορεί να δημιουργηθούν καταστάσεις ενδεχομένως και μη αναστρέψιμες.  

Εν κατακλείδι, αν είσαι γονιός και έχεις βάσιμες πληροφορίες  ότι ο άλλος γονιός πρόκειται να μετοικήσει από την οικογενειακή στέγη και να μεταβάλει τον τόπο διαμονής των παιδιών σου και ιδίως κατά τρόπο που θα   καταστήσει ουσιωδώς δύσκολη ή ακόμη και ανέφικτη την επικοινωνία με τα παιδιά σου, θα πρέπει να ενεργήσεις άμεσα. 

Θα χρειαστείς οπωσδήποτε  ένα έμπειρο ειδικό δικηγόρο διαζυγίων και αρκετή αποφασιστικότητα για να διατηρήσεις κανονικά την επικοινωνία με τα τέκνα σου. Διαφορετικά δυστυχώς, αφενός θα σε αποξενώσουν από τα παιδιά σου και αφετέρου η ματαίωση ή το ουσιωδώς δυσχερές της άσκησης του δικαιώματος επικοινωνίας σου,  θα αποβεί σε βάρος του συμφέροντος των ίδιων των παιδιών σου.

Η μεταβολή του τόπου διαμονής, χωρίς τις προϋποθέσεις του άρθρου 1519 Α.Κ. συνιστά κακή άσκηση γονικής μέριμνας και ο έχων το δικαίωμα επικοινωνίας γονέας θα μπορεί να ζητήσει αφαίρεση γονικής μέριμνας ή επιμέλειας τέκνων από τον παραβάτη γονέα.

Εδώ φθάσαμε στο τέλος ενός ακόμη ενημερωτικού βίντεο. Να σας ευχαριστήσω  για την προσοχή σας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας  σε λίγες μέρες με ένα ακόμη χρήσιμο και επίκαιρο θέμα οικογενειακού δικαίου. 

Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά. Γεια σας.

Σχετικό άρθρο:

https://kavala-lawyer.blogspot.com/2021/07/metavoli-topou-diamonis-teknou.html


----------------- . -----------------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη σας και την ανταπόκρισή σας. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.    Να ξέρετε λατρεύω τις ερωτήσεις. Είμαι ευτυχής να συνομιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις:1519 ακ,Μετοίκηση του γονέα που έχει την επιμέλεια των παιδιών σε άλλη πόλη, αιτηση ασφαλιστικλων μέτρων, ασφαλιστικά μέτρα,  προσωρινή διαταγή, απαγόρευση μεταβολής τόπου διαμονής, αλλαγη τοπου κατοικιας τεκνου, Μετοίκηση τέκνου στο εξωτερικό, Αλλαγη τοπου διαμονησ παιδιου, Αλλαγη τοπου κατοικιασ ανηλικου, Το νέο άρθρο 1519 του Αστικού Κώδικα,ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΤΕΚΝΟΥ, Αίτηση γονέα περί μεταβολής του τόπου διαμονής,κακή άσκηση γονικής μέριμνας, δικηγορος διαζυγιων καβαλας


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ