Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


15.7.22

🔥 Κάνεις και εσύ αυτό το ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ, όταν έχεις οικογενειακές διαφορές ❓

Όλα ήταν καλά και ξαφνικά από το τίποτε δημιουργήθηκαν σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια. Γεννήθηκαν συγχρόνως πολλά ερωτηματικά στο μυαλό σου που θέλουν άμεσα απαντήσεις. Κάπως έτσι ξεκινούν οι οικογενειακές διαφορές και ο σύζυγος ή η σύζυγος θέλει να ξέρει ΑΜΕΣΑ, ΕΓΚΥΡΑ και ΥΠΕΥΘΥΝΑ τι να κάνει και να έχει ξεκάθαρες απαντήσεις στα παρακάτω βασανιστικά ερωτήματα του:

1. Ποια είναι τα δικαιώματά μου και πως κατοχυρώνονται?

2. Τι ισχύει νομικά στην περίπτωσή μου? 

3. Πως μπορώ να είμαι καλυμμένος/νη νομικά? Πως να προστατευτώ?

4. Πως μπορώ να κινηθώ νομικά. Τι μπορώ να διεκδικήσω?   Τι χρειάζεται να κάνω τώρα? Ποια είναι ακριβώς τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσω?

5. Ποια η σχετική διαδικασία, που θα πρέπει να ακολουθήσω και πόσο θα κρατήσει? Σε πόσο χρονικό διάστημα κατά μέσο όρο προβλέπεται να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία?


Διάρκεια βίντεο 3,36  λεπτά

Αν λοιπόν βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση, αν σε νοιάζει το παιδί σου και η ίδια σου η ζωή θα σου δώσω μια ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μην κάνεις το ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ να μην απευθυνθείς σε ένα έμπειρο ειδικό δικηγόρο, που ασχολείται ειδικά με οικογενειακό δίκαιο/οικογενειακές διαφορές για να σου πει ακριβώς τι θα κάνεις. Να σου δώσει σωστές νομικές συμβουλές. Να σε κατευθύνει σωστά και να σου πρoτείνει την καλύτερη και γρηγορότερη λύση. Θα πρέπει οπωσδήποτε το γρηγορότερο να έρθεις σε επαφή με τον ειδικό δικηγόρο, έστω κι αν πρέπει να πληρώσεις λεφτά, που ίσως να μην έχεις.

Αν κινηθείς, όπου μπορείς μόνος σου, χωρίς δικηγόρο πίστεψέ με δεν θα σου δώσει κανένας σημασία. Μην ξέροντας καλά τους νόμους και τα "παραθυράκια" τους θα βρεθείς να έχεις ξοδέψει αρκετά περισσότερα και δουλειά να μην έχεις κάνει. Το ζήτημα είναι καθαρά νομικό. Ασφαλώς και δεν θες να σου λέει ο καθένας το "μακρύ και το κοντό του" και όταν θα πας στο δικαστήριο να την "πατήσεις".  

Όπως καταλαβαίνεις υπάρχουν πολλές παράμετροι ειδικά στο χειρισμό και την έκβαση των οικογενειακών υποθέσεων. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και θέλει και τον ανάλογο χειρισμό. Για τον λόγο αυτό εμπιστέψου την υπόθεσή σου σε ειδικό δικηγόρο οικογενειακών διαφορών για καλύτερα αποτελέσματα.

Να σας υπενθυμίσω στο σημείο αυτό να εγγραφείτε στο κανάλι μου και να πατήσετε το καμπανάκι για να μη χάνετε κανένα από τα βίντεό μου.

Θέλω να ξέρετε ότι πολεμάω για το καλύτερο, για την έγκυρη ενημέρωσή σας πάνω στο οικογενειακό δίκαιο. Σας αγαπάω πάρα πολύ, που με παρακολουθείτε συνεχώς και επικοινωνείτε μαζί μου από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.  Να 'στε πάντα καλά.  Να πολεμάτε στη ζωή σας να μην το βάζετε ποτέ κάτω. Καλή δύναμη σε όλους. Καλό καλοκαίρι!


-------- . --------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη  στο blog. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.  Θα είμαι ευτυχής να μιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120  https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις: Κάνεις και εσύ αυτό το ΜΟΙΡΑΙΟ ΛΑΘΟΣ,ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ, Το μοιραίο λάθος, μοιραία λάθη που κάνουν όσοι χωρίζουν, ΕΙΔΙΚΟ δικηγόρο με εμπειρία,οικογενειακό δίκαιο, δικηγόρο οικογενειακών διαφορών, Αυτό είναι το Μοιραίο Λάθος, Οικογενειακές ιστορίες 2022,σοβαρά προβλήματα στην οικογένεια,Τι ισχύει νομικά,Πως μπορώ να είμαι καλυμμένος,Πως μπορώ να κινηθώ νομικά,Τι χρειάζεται να κάνω τώρα, ειδικος δικηγορος καβαλας, νομικές συμβουλές



* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ