Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


24.3.23

🔥 Η αληθινή πολύκροτη ιστορία του Ντέιβιντ να φέρει τον γιο του Σον πίσω στο σπίτι

Σήμερα αγαπητές φίλες και φίλοι θα μοιραστώ μαζί σας εν συντομία  μια συγκινητική αληθινή ιστορία ενός αποξενωμένου γονέα, που κατάφερε να ξανασμίξει με το παιδί του, χάριν της επιμονής του και των επιτυχών νομικών ενεργειών του δικηγόρου του. Ο Ντέιβιντ πάλεψε για 5 χρόνια νομικά για να φέρει τον απαχθέντα στο εξωτερικό από την μητέρα γιο του πίσω στο σπίτι τους στο Νιου Τζέρσεϊ των Η.Π.Α. Ήταν όντως αξιοθαύμαστη η ακλόνητη αποφασιστικότητα και αγάπη του πατέρα!

Αν είστε γονιός και ιδιαίτερα αποξενωμένος γονιός το βίντεο αυτό είναι για εσάς. Μείνετε μέχρι το τέλος για να δείτε τι μπορεί να πάθει ένας γονιός και πως μπορεί να ξεπεράσει κάθε μικρό ή μεγάλο εμπόδιο με επιμονή και αγάπη για το παιδί του.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας ενημερώνω πάνω σε χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα οικογενειακού δικαίου. 

Εγγραφείτε στο κανάλι μου. Κάντε ένα κλικ στο καμπανάκι για να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα νέα βίντεο μου. Πάμε κατευθείαν να πούμε την ιστορία μας.

Το 2015, ένας άνδρας ονόματι Ντέιβιντ είχε απομακρυνθεί χωρίς συναίνεσή του από τον γιο του Σον για περισσότερα από πέντε χρόνια. Η μητέρα του Σον Μπρούνα, τον είχε πάει στη Βραζιλία το 2004 για διακοπές δύο εβδομάδων, αλλά αρνήθηκε να τον επιστρέψει στο Νιου Τζέρσεϊ των Η.Π.Α., όπου ζούσαν οικογενειακώς. Στη συνέχεια η μητέρα χώρισε τον Ντέιβιντ και έμεινε στη Βραζιλία με τον γιό τους και ξαναπαντρεύτηκε το 2007.

Ο Ντέιβιντ πάλεψε για πάνω από 5 χρόνια για την επιμέλεια του γιου του στα δικαστήρια της Βραζιλίας, αλλά το νομικό σύστημα ήταν αργό και συχνά φαινόταν να ευνοεί τη μητέρα. Ο πατέρας Ντέιβιντ ορκίστηκε να φέρει πίσω τον γιο του και ακολούθησαν μηνύσεις και ανταγωγές τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στη Βραζιλία. 

Ωστόσο, το 2009, η μητέρα του Σον πέθανε απροσδόκητα και ο Ντέιβιντ είδε περισσότερες πιθανότητες να φέρει τον γιο του πίσω στο σπίτι. Η οικογένειά της μητέρας και ο δεύτερος σύζυγός της - δικηγόρος προσπάθησαν να κρατήσουν το αγόρι στη Βραζιλία.

Δυστυχώς, ο πατριός του Σον αρνήθηκε να αφήσει τον Ντέιβιντ να δει τον Σον και μάλιστα υπέβαλε ο ίδιος αίτηση επιμέλειας. Μόλις ο Ντέιβιντ προσέλαβε έναν νέο δικηγόρο, είχε επιτέλους κάποια επιτυχία.

Ο δικηγόρος του κατάφερε να πείσει έναν Βραζιλιάνο δικαστή να διατάξει να επιστραφεί ο Σον στην επιμέλεια του Ντέιβιντ το 2009. Ωστόσο, ο πατριός αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τη δικαστική εντολή και μόνο όταν παρενέβη η ομοσπονδιακή αστυνομία της Βραζιλίας, ο Σον επανενώθηκε τελικά με τον πατέρα του.



                                                 Διάρκεια βίντεο 6,23 λεπτά 

Η επανένωση του Ντέιβιντ και του Σον ηλικίας τότε 9 ετών ήταν απίστευτα συναισθηματική, συγκινητική και η ιστορία αυτή έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο. Η υπόθεση βρέθηκε στο επίκεντρο της κάλυψης των διεθνών μέσων ενημέρωσης και ως υπόθεση διεθνούς απαγωγής παιδιών κέρδισε πολύ την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και των πολιτικών των ΗΠΑ. Αποτέλεσε επίσης αντικείμενο συζητήσεων κατά τη διάρκεια συναντήσεων υψηλού επιπέδου Βραζιλιάνων και Αμερικανών αξιωματούχων. Ο Ντέιβιντ από τότε έγινε υποστηρικτής άλλων γονέων που αγωνίζονται να επανενωθούν με τα παιδιά τους μετά από διεθνείς απαγωγές, και πιστώνει την επανένωση στον δικηγόρο του που τον βοήθησε να αποδώσει δικαιοσύνη για την οικογένειά του.

Πατέρας και γιός θέλησαν να βεβαιωθούν ότι κανείς άλλος δεν θα περάσει και δεν θα αντιμετωπίσει αυτό που πέρασαν, την ίδια οδυνηρή δοκιμασία τους. Υπεγράφη νόμος για τις διεθνείς απαγωγές παιδιών με το όνομά τους.

Πατέρας και γιός έχουν δημιουργήσει στενό δεσμό και παραμένουν αχώριστοι φίλοι και πολέμιοι της διεθνούς απαγωγής παιδιών. Υπενθυμίζουν σε όλους ότι τα εργαλεία για την αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων υπάρχουν τώρα, τα οποία μάλιστα προβλέπει ο νόμος που φέρει το όνομά τους.

Η ιστορία του Ντέιβιντ και του Σον είναι μια ισχυρή υπενθύμιση ότι η αγάπη του πατέρα δεν έχει όρια καθώς επίσης και υπενθύμιση της σημασίας της επιμονής και του ρόλου που μπορούν να παίξουν οι αφοσιωμένοι δικηγόροι στην επανένωση των οικογενειών.

Κάτω από αυτό το βίντεο θα βρείτε σχετικά links δημοσιευμάτων και βίντεο με την πλήρη ιστορία του Ντέιβιντ και του γιού του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αν θέλετε και την αυτόματη μετάφραση της google στα ελληνικά προς διευκόλυνσή σας.

Ευχαριστώ για παρακολουθήσατε μέχρι το τέλος ακόμη ένα ενδιαφέρον βίντεο. Σε λίγες μέρες και πάλι μαζί σας με ένα άλλο ακόμη ενδιαφέρον θέμα. 

Εύχομαι Χρόνια πολλά με υγεία, ομόνοια, αγάπη σε όλους τους Έλληνες για την αυριανή διπλή εορτή της 25 Μαρτίου. Είναι χρέος μας να τιμούμε και να σεβόμαστε την ιστορία και την ελευθερία του έθνους μας. Γειά σας.


Σχετικά links με την πλήρη ιστορία του Ντέιβιντ και του γιού του Σον:

https://www.nbcnews.com/id/wbna34773680

https://www.psychologytoday.com/us/blog/one-true-thing/201106/david-goldman-fathers-love

https://www.youtube.com/watch?v=gEHZcg1h-Ug

https://www.youtube.com/watch?v=6_w2y1d_ph4

https://eu.app.com/story/news/local/values/2019/08/08/david-goldman-sean-goldman-international-child-abduction/1941551001/


-------- . --------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη σας και την ανταπόκρισή σας. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.    Να ξέρετε λατρεύω τις ερωτήσεις. Είμαι ευτυχής να συνομιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις: story of David and Sean Goldman,Lawyer reunites father,son,Lawyer reunites father son,Γονική Αποξένωση, Σύνδρομο γονικής αποξένωσης, πώς να αντιμετωπίσετε τη Γονική αποξένωση, συνεπιμελεια,Ο γιοσ μου  θελει να με δει, η κορη μου  θελει να με δει, σύνδρομο της γονεϊκής αποξένωσης, ορισμος και εκδηλωσεις γονεϊκής αποξένωσης, Βαριάς μορφής γονική αποξένωση, γονική αποξένωση, Σύνδρομο γονικής αποξένωσης,Ψυχικη αποξενωση,Οικογενειακη αποξενωση και επιθετικοτητα,Γονική αποξένωση αντιμετώπιση,Γονικη αποξενωση,Μητρικη αποξενωση,Πατρικη αποξενωση,μορφή παιδικής κακοποίησης,Διαζυγιο γονικη αποξενωση,Μηνυση για γονικη αποξενωση



* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ