Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


31.5.21

Trailer Καναλιού Youtube - George Giagkoudakis - Οικογενειακά νομικά θέματα (βίντεο)

Trailer Καναλιού μας στο youtube.  

Με το κανάλι μας  - George Giagkoudakis - θέλουμε να βοηθάμε τον κόσμο πάνω σε οικογενειακά νομικά ζητήματα. Θέλουμε να κάνουμε μια σημαντική διαφορά στη ζωή εκείνων, που το χρειάζονται δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες και ειδικές γνώσεις που δεν μπορούν να βρουν αλλού. 

Όραμά μας ένας κόσμος χωρίς αδικίες. Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα πιστά και με συνέπεια. 

Στηρίξτε το κανάλι μας κάνοντας τώρα εγγραφή για να το μεγαλώσουμε και να το αναπτύξουμε μαζί.     https://www.youtube.com/c/giagkoud

28.5.21

Πως να πάρεις "αυτόματο διαζύγιο" με διετή διάσταση ακόμα και κάτω από την ίδια στέγη? (βίντεο)

Καλωσήλθατε στο κανάλι μου.  

Σήμερα θα μιλήσουμε για τους εν διαστάσει κάτω από την ίδια στέγη συζύγους που δεν συμφωνούν για συναινετικό διαζύγιο. Πως μπορούν να πάρουν αυτόματο διαζύγιο βάσει διετούς διάστασης. Πότε μιλάμε για διάσταση συζύγων.Πότε μπορεί να υπάρξει διάσταση  για τους συζύγους που συνοικούν κάτω από την ίδια στέγη. Ποια είναι η θέση της νομολογίας για το ζήτημα αυτό. Τι ορίζει η διάταξη για το διαζύγιο διετούς διάστασης ή αλλιώς αυτόματο διαζύγιο. Μείνετε μαζί μου  μέχρι το τέλος για να πάρετε όλες τις απαντήσεις. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις τα δικαιώματά σου, πότε και πως μπορείς να τα ασκήσεις προς όφελός σου. 

Να σας υπενθυμίσω για όσους δεν το έχετε κάνει μέχρι τώρα να εγγραφείτε στο κανάλι μου κάτω δεξιά στο κόκκινο κουμπί και να κάνετε ένα κλικ στο καμπανάκι για να ενημερώνεστε αμέσως για τα νέα βίντεό μου.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας ενημερώνω όπως πάντα, πάνω σε χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα οικογενειακού δικαίου.

Ας ξεκινήσουμε αμέσως με την απάντηση στην κρίσιμη ερώτηση πότε υπάρχει διάσταση συζύγων.

Διάσταση λοιπόν υφίσταται, όταν οι σύζυγοι απομακρύνονται φυσικώς και ψυχικώς μεταξύ τους, με τη θέληση να μην έχουν πλέον κοινωνία βίου. Η απομάκρυνση αυτή, κατά την κοινή πείρα, ενέχει και εκδήλωση της πρόθεσης του απομακρυνόμενου συζύγου για διακοπή της έγγαμης συμβίωσης. Δεν έχει σημασία αν η απομάκρυνση αυτή των συζύγων ως πραγματικό γεγονός είναι αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του ενός από τους συζύγους ή και των δύο ή αν οι σύζυγοι διαμένουν στην ίδια κατοικία, αλλά υπό καθεστώς χωρισμού από τραπέζης και κοίτης. 

Η υποκειμενική πρόθεση διακοπής της έγγαμης συμβίωσης (ψυχικό στοιχείο) που μπορεί να αφορά τον ενάγοντα ή μπορεί να αφορά και τους δύο συζύγους, δεν αρκεί να αποτελεί ενδόμυχη διάθεση ή επιθυμία, αλλά πρέπει να εκδηλώνεται και εξωτερικά, δηλ. να φαίνεται προς τα έξω σε τρίτους. (ΟλΑΠ 20/1990 ΤΝΠ «ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ», ΑΠ 599/2015, ΑΠ 1057/2012, ΤΝΠ «ΝΟΜΟΣ»). 

Οι σύζυγοι λοιπόν, βάσει και της πάγιας νομολογίας των δικαστηρίων μας, μπορεί να βρίσκονται σε διάσταση, αν απουσιάζει οποιοσδήποτε ψυχικός δεσμός που να τους συνδέει, ακόμη και αν αυτοί εξακολουθούν να συγκατοικούν κάτω από την ίδια στέγη σε καθεστώς συνοίκησης υπό ευρεία έννοια ή, σύμφωνα με άλλη διατύπωση, χωρισμού από τραπέζης και κοίτης. Εάν υφίσταται κοινή ζωή και συνοίκηση των συζύγων, μόνο η μη εκπλήρωση των συζυγικών του καθηκόντων δεν μπορεί να θεωρηθεί σαν διακοπή της έγγαμης συμβίωσης.

Σύμφωνα με την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου αριθ. 20/1990, δεν αποκαθιστούν την έγγαμη συμβίωση συμπεριφορές των συζύγων που δεν αναιρούν τη σταθερή πρόθεση για διάσπαση του συζυγικού δεσμού από την πλευρά τουλάχιστον του ενός συζύγου, αλλά αποτελούν απλά και μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος, συνδρομής και αλληλεγγύης ή επιβάλλονται από οικονομικούς και κοινωνικούς λόγους ή αποβλέπουν στην προστασία του ψυχισμού των παιδιών ή στην ομαλή ανάπτυξη τους. Έτσι λοιπόν για να υπάρξει διάσταση κάτω από την ίδια στέγη θα πρέπει να αποδειχθεί ότι οι σύζυγοι  έχουν αποξενωθεί πλήρως  και  συγκατοικούν τυπικά διαμένοντας στην ίδια οικία, αλλά σε διαφορετικούς χώρους π.χ. χάριν της ομαλής ανάπτυξης των παιδιών τους. Η συνοίκηση αυτή  δεν θεωρείται ότι αναιρεί την διάστασή τους, εφόσον έχουν αποξενωθεί και έχουν αναστείλει στο μέγιστο δυνατό βαθμό κάθε δραστηριότητα του κοινού μέχρι της διάστασης συζυγικού τους βίου. 

Η κρίση, αν υπάρχει διάσταση κάτω από την ίδια στέγη, απαιτεί εξέταση της εκάστοτε περίπτωσης και των συγκεκριμένων περιστατικών κάθε υπόθεσης. Όλα τα παραπάνω χρήζουν της κατάλληλης αξιολόγησης και ερμηνείας από τον δικαστή  για το αν υπάρχει όντως διάσταση ή άρση  ορισμένων μεμονωμένων κοινών συζυγικών δραστηριοτήτων.

21.5.21

Τι ισχύει μετά την ψήφιση του σχέδιου νόμου για την "συνεπιμέλεια"? (βίντεο)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλωσήλθατε στο blog μου.

Επιτέλους ψηφίστηκε το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο μεταρρυθμίσεων αναφορικά με τις σχέσεις γονέων τέκνων (Νόμος 4800/2021 - ΦΕΚ 81/Α/21-5-2021). Το ερώτημα τώρα είναι τι ισχύει μετά την ψήφιση του σχέδιου νόμου για την "συνεπιμέλεια" και αν θα αλλάξει όντως κάτι στην πράξη.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας ενημερώνω  πάνω σε πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα οικογενειακού δικαίου. Αν είσαι γονιός πατέρας ή μητέρα μείνε μέχρι το τέλος, γιατί το βίντεο αυτό σας ενδιαφέρει πραγματικά.

Νιώθω πραγματικά την αγωνία όλων των γονιών, ιδιαίτερα πατεράδων για το τι θα ισχύσει και το αν με το εν λόγω ψηφισθέν νομοσχέδιο θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό στις σχέσεις γονέων - τέκνων. Ο νόμος αφορά κυρίως τους γονείς σε περιπτώσεις διάστασης, διαζυγίου ή ακύρωσης γάμου ή γονείς με σύμφωνο συμβίωσης ή εκούσια ή δικαστικά αναγνωρισμένων τέκνων. 

Να επισημάνουμε ορισμένα πράγματα που είναι πολύ σημαντικά:

Ο σκοπός του νόμου αυτού, σύμφωνα με τα άρθρα 1, 5 και 7 είναι η εξυπηρέτηση του βέλτιστου συμφέροντος των τέκνου με την ενεργό παρουσία και των δύο γονέων κατά την ανατροφή του και την εκπλήρωση της ευθύνης τους έναντι αυτού. Το βέλτιστο αυτό συμφέρον εξυπηρετείται, ιδίως από την ουσιαστική συμετοχή και των δύο γονέων στην ανατροφή και φροντίδα του καθώς επίσης και από την αποτροπή διάρρηξης των σχέσεών του με καθένα απ΄ αυτούς. 

Στο βέλτιστο συμφέρον του τέκνου πρέπει να αποβλέπει κάθε απόφαση των γονέων ή του δικαστηρίου. Φυσικά θα πρέπει να συνεκτιμάται η γνώμη του παιδιού για το ποιό είναι το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού σε κάθε περίπτωση λήψης απόφασης σχετικής με την γονική του μέριμνα και τα συμφέροντά του. Το δικαστήριο πρέπει να σέβεται την ισότητα μεταξύ των γονέων και να μην κάνει διακρίσεις. Σε περίπτωση διαφωνίας των γονέων, αφού εξαντληθεί κάθε προσπάθεια αμοιβαίας αποδεκτής λύσης ακόμα και προαιρετικά  διαμεσολάβησης, αποφασίζει το δικαστήριο. 

19.5.21

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΕΚΝΩΝ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ | LIVE

LIVE ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ  ΒΟΥΛΗ  ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ  με τίτλο:

 «Μεταρρυθμίσεις αναφορικά με τις σχέσεις γονέων και τέκνων και άλλα ζητήματα οικογενειακού δικαίου»  

ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ: ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

14.5.21

Τι ισχύει για τον όρο “εξίσου” άσκηση γονικής μέριμνας και το ⅓ επικοινωνίας στο νέο σχέδιο νόμου? (βίντεο)

Καλωσήλθατε στο κανάλι μου.  

Ενόψει της αναμενόμενης ψήφισης του σχεδίου νόμου για την αναμόρφωση των σχέσεων γονέων - τέκνων στο οικογενειακό δίκαιο όλοι οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται σε ένταση με τις αντικρουόμενες απόψεις τους. Σήμερα θα μιλήσουμε για την έντονη συζήτηση,  που γίνεται τελευταία για τον όρο  “εξίσου"  άσκησης γονικής μέριμνας  και για το μαχητό τεκμήριο του  ⅓  επικοινωνίας στο σχέδιο νόμου.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας ενημερώνω και πάνω σε πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα οικογενειακού δικαίου. Μείνετε μέχρι το τέλος γιατί το βίντεο αυτό σας ενδιαφέρει πραγματικά.

Πάμε λοιπόν κατευθείαν στο σημερινό θέμα μας, χωρίς καμιά καθυστέρηση. 

Μεγάλη συζήτηση και αντικρουόμενες απόψεις διατυπώνονται αυτές τις μέρες εντός  και εκτός της Βουλής για τα εν λόγω θέματα που θα μιλήσω σήμερα, τα οποία μάλιστα ορισμένοι θεωρούν πολύ σημαντικά. 

Η  ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν θα έπρεπε να εστιάζουν σε αυτά τα ζητήματα. Δεν θα έπρεπε να αφήνουν απέξω το ουσιαστικό θέμα  δηλ. την “ταμπακιέρα”, που δεν είναι άλλο από αυτό της επιμέλειας ή συνεπιμέλειας  των τέκνων καθώς και της συνεχούς και κατ΄εξακολούθηση παραβίασης των δικαστικών αποφάσεων τέκνων, που έχει ως επακόλουθο  τη μάστιγα της γονεϊκής αποξένωσης κυρίως των πατεράδων.

Ακούσαμε λοιπόν ότι ο όρος “εξίσου” εξακολούθηση άσκηση της γονικής μέριμνας εισάγει ουσιαστικά υποχρεωτική εναλλασσόμενη κατοικία  ή ότι επιβάλλει υποχρεωτική συνεπιμέλεια και πολλά άλλα.

Τίποτε από αυτά δεν συμβαίνει, ούτε εισάγει υποχρεωτική εναλλασσόμενη κατοικία και θα εξηγήσω το γιατί.  

Ο όρος “εξίσου”  άσκηση της γονικής μέριμνας στο άρθρο 1513 Α.Κ.  (περίπτωση διάστασης, διαζυγίου ή ακύρωσης του γάμου) είναι άστοχος, διότι παραβλέπει την νομική φύση του δικαιώματος της γονικής μέριμνας. Η γονική μέριμνα αποτελεί λειτούργημα,  που ανατέθηκε από την Πολιτεία στους γονείς,  λόγω της φυσικής στοργής και της αγάπης προς τα παιδιά τους με περιεχόμενο δικαιώματα και υποχρεώσεις, ασκούμενα προς το συμφέρον των τέκνων.  Τα δικαιώματα, που απορρέουν  από την γονική μέριμνα μπορούν να ασκηθούν αυτοτελώς από  κάθε γονέα. Πρόκειται για  αυτοτελή,  αυστηρά προσωποπαγή δικαιώματα  του κάθε γονέα,  που θα πρέπει να τα ασκήσει χάριν του συμφέροντος του παιδιού τους και να καταλήγει  σε συμφωνία. Το άρθρο 1510 Α.Κ. ορίζει ότι η γονική μέριμνα είναι καθήκον και δικαίωμα των γονέων και την ασκούν από κοινού. Περιλαμβάνει την επιμέλεια του προσώπου, την διοίκηση της περιουσίας και την εκπροσώπηση του τέκνου σε κάθε υπόθεση ή δικαιοπραξία ή δίκη, που αφορούν το πρόσωπο ή την περιουσία του. 

Η γονική μέριμνα ως απόλυτο, αμεταβίβαστο και προσωποπαγές δικαίωμα ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στους γονείς ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ,  ώστε να γίνεται λόγος για εξίσου ή εξ ημισείας ή οποιονδήποτε άλλο συναφή όρο για την  άσκησή του.  

Σε περίπτωση τελικής ασυμφωνίας των γονέων για θέματα γονικής μέριμνας ή επιμέλειας έχει λόγο  και αποφασίζει το δικαστήριο (άρθρο 1512 Α.Κ.).

7.5.21

Τέλος στο Αυτόφωρο για εξύβριση, δυσφήμηση & συκοφαντική δυσφήμηση - Aυτόφωρο έγκλημα (βίντεο)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες στο σημερινό βίντεο θα αναφερθούμε σε ένα πολύ σημαντικό θέμα και ειδικότερα για την κατάργηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε ορισμένα εγκλήματα προσβολών τιμής και συγκεκριμένα για την εξύβριση (άρθρο 361 Π.Κ.), δυσφήμηση (άρθρο 362 Π.Κ.) και συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρο 363 Π.Κ.) ακόμα και αν τελούνται δια του τύπου, εκτός και αν συντρέχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι. Η κατάργηση αυτή επήλθε με την τροποποίηση του άρθρου 417 Κ. Ποιν. Δικονομίας με το άρθρο 32 του Νόμου 4596/2019 (ΦΕΚ Τεύχος Α'   32/26-2-2019). 

Ενόψει της αναφοράς αυτής στο αυτόφωρο έγκλημα να επισημάνουμε και να θυμηθούμε ορισμένα βασικά πράγματα για το αυτόφωρο έγκλημα.

 Λοιπόν μιλάμε για αυτόφωρο έγκλημα, όταν πρώτον δεν πέρασε ολόκληρη η μέρα από την τέλεση της αξιόποινης πράξης,  δηλ. να μην πέρασε η 12 βραδινή ώρα της επόμενης μέρας και συγχρόνως δεύτερον  να συντρέχει μια από τις παρακάτω περιπτώσεις: 

1.5.21

Τι θα πρέπει να κάνουν οι σύζυγοι, αν προκύψει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα? (βίντεο)

Καλημέρα φίλοι και φίλες. Καλωσήλθατε στο blog μου.   

Σήμερα  θα μιλήσω για ένα πολύ σημαντικό θέμα  που απασχολεί πολλές οικογένειες. Συγκεκριμένα  θα απαντήσουμε στο ερώτημα: 

Τι θα πρέπει να κάνουν  οι σύζυγοι - πατέρες ή μητέρες αν προκύψει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, που φέρνει ρήξη στις σχέσεις της οικογένειας.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας ενημερώνω πάνω σε χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα οικογενειακού δικαίου.

Με την εμπειρία που αποκόμισα από τα 30 και πλέον χρόνια μάχιμης δικηγορίας, η γνώμη μου πάνω στο θέμα αυτό είναι ότι δεν πρέπει ο σύζυγος  - πατέρας ή η σύζυγος - μητέρα με κανέναν τρόπο να  μείνουν σε αδράνεια. Θα πρέπει να  δουν το πρόβλημα κατάματα και να προσπαθήσουν με επικοινωνία και καλή διαθεση  ενδεχομένως και με βοήθεια ειδικών οικογενειακών συμβούλων να το λύσουν  και μάλιστα όσο το δυνατό πιο σύντομα. Το να βάλουν το πρόβλημα κάτω από το χαλί αυτό δεν είναι λύση. 

Εάν όμως παρ' όλες τις προσπάθειες τους δεν  μπορούν να βρουν μία αμοιβαία κοινά αποδεκτή λύση  και  υπάρχουν μάλιστα συμπεριφορές με τις οποίες προσβάλλονται σοβαρά τα οικογενειακά δικαιώματα των συζύγων ή ανηλίκων τέκνων της οικογένειας τότε θα πρέπει   ο/η θιγόμενος/νη σύζυγος να προσφύγει αμέσως στη δικαιοσύνη.Θα πρέπει κατά τη γνώμη μου από πολύ νωρίς να ζητήσουν οι σύζυγοι νομική συμβουλή και καθοδήγηση από ειδικό δικηγόρο οικογενειακού δικαίου για νομική κάλυψη.

Δεν πρέπει ο θιγόμενος σύζυγος ή η θιγόμενη σύζυγος να αφήσει να περάσει ο χρόνος άσκοπα, αλλά να επιδιώξει από νωρίς, όταν συντρέχει κατεπείγον,  να εξασφαλιστεί με μία απόφαση ασφαλιστικών μέτρων για να μπορεί να απολαύσει προσωρινά τα  νόμιμα δικαιώματά του.  Σε περίπτωση που συντρέχει εξαιρετικά λίαν επείγουσα περίπτωση θα μπορούσε ο/η σύζυγος να ζητήσει με την  σχετική αίτηση  ασφαλιστικών μέτρων και προσωρινή διαταγή μέχρι τη συζήτηση της υπόθεσης των ασφαλιστικών μέτρων ή την έκδοση απόφασης ασφαλιστικών μέτρων.  Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση άσκησης κυρίας αγωγής μπορεί  να χρειαστεί πάνω από ένα χρόνο τουλάχιστον για την έκδοση οριστικής απόφασης και πολύ περισσότερο για την τελεσιδικία της απόφασης αυτής. 

Όταν   υπάρχει αδιέξοδο σε οικογενειακές διαφορές, διότι η άλλη πλευρά  δεν έχει καμία διάθεση συμβιβασμού,  η καθυστέρηση  και η αδράνεια λειτουργεί σε βάρος εκείνης της πλευράς - μέλους οικογενειας, που προσβάλλονται τα δικαιώματά του. Ο χρόνος είναι χρήμα, δηλαδή είναι πολύτιμος,  διότι εν προκειμένω η αδράνεια μπορεί κυριολεκτικά να σημαίνει απώλεια  ενδεχομένως απαιτήσεων διατροφών ή άλλων νομίμων απαιτήσεων.


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί και θες να δεις περισσότερα διαθέσιμα αποτελέσματα πάτησε δεξιά το πράσινο κουμπί με το δεξί λευκό βέλος => μέχρι να βρείς αυτό που ψάχνεις στις εμφανιζόμενες αναρτήσεις



Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ