Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 30/6/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! ⏳Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόνο για 1 συναινετικό διαζύγιο. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


23.9.13

Υπό Ποιες Προϋποθέσεις και για Ποιους Λόγους Μπορεί ο/η Σύζυγος να Πάρει Διαζύγιο? (Μέρος Α΄)

                
* Δημοσιεύτηκε  23/9/13 στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας       

Το διαζύγιο και η όλη κατάσταση του χωρισμού είναι αναμφίβολα από τις πιο οδυνηρές και στρεσογόνες εμπειρίες στη ζωή του ανθρώπου. Αποτελεί την έσχατη λύση, όταν ο γάμος έχει φτάσει σε αδιέξοδο και δεν υπάρχει περίπτωση αναστροφής στην έγγαμη σχέση των συζύγων. Μερικές φορές το διαζύγιο μπορεί να αποτελεί "λύτρωση" για τον έναν ή και τους δύο συζύγους, διότι η συνέχιση της έγγαμης συμβίωσης κάτω από τις συνθήκες που βίωναν ίσως αποδεικνύονταν καταστροφική για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Αρκετές οι περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, εξωσυζυγικών σχέσεων ακόμη και ασυμφωνίας χαρακτήρων που φέρνει το γάμο σε έντονα έκρυθμη κατάσταση και τους συζύγους εκτός ελέγχου. Κατά συνέπεια ανακύπτει λοιπόν έντονο το ερώτημα για το τι ισχύει σχετικά με τις προϋποθέσεις και τους λόγους που μπορεί ο/η σύζυγος να πάρει διαζύγιο, λόγω και των τελευταίων αλλαγών της νομοθεσίας σε θέματα οικογενειακά και διαζυγίου.


Ο γάμος (θρησκευτικός ή πολιτικός) για να λυθεί - εκτός της περίπτωσης θανάτου του ενός των συζύγων - θα πρέπει να συντρέχουν ένας από τους πιο κάτω λόγους:

1. Να υπάρχει ισχυρός κλονισμός στην έγγαμη σχέση σύμφωνα με το άρθρο 1439 παρ.1 Α.Κ. Θα πρέπει ο κλονισμός να μην αφορά αποκλειστικά τον ενάγοντα, που εγείρει την αγωγή διαζυγίου. Να συντρέχουν κλονιστικά γεγονότα του γάμου, εξαιτίας των οποίων κατέστη βάσιμα αφόρητη η εξακολούθηση της έγγαμης συμβίωσης (ισχυρός κλονισμός) και αφορούν τον εναγόμενο ή και τους δύο συζύγους.

Κλονισμός του γάμου θεωρείται ότι υφίσταται όταν υπάρχουν καταστάσεις ή γεγονότα, που αφορούν τον εναγόμενο ή και τους δύο συζύγους, τα οποία τους αποξένωσαν σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μην έχουν εντελώς καμιά ψυχική διάθεση να συνεχίσουν το γάμο τους και να τηρούν τις νόμιμες υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτόν. Το αφόρητο της εξακολούθησης της έγγαμης συμβίωσης κρίνεται από το δικαστή με βάσει αντικειμενικά κριτήρια. Για το αφόρητο θα πρέπει να υπάρχει ψυχική συναισθηματική πίεση του συζύγου, που επέρχεται εξαιτίας των κλονιστικών γεγονότων και που υπερβαίνει το όριο της ψυχικής αντοχής του μέσου ανθρώπου. Είναι η υπέρβαση του επιβαλλόμενου ορίου αμοιβαίων θυσιών των συζύγων που ορίζεται, βάσει της κοινής λογικής και της κοινής πείρας. Οριοθετείται το βάσιμα αφόρητο από τα κοινωνικά ήθη και το δικαίωμα ανάπτυξης και σεβασμού της προσωπικότητας (άρθ. 2 και 5 παρ. 1 Συντάγματος). Εδώ υπάρχει σύγκρουση εννόμων αγαθών συνταγματικά προστατευμένων, εφόσον υπάρχει προστασία του γάμου και της οικογένειας από το Σύνταγμα (άρθ. 21 παρ. 1).

Εναπόκειται στο δικαστή σταθμίζοντας την κάθε περίπτωση διαζυγίου να κρίνει το βάσιμο ή μη του αφόρητου της εξακολούθησης του γάμου. Αλλά κάθε γάμος είναι διαφορετικός, το ίδιο και οι σύζυγοι έτσι ώστε αντιθέτως με τη προηγούμενη περίπτωση τα κριτήρια κλονισμού να είναι υποκειμενικά και να ερευνάται στη κάθε περίπτωση, αν επήλθε ο κλονισμός του γάμου και μάλιστα στο βαθμό, που απαιτεί ο νόμος. Πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν ο χαρακτήρας των συζύγων, ο τρόπος έγγαμης συμβίωσής τους, οι πεποιθήσεις τους, η κουλτούρα τους, το επίπεδο μόρφωσής τους και γενικά οι ειδικές συνθήκες που χαρακτηρίζουν το ζευγάρι.

Είναι βέβαιο σε ένα γάμο στον οποίο υπάρχει διάσταση και αποξένωση των συζύγων ότι υπάρχει κλονισμός. Η λύση του γάμου πλέον δεν έχει σχέση με υπαιτιότητα διαζυγίου και δεν ερευνάται από το δικαστήριο. Αντίθετα ερευνάται, αν υπάρχει λόγος διαζυγίου, που αφορά τον ένα ή τον άλλο σύζυγο. Αν ο ισχυρός κλονισμός αφορά αποκλειστικά το πρόσωπο του ενάγοντα συζύγου, η αγωγή διαζυγίου, που άσκησε εναντίον του άλλου συζύγου θα απορριφθεί. Επίσης θα πρέπει να είναι ισχυρός ο κλονισμός του γάμου για να εκδοθεί απόφαση διαζυγίου.

Αν υφίσταται μία από τις περιπτώσεις διγαμίας, μοιχείας του εναγομένου και εγκατάλειψης του ενάγοντα ή επιβουλής της ζωής του από τον εναγόμενο καθώς και η περίπτωση άσκησης από τον εναγόμενο ενδοοικογενειακής βίας εναντίον του ενάγοντος θεωρείται κατά νόμιμο μαχητό τεκμήριο ότι υπάρχει κλονισμός.

-Διγαμία υπάρχει, όταν γίνει γάμος πριν λυθεί ή ακυρωθεί αμετάκλητα ο γάμος που ήδη υπάρχει. Είναι ποινικό αδίκημα που τιμωρείται με φυλάκιση (άρθ. 356 Π.Κ.)
Μοιχεία είναι η γενετήσια επαφή μεταξύ δύο προσώπων, εκ των οποίων το ένα είναι παντρεμένο με σκοπό τη σεξουαλική ικανοποίηση. Η μοιχεία σήμερα δεν είναι, όπως παλιά, ποινικό αδίκημα.
-Εγκατάλειψη συζυγικής στέγης έχουμε σε περίπτωση διακοπής συμβίωσης, χωρίς εύλογη αιτία με τη θέληση του ή των συζύγων, όπου υπάρχει το στοιχείο της μονιμότητας. Ο νόμος δεν ορίζει το χρόνο της εγκατάλειψης και κρίνεται ανάλογα με τις συνθήκες της ζωής των συζύγων στην εκάστοτε περίπτωση.
-Επιβουλή ζωής είναι η εκδήλωση της πρόθεσης του ενός συζύγου να θανατώσει τον άλλον με πράξη ή παράλειψη. Απαιτείται άμεσος δόλος. Δεν υπάρχει επιβουλή ζωής σε περίπτωση μη καταλογισμού, συναίνεσης του παθόντος, άμυνας και κατάστασης ανάγκης.
-Το νομικό πλαίσιο της άσκησης ενδοοικογενειακής βίας προβλέπεται με το ν. 3500/2006 με τον οποίο η άσκηση βίας κάθε μορφής μεταξύ των μελών της οικογένειας απαγορεύεται με επιβολή αυστηρότερων ποινικών κυρώσεων και αυτόφωρης διαδικασίας.

Αν θέλαμε γενικά και σχηματικά να αναφερθούμε σε κατηγορίες πράξεων ή παραλείψεων που αποτελούν κλονιστικά γεγονότα του γάμου θα λέγαμε ότι είναι:

α. παραβάσεις της συζυγικής πίστης,
β. παραβάσεις των υποχρεώσεων των συζύγων, που ορίζονται στα άρθρα 1387 Α. Κ. (για ρύθμιση του συζυγικού βίου), 1389 Α. Κ. και 1390 Α. Κ. (για κοινή συμβολή για τις οικογενειακές ανάγκες, διατροφή)
γ. Ανέντιμη και ανήθικη συμπεριφορά, σύμφωνα με τις κρατούσες στη κοινωνία αντιλήψεις περί ηθικής των συζύγων που τους επιβάλει ο θεσμός του γάμου,
δ. διάφορες καταστάσεις ανυπαίτιες. Εδώ υπάγεται μεταξύ άλλων η περίπτωση ασυμφωνίας χαρακτήρων των συζύγων και διάφορες σοβαρές ασθένειες στις οποίες υπάρχει αρκετά μεγάλη διάρκεια. Εδώ θέματα μπορεί να δημιουργηθούν για το κατά πόσο συμβαίνουν τα παραπάνω γεγονότα και αν ο κλονισμός είναι ισχυρός.
Επίσης πρέπει να αναφέρουμε επιγραμματικά τη περίπτωση συγγνώμης σε κλονισμό, που οφείλεται σε παράπτωμα των εναγομένου συζύγου και της συναίνεσης στην υπαίτια κλονιστική συμπεριφορά του εναγόμενου συζύγου, που επιφέρει άρση του κλονισμού. Κατά συνέπεια θα απορριφθεί η αγωγή διαζυγίου, όταν ο εναγόμενος σύζυγος επικαλείται και αποδεικνύει έναν από τους παραπάνω αποσβεστικούς λόγους διαζυγίου στη δίκη διαζυγίου του.
======================================================


Γιώργος Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Ιντερνετ
Γιά περισσότερες πληροφορίες 
σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μας

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες