Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


26.10.15

Τι θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου για την Αντιποίηση Αρχής, ώστε να προστατευθείς από επιτήδειους;

* Δημοσιεύτηκε  23/ 10/2015  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας    
  * Χρόνος ανάγνωσης άρθρου: περίπου 5 λεπτά και 3 δεύτερα

Σήμερα θα μιλήσουμε για το έγκλημα της αντιποίησης αρχής (άρθρο 175 Π.Κ.) που περιλαμβάνεται στο πέμπτο κεφάλαιο του Ειδικού μέρους του Ποινικού Κώδικα με το τίτλο "Προσβολές κατά της πολιτειακής εξουσίας".

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ: Αντιποίηση διαπράττει σύμφωνα με το άρθρο 175 Ποινικού Κώδικα: " 1. ‘Οποιος με πρόθεση αντιποιείται την άσκηση κάποιας δημόσιας, δημοτικής ή κοινοτικής υπηρεσίας τιμωρείται με Φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή. 2. Η διάταξη αυτή εφαρμόζεται και για την αντιποίηση της άσκησης δικηγορίας, καθώς επίσης και για την αντιποίηση άσκησης υπηρεσίας λειτουργού της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Χριστού ή άλλης θρησκείας γνωστής στην Ελλάδα." Πρόκειται για πλημμέλημα, που διώκεται αυτεπάγγελτα.

Το παραπάνω άρθρο θεσπίσθηκε για την προστασία της εσωτερικής πολιτειακής εξουσίας και αποβλέπει στην εξασφάλιση της επιβολής της κρατικής βουλήσεως τόσο από την άποψη της ενεργητικής επιβολής της, όσο και από την άποψη της παθητικής αναγνωρίσεως της.ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ:
Τα στοιχεία λοιπόν του εγκλήματος κατά τη παρ. 1 είναι: α) η αντιποίηση της άσκησης υπηρεσίας, η ενέργεια πράξεων που ανήκει στην αρμοδιότητα δημόσιου, δημοτικού ή κοινοτικού οργάνου, β) οι πράξεις να ανήκουν στις παραπάνω υπηρεσίες και να εκτελούνται από αυτές καθ` ύλην μεν απεριόριστα, κατά τόπον δε στο μέτρο που η συγκεκριμένη πράξη είναι συνυφασμένη με την άσκηση τοπικής εξουσίας και γ) ο δόλος του δράστη που μπορεί να είναι και ενδεχόμενος.
Για τη στοιχειοθέτηση του εγκλήματος της αντιποιήσεως αρχής δεν αρκεί μόνο η εμφάνιση κάποιου ως δημοσίου, δημοτικού ή κοινοτικού υπαλλήλου, δικηγόρου ή λειτουργού της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Χριστού ή άλλης θρησκείας γνωστής στην Ελλάδα, αλλά απαιτείται και η διενέργεια πράξεων αναγομένων στα καθήκοντα αυτών. Γίνεται δεκτό ότι περιλαμβάνεται αφενός η περίπτωση εκείνου που εμφανίζει τον εαυτό του και δρα ως φορέας κάποιας δημόσιας υπηρεσίας κ.λπ., χωρίς να είναι τέτοιος, αλλά και την περίπτωση που χωρίς να αντιποιείται την ιδιότητα του φορέα της δημόσιας υπηρεσία κ.λ.π. επιχειρεί πράξη που επιτρέπεται μόνο σε υπάλληλο κ.λ.π (παρ. 1, 2 άνω άρθρου).
Προκειμένου για την Ορθόδοξη Εκκλησία, εμπίπτει στην έννοια της αντιποίησης η άσκηση οποιασδήποτε υπηρεσίας ορθόδοξου κληρικού, δηλαδή επισκόπου, πρεσβυτέρου ή διακόνου, όχι κατώτερου κληρικού, με καθήκοντα που ανήκουν στην αρμοδιότητα καθ` ύλην και κατά τόπον ενός φορέα ιερατικής εξουσίας με οποιαδήποτε μορφή (είτε τελετουργική είτε διδακτική είτε διοικητική), αν γίνεται από μη δικαιούμενο πρόσωπο, δηλαδή από πρόσωπο που είτε δεν απέκτησε ποτέ έγκυρα την ιδιότητα του λειτουργού της Ορθόδοξης Εκκλησίας, είτε την απέβαλε μεταγενέστερα με καθαίρεση. Γνωστή θρησκεία είναι η φανερά θρησκεία, που δεν έχει κρυφά δόγματα και λατρεία, δεν αντιβαίνει στην έννομη τάξη, δημόσια τάξη και κοινή ηθική. Απαιτείται δόλος, που μπορεί να είναι και ενδεχόμενος δόλος για τη στοιχειοθέτηση του εγκλήματος. Υποκείμενο τέλεσης του εγκλήματος της αντιποίησης μπορεί να είναι οιοσδήποτε άνθρωπος. Ακόμη και ο δημόσιος υπάλληλος όταν τελεί έργα που ανάγονται στην σφαίρα αρμοδιότητας άλλου οργάνου ή καθ΄υπέρβαση της καθ΄ύλην αρμοδιότητάς του. Περίπτωση αντιποίησης έχουμε και όταν ο δράστης χωρίς να αντιποιείται την ιδιότητα του φορέα δημόσιας κ. λ. π. υπηρεσίας επιχειρεί πράξη επιτρεπόμενη μόνον σε υπάλληλο κ..λ π. Το αντικείμενο τέλεσης του εγκλήματος είναι τα πρόσωπα που ασκούν νόμιμα την υπηρεσία που κάποιος αντιποιήθηκε, ενσαρκώνουν την πολιτειακή εξουσία και το κύρος τους θίγεται με την πράξη της αντιποίησης. Μετά μπορεί να έχουμε την ενδεχόμενη συνέπεια της προσβολής της εμπιστοσύνης των πολιτών στην πολιτειακή εξουσία, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι που θίγεται από την προσβολή. Θα πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι για να υπάρχει αντιποίηση θα πρέπει να υπάρχει η υπηρεσία και να είναι υπαρκτές οι ενέργειές τους. Διαφορετικά, δεν υπάρχει αντιποίηση. Επίσης ότι μόνο η αντιποίηση ιδιότητας χωρίς την ενέργεια πράξεων δεν είναι αξιόποινη. Μπορεί να υπάρχει απόπειρα αν με βεβαιότητα μπορεί να συναχθεί ότι ο δράστης επρόκειτο να ενεργήσει, αλλά διακόπηκε η προσπάθειά του, πριν ολοκληρωθεί η ενέργεια.

ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑΣ: Σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.4194/2013 (Κώδικα Δικηγόρων) αντιποίηση δικηγορίας τελεί:" 1. ‘Οποιος, χωρίς να έχει την ιδιότητα του δικηγόρου, εμφανίζεται με αυτήν και διενεργεί πράξεις που ανήκουν αποκλειστικά στην αρμοδιότητα του δικηγορικού λειτουργήματος ή υπόσχεται τη διενέργεια τέτοιων πράξεων, ακόμα και εάν διορίζει για αυτό δικηγόρο της εκλογής του, τιμωρείται κατά το άρθρο 175 του Ποινικού Κώδικα, όπως εκάστοτε ισχύει, εκτός εάν τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη. Ο οικείος Δικηγορικός Σύλλογος δικαιούται να παρίσταται ενώπιον του ποινικού δικαστηρίου, ως πολιτικώς ενάγων για την υποστήριξη της κατηγορίας. 2. Σε περίπτωση που φυσικό ή νομικό πρόσωπο αντιποιείται την άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος με τον οποιονδήποτε τρόπο, ο οικείος Δικηγορικός Σύλλογος μπορεί να ζητήσει, με αίτηση που υποβάλλεται στο Ειρηνοδικείο κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων, τη σφράγιση του γραφείου ή του καταστήματος, όπου ασκούνται οι παράνομες ενέργειες ή και οποιοδήποτε άλλο πρόσφορο μέτρο, καθώς και την απαγόρευση της διαφήμισης ή της χρήσης (έντυπης, ηλεκτρονικής) κάθε διακριτικού γνωρίσματος που προσιδιάζει στην άσκηση του δικηγορικού λειτουργήματος."

Πρόσφατα ένα Ειρηνοδικείο με απόφασή του έκανε εφαρμογή της παραπάνω διάταξης του ως άνω άρθρου 9 παρ. 2 υπέρ του κατά τόπο δικηγορικού συλλόγου σε σχετική αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά εταιρίας. Η απόφαση αυτή στα πλαίσια των ασφαλιστικών μέτρων δέχτηκε μεταξύ άλλων ότι η δυνατότητα και το δικαίωμα να αναλαμβάνουν και να παρέχουν δικηγορικές - νομικές υπηρεσίες σε πολίτες παρέχεται εκ του νόμου αποκλειστικά, είτε ατομικά σε δικηγόρους, είτε σε νομίμως συστημένες δικηγορικές εταιρίες. - ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΛΗΣ Η΄ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ: Περαιτέρω προβλέπεται κατά το άρθρο 176 Π.Κ. ότι: " ‘Οποιος δημόσια και χωρίς δικαίωμα φορεί στολή ή άλλο διακριτικό σημείο δημόσιου, δημοτικού, κοινοτικού ή θρησκευτικού λειτουργού από εκείνους που αναφέρει η παρ. 2 του άρθρου 175 ή παράσημο ή τίτλο που δεν δικαιούται να φέρει νόμιμα τιμωρείται με Φυλάκιση μέχρι έξι μηνών ή με χρηματική ποινή." -

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ - Στη σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης υπάρχει αύξηση κρουσμάτων αντιποίησης αρχής, όπως διαπιστώνουμε από αυτά που διαβάζουμε καθημερινά στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Συνεπώς θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί σε διάφορους επιτήδειους, που με σκοπό το οικονομικό κέρδος παριστάνουν στο κόσμο τους δημόσιους υπαλλήλους, ελεγκτές δημοσίων υπηρεσιών, αστυνομικούς, δικηγόρους, εισαγγελείς κ.λ.π. εξαπατώντας έτσι ανύποπτους πολίτες, ιδίως υπερήλικες, αποσπώντας τους χρήματα με διάφορα τεχνάσματα ή ακόμη και χρήση πλαστών εγγράφων. (Πηγή νομολογίας 4/2012 ΓΝΜΔ ΕΙΣΑΠ, 381/2010 ΕΦ ΠΕΙΡ, 474/2003 ΑΠ, 443/2002 ΑΠ, 1472/1990 ΠΛΗΜΜ ΑΘ) - Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.  
                                                  
Γιώργος Π. Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Αστικά


Σχετικές αναζητήσεις: αντιποίηση αρχής,αντιποίηση αρχής ποινικός κώδικας,αρθρο 176 ποινικου κωδικα,αντιποίηση τίτλου,αντιποιηση ιατρικου επαγγελματος,αντιποιηση τιτλου,


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.