Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


30.11.15

Η “ένωση” δύο ή περισσοτέρων για διάπραξη κλοπών είναι κακουργηματική πράξη. (Διακεκριμένη κλοπή)

* Δημοσιεύτηκε 28 /11 /2015  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας          
 *Χρόνος ανάγνωσης άρθρου: περίπου 4 λεπτά και 32 δεύτερα      

Το έγκλημα της κλοπής τιμωρείται σε βαθμό κακουργήματος, εκτός άλλων περιπτώσεων και αν τελεστεί από δύο ή περισσότερα πρόσωπα, που ενώθηκαν για τη διάπραξη κλοπών (άρθρο 374 περ. δ’ Π.Κ.). Κατά το άρθρο 372 παρ. 1α του Π.Κ., όποιος αφαιρεί ξένο (ολικά ή εν μέρει) κινητό πράγμα από την κατοχή άλλου με σκοπό να το ιδιοποιηθεί παράνομα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών..., κατά δε το άρθρο 374 περ. δ` του ίδιου Κώδικα, η κλοπή τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι 10 ετών αν η κλοπή τελέστηκε από δύο ή περισσότερους που είχαν ενωθεί για να διαπράττουν κλοπές ή ληστείες.


Photo credit: southernfried from morguefile.com

 Τα Ελληνικά δικαστήρια και ο Άρειος Πάγος έχουν αποφανθεί για τη περίπτωση αυτή της διακεκριμένης κλοπής τα ακόλουθα:

Για τη συνδρομή της άνω επιβαρυντικής περιστάσεως (άρθρο 374 περ. δ’ Π.Κ) δεν αρκεί η συναπόφαση των προσώπων για την τέλεση μιας ή περισσοτέρων κλοπών. Απαιτείται τα πρόσωπα να γνωρίζουν πως η ένωση τους έχει συντελεστεί για να διαπράξουν απεριόριστο αριθμό κλοπών - απροσδιόριστη σειρά κλοπών, κατ` εξακολούθηση ή όχι και γνώση καθενός από αυτούς ότι είναι ενωμένοι για τον ανωτέρω σκοπό. Επίσης απαιτείται θέληση για τη διάπραξη κλοπών, ο αριθμός των οποίων δεν μπορεί να προσδιοριστεί και καθοριστεί εκ των προτέρων, τη στιγμή δηλαδή της ένωσης αυτών. Απαιτείται από κοινού συμφωνία και ένωση σε οργανωμένη και σταθερή σύμπραξη (με προοπτική διάρκειας) για διάπραξη αόριστου αριθμού κλοπών που δεν είχαν καθορισθεί ακόμη ειδικά. Είναι αδιάφορο το πόσα αδικήματα τελικά θα διαπράξουν.

Κατά τη σαφή ερμηνεία της ανωτέρω διατάξεως, η ένωση των δύο ή περισσότερων προσώπων δεν πρέπει να λειτουργεί στα πλαίσια της συναυτουργίας, γιατί τότε κάθε μορφή συναυτουργίας στο έγκλημα της κλοπής πρέπει να κακουργηματοποιείται με τη μορφή του άρθρου 374 περ. δ` του Π.Κ., αλλά απαιτείται η ένωση των προσώπων να γίνεται με γνώση αυτών πως ενώνονται για να διαπράξουν κλοπές και να προβαίνουν συγχρόνως στην τέλεση αυτών, ο αριθμός των οποίων δεν μπορεί να προσδιοριστεί εκ των προτέρων, τη στιγμή δηλαδή της ένωσης αυτών. Η ένωση δύο ή περισσότερων προσώπων, με σκοπό τη διάπραξη απροσδιόριστου αριθμού κλοπών ή ληστειών, αντιδιαστέλλεται εννοιολογικά από την περιστασιακή συναυτουργική δράση περισσότερων προσώπων, οι οποίοι, κατά την έννοια του άρθρου 45 του ΠΚ, κατ` αληθή πραγματική ομοειδή συρροή, συμπράττουν στην από κοινού τέλεση μιας ή περισσότερων μερικότερων πράξεων κλοπής (άρθρα 45, 98 § 1, 372 § 1 του ΠΚ), είτε πραγματώνοντας καθένας την όλη αντικειμενική υπόσταση του εγκλήματος της κλοπής, είτε διαπράττοντας ως συναυτουργοί με ενότητα δόλου συγκλίνουσες επί μέρους πράξεις, ταυτόχρονες ή διαδοχικές, κατατείνουσες στην πραγμάτωση του εγκλήματος της κλοπής.

Kατά την αληθή έννοια του άρθ. 374 περ. δ` Π.Κ. ενεργητικά υποκείμενα αυτής είναι άτομα δύο τουλάχιστον, τα οποία πριν ή διαπράξουν την κλοπή "ενώθηκαν", κατά την έννοια ότι συναποφάσισαν, στο να διαπράξουν όχι τη συγκεκριμένη κλοπή για την οποία και συνελήφθησαν, αλλά "απροσδιόριστου εκ των προτέρων σειράς κλοπών" , δηλαδή συνέλαβαν σχέδιο συνέχισης της εγκληματικής τους δραστηριότητας για εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας ως είναι η κλοπή και η ληστεία, μέχρις ότου διαλύσουν την εγκληματική τους ένωση είτε οικειοθελώς είτε βιαίως δια της τυχόν συλλήψεως τίνος εξ αυτών ή και απάντων.

Η ένωση περισσοτέρων των δύο προσώπων απορροφά το έγκλημα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική ομάδα, αφού αυτή αποτελεί συστατικό στοιχείο του εγκλήματος της περιπτώσεως δ` του άρθρου 374 του Π.Κ., της ένωσης δηλαδή περισσοτέρων των δύο προσώπων για τη διάπραξη κλοπών. Υφίσταται δηλαδή μεταξύ των δύο ανωτέρω εγκλημάτων φαινόμενη συρροή, αφού η συγκρότηση ή ένταξη σε εγκληματική ομάδα, ως γενική διάταξη απορροφάται από την ειδική της διακεκριμένης κλοπής άρθρο 374 περ. δ` του ΠΚ).

Κατά το άρθρο 49 παρ. 2 Π.Κ., οι ιδιαίτερες ιδιότητες ή σχέσεις ή άλλες περιστάσεις που επιτείνουν, μειώνουν ή αποκλείουν την ποινή λαμβάνονται υπόψη μόνο για εκείνον τον συμμέτοχο στον οποίο υπάρχουν. Οι ιδιαίτερες ιδιότητες, σχέσεις ή περιστάσεις απαιτούνται για την επαυξημένη ποινική ευθύνη στην πράξη της διακεκριμένης κλοπής του συνεργού να συντρέχουν όχι μόνον στον φυσικό αυτουργό αλλά και σ` αυτόν, γιατί διαφορετικά ο συνεργός ευθύνεται μόνον για κλοπή στην βασικής της μορφή (του άρθ. 372 παρ. 1 ΠΚ). Δηλαδή, οι επιβαρυντικές περιστάσεις της διακεκριμένης, κακουργηματικής, κλοπής, πρέπει να συντρέχουν ιδιαιτέρως και αυτοτελώς και στο πρόσωπο του απλού συνεργού, για να έχει και γι` αυτόν η πράξη της απλής συνέργειας σε διακεκριμένη κλοπή κακουργηματικό χαρακτήρα, δεν αρκεί δε η συνδρομή τους στο πρόσωπο του αυτουργού. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί πως το έγκλημα της κλοπής συντελέστηκε από ένα μόνο δράστη, αν δεν συντρέχει με την ένωση περισσοτέρων προσώπων και άλλη μορφή που καθιστά την πράξη της κλοπής κακουργηματική, το έγκλημα τιμωρείται με τη βασική του μορφή, δηλαδή της απλής κλοπής. Εάν αυτή η ένωση των προσώπων υπήρξε περιστασιακή και όχι οργανωμένη, δεν είχε μελετηθεί και αποφασισθεί περαιτέρω συνέχιση αυτής της από κοινού εκνόμου δραστηριότητας των κατηγορουμένων φαίνεται να αποκλιμακούται η εγκληματική απαξία από εκείνην της διακεκριμένης κλοπής στην κοινή κλοπή του άρθρου 372 Π.Κ. 

- Κατ΄ακολουθία των ανωτέρω είναι δυνατόν να διαπράττονται από δύο ή περισσότερα πρόσωπα κλοπές και να μην είναι διακεκριμένες σύμφωνα με τη περ. δ’ άρθ. 372 Π.Κ. χωρίς βέβαια να αποκλείεται η εφαρμογή άλλης περίπτωσης (διακεκριμένης μορφής) του ίδιου άρθρου. (Πηγή Νομολογία : 592/2010 ΕΦ ΘΕΣΣΑΛ, 1344/2007 ΑΠ, 1551/2007 ΑΠ, 123/2007 ΕΦ ΘΡΑΚ, 16/1998 ΠΛΗΜΜ ΑΓΡΙΝ, 338/2014 ΑΠ, 1358/2010 ΑΠ, 1428/2010 ΑΠ,911/2008 ΑΠ, 274/2003 ΕΦ ΘΕΣΣΑΛ, 1472/2002 ΑΠ, 368/1999 ΑΠ, 979/1993 ΠΛΗΜΜ ΠΕΙΡ, 123/1992 ΠΛΗΜΜ ΔΡΑΜ).Γιώργος Π. Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Αστικά
Για περισσότερες πληροφορίες 
σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μας

http://www.giagkoudakis.dom.gr 

λέξεις κλειδιά: Διακεκριμένη κλοπή, κακουργηματική πράξη,ένωση” δύο ή περισσοτέρων για διάπραξη κλοπών, άρθρο 374 περ. δ’ Π.Κ.

----------------------------------------------
Photographer's name: southernfried(free photos by morguefile.com)
The above image is from morgueFile free photo "You are allowed to copy, distribute, transmit the work and to adapt the work. Attribution is not required. You are prohibited from using this work in a stand alone manner. Read the license summary http://www.morguefile.com/license/morguefile"


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.