Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


23.9.16

Απόφαση Διαζυγίου - Συνεκδίκαση αντίθετων αγωγών διαζυγίου - Νομολογία

 Δικαστική απόφαση που λύνει το γάμο των συζύγων. Συνεκδίκαση αντίθετων αγωγών διαζυγίου. Στη δίκη αυτή παραστάθηκα ως πληρεξούσιος δικηγόρος της ενάγουσας. (καθ' ύλην αρμοδιότητα είχε κατά το χρόνο εκδίκασης της υπόθεσης αυτής  το ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ).
Αριθμός απόφασης  ...../2010  
Αριθμός έκθεσης κατάθεσης (α') αγωγής .../ΤΠ/.......-2009
 Αριθμός έκθεσης κατάθεσης (β') αγωγής ...../ΤΠ/......2010 ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ - 
ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΑΜΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τους Δικαστές .........., Πρόεδρο Πρωτοδικών, ........., Πρωτοδίκη, ................, Πρωτοδίκη-Εισηγήτρια και τη Γραμματέα .............
 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ δημοσίως στο ακροατήριο του, στις .... ....... 2010, για να δικάσει την υπόθεση μεταξύ :
Α/ ΤΗΣ ΕΝΑΓΟΥΣΑΣ : .................. του ................, κατοίκου ......... και προσωρινά διαμένουσας στο ..........., η οποία παραστάθηκε στο Δικαστήριο μετά του πληρεξούσιου δικηγόρου της Γεωργίου Γιαγκουδάκη του Παντελή (ΑΜ 229).
ΤΟΥ ΕΝΑΓΟΜΕΝΟΥ : ............ του ..........., κατοίκου ............, ο οποίος παραστάθηκε στο Δικαστήριο μετά της πληρεξούσιας δικηγόρου του ...........(ΑΜ ..........).
Β/ ΤΟΥ ΕΝΑΓΟΝΤΟΣ : .......................... του .........., κατοίκου ........., ο οποίος παραστάθηκε στο Δικαστήριο μετά της πληρεξούσιας δικηγόρου του ............(ΑΜ ......).
ΤΗΣ ΕΝΑΓΟΜΕΝΗΣ : ............... του .........., κατοίκου ........... και προσωρινά διαμένουσας στο .............., η οποία παραστάθηκε στο Δικαστήριο μετά του πληρεξούσιου δικηγόρου της Γεωργίου Γιαγκουδάκη του Παντελή (ΑΜ 229).
Η ενάγουσα της α' αγωγής ζητεί να γίνει δεκτή η από ........-2009 αγωγή της, η οποία κατατέθηκε στη Γραμματεία του Δικαστηρίου με αριθμό έκθεσης κατάθεσης ......./ΤΠ/......-2009, προσδιορίστηκε για τη δικάσιμο της .........2009, οπότε και αναβλήθηκε διαδοχικά για τις δικάσιμους των .......2-2009, .......2010, ........-2010 και τέλος για τη δικάσιμο που αναφέρεται στην αρχή της απόφασης.
Ο ενάγων της β' αγωγής ζητεί να γίνει δεκτή η από.......-2010 αγωγή του, η οποία κατατέθηκε στη Γραμματεία του Δικαστηρίου αυτού με αριθμό έκθεσης κατάθεσης ......./ΤΠ/.......-2010, προσδιορίσθηκε για τη δικάσιμο της ..........-2010 και μετά από αναβολή για τη δικάσιμο που αναφέρεται στην αρχή της απόφασης.
Κατά τη δημόσια συζήτηση της υπόθεσης, κατά την εκφώνηση της από το πινάκιο, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των διαδίκων ζήτησαν να γίνουν δεκτά όσα αναφέρονται στα πρακτικά δημόσιας συνεδρίασης και τις έγγραφες προτάσεις τους.
          ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ
 ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΑπόφαση Διαζυγίου - Συνεκδίκαση αντίθετων αγωγών διαζυγίου | Δικηγόρος Διαζυγίων

free photo by pixabay.com

Νόμιμα φέρονται προς συζήτηση ενώπιον αυτού του Δικαστηρίου οι με αριθμούς έκθεσης κατάθεσης ....../ΤΠ/.......2009 και ....../ΤΠ/.......-2010 αντίθετες αλλά ομόρροπες αγωγές διαζυγίου, υφιστάμενες μεταξύ των ίδιων διαδίκων, οι οποίες πρέπει να συνεκδικαστούν, λόγω της συνάφειας που υπάρχει μεταξύ τους, καθώς έτσι διευκολύνεται και επιταχύνεται η διεξαγωγή της δίκης, επέρχεται δε και μείωση των εξόδων (άρθρα 246 και 591 § 1 του ΚΠολΔ). 

Κατά το άρθρο 1439 § 1 του Α. Κ. καθένας από τους συζύγους μπορεί να ζητήσει διαζύγιο, όταν οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν κλονισθεί τόσο ισχυρά από λόγο που αφορά στο πρόσωπο του εναγομένου ή και των δύο συζύγων, ώστε βάσιμα η εξακολούθηση της έγγαμης σχέσης να είναι αφόρητη για τον ενάγοντα. Με τη διάταξη αυτή καθιερώνεται ως λόγος διαζυγίου ο αντικειμενικός κλονισμός της έγγαμης σχέσης, χωρίς να απαιτείται το στοιχείο της υπαιτιότητας για να δύναται να ζητηθεί το διαζύγιο.

 Έτσι ο ενάγων για τη θεμελίωση και παραδοχή της αγωγής του θα πρέπει να επικαλεστεί και ν' αποδείξει ότι ο γάμος έχει κλονισθεί από ορισμένα γεγονότα που αναφέρονται στο πρόσωπο του εναγομένου ή και των δύο συζύγων, με την έννοια της ύπαρξης αιτιώδους συνδέσμου ανάμεσα στ' αντικειμενικώς πρόσφορα κλονιστικά της έγγαμης σχέσης γεγονότα και στο πρόσωπο του εναγομένου συζύγου του ή και των δύο και ότι ο κλονισμός είναι τόσο ισχυρός, ώστε βασίμως η εξακολούθηση της συμβίωσης έχει καταστεί αφόρητη για αυτόν. Αν το κλονιστικό γεγονός αφορά και τους δύο συζύγους, το προς διάζευξη δικαίωμα γεννάται ανεξαρτήτως από το ποιον από τους δύο συζύγους βαρύνει περισσότερο η ύπαρξη του και από το εάν υπάρχει υπαιτιότητα στο πρόσωπο ενός μόνο. Αν όμως το κλονιστικά γεγονός συνδέεται αποκλειστικώς με το πρόσωπο του ενάγοντος, δεν γεννάται υπέρ αυτού δικαίωμα διάζευξης με βάση την πιο πάνω διάταξη του άρθρου 1439 § 1 του Α. Κ. Το ότι για τη λύση του γάμου είναι πλέον αδιάφορο αν ο κλονισμός οφείλεται σε υπαίτιο ή ανυπαίτιο κλονιστικά γεγονός σημαίνει ότι στη δίκη του διαζυγίου δεν δικαιολογείται σε καμιά πλευρά έννομο συμφέρον για την έρευνα της υπαιτιότητας, το δε δεδικασμένο της διαπλαστικής απόφασης του διαζυγίου, δεν εκτείνεται σε ζητήματα υπαιτιότητας σε καμιά περίπτωση, ούτε και στη δίκη διατροφής μετά το διαζύγιο, όπως προβλέπει το άρθρο 1442 Α. Κ., ενόψει της διάταξης του άρθρου 1444 § 1 Α. Κ. 

Αντικείμενο δε της δίκης διαζυγίου είναι όχι η δικαστική διάγνωση του λόγου διαζυγίου, που δικαιολογεί την απαγγελία του διαζυγίου, αλλά το διαπλαστικό αποτέλεσμα της λύσης του γάμου. Κατ' ακολουθία τούτων, αν ασκηθούν δύο αντίθετες αγωγές διαζυγίου για ισχυρό κλονισμό από λόγο  που αφορά στο πρόσωπο του άλλου συζύγου και το Δικαστήριο της ουσίας δεχτεί    και τις δύο, τότε ενόψει του, κατά τα προεκτεθέντα, αντικειμένου της δίκης περί διαζυγίου και του δεδικασμένου που παράγεται από την απόφαση αυτή, καθένας από τους συζύγους θεωρείται ότι νίκησε, διότι με την παραδοχή και των δύο αγωγών, επήλθε η έννομη συνέπεια που αμφότεροι οι διάδικοι επιδίωκαν με το αίτημα των αγωγών τους. Το γεγονός ότι η απόφαση περιέχει δυσμενείς για τον καθένα αιτιολογίες, δέχεται δηλαδή ότι ο ισχυρός κλονισμός της έγγαμης σχέσης επήλθε εξαιτίας γεγονότων που αφορούν και το πρόσωπο του, δεν ασκεί καμιά δυσμενή επιρροή στις έννομες σχέσεις του, αφού από τις αιτιολογίες αυτές που δεν έχουν προσόντα διατακτικού, δεν ιδρύεται δεδικασμένο για ζητήματα υπαιτιότητας, το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει κατά τα προεκτεθέντα σε άλλη δίκη (ΑΠ 491/2010, ΑΠ 33/ 2010, ΑΠ 2351/2009, Νόμος, ΑΠ 1869/2009 ΕφΑΔ 2009. 1355, ΑΠ 1055/2009, ΑΠ 28/2009, ΑΠ 1326/2008, ΑΠ 1084/2008, ΑΠ 170/2008, ΑΠ 1352/Νόμος, ΑΠ 1869/2009 ΕφΑΔ 2009. 1355, ΑΠ 1055/2009, ΑΠ 28/2009, ΑΠ 1326/2008, ΑΠ 1084/2008, ΑΠ 170/2008, ΑΠ 1352/ 2007 Νόμος, ΕφΑΘ 2542/2008 ΕλλΔνη 2008. 1487, ΕφΑΘ 859/2008 ΕλλΔνη 2008. 840, ΕφΑΘ 260/2007 Νόμος). 

Στην προκείμενη περίπτωση, με τη με αριθμό έκθεσης κατάθεσης ....../ΤΠ/ ........2009 (α') αγωγή, η ενάγουσα ζητεί ν' απαγγελθεί η λύση του γάμου της με τον εναγόμενο σύζυγο της, για το λόγο ότι οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν κλονισθεί τόσο ισχυρά από λόγο που αφορά το πρόσωπο του τελευταίου, ώστε βάσιμα η εξακολούθηση της έγγαμης συμβίωσης να είναι αφόρητη για αυτή. Εξάλλου, με τη με αριθμό έκθεσης κατάθεσης ..../ΤΠ/.......-2010 (β') αγωγή, ο ενάγων ζητεί ν' απαγγελθεί η λύση του γάμου του με την εναγόμενη σύζυγο του, για το λόγο ότι οι μεταξύ τους σχέσεις έχουν κλονισθεί τόσο ισχυρά από λόγο που αφορά το πρόσωπο της τελευταίας, ώστε βάσιμα η εξακολούθηση της έγγαμης συμβίωσης να είναι αφόρητη γι' αυτόν. Με τα περιεχόμενα αυτά οι αγωγές αρμοδίως εισάγονται για να συζητηθούν ενώπιον αυτού του Δικαστηρίου κατά την ειδική διαδικασία των γαμικών διαφορών (άρθρα 592-613 του ΚΠολΔ) και είναι νόμιμες, στηριζόμενες στις διατάξεις των άρθρων 14 αριθμ. 2, 16, 1438, 1439 εδ. α' του Α. Κ., 3, 176 του ΚΠολΔ. Επομένως, πρέπει να εξετασθούν περαιτέρω κατά την ουσιαστική βασιμότητα τους.

 Από τις ένορκες στο ακροατήριο καταθέσεις των μαρτύρων απόδειξης και αναταπόδειξης, οι οποίες περιέχονται στα ταυτάριθμα με την απόφαση πρακτικά δη­μόσιας συνεδρίασης, καθώς και από τα έγγραφα που επικαλούνται και προσκομίζουν νόμιμα οι διάδικοι, μεταξύ των οποίων οι προσκομιζόμενες από τον ενάγοντα της β' αγωγής φωτογραφίες, αποδεικνύονται τ' ακόλουθα πραγματικά περιστατικά : 
Οι διάδικοι τέλεσαν νόμιμο πολιτικό γάμο στις .... του Δήμου ...... του νομού ........ στις .... .......2004 και από το γάμο τους αυτό απέκτησαν δύο (2) τέκνα τον ........., που γεννήθηκε στις .......2004 και τον ........., που γεννήθηκε στις .....2008. Η έγγαμη συμβίωση τους άρχισε να διαταράσσεται κατά το έτος 2006 από λόγους που αφορούσαν στο πρόσωπο και των δύο συζύγων, οι οποίοι δεν επιδείκνυαν την απαιτούμενη ωριμότητα στην αντιμετώπιση των ζητημάτων του γάμου και δεν ανταποκρίνονταν με τον προσήκοντα τρόπο και σεβασμό στο ρόλο του συζύγου. Ειδικότερα, ο ενάγων-εναγόμενος αδιαφορούσε για την ενάγουσα-εναγομένη σύζυγο του, ήταν νευρικός μαζί της και για το λόγο αυτό πολλές φορές δημιουργούνταν οξύτατες διενέξεις μεταξύ τους, μάλιστα σε κάποιες απ' αυτές χειροδίκησε σε βάρος της συζύγου του. Επιπλέον προέτρεπε τη σύζυγο του να μην έχει επικοινωνία με τους γονείς και την αδελφή της, όταν δε αυτή συναντούσε τους τελευταίους διαδραματίζονταν επεισόδια διαπληκτισμών μεταξύ των διαδίκων. Αλλά και η ενάγουσα-εναγομένη επεδεικνυε μη ενδεδειγμένη και αρμόζουσα συμπεριφορά απέναντι στο σύζυγο της και ειδικότερα του συμπεριφερόταν κατά τρόπο προσβλητικό, απευθύνοντας του ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς παρουσία τρίτων προσώπων, ενώ προσπαθούσε να επιβληθεί στο σύζυγο της και να τον απομακρύνει από τη μητέρα του, με την οποία η ενάγουσα-εναγομένη δεν διατηρούσε αρμονικές σχέσεις. Η ανωτέρω τεταμένη κατάσταση στις σχέσεις των διαδίκων συνεχίστηκε και εντάθηκε κατά το φθινόπωρο του 2008, όταν η ενάγουσα-εναγομένη γέννησε το δεύτερο τέκνο τους τον .......... Τελικά η έγγαμη συμβίωση των διαδίκων διασπάστηκε οριστικά τον ......... του 2009, μετά από ένα επεισόδιο ύβρεων και χειροδικιών μεταξύ τους, οπότε η ενάγουσα-εναγομένη αποχώρησε από τη συζυγική στέγη και εγκαταστάθηκε στην οικία της μητέρας της στο ....... της ........, έκτοτε δε οι σύζυγοι ζουν σε χωριστές οικίες. Εξαιτίας των προαναφερόμενων συμπεριφορών των διαδίκων, οι σχέσεις τους έχουν κλονισθεί τόσο ισχυρά, ώστε βάσιμα η εξακολούθηση της έγγαμης συμβίωσης  να είναι αφόρητη για τον κάθε σύζυγο από λόγους που αφορούν και το πρόσωπο του άλλου.  

Επομένως, οι υπό κρίση αγωγές πρέπει να γίνουν δεκτές ως βάσιμες και κατ' ουσία και ν' απαγγελθεί η λύση του μεταξύ των διαδίκων γάμου από λόγους που αφορούν τα πρόσωπα και των δύο, διαφορετικούς για τον καθένα. Διάταξη για την επιβολή των δικαστικών εξόδων των διαδίκων δεν θα εκδοθεί, καθόσον οι τελευταίοι δεν υποβλήθηκαν σε τέτοια, διότι έτυχαν τη χορήγηση νομικής βοήθειας (βλ. τις με αριθμούς ......../2009 και ......../2010 αποφάσεις του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καβάλας).
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
    ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ  κατ'  αντιμωλία  των διαδίκων  τις  με  αριθμούς  έκθεσης κατάθεσης ......../ΤΠ/1........2009 και ......./ΤΠ/.......2010 αγωγές. ΔΕΧΕΤΑΙ τις αγωγές.
ΑΠΑΓΓΕΛΛΕΙ τη λύση του μεταξύ των διαδίκων πολιτικού γάμου, τον οποίο τέλεσαν στις ........ του Δήμου ......... του νομού ........ στις ............ 2004.
Κρίθηκε και αποφασίσθηκε, στην Καβάλα, στις     .............. 2010.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ          Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δημοσιεύθηκε σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριο του, στην Καβάλα, στις ............... 2010, χωρίς την παρουσία των διαδίκων και των πληρεξούσιων δικηγόρων τους.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βρείτε εδώ πολλά σχετικά άρθρα
για διαζύγια


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.