Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList
Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!
Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Αν αφήσεις το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! "Bring me your problems and I will offer you solutions". - Αποκλειστικά και μόνο το Kavala lawyer blog, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις πχ διαζύγιο. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω της φόρμας "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 500 άρθρα/κείμενα, 30 videos, 43 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! 'Ηδη μέχρι σήμερα πάνω από 710.000 σελίδες του blog προβλήθηκαν και διαβάστηκαν από τους επισκέπτες μας! Εδώ θα βρείς ό,τι ψάχνεις με ποιοτικό περιεχόμενο και δεν βρίσκεις πουθενά αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου στο kavala lawyer blog με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Για επιπλέον ενημέρωση ψάξε και στο blog μου dikhgoros-kavala.blogspot.gr Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη από ειδικό δικηγορο.
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα για διαζυγιο, οικογενειακά, ποινικά και αστικά θέματα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SSL: Σερφάρισε στο kavala lawyer blog με ασφάλεια με την υποστήριξη πρωτοκόλλου ασφαλείας (SSL). Ένδειξη ασφαλούς σύνδεσης (πιστοποίηση server, ισχυρής κρυπτογράφησης) είναι η εμφάνιση πράσινου λουκέτου στη μπάρα url στο πεδίο δ/νσεων του browser σας και το https αντί του http πριν το kavala-lawyer.blogspot.gr
> 5. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και χρήσιμο ενημερωτικό υλικό.

> Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Website: Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα https://dikigoros-diazygion.gr
* Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογίαvoice search

Φωνητική
Aναζήτηση
map-kavala-lawyers

Που θα μας
βρείτε
Kavala G.G.law firm

Click To Call


11/1/18

Το συναινετικό διαζύγιο στη πράξη

Η νέα διαδικασία έκδοσης συναινετικού διαζυγίου 
με συμβολαιογράφο βάσει του ν. 4509/2017
(τροποποίηση άρθρων 1438 και 1441 Αστικού Κώδικα)  στην πράξη.

1.  Κλείσιμο ραντεβού με δικηγόρο.  Μετάβαση του κάθε συζύγου στο δικηγόρο του για την διατύπωση έγγραφης συμφωνίας συναινετικής λύσης γάμου και έγγραφης συμφωνίας περί  επιμέλειας,  επικοινωνίας και διατροφής ανηλίκων τέκνων τους για τουλάχιστον δύο έτη για την περίπτωση που έχουν ανήλικα τέκνα.

2. Επικοινωνία των δικηγόρων των συζύγων για επίτευξη συμφωνίας ως προς τα παραπάνω θέματα που ορίζει ο νόμος, προκειμένου να συνταχθεί νόμιμη έγγραφη συμφωνία. Αν συμφωνήσουν τα δύο μέρη τότε επακολουθεί το παρακάτω στάδιο υπογραφής των συμφωνιών.

3.  Σύνταξη και υπογραφή έγγραφης συμφωνίας λύσης γάμου από τους συζύγους και τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους ( ένας δικηγόρος για κάθε σύζυγο). 
Αν υπάρχουν ανήλικα τέκνα των συζύγων ρύθμιση της επιμέλειας, επικοινωνίας και διατροφής τους τουλάχιστον για μια διετία με την ίδια ή άλλη έγγραφη συμφωνία. (δυνατότητα παράτασης για μια ακόμη διετία κατά την ίδια διαδικασία συναινετικού διααζυγίου). Βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής των  συμβαλλομένων συζύγων από τη Γραμματεία του  Ειρηνοδικείου του τόπου έδρας του συμβολαιογράφου, που θα καταρτίσει τη συμβολαιογραφική πράξη συναινετικής λύσης του γάμου. Το συναινετικό διαζύγιο στη πράξη-Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου Καβάλα
free image by pixabay.com


4. Μετά την παρέλευση δέκα (10)  ημερών από της ως άνω υπογραφής  των παραπάνω συμφωνιών, σύνταξη και υπογραφή   συμβολαιογραφικής πράξης συναινετικής λύσης του γάμου από τους συζύγους και τους πληρεξούσιους δικηγόρους τους  (ένας για κάθε σύζυγο), που παρίστανται κατά την συναινετική λύση του γάμου με σχετικό γραμμάτιο παράστασης του Δικηγορικού Συλλόγου τους. Βεβαίωση συναινετικής λύσης του γάμου, επικύρωση των συμφωνιών των συζύγων και επισύναψη των συμφωνιών των συζύγων στην σχετική συμβολαιογραφική πράξη από τον Συμβολαιογράφο που καταρτίζει την πράξη.

  • Δυνατότητα υπογραφής της/των συμφωνιών συζύγων και της συμβολαιογραφικής πράξης συναινετικής λύσης μόνον από τους ειδικούς πληρεξούσιους δικηγόρους με ειδικό πληρεξούσιο που υπογράφεται μέσα στο τελευταίο μήνα πριν την υπογραφή της συμφωνίας (όπως ορίζει ο νόμος).

5. Χορήγηση επίσημων αντιγράφων της συμβολαιογραφικής πράξης συναινετικού διαζυγίου σε συμβαλλόμενους συζύγους τουλάχιστον τεσσάρων (4),  δηλαδή:

α. ένα για αρμόδιο ληξιαρχείο του τόπου σύστασης του γάμου για καταχώρηση της συμβολαιογραφικής πράξης συναινετικού διαζυγίου από την οποία επέρχεται η λύση του γάμου, 
β. ένα αντίγραφο που θα συνοδεύει την σχετική υποβληθείσα  προς τον εισαγγελέα  αίτηση για να παραγγείλει ο τελευταίος προς τον αρμόδιο Μητροπολίτη (που ανήκει ο ιερός ναός που τελέστηκε ο γάμος) την πνευματική λύση του γάμου (επί θρησκευτικού γάμου).   Η αίτηση με την εισαγγελική παραγγελία και την συμβολαιογραφική πράξη διαβιβάζονται στην αρμόδια Μητρόπολη, όπου θα ζητηθεί η έκδοση πνευματικού διαζευκτηρίου.  Πλέον είναι υποχρεωτική  η πνευματική λύση του γάμου σε θρησκευτικούς γάμους σε περίπτωση συναινετικών  διαζυγίων.

γ. και από ένα αντίγραφο συμβολαιογραφικής πράξης για κάθε σύζυγο.

Σε περίπτωση πολιτικού γάμου τα αντίγραφα που θα χρειαστούν θα είναι ένα λιγότερο δηλ. τρία (3).


* Η προσωπική  εκτίμησή μου είναι ότι η έκδοση συναινετικού διαζυγίου θα κυμαίνεται οικονομικώς για τους συζύγους στα ίδια επίπεδα με αυτά που ίσχυαν προ της αλλαγής του ν. 4509/2017 με την δικαστική έκδοση του συναινετικού διαζυγίου.  

---------. ---------

* Υ.Γ. : Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. -Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.


☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

*kavala-dikigoroi-legal tipsTip of the day


googlesearch-kavala-blog
Ψάξε μέσω Google


Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com website- Βιογραφικό - Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

Οδηγίες κατεύθυνσης στο Γραφείο (Χάρτης/Map)

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ
FREE Μobile application Εφαρμογή για χρήστες κινητών τηλεφώνων (Android). Κατέβασέ την εφαρμογή Download στο κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ. Ευκολότερη πλοήγηση του blog μου μέσω κινητού τηλεφώνου - Πληροφορίες και Download εφαρμογής κινητού τηλεφώνου στη δ/νση http://www.appsgeyser.com/1101972
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2018
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.* οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων, οι καλυτεροι δικηγοροι για διαζυγια στο κεντρο καβαλας.KAVALA LAWYER, ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. δικηγοροι καβαλα. Δικηγοροι Καβαλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. δικηγορικο γραφειο. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων. δικηγοροι οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου. δικηγοροι καβαλας στο κεντρο. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants φροντίζουν άμεσα για σας. Καβαλα Δικηγοροι. Δικηγορος Διαζυγιολόγος, divorce lawyer, δικηγοροι, ειδικός δικηγορος, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Πες το προβλημά σου. Δικηγόρος διαζυγίων,ποινικών και internet υποθέσεων. Γνωστός δικηγορος για διαζυγια, Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, δικηγόρος ηλεκτρονικού εγκλήματος, δικηγόρος οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα.δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. Οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων, δικηγοροι ειδικευμενοι σε διαζυγια, δικηγοροι καβαλας, δικηγοροι νομου καβαλας. Για συναινετικα διαζυγια, διαζύγιο κοινή συναινέσει. Οικογενειακή νομική υποστήριξη για διαζυγια, διατροφή, επιμέλεια, επικοινωνία τέκνων. Χαρακτηριστικά δικηγόρου είναι Ήθος ,Εντιμότητα, Δικονομικές γνώσεις και επαγγελματική συνέπεια. Θα βρεις Εχεμύθεια, Εμπιστοσύνη ποιοτική ενημέρωση από το γνωστό δικηγόρο Καβάλας Γιαγκουδάκη. Δικηγόρος διαζυγιων για παράσταση στα δικαστηρια κσι δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. ψαχνω καλο δικηγορο καβάλας.Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον. δικηγοροι καβαλας facebook. Ο Καλύτερος. Οι καλυτεροι δικηγοροι καβαλας. Δικηγορικος συλλογος καβάλα. δικηγορικο γραφειο.