Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


18.8.18

ΑΝ ο κορονοϊός ή κάτι άλλο δημιούργησε οικογενειακό πρόβλημα, κάνεις το σωστό?

Καλημέρα σας.  Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις.  Μπορεί να αποσυντονίσει την ζωή των παντρεμένων ζευγαριών μία σοβαρή νόσος, όπως ο κορονοϊός, που περιορίζει τις καθημερινές συνήθειές του λόγω προληπτικών μέτρων από το κράτος ή λόγω ασθένειάς τους?  Ασφαλώς και μπορεί να συμβεί αυτό και στα πιο αγαπημένα ζευγάρια ορισμένες φορές και να δημιουργήσει οικογενειακό πρόβλημα  η νέα κατάσταση, λόγω του εκνευρισμού και της δυσκολίας προσαρμογής τους. Συνήθως μια σχέση είναι διαταραγμένη και έρχεται μια δυσκολία ή αφορμή για να αναδυθεί το πρόβλημα στην επιφάνεια μιας και παρέμενε άλυτο στο πέρασμα του χρόνου.
Ένα ερώτημα λοιπόν που πρέπει να απαντά άμεσα όποιος αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα είναι αν κάνει το σωστό.  Αν αντιμετωπίζεις οικογενειακό πρόβλημα θα σου φανούν χρήσιμα τα αμέσως παρακάτω που γράφω για να σε βοηθήσω από την εμπειρία μου ως ειδικός δικηγόρος διαζυγίων.

Συνήθως τα προβλήματα τα οικογενειακά δημιουργούν μεγάλες εντάσεις και είναι πολύ σημαντικά, γιατί αν δεν λυθούν άμεσα τότε μπορεί να αλλάξουν την ζωή σου και την ζωή όλων των μελών της οικογένειας σου.

Καλό είναι, πρώτα από όλα να αντιληφθείς την ύπαρξη και την διάσταση του προβλήματος και τις συνέπειες που μπορεί να έχει αν μείνει άλυτο το οικογενειακό πρόβλημα για σένα και την οικογένειά σου (πχ. διαζύγιο, οικονομικές επιπτώσεις από υποχρεώσεις διατροφής, αλλαγή στέγης κ.λ.π.)Εσύ που έχεις οικογενειακό πρόβλημα,  κάνεις το σωστό? Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου - Καβάλα

free image by pixabay.com


Αφού αντιληφθείς το πρόβλημα, στη συνέχεια πρέπει να προσπαθείς να το λύσεις με τη βοήθεια ειδικών συμβούλων γάμου/ψυχολόγων και ειδικού δικηγόρου διαζυγίων για να πετύχεις μια ομαλότητα στις σχέσεις σου και μάλιστα με τις πιο μικρές απώλειες. 

Εδώ λοιπόν με την κίνηση αυτή προσπαθείς να απαντήσεις στην ερώτηση  " κάνω το σωστό  για μένα και την οικογένειά μου? ".  Για να κατανοήσεις τι συμβαίνει χρειάζεται να δεις τα πράγματα από δυο οπτικές γωνίες 

1. τη μία τη ψυχολογική, ανθρωπίνων σχέσεων και 

2.την άλλη την νομική,  δηλαδή των δικαιωμάτων και υποχρεώσεων, που φέρνει μια ανώμαλη εξέλιξη στις σχέσεις μεταξύ των μελών της οικογένειας. 

Το ένα κομμάτι είναι δουλειά περισσότερο συμβούλου γάμου, ψυχολόγου, κοινωνικού λειτουργού κλπ και το άλλο το νομικό είναι δουλειά ειδικού δικηγόρου διαζυγίων και οικογενειακών διαφορών.

Κατά τη γνώμη μου, όπως ανέφερα και σε άλλο άρθρο μου, πρέπει να κάνεις το σωστό, δηλαδή αν υπάρχει πρόβλημα στις οικογενειακές σχέσεις να ζητήσεις άμεσα βοήθεια οικογενειακού συμβούλου ή ψυχολόγου και να εξαντλήσεις όλες τις προσπάθειες για να σωθεί ο γάμος σου. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να ζητήσεις και μια νομική συμβουλή ειδικού δικηγόρου διαζυγίων σχετικά με το πως θα αντιμετωπίσεις νομικά όλα τα ενδεχόμενα που μπορούν να συμβούν, ούτως ώστε να μην χάσεις πολύτιμα νόμιμα δικαιώματά σου ως συζύγου ή ως γονέα ανηλίκων τέκνων.  Όταν έχεις μπροστά σου ξεκάθαρα εικόνα και από τις δύο παραπάνω πλευρές μιας κατάστασης, που εξελίσσεται θα είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις την κατάσταση και κάθε απρόοπτο με τον καλύτερο τρόπο.  

Ο ειδικός δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακών διαφορών είναι έτοιμος σε πρώτη φάση να σου δώσει άμεσα κατάλληλη νομική συμβουλή για να κάνεις το σωστό, για να καταστρώσεις ένα σχέδιο Α και ένα σχέδιο Β σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν, όπως θα τα περίμενες.  

Πρέπει να κάνεις το σωστό. Χρειάζεσαι βοήθεια για να σώσεις ό,τι μπορεί να σωθεί. Θα ξέρεις στο τέλος ότι εσύ έκανες το καλύτερο δυνατόν για σένα, τα παιδιά σου και την οικογένειά σου. Θα ξέρεις μέσα σου ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που επήλθε στη σχέση σου, έκανες αυτό που έπρεπε, το σωστό και έτσι θα έχεις ήσυχη τη συνείδησή σου. Γιατί στο τέλος ο μεγαλύτερος κριτής μας (ηθικά) είναι όχι ο δικαστής αλλά η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ. Αυτή μας ελέγχει για τις πράξεις μας και τις ενέργειές μας, τις αποφάσεις μας και ανάλογα με το τι κάνουμε μας ελέγχει  και αν κάνουμε το σωστό μας επιβραβεύει με ικανοποίηση και εσωτερική γαλήνη, ενώ αντίθετα αν δεν κάνουμε το σωστό, μας μέμφεται και δεν μας αφήνει να ησυχάσουμε με συναισθήματα λύπης και ενοχής.

Βέβαια η προσφυγή σε συμβούλους συνεπάγεται κάποια έξοδα. Κανείς δεν αντιλέγει. Σκέψου όμως  αφενός ότι "κάλλιον το προλαμβάνειν" και αφετέρου πόσα περισσότερα θα γλυτώσεις αν ενεργήσεις από την αρχή σε χρόνο, χρήμα, ψυχοφθόρες δικαστικές διαδικασίες και δικαστικά έξοδα. Μπορεί να πετύχεις το στόχο σου που είναι να σώσεις το γάμο σου και την οικογένειά σου ή  αν δεν είναι  αυτό εφικτό θα προστατέψεις αποτελεσματικά τα νόμιμα δικαιώματά τα δικά σου και τον παιδιών σου.

ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ και πέραν από όλα τα άλλα οφέλη θα έχεις ήσυχη την συνείδησή σου, τον μεγαλύτερο κριτή σου!   ------------- . --------------* Υ.Γ. : Ευχαριστώ για την επίσκεψη σου.
Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας.
Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. -
Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.