Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 30/6/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! ⏳Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόνο για 1 συναινετικό διαζύγιο. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


27.3.19

Είσαι παππούς ή γιαγιά και δεν σ΄αφήνει να δεις το εγγόνι σου? Αν ναι δικαιούσαι να ζητήσεις ΑΜΕΣΑ επικοινωνία

       Όταν η μητέρα παρεμποδίζει ή δεν επιτρέπει την επικοινωνία του παππού ή της γιαγιάς με το εγγόνι τους τότε ο παππούς και η γιαγιά μπορούν και δικαιούνται να ζητήσουν με αγωγή να τους επιτραπεί η επικοινωνία με το εγγόνι τους από το αρμόδιο Δικαστήριο. 

Επικοινωνία ανιόντων με τον ανήλικο εγγονό τους - Νομολογία


ΑΠΟΦΑΣΗ   / 2003 ΜΠ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

        Αριθμός κατάθεσης αγωγής .../.....2001
    ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
                ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ (ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ)

         ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τη Δικαστή ............, Πρωτοδίκη, που ορίσθηκε από τον Πρόεδρο του Τριμελούς Συμβουλίου του Πρωτοδικείου και από τη Γραμματέα .......

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ δημόσια στο ακροατήριό του, την ............ 2002  για να δικάσει την αγωγή με αριθμό καταθέσεως ........./........2001 και αντικείμενο επικοινωνία ανιόντων με τον ανήλικο εγγονό τους, μεταξύ:

ΤΩΝ ΕΝΑΓΟΝΤΩΝ α)................. και β) ............, κατοίκων ......... που παραστάθηκαν μετά του πληρεξουσίου τους δικηγόρου Θεσσαλονίκης ........... (ΑΜ ......... ), ο οποίος κατέθεσε προτάσεις.

 ΤΗΣ ΕΝΑΓΟΜΕΝΗΣ ......................, κατοίκου Θεσσαλονίκης, που παραστάθηκε μετά του πληρεξουσίου της δικηγόρου Θεσσαλονίκης ...........( ΑΜ ...........), ο οποίος κατέθεσε προτάσεις. 


Κατά τη συζήτηση της υποθέσεως οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των διαδίκων ζήτησαν να γίνουν δεκτά, όσα αναφέρονται στα πρακτικά και στις έγγραφες προτάσεις τους.

      ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ
                ΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ

           Με την υπό κρίση αγωγή οι ενάγοντες ζητούν, να ρυθμισθεί το δικαίωμα επικοινωνίας τους με τον ανήλικο εγγονό τους κατά το χρόνο και τον τρόπο που αναφέρουν στην αγωγή, ο οποίος είναι προς το συμφέρον του ανηλίκου και να απειληθεί κατά της εναγομένης χρηματική ποινή και προσωπική κράτηση ως μεσον αναγκαστικής εκτελέσεως της αποφάσεως.Το Δικαστήριο είναι καθ’ύλη και κατά τόπο αρμόδιο να δικάσει την αγωγή (άρθρα 17 παρ. 1 και 22 Κ.Πολ.Δ), κατά την ειδική διαδικασία των διαφορών που αφορούν διατροφή και επιμέλεια τέκνων (άρθρο 681 Β Κ.Πολ.Δ). Επικοινωνία παππου-γιαγιας με τον ανήλικο εγγονό τους -Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
free image by pixabay.com

Κατά την πρώτη συζήτηση της αγωγής στο ακροατήριο του Δικαστηρίου αυτού, επιχειρήθηκε η προβλεπόμενη από το άρθρο 681 Γ παρ. 2 εδ. 3 ΚΠολΔ, ως τούτο τροποποιήθηκε με το άρθρο 38 Ν. 2447/1996 και τούτο αντικαταστάθηκε με το άρθρο 19 παρ. 3 Ν. 2521/1997, επί ποινή απαραδέκτου της συζητήσεως της αγωγής, απόπειρα συμβιβαστικής επίλυσης της διαφοράς της επικοινωνίας. Οι διάδικοι όμως, που παραστάθηκαν στο ακροατήριο μετά των πληρεξουσίων δικηγόρων τους, δεν συμβιβάστηκαν.. Η υποχρεωτική προδικασία που αφορά την έρευνα από όργανα της αρμόδιας  κοινωνικής υπηρεσίας των συνθηκών διαβίωσης του ανηλίκου και υποβολής στο Δικαστήριο έως την ημέρα της συζήτησεως σχετικής εκθέσεως, που τάσσεται και αυτή από την ως άνω διάταξη επί ποινή απαραδέκτου, δεν πραγματοποιήθηκε, η μη τήρηση όμως αυτής δεν δημιουργεί εν προκειμένω απαράδεκτο και το Δικαστήριο δεν εμποδίζεται να δικάσει και χωρίς αυτήν, σύμφωνα και με την παρ. 4 του ιδίου ως άνω άρθρου, διότι δεν εκδόθηκαν ακόμη τα σχετικά προεδρικά διατάγματα για την, κατά τα άρθρα 49 επ. του ν. 2447/1996, ίδρυση των, κατά πρωτοδικείων, κοινωνικών υπηρεσιών, που θα λειτουργήσουν ως αυτοτελείς αποκεντρωμένες υπηρεσίες ( βλ. ΕΑ 2105/200 Δνη 42. 177 και ΕΑ 1898/2000 Δνη 42. 455 ). Η αγωγή είναι νόμιμη, στηριζόμενη στις διατάξεις των άρθρων 1510, 1511, 1512, 1520 ΑΚ, όπως ισχύουν μετά την αντικατάστασή τους με το Ν. 1329/1983 ΑΚ και 947 ΚΠολΔ. Πρέπει επομένως να ερευνηθεί περαιτέρω κατ’ ουσία. 

       Από τις καταθέσεις των μαρτύρων αποδείξεως και ανταποδείξεως που εξετάσθηκαν νόμιμα στο ακροατήριο και περιέχονται στα ταυτάριθμα με την απόφαση αυτή πρακτικά δημοσίας συνεδριάσεως του Δικαστηρίου αυτoύ, από όλα τα έγγραφα που με επίκληση προσκομίζουν οι διάδικοι και από όσα αυτοί ομολογούν, αποδείχθηκαν τα ακόλουθα:

 Η εναγομένη και ο γιός των εναγόντων ............, τέλεσαν νόμιμο γάμο στη Θεσσαλονίκη, στις .......... και από το γάμο τους αυτό απέκτησαν ένα τέκνο, που γεννήθηκε στις ....... και είναι ηλικίας 10 ετών. Στις ...... διακόπηκε η έγγαμη συμβίωση των συζύγων και τελικώς ο γάμος τους λύθηκε με συναινετικό διαζύγιο, δυνάμει της υπ’ αριθμ. ...../2000 αμετάκλητης απόφασης του Δικαστηρίου αυτού. Από της διακοπής της έγγαμης συμβίωσης, το ανήλικο τέκνο, που τότε ήταν ηλικίας ενός έτους, διαμένει με τη μητέρα του. Το τέκνο αυτό ήδη είναι μαθητής δημοτικού σχολείου, παρακολουθεί μαθήματα αγγλικής γλώσσας και κολύμβησης, συμμετέχει σε θεατρική ομάδα του σχολείου του και σε τμήμα παραδοσιακών χορών και παράλληλα είναι μέλος του............ Εμφανίζει δυσλεξία, παρορμητικότητα και ελαφρά διάσπαση της προσοχής και γι’ αυτό παρακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης των μαθησιακών του δυσκολιών. 

Από της διακοπής της έγγαμης συμβίωσης και μέχρι και πριν από ενάμισυ χρόνο επικοινωνούσε με τον πατέρα του στα χρονικά πλαίσια που όρισε η υπ’ αριθμ. ......./1995 απόφαση του Δικαστηρίου αυτού, διαδικασίας ασφαλιστικών μέτρων. Κατά τον ίδιο χρόνο επικοινωνούσε και με τους ενάγοντες παππού και γιαγιά του από την πατρική γραμμή, το αυτοτελές δικαίωμα των οποίων για επικοινωνία με τον εγγονό τους ικανοποιείτο έτσι ταυτόχρονα με εκείνο του γιού τους. Εδώ και ενάμισυ χρόνο όμως ο πατέρας του έχει εξαφανισθεί και δεν έχουν γι’ αυτόν καμία πληροφορία ούτε οι γονείς του. Εξ αιτίας του γεγονότος αυτού οι τελευταίοι έπαυσαν να έχουν επικοινωνία με τον εγγονό τους, όχι από δική τους θέληση, αλλά γιατί παρεμποδίζονται από την εναγομένη, η οποία από της εξαφανίσεως του πατέρα του τέκνου της, δυστροπεί, χωρίς σοβαρό λόγο, στην επικοινωνία αυτού με τους ενάγοντες κατά τον χρόνο που όρισε η πιο πάνω απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων. 

   Αποδείχθηκε περαιτέρω ότι, οι τελευταίοι υπεραγαπούν και ενδιαφέρονται για τον εγγονό τους, που είναι και το μοναδικό τους εγγόνι, την αγάπη δε και το ενδιαφερον τους γι’ αυτό τη δείχνουν και εμπράκτως καταβάλλοντας οι ίδιοι οικειοθελώς, μετά την εξαφάνιση του γιού τους, τη διατροφή που υποχρεωθηκε ο τελευταίος με δικαστική απόφαση να καταβάλει σ’ αυτό. Ανάλογα συναισθήματα αγάπης τρέφει και το ανήλικο γι’ αυτούς, με τους οποίους οι σχέσεις του είναι καλές και τρυφερές. 

Αποδείχθηκε ακόμη ότι, η δεύτερη ενάγουσα είναι συγκυρία μαζί με τις πέντε αδελφές της μιας εξοχικής κατοικίας, που βρίσκεται στο ...... Θεσσαλονίκης, στην οποία και διαμένουν αυτές μαζί με τα πέντε εγγόνια τους κατά τις θερινές διακοπές. Η διαμονή του ανηλίκου .......... για λίγες ημέρες μαζί με τους ενάγοντες στην εξοχική αυτή κατοικία δεν αποδείχθηκε ότι, εγκυμονεί κανένα κίνδυνο για την ψυχοσωματική υγεία αυτού, καθόσον, όπως βεβαίωσε η μάρτυρας αποδείξεως-αδελφή της δεύτερης ενάγουσας επιθυμεί αυτό να μεταβαίνει εκεί. 

Με βάση τα πραγματικά περιστατικά που αποδεικνύονται η επικοινωνία του ανηλίκου με τους ενάγοντες ανιόντες του, ενόψει της ηλικίας του και των εν γένει δραστηριοτήτων του πρέπει να γίνεται α ) κάθε δεύτερη και τέταρτη εβδομάδα του μήνα ημέρα Σάββατο από ώρα 10.30 έως ώρα 17.00, β) κατά τις εορτές των Χριστουγέννων στις 26/12 και στις 2/1 από ώρα 10.30 έως ώρα 17.00, γ) κατά την περίοδο του Πάσχα, τη Δευτέρα της Διακαινησίμου από ώρα 10.30 έως και ώρα 17.00 και δ ) κατά τις θερινές διακοπές τα μονά έτη το μήνα Αύγουστο από την 1η έως και την 5η Αυγούστου και τα ζυγά έτη από την 1η έως και την 5η Ιουλίου, από ώρα 10.00 της ημέρας έναρξης της επικοινωνίας έως ώρα 20.00 της ημέρας λήξης.  

Ο τρόπος αυτός επικοινωνίας είναι προς το συμφέρον του ανηλίκου, καθόσον θα συμβάλει στην ενίσχυση των συγγενικών δεσμών αυτού με τους ενάγοντες ανιόντες του, ώστε να αποτραπεί η αποξένωσή τους, γεγονός που θα συμβάλλει στην περαιτέρω ομαλή ανάπτυξή του. Οι ενάγοντες θα παραλαμβάνουν τον ανήλικο εγγονό τους από την κατοικία της μητέρας του και θα το επιστρέφουν στο ίδιο μέρος προσωπικά οι ίδιοι. 

Κατ’ ακολουθία πρέπει η ένδικη αγωγή να γίνει δεκτή και ως ουσιαστικά βάσιμη, να ρυθμισθεί το δικαίωμα της επικοινωνίας των εναγόντων με τον ανήλικο εγγονό τους, όπως πιο πάνω και στο διατακτικό ορίζεται και να απειληθεί κατά της εναγομένης χρηματική ποινή ύψους εκατόν πενήντα ( 150 ) Ευρώ, καθώς και να απαγγελθεί εναντίον της προσωπική κράτηση με διάρκεια ένα μήνα ως μέσον αναγκαστικής εκτελέσεως της αποφάσεως. Η εναγομένη, πρέπει να καταδικασθεί, λόγω του ότι ηττάται στη δίκη αυτή, στα δικαστικά έξοδα των εναγόντων ( άρθρο 176, 191 παρ. 2 Κ.Πολ.Δ ). 

                                 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

              ΔΙΚΑΖΕΙ κατ΄αντιμωλία.
              ΔΕΧΕΤΑΙ την αγωγή.
           ΡΥΘΜΙΖΕΙ το δικαίωμα της προσωπικής επικοινωνίας των εναγόντων με τον ανήλικο εγγονό τους με τον ακόλουθο τρόπο: 
α ) κάθε δεύτερη και τέταρτη εβδομάδα του μήνα ημέρα Σάββατο από ώρα 10.30 έως ώρα 17.00, 
β) κατά τις εορτές των Χριστουγέννων στις 26/12 και στις 2/1 από ώρα 10.30 έως ώρα 17.00, 
γ) κατά την περίοδο του Πάσχα, τη Δευτέρα της Διακαινησίμου από ώρα 10.30 έως και ώρα 17.00 και
 δ ) κατά τις θερινές διακοπές τα μονά έτη το μήνα Αύγουστο από την 1η έως και την 5η Αυγούστου και τα ζυγά έτη από την 1η έως και την 5η Ιουλίου, από ώρα 10.00 της ημέρας έναρξης της επικοινωνίας έως ώρα 20.00 της ημέρας λήξης. Οι ενάγοντες θα παραλαμβάνουν τον ανήλικο εγγονό τους από την κατοικία της μητέρας του και θα το επιστρέφουν στο ίδιο μέρος προσωπικά οι ίδιοι.
       AΠΕΙΛΕΙ κατά της εναγομένης, για κάθε περίπτωση αδικαιολόγητης παρεμπόδισης της επικοινωνίας του ενάγοντος με το ανήλικο τέκνο του, χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων (100.000) δραχμών και προσωπική κράτηση ενός (1) μηνός. 
       ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την εναγομένη στα δικαστικά έξοδα των εναγόντων τα οποία ορίζει στο ποσό των 293,50 Ευρώ. 
    ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε στο ακροατήριο του Δικαστηρίου σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στη Θεσσαλονίκη την 31 Μαρτίου 2003. 


                Η ΔΙΚΑΣΤΗΣ                                                        Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σχετικά άρθρα:

-------- . --------


* Υ.Γ. : Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. -Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες