Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


8.11.19

Τι ισχύει για παροχή άδειας δικαστηρίου περί αποποίησης κληρονομιάς από ανήλικο

  Σε περίπτωση που υποβάλλεται αίτηση για παροχή άδειας αποποίησης κληρονομιάς ανηλίκου από τους ασκούντες τη γονική μέριμνα αυτού, εφαρμόζονται από το δικαστήριο τα άρθρα 739, 740, 797,  748 παρ. 2 Κ.Πολ.Δ και τα άρθρα 1510, 1511, 1526, 1623 εδ. α` και 1625 αρ. 1 Α.Κ.και εκδίδεται σχετική δικαστική απόφαση που παρέχει την άδεια αυτή, εφόσον κρίνεται από το δικαστήριο προδήλως επωφελής και αναντιρρήτως συμφέρουσα 
για το ανήλικο η αποποίηση της επαχθείσας κληρονομιάς του κληρονομουμένου  συνισταμένης της ωφέλειας αυτής στην αποφυγή της πληρωμής των ληξιπρόθεσμων οφειλών της εν λόγω κληρονομιάς.

 Κρίσιμο και απαραίτητο να μην περάσει η προθεσμία αποποίησης κληρονομίας ανηλίκου και να γίνει εμπρόθεσμη αποποίηση κληρονομίας.


Σχετικά άρθρα Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας

 'Αρθρο 739 -Ολες οι υποθέσεις που αναφέρονται στα άρθρα 782 έως 866 υπάγονται στην ειδική διαδικασία των άρθρων 741 έως 781, καθώς και κάθε άλλη υπόθεση που υπάγεται με διάταξη νόμου στη διαδικασία αυτή.


'Αρθρο 740

«1. Στην αρμοδιότητα του Μονομελούς Πρωτοδικείου υπάγονται οι υποθέσεις οι οποίες αναφέρονται στο άρθρο 739, η θέσηπροσώπου σε ακούσια νοσηλεία, σύμφωνα με τις διατάξεις του ουσιαστικού δικαίου, καθώς και η ανακοπή των άρθρων 787 του παρόντος και 82 ΑΚ. Εξαιρούνται οι υποθέσεις που αφορούν την ιατρικώς υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, οι οποίες υπάγονται στην αρμοδιότητα των Πολυμελών Πρωτοδικείων και εκείνες που από το νόμο υπάγονται στην αρμοδιότητα των Ειρηνοδικείων».

 2. Στις υποθέσεις που αναφέρονται στο άρθρο 739 δεν επιτρέπεται παρέκταση της αρμοδιότητας.»


'Αρθρο 797 

 Όταν σύμφωνα με το νόμο ζητείται να δοθεί άδεια να ενεργήσουν κάποια πράξη ο ανήλικος, αυτός που ασκεί τη γονική μέριμνα, ο επίτροπος ανηλίκου, ο δικαστικός συμπαραστάτης ενηλίκου, ο ίδιος ο ενήλικος που βρίσκεται σε κατάσταση δικαστικής συμπαράστασης, ο κληρονόμος από απογραφή, ο κηδεμόνας σχολάζουσας κληρονομιάς, ο εκκαθαριστής κληρονομιάς και ο εκτελεστής διαθήκης, αρμόδιο είναι το ειρηνοδικείο της συνήθους διαμονής του ανηλίκου ή αυτού που τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση ή το δικαστήριο της κληρονομιάς. Για τις περιπτώσεις της δικαστικής επιμέλειας ξένων υποθέσεων αρμόδιο είναι το ειρηνοδικείο της συνήθους διαμονής αυτού που ζητεί το διορισμό του επιμελητή ή του τόπου όπου θα διεξαχθεί κυρίως η διαχείριση της υπόθεσης.


Αρμοδιότητα Ερηνοδικείου - Διαδικασία εκούσιας δικαιοδοσίας

◙ Απόσπασμα δικαστικής απόφασης που παρέχει άδεια αποποίησης κληρονομιάς ανηλίκου.

"Από το συνδυασμό των διατάξεων των άρθρων 1710, 1711, 1846, 1847, 1848 και 1856 ΑΚ συνάγονται τα ακόλουθα: 

α) κατά το χρόνο του θανάτου προσώπου η περιουσία του επάγεται αυτοδικαίως στους κληρονόμους του, οι οποίοι μπορούν να την αποποιηθούν μέσα σε προθεσμία τεσσάρων μηνών, που αρχίζει από τότε που έμαθαν την επαγωγή και το λόγο της, 

β) η αποποίηση αυτή γίνεται με δήλωση στη γραμματεία του δικαστηρίου της κληρονομίας (βλ. και άρθρο 812 ΚΠολΔ). παροχή άδειας δικαστηρίου για  αποποίηση κληρονομιάς από ανήλικο -Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα

free image by pixabay.com


Η προθεσμία της αποποίησης τρέχει, εφόσον ο νόμος δεν διακρίνει, και κατά προσώπων ανίκανων προς δικαιοπραξία, όμως αυτή αναστέλλεται κατά τη ρητή διατύπωση του άρθρου 1847 παρ.3 ΑΚ για τους ίδιους λόγους που αναστέλλεται και η παραγραφή σύμφωνα με τα άρθρα 255 επ. ΑΚ, που εφαρμόζονται αναλογικά. Σ’ αυτήν την περίπτωση η προθεσμία του άρθρου 257 παρ.2 ΑΚ είναι τεσσάρων μηνών (βλ. ΑΠ 338/2004 δημοσίευση ΝΟΜΟΣ 2004. 351002, ΑΠ 493/2003 δημοσίευση ΝΟΜΟΣ 2003. 336314). Τα γεγονότα της γνώσης της επαγωγής και του λόγου αυτής ερευνώνται αν συντρέχουν στο πρόσωπο του εκπροσωπούντος τον ανίκανο (βλ. Παπαντωνίου, Κληρονομικό Δίκαιο, έκδ. 1989, 90). Γίνεται έτσι δεκτό ότι συνιστά λόγο ανωτέρας βίας, που αναστέλλει τη συμπλήρωση της προαναφερόμενης προθεσμίας προς αποποίηση, ο χρόνος που μεσολαβεί από τότε που ο νόμιμος αντιπρόσωπος του ανίκανου προς δικαιοπραξία υπέβαλε στο δικαστήριο σχετική αίτηση για παροχή άδειας αποποίησης μέχρι την έκδοση της οριστικής απόφασης του δικαστηρίου (βλ. ΕφΑθ 6967/1977 ΝοΒ 1978, 948 και Παπαντωνίου ό.π., 91). Τέλος, όσον αφορά στην αποποίηση της κληρονομίας από ανήλικο αυτή γίνεται κατά τις διατάξεις των άρθρων 1526 και 1625 παρ.1 περ.1 ΑΚ, σε συνδυασμό και με τα άρθρα 1510 επ. ΑΚ, από τους ασκούντες τη γονική μέριμνα, μετά από σχετική άδεια του δικαστηρίου (βλ. Γεωργιάδη-Σταθόπουλου, Αστικός Κώδιξ, κατ’ άρθρο ερμηνεία, έκδ. 1996, άρθρο 1847-1848 αριθ.11, 17, Δεληγιάννη-Κούσουλα, Οικογενειακό Δίκαιο, έκδ. 1984, 287). 

Στην προκειμένη περίπτωση η αιτούσα, η οποία ασκεί αποκλειστικά τη γονική μέριμνα του ανήλικου τέκνου της .............. του ........., με την κρινόμενη αίτησή της ζητεί υπό την προαναφερόμενη ιδιότητά της να της δοθεί η άδεια να αποποιηθεί, για λογαριασμό του ανήλικου, την κληρονομιά του πατέρα του .............. του ........... και της .........., που απεβίωσε στη Θεσσαλονίκη την ......... 2004, για το λόγο ότι η άδεια αυτή είναι αναγκαία και ωφέλιμη για τη διοίκηση της περιουσίας του ανήλικου. Με αυτό το περιεχόμενο η ένδικη αίτηση αρμοδίως καθ’ ύλην και κατά τόπον εισάγεται στο Δικαστήριο τούτο, για να συζητηθεί κατά τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας σύμφωνα με τα άρθρα 739, 740 και 797 ΚΠολΔ. Είναι δε νόμιμη, καθώς στηρίζεται στις διατάξεις των άρθρων 1510, 1526 και 1625 παρ.1 περ.1 ΑΚ. Πρέπει, επομένως, να ερευνηθεί περαιτέρω κατ’ ουσίαν, δεδομένου ότι έχει τηρηθεί η προδικασία που προβλέπει η διάταξη του άρθρου 748 παρ.2 ΚΠολΔ με την επίδοση αντιγράφου της αίτησης στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης (βλ. την υπ’ αριθ. ........./......-2004 έκθεση επίδοσης της δικαστικής επιμελήτριας στο Πρωτοδικείο αυτό ................, που προσκομίζει η αιτούσα).

Από την εκτίμηση της ένορκης κατάθεσης του μάρτυρα, που εξετάσθηκε στο ακροατήριο, και όλων των εγγράφων που προσκομίζει η αιτούσα αποδείχθηκαν, κατά την κρίση του Δικαστηρίου, τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά:

Ο ............. του ......... και της ............., κάτοικος όσο ζούσε Θεσσαλονίκης, απεβίωσε στη Θεσσαλονίκη την ........2004 (βλ. το επικυρωμένο αντίγραφο της υπ’ αριθ. .../Α/2004 ληξιαρχικής πράξης θανάτου του, που συνέταξε η Ληξίαρχος του Δήμου ..........). Ο μοναδικός κατά το χρόνο του θανάτου του πλησιέστερος συγγενής του ήταν το τέκνο του ................, που απέκτησε από το γάμο του με την αιτούσα, το οποίο (τέκνο) γεννήθηκε την .........1989 (βλ. το προσκομιζόμενο υπ’ αριθ. πρωτ. ........./........2004 πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, που συνέταξε ο Δήμαρχος .............), και συνεπώς είναι ανήλικο. Ο προαναφερόμενος γάμος του θανόντος με την αιτούσα, ο οποίος είχε συναφθεί την .........1989 στη Θεσσαλονίκη, λύθηκε δυνάμει της υπ’ αριθ. ......./2001 απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, που κατέστη αμετάκλητη την .......-2001, δηλαδή πριν την ημερομηνία θανάτου του κληρονομουμένου (βλ. και το υπ’ αριθ. πρωτ. ...../2003 διαζευκτήριο του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, που προσκομίζεται), και ως εκ τούτου η αιτούσα δεν κλήθηκε ως εξ αδιαθέτου κληρονόμος αυτού. Εξάλλου, ο ανωτέρω αποβιώσας δεν κατέλειπε διαθήκη (βλ. το υπ’ αριθ. ......./....2005 πιστοποιητικό της Γραμματείας αυτού του Πρωτοδικείου, που προσκομίζεται) και επομένως κληρονομήθηκε εξ αδιαθέτου καθ’ ολοκληρίαν από τον ως άνω ανήλικο γιο του σύμφωνα με το άρθρο 1813 ΑΚ. Ως προς αυτόν η τετράμηνη προθεσμία αποποίησης, που αναφέρεται στην πιο πάνω μείζονα σκέψη, αρχίζει από την επόμενη ημέρα του θανάτου του πατέρα του και αναστέλλεται από την κατάθεση της ένδικης αίτησης μέχρι την έκδοση της παρούσας, δεδομένου ότι η γνώση του ανήλικου τέκνου περί της επαγωγής (θάνατος του πατέρα του) και του λόγου αυτής (συγγενική σχέση με τον αποβιώσαντα) κρίνεται στο πρόσωπο της νόμιμης αντιπροσώπου του, που είναι η αιτούσα μητέρα του. 

Περαιτέρω, αποδείχθηκε ότι η κληρονομιαία περιουσία που επήχθη στο ανήλικο τέκνο της αιτούσας στερείται παντελώς ενεργητικού, καθώς ο κληρονομούμενος δεν είχε κατά το χρόνο του θανάτου του κανένα περιουσιακό στοιχείο, κινητό ή ακίνητο, αλλά άφησε μόνον χρέη, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τα ποσά των .............. ευρώ στην .. ΔΟΥ Θεσσαλονίκης (βλ. την προσκομιζόμενη από ........2004 ατομική ειδοποίηση ληξιπρόθεσμων χρεών της προαναφερθείσας ΔΟΥ) και των ......... ευρώ στην Εμπορική Τράπεζα από πιστωτική του κάρτα (βλ. τον προσκομιζόμενο από ......2004 λογαριασμό της ως άνω Τράπεζας). 

Κατόπιν των ανωτέρω, είναι προφανές ότι, παρά την επαγωγή της κληρονομίας στον ανήλικο γιο της αιτούσας με το ευεργέτημα της απογραφής, προς αποφυγήν άσκοπων ταλαιπωριών τους και δαπανών συντρέχει νόμιμος λόγος να παρασχεθεί η αιτούμενη άδεια. Συνακόλουθα, η κρινόμενη αίτηση πρέπει να γίνει δεκτή ως βάσιμη και κατ’ ουσίαν, όπως ορίζεται ειδικότερα στο διατακτικό.

ΓIA TOYΣ ΛOΓOYΣ AYTOYΣ
ΔEXETAI την αίτηση.

ΠAPEXEI την άδεια στην αιτούσα, ως ασκούσα τη γονική μέριμνα του ανήλικου τέκνου της ........... του .......... και της ............, να προβεί για λογαριασμό του ως άνω ανήλικου στη νομότυπη αποποίηση της εξ αδιαθέτου κληρονομίας του πατέρα του ............. του .......... και της ........, κατοίκου όσο ζούσε Θεσσαλονίκης, που απεβίωσε στη Θεσσαλονίκη την ......2004, χωρίς ν’ αφήσει διαθήκη.

KPIΘHKE, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο ακροατήριό του σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση την           .....Ιανουαρίου 2005. "


-------- . --------


* Υ.Γ. : Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120  https://dikigoros-diazygion.gr

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.