Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/3/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..

22.3.21

Τι αλλαγές φέρνει το νέο νομοσχέδιο στο οικογενειακό δίκαιο? (βίντεο) - Α’ ΜΕΡΟΣ

Σήμερα θα μιλήσουμε για τις μεταρρυθμίσεις αναφορικά με τις σχέσεις γονέων τέκνων που περιλαμβάνονται στο πολυσυζητημένο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης και ειδικότερα  τα πρώτα επτά άρθρα του νομοσχεδίου  από τα 23 άρθρα του. Έχει ήδη αναρτηθεί στον τόπο διαβουλεύσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης στις 18/3/2021 για διαβούλευση.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο.  

Τι αλλαγές φέρνει το νέο νομοσχέδιο στο οικογενειακό δίκαιο, θα φέρει την συνεπιμέλεια?

Θα δούμε μαζί τα σχετικά άρθρα του Αστικού κώδικα, που αλλάζουν, είτε με τροποποίηση, είτε με αντικατάσταση.

Πάμε όμως πρώτα στα δύο πρώτα άρθρα του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Α’ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ

Στο άρθρο 1 του σχεδίου νόμου ορίζεται ότι σκοπός του νόμου είναι η εξυπηρέτηση του συμφέροντος του τέκνου ο οποίος θα επιτευχθεί με την ενεργή παρουσία και των δύο γονιών, κατά την ανατροφή του ανήλικου παιδιού και με την εκπλήρωση της ευθύνης κάθε γονιού απέναντι στο παιδί του.

Στο άρθρο 2 ορίζεται το αντικείμενο του νόμου αυτού το οποίο είναι η αναμόρφωση των σχέσεων των μεταξύ γονέων και τέκνων σε καθεστώς διακοπής συμβίωσης συζύγων, διαζυγίου ή ακύρωσης γάμου ή λύσης συμφώνου συμβίωσης. Ουσιαστικά πρόκειται για το πεδίο εφαρμογής του νόμου αυτού.

Τελικά ο καθένας μας αναρωτιέται ο σκοπός και το αντικείμενο που περιγράφονται στο άρθρο 1 και άρθρο 2 του κεφαλαίου Α θα πραγματοποιηθούν άραγε στην πράξη?

Από τα 23 άρθρα του νόμου αυτού τα 12 άρθρα αφορούν τροποποιήσεις άρθρων Αστικού Κώδικα. Ας δούμε λοιπόν αυτά τα άρθρα ένα προς ένα για να τα σχολιάσουμε σε σχέση με τα σημερινά άρθρα προ της τροποποίησης ή αντικατάστασής τους.

Το Νομοσχέδιο περιλαμβάνει επτά (7) κεφάλαια από τα οποία το Β ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ - ΚΑΤΟΙΚΙΑ, ΣΧΕΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΝΩΝ και το Γ ΚΕΦΑΛΑΙΟ - ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ είναι τα σημαντικά κεφάλαια που περιέχουν τις τροποποίησεις των άρθρων του Αστικού Κώδικα και ουσιαστικά είναι αυτά που θα κληθεί να εφαρμόσει στη πράξη ο δικαστής.

Κατά την γνώμη μου πρόκειται για μία στοχευμένη παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αν λάβουμε υπόψιν ότι τροποποιήσεις/αντικαταστάσεις των άρθρων του Αστικού Κώδικα είναι μόλις 12, ενώ το κεφάλαιο του Αστικού Κώδικα για τις σχέσεις γονέων τέκνων περιλαμβάνει πολύ περισσότερα άρθρα, περιλαμβάνει 37 άρθρα.

Πάμε όμως να δούμε κατευθείαν τις αλλαγές που έχουν γίνει.

Άρθρο 3 Κατοικία ανηλίκου - Τροποποίηση άρθρου 56 ΑΚ 

Στο άρθρο 56 Αστικού Κώδικα προστέθηκε εδάφιο τρίτο σχετικά με την επίδοση εγγράφων που αφορούν το ανήλικο τέκνο, η οποία γίνεται στην κατοικία οποιουδήποτε από τους γονείς ή σε τρίτο που ασκεί τη γονική μέριμνα. 

Παραμένει η ρύθμιση για τη νομιμη κατοικία ανηλίκου τέκνου σύμφωνα με την οποία “Αν τη Γονική μέριμνα ασκούν και οι δύο γονείς χωρίς να έχουν την ίδια Κατοικία, ο ανήλικος έχει Κατοικία την Κατοικία του γονέα με τον οποίο συνήθως διαμένει.” 

Βάσει της Αιτιολογικής έκθεσης: Στόχος της ρύθμισης είναι να διευκολυνθεί για λόγους πρακτικούς η διαδικασία επίδοσης των εγγράφων που αφορούν το τέκνο. Ελάχιστη πρακτική αξία βρίσκω επ΄ αυτής της αλλαγής. 


Άρθρο 4 - Συναινετικό διαζύγιο - Αντικατάσταση άρθρου 1441 ΑΚ.

Αντικαταστάθηκε το άρθρο 1441 Αστικού Κώδικα για το συναινετικό διαζύγιο. Εδώ ουσιαστικά έχουνε γίνει κάποιες αλλαγές στοχευμένες στο συγκεκριμένο άρθρο τις οποίες θα επισημάνω. 

Προστέθηκε η δυνατότητα να μπορούν οι σύζυγοι, εκτός από την έγγραφη συμφωνία τους να μπορούν και με κοινή ψηφιακή δήλωση να λύσουν το γάμο τους με τη σύμπραξη και των πληρεξούσιων δικηγόρων τους και χωρίς να υπάρχει υποχρέωση να βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής τους, όπως με την έγγραφη συμφωνία τους που υπάρχει πάλι ξανά ως δυνατότητα τους να συμφωνήσουν τη λύση του γάμου τους. Ψηφιακή δήλωση κοινή με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει να υπογραφεί και όταν υπάρχουν παιδιά με τον ίδιο τρόπο που υπογράφηκε και η συμφωνία για τη λύση του γάμου τους με κοινή ψηφιακή δήλωση

Εδώ θέλει προσοχή γιατί ο νόμος ορίζει ότι θα πρέπει να ορίζεται στη συμφωνία ο τόπος διαμονής των ανηλίκων τέκνων και ο γονέας με τον οποίο θα διαμένουν αυτά μαζί του.

Μία άλλη καινοτομία που επιφέρει το νομοσχέδιο είναι αυτή του τρόπου λύσης του γάμου, δηλαδή η λύση του γάμου επέρχεται με την κατάθεση του αντιγράφου της συμβολαιογραφικής πράξης στο ληξιαρχείο όπου έχει κατατεθεί σύσταση του γάμου όπως σήμερα, αλλά και επιπλέον και με έναν εναλλακτικό τρόπο δηλ. με την ενημέρωση του ληξιαρχείου με χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και Επικοινωνιών. Κατά τα λοιπά ό,τι αφορά το συναινετικό διαζύγιο παραμένει το ίδιο.


Διάρκεια βίντεο  10,36 λεπτά 


Άρθρο 5 Συμφέρον τέκνου - Τροποποίηση άρθρου 1511 ΑΚ 

Τροποποιείται το άρθρο 1511 Αστικού Κώδικα σχετικά με το συμφέρον του τέκνου. Τόσο η απόφαση των γονέων σχετικά με την άσκηση της γονικής μέριμνας, όσο και η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με αυτό το θέμα πρέπει να αποβλέπει και να εξυπηρετεί  1. το συμφέρον του τέκνου και 2. την ουσιαστική συμμετοχή των δύο γονέων στην ανατροφή και φροντίδα του παιδιού και  3. στην αποτροπή διάρρηξης των σχέσεων του καθένα από αυτούς. 

Η απόφαση του δικαστηρίου θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη ιδίως την ικανότητα και πρόθεση καθενός από τους γονείς να σεβαστεί τα δικαιώματα του άλλου, τη συμπεριφορά κάθε γονέα κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα και τη συμμόρφωσή του με δικαστικές αποφάσεις και εισαγγελικές διατάξεις και προηγούμενες συμφωνίες που είχε συνάψει με τον άλλο γονέα και αφορούν το τέκνο.

Η απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με την γονική μέριμνα του ανηλίκου παιδιού  οφείλει όπως και σήμερα να σέβεται την ισότητα μεταξύ των γονέων και να μην κάνει  διάκριση μεταξύ των γονέων. Στην ενδεικτική αναφορά των διακρίσεων του άρθρου που δεν θα πρέπει να γίνονται στους γονείς προστέθηκε στις ήδη υπάρχουσες σήμερα και αυτή του σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ανάλογα με την ωριμότητα του τέκνου πρέπει να ζητείται και να συνεκτιμάται η γνώμη του, πριν από κάθε απόφαση σχετική με τη γονική μέριμνα και τα συμφέροντά του, εδώ προστίθεται η εξής προυπόθεση για να λαμβάνεται υπόψιν η γνώμη του ανηλίκου : “εφόσον η γνώμη του τέκνου κριθεί από το δικαστήριο ότι δεν αποτελεί προϊόν καθοδήγησης ή υποβολής. “

Άρθρο 6 Διαμεσολάβηση – Αντικατάσταση άρθρου 1512 ΑΚ

Μετά έχουμε την αντικατάσταση του άρθρου 1512 που αφορά την περίπτωση διαφωνίας των γονέων στην άσκηση γονικής μέριμνας.

Οι υποχρεώσεις των γονέων είναι να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για εξεύρεση κοινά αποδεκτών λύσεων προσφεύγοντας, εάν είναι απαραίτητο στη διαμεσολάβηση. Δεν είναι δηλαδή εδώ από ότι φαίνεται υποχρεωτική η διαμεσολάβηση. Εάν διαφωνούν οι γονείς και το συμφέρον του τέκνου επιβάλλει να ληφθεί απόφαση αποφασίζει το δικαστήριο.


Άρθρο 7 - Από κοινού άσκηση της γονικής μέριμνας σε περίπτωση διαζυγίου ή ακύρωσης του γάμου και διάστασης των συζύγων– Αντικατάσταση τίτλου και άρθρου 1513 ΑΚ

Αντικαθίσταται το άρθρο 1513 Αστικού Κώδικα το οποίο ορίζει πλέον ότι στις περιπτώσεις διαζυγίου ή ακύρωσης του γάμου ή λύσης του συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης ή διακοπής της συμβίωσης των συζύγων και εφόσον ζουν και οι δύο γονείς, εξακολουθούν να ασκούν από κοινού και εξίσου τη γονική μέριμνα. Ο γονέας με τον οποίο διαμένει το τέκνο επιχειρεί τις πράξεις που προβλέπονται στο πρώτο εδάφιο του άρθρου 1516 του Αστικού Κώδικα, κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσης του άλλου γονέα.».

Βάσει του πρώτου εδάφιου του άρθρου 1516 - Ο καθένας από τους γονείς επιχειρεί και μόνος του πράξεις αναφερόμενες στην άσκηση της γονικής μέριμνας: 

1. Όταν πρόκειται για συνήθεις πράξεις επιμέλειας του προσώπου του τέκνου ή για την τρέχουσα διαχείριση της περιουσίας του ή για πράξεις που έχουν επείγοντα χαρακτήρα. Εδώ να επισημάνουμε ότι σήμερα ούτως ή άλλως στις παραπάνω περιπτώσεις, που δεν έχει γίνει δικαστική ρύθμιση γονικής μέριμνας ή επιμέλειας την κοινή γονική μέριμνα από τον νόμο την έχουν και οι δύο γονείς και την εν τοις πράγμασι επιμέλεια ο γονιός που διαμένει μαζί του το ανήλικο τέκνο. Σε περίπτωση διαφωνίας σήμερα οι γονείς προσφεύγουν στο δικαστήριο αρχικά με την διαδικασία ασφαλιστικών μέτρων για εξασφάλιση των δικαιωμάτων τους με μια προσωρινή  απόφαση και μετέπειτα οριστική απόφαση σε δίκη αγωγής ειδικης διαδικασίας οικογενειακών διαφορών.


Εδώ  αγαπητές φίλες και φίλοι φθάσαμε στο τέλος ακόμη ενός ενημερωτικού  και χρήσιμου βίντεο και ειδικότερα του  Α’ ΜΕΡΟΥΣ μιας σειράς τριών βιντεο για τις αλλαγές, που φέρνει το νέο νομοσχέδιο στο οικογενειακό δίκαιο? 

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσω και πάλι ότι για νομικά θέματα γάμου, διαζυγίων και  οικογενειακού δικαίου μπορείτε να έχετε έγκυρη ενημέρωση χωρίς κανένα κόστος, από την μεγάλη βάση του προσωπικού μου blog  https://kavala-lawyer.blogspot.com 

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή και το ενδιαφέρον σας.  Σε λίγες μέρες πάλι μαζί σας με το Β΄Μέρος της σειράς για τις αλλαγές του νέου νομοσχεδίου στο οικογενειακό δίκαιο.

Μέχρι τότε εύχομαι υγεία και δύναμη σε όλους. Γειά σας.


-------- . --------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη στο blog μου.  Λατρεύω τις ερωτήσεις. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις: νεο νομοσχέδιο συνεπιμέλεια, αλλαγες στο οικογενειακό δίκαιο, σχέσεις γονέων τέκνων, δικηγοτροσ καβάλας,νομοσχεδιο για συνεπιμελεια,συνεπιμελεια διαβουλευση,οχι στην υποχρεωτικη συνεπιμελεια,συνεπιμελεια ποτε ψηφιζεται,ποτε θα ψηφιστει η συνεπιμελεια, συνεπιμελεια τι σημαινει, συνεπιμελεια νομοσ,αλλαγέσ στο οικογενειακο δικαιο, ειδικος δικηγορος διαζυγιων, δικηγορος καβαλας* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.