Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


9.4.21

Υπάρχει ή δεν υπάρχει συνεπιμέλεια στο σχέδιο νόμου για αναμόρφωση σχέσεων γονέων - τέκνων? (βίντεο)

Καλωσήλθατε στο blog μου.  

Στο σημερινό άρθρο/βίντεο θα μιλήσουμε για ένα θέμα που απασχολεί ειδικούς και μή. Το θέμα αυτό δεν είναι άλλο από το αν υπάρχει ή δεν υπάρχει συνεπιμέλεια στο σχέδιο νόμου για αναμόρφωση σχέσεων γονέων - τέκνων.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας και σας ενημερώνω μέσα από το κανάλι μου για όλες τις εξελίξεις στο οικογενειακό δίκαιο. 

Αγαπητές φίλες και φίλοι τον τελευταίο καιρό, έχω διαπιστώσει ότι υπάρχουν ορισμένοι συμπολίτες μας, που υποστηρίζουν ότι το νέο σχέδιο νόμου, όπως αναρτήθηκε στη διαβούλευση καθιερώνει την συνεπιμέλεια. Αυτό συμβαίνει, παρότι δεν αναφέρεται πουθενά ό όρος συνεπιμέλεια στο σχέδιο νόμου ακόμα και εκεί που συμφωνούν οι γονείς με ιδιωτικό συμφωνητικό στα θέματα γονικής μέριμνας, επιμέλειας, επικοινωνίας, δηλαδή συγκεκριμένα στο άρθρο 1514 παρ. 1 ΑΚ. Γιατί ο νομοθέτης αν και συμφωνούν οι γονείς στα θέματα γονικής μέριμνας δεν αναφέρεται στον όρο συνεπιμέλεια?


Μάλιστα ακούγεται από επίσημα χείλη, ότι με το εν λόγω  σχέδιο νόμου για τις σχέσεις γονέων-τέκνων καθιερώνεται η συνεπιμέλεια και μάλιστα είναι ο θεμελιώδης κανόνας.  Το επιχείρημα αυτό αντλείται -όπως άκουσα - από τα άρθρα 1, 5 και 7 του σχεδίου νόμου και ειδικότερα:


α) από το άρθρο 1, που αναφέρεται στην εξυπηρέτηση του συμφέροντος του τέκνου με την ενεργό παρουσία  και των δύο γονέων κατά την ανατροφή του και την εκπλήρωση της ευθύνης τους έναντι αυτού, 


β) από το άρθρο 5, που αναφέρεται στο ότι το συμφέρον του τέκνου, εξυπηρετείται πρωτίστως από την ουσιαστική συμμετοχή και των δύο γονέων στην ανατροφή και φροντίδα του,


γ)  από το άρθρο 7 για το διαζύγιο ή ακύρωση του γάμου - διάσταση των συζύγων, που αντικαθιστά το άρθρο 1513 Α. Κ., που προβλέπει την εξακολούθηση της από κοινού άσκηση της γονικής μέριμνας. Η δική μου προσωπική άποψη επί του θέματος αυτού, την οποία είχα εκφράσει δημοσίως είναι ότι δεν υπάρχει συνεπιμέλεια και δεν καθιερώνεται συνεπιμέλεια με το εν λόγω σχέδιο νόμου.


Τελικοί κριτές στην εκάστοτε περίπτωση θα είναι οι  δικαστές για το πώς θα εφαρμόσουν το νόμο και πώς θα ερμηνεύσουν την ενεργό, την ουσιαστική συμμετοχή και των δύο γονέων στην ανατροφή των τέκνων και με βάση το συμφέρον του τέκνου.  Και τούτο γιατί στο σχέδιο νόμου υπάρχουν πολλά “δύναται το δικαστήριο”  και πολλές προϋποθέσεις  για εφαρμογή κάποιων διατάξεων αν και εφόσον κ.λ.π., που θα πρέπει στην πράξη ο εκάστοτε δικαστής να κρίνει αν συντρέχουν στην εκάστοτε υπόθεση. Ξέρουμε καλά ότι όλες οι δικαστικές υποθέσεις οικογενειακού δικαίου δεν είναι ίδιες.


Να επισημάνω για άλλη μια φορά ότι στο  στάδιο της διάστασης συζύγων - γονέων υπάρχει από κοινού άσκηση γονικής μέριμνας και είναι πλεονασμός και άσκοπη η αναφορά στο άρθρο 1513 του νέου σχεδίου νόμου για εξακολούθηση άσκησης γονικής μέριμνας, εφόσον δεν αλλάζει νομικά η κατάσταση με εκτελεστή δικαστική απόφαση. Τούτο ισχύει και σήμερα, που μιλάμε. Οι γονείς - σύζυγοι σε διάσταση εξακολουθούν, παρά την διάσταση ακόμα και μετά από δικαστικές αποφάσεις σχετικές με ανάθεση επιμέλειας τέκνου  σε έναν από αυτούς, να έχουν την από κοινού γονική μέριμνα.


Είναι πασιφανές σήμερα  ότι η ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας σε έναν γονέα με εκτελεστή δικαστική απόφαση ή στα πλαίσια συναινετικού διαζυγίου κατόπιν έγγραφης συμφωνίας των συζύγων σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει και αφαίρεση της γονικής μέριμνας.  Εξακολουθεί να έχει σήμερα γονική μέριμνα στις παραπάνω περιπτώσεις ο γονιός, που δεν έχει την επιμέλεια ή ο γονιός με τον οποίο δεν διαμένει το τέκνο. 


Περαιτέρω όμως  θα ήθελα να σταθώ ιδίως σε  δύο σημαντικά άρθρα του νέου νομοσχεδίου, τα οποία κατά το κρίσιμο σημείο της διάστασης της έγγαμης συμβίωσης ή χωρισμού, διαζυγίου των γονέων προκαθορίζουν το γεγονός αν υπάρχει συνεπιμέλεια ή αποκλειστική επιμέλεια του ενός γονιού με τον οποίον διαμένει το τέκνο.Διάρκεια βίντεο 11,25 λεπτά

Λοιπόν τα κρίσιμα άρθρα στα οποία πρέπει να εστιάσουμε για το τι θέλει ο νομοθέτης σε αυτό το κρίσιμο διάστημα που χωρίζουν οι γονείς. Πάμε στο άρθρο 7 του σχεδίου νόμου και συγκεκριμένα στην τροποποίηση του άρθρου 1513 Α.Κ. και ιδίως το δεύτερο εδάφιο του άρθρου αυτού, το οποίο είναι και το καθοριστικό καθώς και στο άρθρο 10 στο οποίο αντικαθίστανται το δεύτερο εδάφιο του άρθρου 1516 ΑΚ., που αφορά τις πράξεις από τον ένα γονέα. 


Στην προκειμένη περίπτωση υπό το ισχύον δίκαιο, όταν υπάρχει διάσταση των γονέων κατά το άρθρο 1513 Α.Κ. η άσκηση της γονικής μέριμνας και  η επιμέλεια αποφασίζεται από το δικαστήριο καθώς και ο τόπος διαμονής του τέκνου σε περίπτωση διαφωνίας των  γονέων τέκνων. Εδώ στη συγκεκριμένη περίπτωση με το σχέδιο νόμου το άρθρο 1513 Α.Κ. -όπως είναι διαμορφωμένο- παραπέμπει στο άρθρο 1516 του Αστικού Κώδικα, το οποίο σήμερα αναφέρεται -πριν τις αλλαγές- στις πράξεις που μπορούσε να κάνει ένας γονέας, εφόσον δεν υπήρχε ασυμφωνία και ζούσαν υπό ομαλό καθεστώς (δεν υπήρχε διάσταση -χωρισμός). Τούτο το 1516 Α.Κ. ορίζει ότι ο κάθε ένας γονέας θα μπορούσε να κάνει και μόνος του όλες τις συνήθεις πράξεις επιμέλειας του προσώπου του τέκνου ή αφορούν την τρέχουσα διαχείριση της περιουσίας του ή αφορούν  πράξεις που έχουν επείγοντα χαρακτήρα. Μάλιστα δεν αναφέρεται εδώ υποχρέωση ενημέρωσης του άλλου.


Τώρα σε περίπτωση διαζυγίου ή ακύρωσης του γάμου και διάστασης των συζύγων με το νέα σχεδίου νόμου άρθρα 1513 Α.Κ. που παραπέμπει στο 1516 Α.Κ. ο γονιός μπορεί πλέον να ενεργήσει όλες τις πράξεις τις οποίες θα έκανε ένας γονιός υπό ομαλό καθεστώς έγγαμης συμβίωσης (συνεπιμέλειας) συνήθεις πράξεις επιμέλειας του προσώπου του τέκνου ή για την τρέχουσα διαχείριση περιουσίας του  ή πράξεις που έχουν επείγοντα χαρακτήρα. Ενώ ο άλλος γονιός που δεν θα διαμένει με το τέκνο δεν θα μπορεί να επιχειρεί αυτές τις πράξεις μόνος του. Δηλαδή σύμφωνα με τις εν λόγω νέες διατάξεις  θα νομιμοποιείται πλέον ο γονέας να ασκεί μόνος του όλες τις παραπάνω πράξεις και επιπλέον  νομίμως καθορίζεται ο τόπος διαμονής του τέκνου ο τόπος κατοικίας του γονέα με τον οποίο διαμένει, χωρίς ωστόσο να έχει προηγηθεί συμφωνία των γονέων του τέκνου ή σχετική δικαστική απόφαση για αυτό το θέμα.


Ουσιαστικά με λίγα λόγια οι παραπάνω διατάξεις καλύπτουν νομικά τον γονέα, που ασκούσε, όπως λέμε τώρα "εν τοις πράγμασι την επιμέλεια" του τέκνου με το οποίο διέμενε αυτό, χωρίς να υπήρχε κάποια δικαστική ρύθμιση μεταξύ των γονέων. Θα νομιμοποιείται πλέον από τη νέα ρύθμιση (αν παραμείνει έτσι)  ο τόπος διαμονής του τέκνου να είναι αυτός του γονέα με τον οποίο διαμένει. Θα υπάρχει έτσι ατύπως ένα είδος νομικού τεκμηρίου υπέρ του γονέα που διαμένει μαζί του το τέκνο, αφού παρακάμπτεται η ρύθμιση του θέματος δικαστικώς. Να υπενθυμίσουμε ότι είναι σημαντικό στοιχείο επιμέλειας του τέκνου ο καθορισμός του τόπου διαμονής  του τέκνου,  βάσει του πρώτου εδαφίου του άρθρου 1518 Α.Κ. , το οποίο α' εδάφιο σημειωτέον δεν τροποποιείται με τις νέες διατάξεις.  


Σήμερα να υπενθυμίσουμε ότι στη δικαστηριακή πρακτική αναφερόμαστε στον γονέα με τον οποίο διαμένει το τέκνο, που ασκεί "εν τοις πράγμασι την επιμέλεια" του τέκνου στα δικόγραφα μας και στις δικαστικές αποφάσεις. Με το νέο σχέδιο νόμο θα πρέπει να αναφερόμαστε στον νομιμοποιούμενο γονέα με τον οποίο διαμένει το τέκνο, βάσει των παραπάνω δύο διατάξεων του νέου σχεδίου νόμου.


Εν κατακλείδι απ’ ότι φαίνεται ο σκοπός του νομοθέτη για ουσιαστική συμμετοχή των γονέων στην ανατροφή των τέκνων μένει κενό γράμμα εφόσον εκ των πραγμάτων και  εκ προοιμίου η επιμέλεια  και ο τόπος διαμονής του τέκνου (σημαντικό στοιχείο επιμέλειας) χωρίς καμιά συμφωνία των γονέων ή καμία δικαστική απόφαση ανατίθεται  με το νόμο στο γονέα με τον οποίο διαμένει το τέκνο  μέχρι οι γονείς να έρθουν σε συμφωνία ή να προσφύγουν στο δικαστήριο και να αποφασίσει ο δικαστής για τον τόπο διαμονής του τέκνου και για την άσκηση της επιμέλειας αυτού. 


Αν προσφύγουν οι γονείς στο δικαστήριο γεννάται το θέμα πως θα αποφασίσει το δικαστήριο από εδώ και στο εξής. Το πώς θα αποφασίσει ο δικαστής, δηλαδή  αν θα κατανέμει την γονική μέριμνα και σε ποιον γονέα θα ανατεθεί η επιμέλεια εναπόκειται στην διακριτική του ευχέρεια του. Θα μπορούσε  κάλλιστα να ορίσει το δικαστήριο  ότι με μία διευρυμένη επικοινωνία, ενημέρωση και με μία “καλή” διατροφή του γονέα με τον οποίο δεν διαμένει με το τέκνο εξυπηρετείται το συμφέρον του παιδιού και ο σκοπός του εν λόγω νέου νόμου, η ουσιαστική συμμετοχή και των δύο γονέων  στην ανατροφή του παιδιού.


Για παράδειγμα αν  υπάρχει κάποια μεγάλη γεωγραφική απόσταση μεταξύ των κατοικιών των δύο γονέων θα μπορούσε να κρίνει ο δικαστής ότι εξυπηρετείται το συμφέρον του παιδιού με ανάθεση της αποκλειστικής επιμέλειας στον ένα γονέα και με κάποια διευρυμένη υποχρέωση - δικαίωμα επικοινωνίας του άλλου γονέα. Για να μην επεκταθώ περαιτέρω, τόσο η ενεργή και η ουσιαστική συμμετοχή των γονέων στην ανατροφή του παιδιού, όσο και πρωτίστως το συμφέρον του τέκνου είναι αόριστες νομικές έννοιες και εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του δικαστηρίου να κρίνει στην εκάστοτε περίπτωση πως και πότε εξυπηρετούνται με τον καλύτερο τρόπο.


Θα επαναλάβω και πάλι ότι η υπεύθυνη ή μη συμπεριφορά των γονέων και η νομολογία των δικαστηρίων μετά το νέο νόμο θα δείξουν μελλοντικά στην πορεία κατά πόσο αυτές οι αλλαγές του σχεδίου νόμου θα είναι ικανές να φέρουν στην πράξη θετικές αλλαγές στη ζωή και στις σχέσεις γονέων - τέκνων. Εδώ αγαπητές φίλες και φίλοι φθάσαμε στο τέλος ακόμη ενός ενημερωτικού και χρήσιμου βίντεο.


Μη ξεχάσετε να επισκεφθείτε το blog μου στη δ/νση https://kavala-lawyer.blogspot.com για ενημέρωσή σας από εκατοντάδες νομικά οικογενειακά θέματα, χωρίς κανένα κόστος. Ευχαριστώ πολύ και πάλι για την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Να είστε καλά. Σύντομα πάλι μαζί σας. Γειά σας.

-------- . --------
* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη σας και την ανταπόκρισή σας. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου. Να ξέρετε λατρεύω τις ερωτήσεις. Είμαι ευτυχής να συνομιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120 https://dikigoros-diazygion.gr https://giagkoudakis-dikigoros.gr Σχετικές αναζητήσεις: συνεπιμέλεια στο σχέδιο νόμου, αναμόρφωση σχέσεων γονέων - τέκνων, συνεπιμελεια, νεο νομοσχέδιο συνεπιμέλεια, αλλαγες στο οικογενειακό δίκαιο, σχέσεις γονέων τέκνων, δικηγοροσ καβάλας,νομοσχεδιο για συνεπιμελεια,συνεπιμελεια διαβουλευση,οχι στην υποχρεωτικη συνεπιμελεια,συνεπιμελεια ποτε ψηφιζεται,ποτε θα ψηφιστει η συνεπιμελεια, συνεπιμελεια τι σημαινει, συνεπιμελεια νομοσ,αλλαγέσ στο οικογενειακο δικαιο, ειδικος δικηγορος διαζυγιων, δικηγορος καβαλας,συνεπιμελεια νομος 2021,συνεπιμελεια προυποθεσεις,συνεπιμελεια νομος* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες