Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


9.12.22

Αλλαγή τόπου διαμονής τέκνου με την απόφαση 294/2022 ΜΠρΗλείας ( Σχολιασμός )

Αγαπητές φίλες και φίλοι για την μεταβολή του τόπου διαμονής ανηλίκου τέκνου έχουμε γράψει στο παρελθόν αρκετά άρθρα και έχουμε κάνει και live βίντεο. Σήμερα θα σχολιάσουμε μία πρόσφατη δικαστική απόφαση και συγκεκριμένα την υπ΄αριθ. 294/2022 Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηλείας (ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ)

Να σας συστηθώ για όσους τυχόν δεν με γνωρίζετε είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης, δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας ενημερώνω όπως πάντα από το κανάλι μου με χρήσιμα θέματα οικογενειακού δικαίου. Να σας υπενθυμίσω  να εγγραφείτε στο κανάλι μου  κάνοντας κλικ στο κόκκινο κουμπί κάτω δεξιά  και στο καμπανάκι για να μη χάνετε κανένα από τα βίντεό και live μου. Πάμε λοιπόν απευθείας στο θέμα μας.

Η εν λόγω υπ΄αριθ. 294/2022 Μονομελούς Πρωτοδικείου Ηλείας δικαστική απόφαση αποφάσισε την αλλαγή του τόπου διαμονής ανηλίκου τέκνου, που την επιμέλεια του είχε η μητέρα του με δικαστική απόφαση και που επιπρόσθετα η ίδια απόφαση έκανε αυτεπαγγέλτως εκ νέου καθορισμό επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του.

Συγκεκριμένα στην υπόθεση αυτή ως προς το τρίτο ανήλικο τέκνο της ενάγουσας, το οποίο φοιτά στη Γ τάξη δημοτικού , ο πατέρας του και ήδη εναγόμενος διαφωνεί να μεταβληθεί ο τόπος διαμονής του από τον Πύργο Ηλείας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, λόγος για τον οποίο η ενάγουσα άσκησε την κρινόμενη αγωγή της.                                               Διάρκεια βίντεο 9,42  λεπτά

Στην απόφαση αυτή αρχικά έγινε δεκτό ότι  “H AK 1519 παρ.2 επιβάλει ένα ανεκτό περιορισμό της ελευθερίας κίνησης και επιλογής της διαμονής του γονέα που έχει την επιμέλεια, λαμβάνοντας υπόψη το δικαίωμα του άλλου γονέα να έχει ομαλή επικοινωνία με το τέκνο. Για την εφαρμογή της εν λόγω διάταξης πρέπει να συντρέχουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις : α) σημαντική μετακίνηση που επηρεάζει ουσιωδώς το δικαίωμα επικοινωνίας, ήτοι να συνεπάγεται αλλαγή του τόπου διαμονής σε σημαντική [χιλιομετρική] απόσταση από την προηγούμενη κατοικία, όπως σε διαφορετική χώρα ή πόλη και β) αδυναμία ή δυσχέρεια ασκήσεως του δικαιώματος επικοινωνίας του γονέα με τον οποίο δεν διαμένει το τέκνο ”

Στην απόφαση αυτή θα σταθώ σε ορισμένα σημεία της: 

Η απόφαση κρίνει απαράδεκτο προς συζήτηση το αίτημα της ενάγουσας να ρυθμιστεί εκ νέου η επικοινωνία του εναγομένου με το ανήλικο τέκνο τους ελλείψει ενεργητικής νομιμοποίησης της ενάγουσας μητέρας, καθώς ο γονέας, που είτε ζητά να του ανατεθεί είτε ασκεί ήδη την επιμέλεια του ανήλικου τέκνου, δεν νομιμοποιείται ενεργητικά να ζητήσει να ρυθμιστεί το δικαίωμα επικοινωνίας του γονέα που δεν έχει την επιμέλεια.  Από την άλλη η απόφαση κατά τη γνώμη μου σφάλλει  ΔΙΟΤΙ  έκρινε ότι εάν γίνει δεκτό το αίτημα από το ίδιο το δικαστήριο να οριστεί νέος τόπος διαμονής του τέκνου το Νέο Ηράκλειο Αττικής,  θα μπορεί να ρυθμίσει αυτεπαγγέλτως εκ νέου το δικαίωμα της επικοινωνίας, διότι τούτο ανάγεται στο συμφέρον του τέκνου. Εκρινε αρχικά την αλλαγή του τόπου διαμονής του παιδιού επωφελή  με τρόπο μη πειστικό. Προέβη αυτεπάγγελτα σε ρύθμιση του δικαιώματος της επικοινωνίας του πατέρα με το παιδί του, χωρίς να υπάρχει σχετική νομική διάταξη περί αυτεπάγγελτης εξέτασης και σχετικό αίτημα επικοινωνίας από τον εναγόμενο. Η ρύθμιση της επικοινωνίας με το τέκνο χωρίς αίτημα από τον ενεργητικά νομιμοποιούμενο  γονέα δεν επιτρέπεται (ΑΠ 320/1986 ΝοΒ1987.27). Κατα τη γνώμη μου ένα δικαστήριο δεν μπορεί να  επιδικάσει  κάτι που δεν ζητήθηκε ή να επιδικάσει  περισσότερα από όσα ζητήθηκαν. Ο όρος "επιδίκασε" νοείται με την ευρεία έννοια, δηλαδή αν το δικαστήριο αποφάσισε για μη αιτηθέν ή περισσότερο από το αιτηθέν (559 αριθ. 9 Κ.Πολ.Δ)

Μάλιστα σε άλλο σημείο η ίδια η απόφαση δεν προβαίνει - όπως έκανε με την επικοινωνία -σε αυτεπάγγελτη ρύθμιση της επιμέλειας  του παιδιού επικαλούμενη το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού  με το αιτιολογικό ότι δεν συνιστά αντικείμενο της παρούσας δίκης. Επί λέξει έκρινε ότι “Σε κάθε περίπτωση, εάν ο εναγόμενος θεωρεί ότι το περιβάλλον της ενάγουσας ενέχει επικινδυνότητα για το ανήλικο τέκνο του, μπορεί να ζητήσει την αποκλειστική άσκηση της επιμέλειας του προσώπου του με σχετική αγωγή, το οποίο δεν συνιστά αντικείμενο της παρούσας δίκης.”

Γιατι άραγε το δικαστήριο δεν προχώρησε αυτεπαγγέλτως σε ρύθμισή της επιμέλειας του πατέρα, όπως έκανε για την περίπτωση της επικοινωνίας, αφού μετά την απόρριψη του αιτήματος ρύθμισης επικοινωνίας (ελλείψει ενεργητικής νομιμοποίησης εναγουσας) αυτό το αίτημα πλέον δεν αποτελούσε αντικείμενο της εν λόγω δίκης?

Η εν λόγω απόφαση ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ως τόπο κατοικίας του ανήλικου τέκνου των διαδίκων την κατοικία της ενάγουσας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής ή σε οποιονδήποτε δήμο του Νομού Αττικής αυτή επιλέξει στο μέλλον να έχει κατοικία. Η μεταβολή αυτή όμως πιστεύω ότι είναι προς βλάβη του συμφέροντος του τέκνου που σε αυτή την ηλικία θέλει σταθερές συνθήκες διαβίωσης και ασφαλές περιβάλλον και δυσχεραίνει ουσιωδώς το δικαίωμα επικοινωνίας του πατέρα. Επίσης για ένα παιδί Γ΄ τάξης δημοτικού εφόσον είναι κάτω από 10 ετών το δικαστήριο πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψιν τη γνώμη του παιδιού αυτής της ηλικίας και να αποφασίσει ότι “επιθυμία του αυτή πηγάζει από την πραγματική του βούληση και δεν συνιστά προϊόν πιέσεων από την ενάγουσα καθότι πρόκειται για άτομο που το διακρίνει η ωριμότητα που συνάδει με την ηλικία του.” Σημειωτέον ότι η γονική αποξένωση εμφιλοχωρεί σε αυτές τις μικρές ηλικίες των παιδιών (ιδίως κάτω των 10 ετών) και η διάγνωσή της ή η αναζήτηση της αληθινής ανεπηρέαστης βούλησή του ανηλίκου παιδιού απαιτεί συνδρομή ειδικού παιδοψυχολόγου, για να σχηματισθεί ασφαλής δικανική πεποίθηση.

Μάλιστα η δικαστική απόφαση  εσφαλμένα κατά τη προσωπική μου γνώμη εκτίμησε ότι για το παιδί αυτής της ηλικίας η διακοπή από το σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον δεν θα δυσχεράνει το παιδί, καθώς όπως διαπίστωσε από την προσωπική επικοινωνία πρόκειται για ιδιαιτέρως έξυπνο και κοινωνικό παιδί, έκρινε δε εξ αυτού του λόγου την αλλαγή του τόπου διαμονής επωφελή γι’ αυτό.  Στοιχείο δε που δευτερευόντως έλαβε υπόψη του το Δικαστήριο για τη διαμόρφωση της κρίσης του συνιστά το γεγονός ότι το να συνεχίσει το ανήλικο τέκνο των διαδίκων να διαμένει μόνιμα στον Πύργο θα είχε ως συνέπεια τον αποκλεισμό της ενάγουσας να διαμένει μόνιμα στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της, με τον οποίο έχει συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και επιθυμεί τη δημιουργία οικογένειας. 

Συμπέρασμα μου εξ αφορμής αυτής της απόφασης και  από εμπειρία μου εκ της μακρόχρονης μάχιμης δικηγορίας μου (πάνω από 33 χρόνια)  είναι πως οι δικαστικές αποφάσεις που εκδίδονται ειδικά σε οικογενειακές υποθέσεις  μπορεί να  επιφυλάσσουν στους διαδίκους  εκπλήξεις και απροσδόκητες εκβάσεις. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται επαγρύπνηση, μαχητικότητα και αποφασιστικότητα για όσους και όσες προσφεύγουν στην δικαιοσύνη για να βρουν το δίκιο τους. Στην προσπάθειά σας αυτή πιστεύω ότι χρειάζεστε την συνδρομή  έμπειρου ειδικού δικηγόρου οικογενειακού δικαίου για να ελπίζετε σε αίσια έκβαση της υπόθεσής σας.


Εδώ φίλες και φίλοι φθάσαμε στο τέλος ενός ακόμη ενημερωτικού βίντεο. 

Να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και την  προσοχή σας καθώς και την μεγάλη ανταπόκρισή σας στις live ενημερωτικές εκπομπές μας. Επ΄ευκαιρία να σας ενημερώσω ότι αρχές της νέας χρονιάς θα γίνει ένα νέο ενημερωτικό live για το οποίο λίγες μέρες πιό μπροστά θα σας ανακοινώσουμε  σχετικές πληροφορίες και το χρόνο που θα πραγματοποιηθεί. Σας εύχομαι Καλές Γιορτές και Καλή Χρονιά. 


-------- . --------* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη  στο blog. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.  Θα είμαι ευτυχής να μιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120  https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις: Σχολιασμός δικαστικηε αποφασης, αλλαγή τόπου διαμονής τέκνου,ν απόφαση 294/2022 ΜΠρΗλείας, δικαίωμα προσδιορισμού του τόπου διαμονής, μεταβολή του τόπου διαμονής του τέκνου,επιδρά ουσιωδώς στο δικαίωμα επικοινωνίας, Μετοίκηση τέκνου σε άλλη χώρα, πόλη, ασκείται καταχρηστικώς,επιμελεια παιδιου νεος νομος,Επιμέλεια τέκνου απο κοινού, αυτοδικία, κακή άσκηση γονικής μέριμνας, 1513 α.κ.


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.