Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


20.1.23

⚡ 8 αλήθειες για το συναινετικό διαζύγιο σε 3 λεπτά!

Σήμερα  αποκλειστικά από το κανάλι μου θα σας αποκαλύψω 8 αλήθειες που είναι πάρα πολύ χρήσιμο να γνωρίζει όποιος ή όποια από εσάς θέλει να πάρει συναινετικό διαζύγιο, αν θέλει να αποφύγει τις παγίδες στο συναινετικο διαζυγιο.

Είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης, νομικός σύμβουλος - μάχιμος δικηγόρος οικογενειακού δικαίου και σας ενημερώνω με  χρήσιμα  νομικά βίντεο οικογενειακού δικαίου. 

Σας υπενθυμίζω να εγγραφείτε στο κανάλι μου για να ενημερώνεστε αμέσως με τα νέα μοναδικά ενημερωτικά βίντεό μου. Πάμε λοιπόν κατευθείαν να δούμε μαζί τις 8 αλήθειες, που σας υποσχέθηκα να σας αποκαλύψω:

1. Για να πάρουν οι σύζυγοι συναινετικό διαζύγιο θα πρέπει να συμφωνήσουν από κοινού με ιδιωτικό συμφωνητικό να λύσουν τον γάμο τους θρησκευτικό ή πολιτικό ή ακόμη και αν έχουν κάνει και τους δύο τύπους γάμων με οποιαδήποτε χρονική σειρά. Θεωρείται ότι είναι μια φορά παντρεμένοι και ο πρώτος γάμος θεωρείται ότι είναι ο συστατικός. 

Αν οι σύζυγοι έχουν και ανήλικα παιδιά θα πρέπει επιπλέον να συμφωνήσουν τουλάχιστον για μιά διετία για την κατανομή της γονικής μέριμνας, επιμέλεια, τόπο διαμονής και διατροφή τέκνων τους.

2. Το παραπάνω συμφωνητικό υπογράφεται από τους συζύγους και δικηγόρους τους με θεώρηση του γνήσιου υπογραφής των συζύγων στα ΚΕΠ και κατόπιν υπογράφεται μετά από τουλάχιστον 10 μέρες  το συμβολαιογραφικό έγγραφο συναινετικής λύσης του γάμου στο οποίο ενσωματώνεται και επισυνάπτεται το παραπάνω συμφωνητικό.

3. Συναινετικό διαζύγιο χωρίς δικηγόρο δεν μπορεί να βγει. Κάθε σύζυγος πρέπει να παρίσταται με δικό του δικηγόρο που να υπογράφει τα έγγραφα μαζί του. Κοινός δικηγόρος και για τους δυο συζύγους δεν επιτρέπεται . Μπορεί να εκπροσωπηθεί κάθε σύζυγος με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, αν το θελήσει με ειδικό συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.


                                         Διάρκεια βίντεο  6  λεπτά 

4. Η υπογραφή του συμβολαίου συναινετικού διαζυγίου δεν αρκεί για να λύσει τον γάμο.  Θα πρέπει να γίνει η πνευματική διάζευξη θρησκευτικού γάμου από την Αρμόδια Μητρόπολη και μετά να δηλωθεί η λύση του γάμου στο αρμόδιο ληξιαρχείο. ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί η λύση του γάμου επέρχεται με την κατάθεση αντιγράφου της συμβολαιογραφικής πράξης στο ληξιαρχείο σύστασης του γάμου με επιμέλεια ενός των συζύγων. 

5. Τα έξοδα του συναινετικού διαζυγίου είναι πολύ λιγότερα ενός διαζυγίου με δικαστική αντιδικία και ιδίως όταν υπάρχουν ανήλικα παιδιά. Πόσα είναι αυτά τα έξοδα? Εξαρτώνται από την αμοιβή που συμφωνήσατε με το δικηγόρο και τον Συμβολαιογράφο για το συναινετικό διαζύγιο. Σε περίπτωση πνευματικής διάζευξης γάμου πληρώνονται επιπλέον έξοδα σε Μητρόπολη και τα τέλη χαρτοσήμου για λύση γάμου στο Δημόσιο Ταμείο. 

6. Ο χρόνος που χρειάζεται στη πράξη να λυθεί συναινετικά ο γάμος υπολογίζεται περίπου σε 12 -13 μέρες (από την υπογραφή του συμφωνητικού) + χρόνος πνευματικής διάζευξης (7 μέρες περίπου αναλόγως) = 20 μέρες τουλάχιστον στην καλύτερη περίπτωση που δεν χαθεί χρόνος και μπορούν να υπογράψουν το συμβόλαιο σύζυγοι, δικηγόροι και συμβολαιογράφος. Ας υπολογίσουμε περίπου ένα μήνα από την υπογραφή του συμφωνητικού, γιατί είναι δύσκολο να είναι διαθέσιμοι δικηγόροι, συμβολαιογράφος και σύζυγοι να βρεθούν μαζί σε καθορισμένη μέρα και ώρα για την υπογραφή του συμβολαίου διαζυγίου.

7. Προτού να φτάσεις στο σημείο αυτό να υπολογίζεις τις 20 ή 30 μέρες για το συναινετικό διαζύγιο να έχεις υπόψιν σου ότι προηγείται άτυπα ένα στάδιο διαβούλευσης μεταξύ των δύο πληρεξουσίων δικηγόρων των συζύγων (με συμβολή και των συζύγων) για τους όρους, που θα περιληφθούν στο συμφωνητικό συναινετικού διαζυγίου. Το στάδιο αυτό θα κρίνει αν και πόσο γρήγορα θα προχωρήσει η διαδικασία του συναινετικού διαζυγίου και θα φθάσει στην υπογραφή του συμφωνητικού.

8. Η λήψη απόφασης συναινετικού διαζυγίου είναι πολύ σημαντική, γιατί μπορεί μερικές φορές το συναινετικό διαζύγιο να συμφέρει και άλλοτε όχι σε έναν από τους συζύγους αναφορικά με την χρονική στιγμή ή τους όρους του συναινετικού διαζυγίου. Κατά συνέπεια ένας ειδικός δικηγόρος διαζυγίων - οικογενειακού δικαίου είναι χρήσιμο και πολλές φορές σωτήριο να σε συμβουλέψει και να σε καθοδηγήσει για να πάρεις την απόφαση για να υπογράψεις ή όχι την δεδομένη στιγμή ένα συναινετικό διαζύγιο. Κατά τη γνώμη μου, είναι φρόνιμο να επιλέξεις προσεκτικά ειδικό - έμπειρο δικηγόρο οικογενειακού δικαίου και ένα συμβολαιογράφο, που θα έχουν τον απαιτούμενο χρόνο, την εμπειρία να συνεργαστούν υπεύθυνα και γρήγορα στην υπόθεσή σου. Έτσι μπορεί αποφευχθούν δυσκολίες ή καθυστερήσεις στη διαδικασία του συναινετικού διαζυγίου.

Αυτές ήταν οι 8 αλήθειες για το συναινετικό διαζύγιο, που δεν έχετε ακούσει πουθενά αλλού.

Αγαπητές φίλες και φίλοι ευχαριστώ που μας παρακολουθήσατε. Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας. Γειά σας.🎯 ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ 

Είμαστε περήφανοι για τις πολυάριθμες επιτυχίες που έχει επιτύχει το δικηγορικό μας γραφείο Καβάλας, ιδιαίτερα στους τομείς του οικογενειακού και ποινικού δικαίου. Έχουμε αγωνιστεί και κερδίσει πολλές περίπλοκες και απαιτητικές υποθέσεις, βοηθώντας τους πελάτες μας να ξεπεράσουν δύσκολες νομικές καταστάσεις. 

Το δικηγορικό γραφείο μας έχει σημειώσει αξιοσημείωτες επιτυχίες σε διάφορα πεδία του νομικού τομέα, καταφέρνοντας να ανταποκριθεί στις πιο απαιτητικές ανάγκες των πελατών μας. Ειδικά στον τομέα της οικογενειακής και της ποινικής δικαιοσύνης, οι επιτυχίες μας έχουν αφήσει εποχή και ορισμένες καταχωρήθηκαν στη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών ΝΟΜΟΣ.

Για τις λύσεις που δώσαμε επιτυχώς στο παρελθόν μπορείτε να δείτε  ενδεικτικά ένα μικρό δείγμα από τις παρακάτω υποθέσεις.  Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας ΕΔΩ

  

⭐ Η οικογένεια είναι το παν! (βίντεο)

Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας.... Στις δύσκολες στιγμές σας δεν είστε μόνοι. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια!


............. / ............


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη  στο blog. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.  Θα είμαι ευτυχής να μιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120  https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr Σχετικές αναζητήσεις:Συναινετικό διαζύγιο, Διαδικασία συναινετικου διαζυγιου, διαδικασία λύσης γάμου,Συναινετικό διαζύγιο εξπρές σε συμβολαιογράφο,πως βγαζω συναινετικο διαζυγιο, παγιδες στο συναινετικο διαζυγιο,συναινετικό διαζύγιο χωρίς δικηγόρο, συναινετικο διαζυγιο κοστος, συναινετικο διαζυγιο νομος,συναινετικο διαζυγιο 2023 κοστος,διαζυγιο εξπρες ποσο κοστιζει, εξοδα συναινετικου διαζυγιου, 8 αληθειες για συναινετικο διαζυγιο

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες