Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


3.2.23

🔥 Τι αποκάλυψε για τα διαζύγια στην Ελλάδα η ΕΛΣΤΑΤ στατιστική του 2017? (βίντεο)

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Σήμερα  αποκλειστικά από το κανάλι μου θα δούμε μαζί από κοντά αυτά που αποκάλυψε για τα διαζύγια στην Ελλάδα η ΕΛΣΤΑΤ.

Είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης, νομικός σύμβουλος - μάχιμος δικηγόρος οικογενειακού δικαίου και σας ενημερώνω τακτικά με χρήσιμα νομικά βίντεο οικογενειακού δικαίου. 

Εγγραφείτε στο κανάλι μου για να ενημερώνεστε αμέσως με τα νέα μοναδικά ενημερωτικά βίντεό μου. Επ΄ευκαιρία να σας υπενθυμίσω να παρακολουθήσετε στις 7.30 μμ το live της Κυριακής 5/2 με θέμα: "Οταν δεν υπογράφει το συναινετικό διαζυγιο "

Πάμε λοιπόν κατευθείαν χωρίς χρονοτριβή για να δούμε μαζί τι σημαντικό αποκάλυψαν τα στατιστικά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστική Αρχής για τα διαζύγια στην Ελλάδα.

Με ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε στατιστικά στοιχεία ως προς τις εκδοθείσες οριστικές αποφάσεις διαζυγίων του έτους 2017. 

Τα στοιχεία προέρχονται από ετήσια έρευνα που διενήργησε η ΕΛΣΤΑΤ το 2017  για τα διαζύγια στην Ελλάδα μέσω της συμπλήρωσης στατιστικού δελτίου διαζυγίου από τον αρμόδιο Δικαστή για κάθε απόφαση διαζυγίου, που εκδίδεται από τα Πρωτοδικεία της Χώρας έτους 2017.


                                                    Βίντεο 7,56 λεπτά 

Το 2017 ήταν το τελευταίο έτος συλλογής στοιχείων διαζυγίων από τα Πρωτοδικεία. Από το 2018 τα στοιχεία λύσεων γάμων και συμφώνων συμβίωσης αντλούνται από τα Ληξιαρχεία της Χώρας. Νομοθετική βάση της Έρευνας Διαζυγίων είναι ο ισχύων Στατιστικός Νόμος 3832/2010.

Η έρευνα διαζυγίων με βάσει την εν λόγω στατιστική έφερε στην επιφάνεια σημαντικά στοιχεία προς αξιολόγηση και εξαγωγή συμπερασμάτων τα οποία είναι τα εξής:

Το 2017 αυξήθηκε η έκδοση αποφάσεων διαζυγίων από τα Πρωτοδικεία της Χώρας κατά 74,2% (Πίνακας 1). Μπορεί αυτή η μεγάλη αύξηση σε ένα βαθμό να οφείλεται και στην αποχή των δικηγόρων το Α΄ εξάμηνο 2016. Πάντως η μεγάλη αύξηση των διαζυγίων είναι δεδομένη. 

Η αναλογία των γάμων και των διαζυγίων ανά 1.000 κατοίκους το έτος 2017 είναι 4,7 και 1,8, αντίστοιχα. (ποσοστό 38.30%), δηλαδή περίπου 4 στους 10 γάμους λύθηκε με διαζύγιο.

Το 2017 από τα 19.190 διαζυγια που εκδόθηκαν με αποφάσεις Πρωτοδικείων τα περισσότερα, δηλ. τα 13.865 (72,25%) ήταν συναινετικά (7 διαζύγια στα 10 συναινετικά) και τα υπόλοιπα 5325 διαζύγια ήταν κατ΄αντιδικία διαζύγια εκ των οποίων μάλιστα τα περισσότερα 4264 (80,08%) ήταν διαζύγια βάσει διάστασης τετραετούς/διετούς, δηλ. 8 στα 10 διαζύγια ήταν διετούς διάστασης από τα κατ΄αντιδικία διαζύγια.

Την τελευταία δεκαετία 2008-2017, επτά στα δέκα διαζύγια που εκδόθηκαν  είναι συναινετικά κατά μέσο (Πίνακας 3.1). 

Στα κατ’ αντιδικία διαζύγια το 2017, η ευθύνη για τον τερματισμό του γάμου ("υπαιτιότητα") αποδίδεται και στους δυο συζύγους στο 58,2% των εν λόγω διαζυγίων (Πίνακας 8). Δηλαδή και οι δύο σύζυγοι ευθύνονται από κοινού με το παραπάνω ποσοστό για την λύση του γάμου.

Ως προς την ηλικία και το φύλο των διαζευχθέντων:

To 2017 oι περισσότερες αιτήσεις διαζυγίων υποβάλλονται  από άτομα ηλικίας 40 – 44 ετών (άνδρες 16,6% και γυναίκες 18,2%), ακολουθούν οι ηλικιακές ομάδες 45-49 για τους άνδρες (16,3%) και 35 –39 για τις γυναίκες (17,3%) (Πίνακας 4, Γράφημα 2). 

Υψηλή συχνότητα λύσεων γάμου το 2017 παρατηρείται μεταξύ τέταρτου και δωδέκατου έτους έγγαμου βίου (Γράφημα 3).

Στους γάμους που λύθηκαν με διαζύγιο τα εξαρτώμενα τέκνα (κάτω των 18 ετών) ανέρχονται σε 16.103 (64,3% επί του συνόλου των τέκνων) (Πίνακας 6). 

Ως προς την υπηκοότητα των διαζευχθέντων: Από τα 19.190 διαζύγια που εκδόθηκαν, στα 18.208 (94,9%) η υπηκοότητα του συζύγου είναι ελληνική και στα 17.419 (90,8%) η υπηκοότητα της συζύγου είναι ελληνική. Τα διαζύγια στα οποία και οι δύο σύζυγοι έχουν ελληνική υπηκοότητα ανέρχονται σε 16.904 (88,1%) (Πίνακας 7).

ΤΕΛΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Εν κατακλείδι η κατάσταση της Ελληνικής οικογένειας είναι άκρως ανησυχητική βάσει της παραπάνω στατιστικής.

Τα διαζύγια αυξάνονται γεωμετρικά με ποσοστό πάνω από 70%. Περίπου 4 στους 10 γάμους λύθηκε με διαζύγιο με στατιστικά δεκαετίας.

Τα 7 στα 10 διαζύγια είναι συναινετικά διαζύγια. Από τα εν αντιδικία διαζύγια  8 στα 10 διαζύγια είναι  διετούς διάστασης. Οι δύο σύζυγοι ευθύνονται από κοινού με ποσοστό 58% για το διαζύγιό τους.

Οι άντρες και γυναίκες ηλικίας 40-44 χρονών σε ποσοστά 16,6% και 18,2% αντίστοιχα υποβάλλουν τις περισσότερες αγωγές διαζυγίων. Πολλά διαζύγια παρατηρούνται μεταξύ των συζύγων που διανύουν την περίοδο μεταξύ του 4ου και 12ου χρόνου του γάμου τους. Οι διαζευχθέντες έχουν ανήλικα τέκνα σε ποσοστό 64,3% επί του συνόλου των τέκνων. Η υπηκοότητά των διαζευχθέντων είναι ελληνική σε ποσοστό 94,9%, δηλαδή ως επί το πλείστον είναι οι Έλληνες που χωρίζουν και είναι γονείς ανηλίκων τέκνων! 

Εδώ έφθασε στο τέλος του ένα ακόμη ενημερωτικό βίντεο. 

Αγαπητές φίλες και φίλοι ευχαριστώ για την προσοχή και το ενδιαφέρον σας. Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας. Σας περιμένω όλους και όλες στο live της Κυριακής θα πούμε χρήσιμα πράγματα. Μη λείψει κανείς! 

ΠΗΓΗ: https://www.statistics.gr/documents/20181/c6722cda-7c31-4f55-9eaa-6177db8cdcd7


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη  στο blog. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.  Θα είμαι ευτυχής να μιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120  https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 

Σχετικές αναζητήσεις: διαζύγια στην Ελλάδα ΕΛΣΤΑΤ, στατιστική 2017,divorces 2017, ELSTAT, ΕΛΣΤΑΤ,απόφαση διαζυγίου,ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΖΥΓΙΩΝ, Έτους 2017,statistics.gr, Ελληνική Στατιστική Αρχή,Οι Ελληνες χωρίζουν,Γάμοι και διαζύγια, στοιχεία ΕΛΣΤΑΤ, Ερευνα ΕΛΣΤΑΤ για διαζύγια,Κατακόρυφη αύξηση των διαζυγίων, Αυξήθηκαν τα διαζύγια στην Ελλάδα,Ποσοστο διαζυγιων ελλαδα,Ποια είναι η τάση στα διαζύγια,Γιατι αυξανονται τα διαζυγια,Διαζυγιο ελλαδα,Λογοι αυξησησ διαζυγιων,Ελστατ,Ποσοστα διαζυγιων,74% αύξηση των διαζυγίων, Πολλά διαζύγια, διαζυγια ελστατ,ελστατ διαζυγια,διαζυγια ελλαδα,διαζυγια ελλαδα ποσοστα,αιτιεσ διαζυγιου ελλαδα, διαζυγια στην ελλαδα στατιστικα,ποσα διαζυγια στην ελλαδα,ποσα διαζυγια στην ελλαδα 2017,διαζύγια στην ελλάδα* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.