Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


1.12.23

🔥 Γονική αποξένωση: Το έγκλημα που δεν τιμωρείται! (βίντεο)

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. 

Σήμερα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να βοηθήσουμε όλοι κατά της ενδοοικογενειακής βίας και ειδικότερα μπορούμε να βοηθήσουμε τα ανήλικα παιδιά από κακοποιητικές συμπεριφορές γονέων συμμετέχοντας στη Δημόσια διαβούλευση νομοθετικής πρωτοβουλίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, υπό τον τίτλο: 

«Παρεμβάσεις στον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για την επιτάχυνση και την ποιοτική αναβάθμιση της ποινικής δίκης – Εκσυγχρονισμός του νομοθετικού πλαισίου για την πρόληψη και την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας» 

και αφήνοντας το δικό μας σχόλιο δηλώνοντας αφενός την αντίθεσή μας με την ενδοοικογενειακή βία και αφετέρου να δηλώσουμε την θέλησή μας να ποινικοποιηθεί η γονική αποξένωση και γενικά για όσους δεν τους αρέσει ο όρος η συμπεριφορά του γονέα εκείνου, που ασκεί ψυχολογική βία και κάθε είδους κακοποίηση των ανηλίκων τέκνων του προκαλώντας συναισθηματική ρήξη και αποξένωση τους από τον άλλο γονέα με σοβαρές δυσμενείς συνέπειες στα ανήλικα τέκνα. Κάτω από το βίντεο θα σας έχω το σχετικό link του δικτυακού τόπου διαβουλεύσεων για να αφήσετε το σχόλιό σας στην εν λόγω διαβούλευση που διαρκεί έως 28/12/23. 

Αγαπητές φίλες και φίλοι η γονική αποξένωση είναι ένα έγκλημα που δεν τιμωρείται και φυσικά θα πρέπει να ποινικοποιηθεί η γονική αποξένωση. Είναι μια σοβαρή μορφή ψυχολογικής κακοποίησης παιδιών, που μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην ψυχική και συναισθηματική υγεία τους. Τα παιδιά που υποφέρουν από γονική αποξένωση μπορεί να βιώσουν:

Άγχος, Κατάθλιψη, Δυσκολίες στην κοινωνική τους ζωή, Δυσκολίες στην εκπαίδευση, Δυσκολίες στην ανάπτυξη της, ταυτότητάς τους.

Είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης, νομικός σύμβουλος - ειδικός δικηγόρος οικογενειακού δικαίου και σας ενημερώνω με  χρήσιμα  νομικά βίντεο οικογενειακού δικαίου. 

Ενόψει της διαβούλευσης του νομοσχεδίου με τροποποιήσεις του ποινικού κώδικα και του νόμου 3500/2006 περί ενδοοικογενειακής βίας (κεφ. Δ' "Εκσυγχρονισμός του νομοθετικού πλαισίου για την πρόληψη και την καταπολέμηση της ενδοοικογενειακής βίας"), θα ήθελα να επισημάνω για πολλοστή φορά την ανάγκη για ποινικοποίηση της γονικής αποξένωσης. Η ποινικοποίηση της θα ήταν ένα σημαντικό βήμα για την προστασία των παιδιών από αυτή την μορφή κακοποίησης. Θα έστελνε ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι η γονική αποξένωση δεν είναι αποδεκτή και ότι θα υπάρξουν συνέπειες για όσους την προκαλούν στα παιδιά τους.

Ειδικότερα, η ποινικοποίηση της γονικής αποξένωσης θα έχει τα εξής οφέλη:

1. Θα αποθαρρύνει τους γονείς από το να ασκούν γονική αποξένωση.

2. Θα βοηθήσει τα παιδιά που υποφέρουν από γονική αποξένωση να λάβουν τη βοήθεια που χρειάζονται.

3. Θα στείλει ένα μήνυμα ότι η γονική αποξένωση δεν είναι αποδεκτή και ότι θα υπάρξουν σοβαρές ποινικές συνέπειες για όσους την ασκούν.

Φυσικά, η ποινικοποίηση της γονικής αποξένωσης δεν είναι η μόνη λύση. Είναι σημαντικό να υπάρξουν και άλλες δράσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γονικής αποξένωσης, όπως:

- Εκπαίδευση των γονέων σχετικά με τις επιπτώσεις της γονικής αποξένωσης.

- Δημιουργία υπηρεσιών υποστήριξης για τα παιδιά και τους γονείς που υποφέρουν από γονική αποξένωση.                                      Διάρκεια βίντεο 6,44 λεπτά 

Όπως σχολίασα στην εν λόγω διαβούλευση: 

Το φαινόμενο της γονικής αποξένωσης έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και είναι συνταγματική υποχρέωση του κράτους να προστατέψει τα ανήλικα παιδιά από ασυνείδητους γονείς, που ενδιαφέρονται μόνο να τα εργαλειοποιήσουν και να ικανοποιήσουν εγωιστικά κίνητρα και συναισθήματα τους που αποβαίνουν τελικά σε βάρος των ανηλίκων αδιαφορώντας πλήρως για το μέλλον αυτών. Επειδή υπάρχει αυτό το μεγάλο κενό στη νομοθεσία και υπάρχει εξ αυτού του λόγου ατιμωρησία της γονικής αποξένωσης καθώς και απραξία επί του θέματος αυτού των δικαστικών και εισαγγελικών αρχών ταλαιπωρούνται χιλιάδες πατέρες επί τω πλείστον με θύματα αθώες παιδικές ψυχές που εναγωνίως περιμένουν την βοήθεια του κράτους που οφείλει να παρέμβει και να σταματήσει το έγκλημα που συντελείται εδώ και πολλά χρόνια σε βάρος ανηλίκων τέκνων. Αυτά τα καταθέτω ως απλός πολίτης, αλλά και και από την πολύχρονη εμπειρία μου στις δικαστικές αίθουσες ως μαχόμενος δικηγόρος στο οικογενειακό δίκαιο. 

Εν κατακλείδι η ποινικοποίηση της γονικής αποξένωσης που είναι ένα έγκλημα  θα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την προστασία των παιδιών. Ωστόσο, είναι σημαντικό να υπάρξουν περαιτέρω και άλλες δράσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της γονικής αποξένωσης.

Αφήστε λοιπόν και εσείς το δικό σας σχόλιο στην διαβούλευση για την ενδοοικογενειακή βία και ζητήστε την προσθήκη διάταξης που θα ποινικοποιεί την γονική αποξένωση και ας ελπίσουμε ότι η Πολιτεία θα κάνει το χρέος της πρώτα απ' όλα απέναντι στα ανήλικα παιδιά, τους αυριανούς πολίτες αυτής της χώρας, της Ελλάδας μας.

Εδώ ολοκληρώθηκε το βιντεάκι μας. Μη ξεχάσετε να γραφτείτε στο κανάλι μου και να πατήσετε το καμπανάκι για να ειδοποιείστε για τα νέα βίντεο μου. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Σύντομα θα είμαστε κοντά σας με ένα νέο χρήσιμο βίντεο. Να είστε όλοι καλά. Γειά σας.


* Ενημερωθείτε για την γονική αποξένωση και με το παρακάτω σχετικό άρθρο:

🔥 Σύνδρομο γονικής αποξένωσης αναγνωρίστηκε από δικαστήριο υπέρ μητέρας!


** ΑΦΗΣΕ και ΕΣΥ το ΔΙΚΟ ΣΟΥ σχόλιο στην διαβούλευση για την ενδοοικογενειακή βία:

http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?p=17060 


**ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΝΙΚΗ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗ:

http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?c=33865

http://www.opengov.gr/ministryofjustice/?c=33692


-------- . --------


🙏 Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας.  Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - ☎ Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120 https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις:  Ποινικοποίηση της γονικής αποξένωσης, Γονική αποξένωση, Γονική αποξένωση ως μορφή ενδοοικογενειακής βίας, Γονεική αποξένωση έγκλημα χωρίς τιμωρία,μάστιγα  Γονικής Αποξένωσης, Σύνδρομο γονικής αποξένωσης,φαινόμενο της γονικής αποξένωσης,γονική αποξένωση μορφής κακοποίηση, Η γονική αποξένωση είναι κακούργημα,γονική αποξένωση ως κακοποίηση του παιδιού,Parental Alienation Syndrome, δημόσια διαβούλευση για ενδοοικογενειακή βία, Η γονική αποξένωση είναι έγκλημα, δικηγορος καβάλας, ειδικος δικηγορος οικογενειακου δικαιου, καβαλα,Γονική αποξένωση και ψευδείς κατηγορίες,Γονειϊκή αποξένωση

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες