Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


16.2.24

🔥 Πως μια μάνα έχασε τη γονική μέριμνα του παιδιού της? (πραγματική ιστορία)

Καλησπέρα φίλες και φίλοι. Το σημερινό θέμα είναι μια πραγματική ιστορία από δικαστική υπόθεση και ενδιαφέρει περισσότερο τους χωρισμένους γονείς.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης νομικός σύμβουλος - δικηγόρος Καβάλας,  οικογενειακού δικαίου και σας ενημερώνω με  ενδιαφέροντα και χρήσιμα βίντεο. Ξεκινάμε αμέσως την ιστορία μας. Μείνετε μέχρι το τέλος έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Σε ένα Μονομελές Πρωτοδικείο επαρχιακής πόλης ασκήθηκαν 2 αντίθετες αιτήσεις γονέων για αφαίρεση της γονικής μέριμνας ανηλίκου τέκνου από έκαστο αυτών αντιστοίχως.Ο αιτών πατέρας ζήτησε να αφαιρεθεί το σύνολο της γονικής μέριμνας του ανηλίκου τέκνου από την καθ' ης μητέρα του, επικαλούμενος ότι η τελευταία ασκεί κακώς τη γονική μέριμνα  αφενός λόγω της συστηματικής παρεμπόδισης της άσκησης της επικοινωνίας του με αυτό αφετέρου λόγω της συμμετοχής της σε μία αίρεση  και λόγω των δυσμενών επιπτώσεων που έχει η εφαρμογή των αρχών και των διδαγμάτων αυτής της αίρεσης στην ίδια και στο τέκνο τους με αποτέλεσμα να διακινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα του τέκνου.


Από την άλλη πλευρά η αιτούσα μητερα ζήτησε να αφαιρεθεί το σύνολο της γονικής μέριμνας του ανηλίκου τέκνου  από τον πατέρα του. Επικαλέστηκε ότι ο τελευταίος κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας του με αυτό, το μετέφερε συστηματικά στην οικία προσφιλούς προσώπου του, το οποίο διενεργούσε σε βάρος του γενετήσιες πράξεις. Το δικαστήριο μετα τη συνεκδικαση της υποθεσης και την αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού αυτής κατέληξε ότι αποδειχθηκε πως στην πραγματικότητα τα καταγγελλόμενα αποτέλεσαν μία συστηματική προσπάθεια της αιτούσας μητέρας να παρουσιάσει τον αιτούντα πατέρα ως ένα κακοποιητή πατέρα με σκοπό αρχικά να παρεμποδίσει το δικαίωμα επικοινωνίας και σταδιακά να καταλήξει στην ολική αποκοπή του από το τέκνο, ώστε να ζητήσει και να επιτύχει την αφαίρεση της γονικής μέριμνας. 

Ειδικότερα, η μεταστροφή της στάσης της μητέρας απέναντι στον πρώην σύζυγό της ξεκίνησε όταν ο τελευταίος αρνήθηκε να τροποποιηθεί η μεταξύ τους έγγραφη συμφωνία  σχετικά με τη ρύθμιση, μεταξύ άλλων, και 

1. της επικοινωνίας του τέκνου με τον πατέρα και 

2. να απαλειφθεί ο όρος, που υποχρέωνε την μητέρα, σε περίπτωση μετοίκησής της σε άλλη πόλη ή και στο εξωτερικό, να φέρνει το τέκνο στη πόλη που διεμενε προκειμένου να επικοινωνεί με τον πατέρα.

Αφορμή για να προβεί η μητέρα σε σταδιακή αποκοπή της επικοινωνίας του πατέρα με το τέκνο και της δήθεν καταγγελίας της μάνας  για τις   ασελγείς πράξεις αποτέλεσε

η παραπανω άρνηση του πατέρα σε συνδυασμό: α) με τη μη αποδοχή του αιτήματος της μητέρας για αναπροσαρμογή του ποσού, με το οποίο συμμετείχε ο πατέρας στη διατροφή του τέκνου τους και β) του αιτήματος του πατέρα για διεύρυνση του πλαισίου επικοινωνίας.

Εξάλλου αποδείχθηκε ότι η μάνα υπέβαλε στο τέκνο ανύπαρκτα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ το παιδί λόγω της μικρής ηλικίας του και της ευάλωτης ψυχολογικής κατάστασης που είχε μετά το διαζύγιο των γονέων του, ήταν ευεπίφορο στην υποβολή και χειραγώγηση. Κατ’ αυτόν τον τρόπο η αιτούσα μανα έπραξε ό,τι ήταν δυνατό προκειμένου να αφαιρεθεί από τον αιτούντα πατέρα η άσκηση της γονικής μέριμνας. 

Σημειωτέον ότι επιδίωξε και τελικώς επέτυχε την απομόνωση του τέκνου και από την πατρική οικογένεια του αιτούντος αλλά και από άλλα πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του, που δε συμφωνούσαν με την τακτική της απέναντι στον πρώην σύζυγό της, όπως η ανάδοχος του τέκνου,  η οποία αν και παιδική φίλη της αιτούσας μητέρας κατέθεσε ότι η σχέση της με αυτήν αλλά και το τέκνο διαρρήχθηκαν, όταν η τελευταία της ζήτησε να διακόψει τις επαφές με τον αιτούντα μετά το διαζύγιό τους και η ίδια αρνήθηκε. Αποτέλεσμα να της στερήσει την επαφή με το τέκνο, το οποίο συναντούσε πλέον μόνο κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας του με τον αιτούντα. 

Η χάριν αλλότριων σκοπών εργαλειοποίηση και χρησιμοποίηση του ανηλίκου τέκνου, ηλικίας πέντε μόλις ετών και η, διά υποβολής ασελγών πράξεων με άγνωστο τρίτο πρόσωπο, παραβίαση του ψυχικού κόσμου, της έμφυτης στοργής προς τον πατέρα και της υπό διαμόρφωση γενετήσιας ταυτότητας του ανηλίκου, συνιστούν βαρείας μορφής παράβαση των καθηκόντων της γονικής μέριμνας και συγχρόνως καταχρηστική άσκησή της. 
Επιπρόσθετα, η εξ αφορμής της καταγγελίας της μάνας,  ποινικής διαδικασίας, υποβολή του τέκνου στη βάσανο διενέργειας επάλληλων συνεδριάσεων με παιδοψυχιάτρους, ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς, κατά τη διάρκεια των οποίων έπρεπε να επαναλαμβάνει και να αναλύει το ιστορικό της φερόμενης γενετήσιας κακοποίησής του, η οποία κάθε φορά διανθίζονταν και με νέα πραγματικά περιστατικά είχε ως αποτέλεσμα την ακόμη μεγαλύτερη επιβάρυνση του παιδικού ψυχισμού του ήδη επιβαρυμένου εκ του διαζυγίου των γονέων του . 

➤ Το δικαστήριο αποφάσισε  να αφαιρεθεί η άσκηση του συνόλου της γονικής μέριμνας από την αιτούσα μητέρα του και να ανατεθεί αποκλειστικώς στον πατέρα του, που έχει τα εχέγγυα της ορθής και ενδεδειγμένης ανατροφής και εποπτείας του τέκνου σε ελεύθερο περιβάλλον ανάπτυξης της ψυχοπνευματικής του οντότητας. Το δικαστήριο πήρε την απόφαση αυτή με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του τέκνου,  λαμβάνοντας υπόψη την κακή άσκηση εκ μέρους της μάνας του γονικού λειτουργήματος απέναντι στο ανήλικο τέκνο, ενόψει του ότι αποπειράθηκε τη διατάραξη της συναισθηματικής σχέσης του παιδιού τους με τον πατέρα του και την οικογένειά του και τη με κάθε τρόπο πρόκληση διάρρηξης των σχέσεων του τέκνου με αυτούς (Δικαστική Απόφαση 270/2022 ΜΠΡ ΙΩΑΝΝ, ΕΚΟΥΣΙΑ).

➤ Έτσι με αυτό τον τρόπο και για τους παραπάνω λόγους το δικαστήριο αφαίρεσε  από την μάνα την γονική μέριμνα του παιδιού της. Εδώ έφθασε στο τέλος της η ιστορία που σας διηγήθηκα. 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την ανταπόκρισή σας. Θα είμαι κοντά σας και πάλι σε λίγες μέρες. Εύχομαι καλό Σαββατοκύριακο και να είστε πάντα καλά. 


🔥 ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ το σχέδιο νόμου για ομόφυλα ζευγάρια


-------- . --------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη  στο blog. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.  Θα είμαι ευτυχής να μιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120  https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr Σχετικές αναζητήσεις: αφαιρεση γονικής μεριμνας απο μανα, Αφαίρεση γονικής μέριμνας από τη μητέρα, άρ.1532 ΑΚ, Αφαίρεση της γονικής μέριμνας του τέκνου από το γονέα, παράβαση  καθηκόντων, καταχρηστική ασκηση, Γονικη μεριμνα στο πατερα,Αφαίρεση της επιμέλειας ανήλικων τέκνων, διαδικασία  εκούσιας δικαιοδοσίας, Αφαίρεση της γονικής μέριμνας ανήλικου τέκνου από μητέρα, ανάθεσή γονικής μέριμνας αποκλειστικά στον πατέρα, Γονική μέριμνα και επιμέλεια ανήλικου τέκνου,Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα 


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες