Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.

Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! "Bring me your problems and I will offer you solutions". - Αποκλειστικά και μόνο το Kavala lawyer blog, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις πχ διαζύγιο. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω της φόρμας "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 530 άρθρα/κείμενα, 30 videos, 43 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! 'Ηδη μέχρι σήμερα πάνω από 750.000 σελίδες του blog προβλήθηκαν και διαβάστηκαν από τους επισκέπτες μας! Εδώ θα βρείς ό,τι ψάχνεις με ποιοτικό περιεχόμενο και δεν βρίσκεις πουθενά αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου στο kavala lawyer blog με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη από ειδικό δικηγορο.
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα για διαζυγιο, οικογενειακά, ποινικά και αστικά θέματα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SSL: Σερφάρισε στο kavala lawyer blog με ασφάλεια με την υποστήριξη πρωτοκόλλου ασφαλείας (SSL). Ένδειξη ασφαλούς σύνδεσης (πιστοποίηση server, ισχυρής κρυπτογράφησης) είναι η εμφάνιση πράσινου λουκέτου στη μπάρα url στο πεδίο δ/νσεων του browser σας και το https αντί του http πριν το kavala-lawyer.blogspot.gr
> 5. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και χρήσιμο ενημερωτικό υλικό.

Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μπορείς να μας εμπιστευτείς και εσύ τώρα! Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Website: Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα https://dikigoros-diazygion.gr
* Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογία


Προσοχή: Νέος Ποινικός Κώδικας & Κώδικας Ποινικής Δικονομίας. Σε ισχύ από 1 Ιουλίου 2019. Διορθώσεις σφαλμάτων νόμων

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


voice search

Φωνητική
Aναζήτηση
map-kavala-lawyers

Που θα μας
βρείτε
Kavala G.G.law firm

Click To Call


19/8/13

8 ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


                                            Photographer's name:  mconnors ( free photos by morguefile.com)


* Δημοσιεύτηκε σήμερα στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας


Την εικόνα του μαχόμενου δικηγόρου διαστρεβλώνουν οκτώ (8) μύθοι, που συντηρούν σε μεγάλο βαθμό το κράτος και τα μεγάλα Μ.Μ.Ε.

Αυτοί οι μύθοι είναι, χωρίς αμφιβολία, οι παρακάτω:

ΜΥΘΟΣ #1: « Όλοι οι δικηγόροι είναι ίδιοι ». Όχι δεν είναι αλήθεια! Αν πιστεύεις ότι οι δικηγόροι είναι το ίδιο, θα κάνεις μεγάλο λάθος στην επιλογή του κατάλληλου δικηγόρου. Η εσφαλμένη αυτή αντίληψη δεν σε βοηθάει σε καμιά περίπτωση, όταν θα χρειαστεί να επιλέξεις δικηγόρο για την υπόθεσή σου. Η εκπαίδευση, η εμπειρία, οι ικανότητες, η προσωπικότητα, το ήθος και το μεράκι διαφέρει από δικηγόρο σε δικηγόρο.


ΜΥΘΟΣ #2: «Οι δικηγορία είναι κλειστό επάγγελμα». Λάθος!
Η τρόϊκα και οι μνημονιακές κυβερνήσεις δεν βλέπουν ηθελημένα την πραγματικότητα. Επιμένουν να θεωρούν τη δικηγορία κλειστό επάγγελμα και έχουν στοχοποιήσει ένα ολόκληρο κλάδο. Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης είχε ξεκαθαρίσει με δήλωσή του δημοσίως, ότι η δικηγορία δεν είναι κλειστό επάγγελμα.

Είναι ολοφάνερο πως η δικηγορία είναι ανοικτό επάγγελμα, διότι στην Ελλάδα ο καθένας μπορεί να γίνει δικηγόρος. Αυτό αποδεικνύει και το γεγονός του τεράστιου αριθμού δικηγόρων για τα δεδομένα της χώρας, συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες (αναλογία δικηγόρων ανά κάτοικο).

ΜΥΘΟΣ #3: « Μακριά από γιατρό και δικηγόρο ». Όχι δεν είναι αληθές! Ο γιατρός και ο δικηγόρος, ως επιστήμονες βοηθούν στη θεραπεία ανεπιθύμητων καταστάσεων και φέρνουν την ομαλότητα. Ο δικηγόρος, ως νομικός συμπαραστάτης βοηθά σε κάθε δύσκολη στιγμή τον άνθρωπο που χρειάζεται νομική βοήθεια. Μπορεί να βοηθήσει ακόμη και προληπτικά με συμβουλευτική δικηγορία, προλαβαίνοντας τα χειρότερα.

Δυστυχώς η πρακτική έχει αποδείξει ότι στο δικηγόρο προσφεύγει κανείς καθυστερημένα, όταν το πρόβλημα χρειάζεται άμεσα λύση. Βεβαιώσου ότι δεν ζητάς καθυστερημένα νομική συμβουλή από το δικηγόρο σου και δεν θα βγεις χαμένος.

ΜΥΘΟΣ #4: « Οι δικηγόροι είναι πλούσιοι ». Όχι αυτό δεν συμβαίνει. Στη μεγάλη πλειοψηφία τους οι δικηγόροι είναι μάχιμοι και σκληρά εργαζόμενοι, χωρίς ωράριο. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, μεγαλοδικηγόρων Αθηνών και Θεσ/νίκης, οι δικηγόροι σήμερα δεν είναι πλούσιοι και προσπαθούν να ζήσουν αξιοπρεπώς από την δικηγορία.

Είναι γεγονός, ότι οι περισσότεροι δικηγόροι, λόγω της στοχοποίησης του επαγγέλματος, της μεγάλης οικονομικής κρίσης, της αύξησης των δικαστικών εξόδων/παραβόλων, της επιβολής υψηλής φορολογίας αγωνιούν για το αύριο.

ΜΥΘΟΣ #5: «Οι δικηγόροι είναι ακριβοί ». Μέγα Λάθος!
Η δικηγορία είναι από τα πιο ανταγωνιστικά επαγγέλματα. Κατά συνέπεια λόγω και της οικονομικής κρίσης οι αμοιβές των δικηγόρων κατά κανόνα είναι αρκετά προσιτές.

Το κράτος για καθαρά φοροεισπρακτικούς λόγους επέβαλε νέα παράβολα, αύξηση σε παράβολα, δικαστικά έξοδα σε μια σειρά δικαστικών διαδικασιών, ΦΠΑ 23% στις αμοιβές δικηγόρων καθώς και φόρο εισοδήματος 26% στους δικηγόρους.

Οι ενέργειες όμως αυτές δημιούργησαν τη σύγχυση στο κόσμο ότι το αληθινό κόστος των δικηγορικών αμοιβών είναι υψηλό. Αν πιστεύεις ότι οι δικηγορικές αμοιβές είναι υψηλές θα κάνεις το λάθος να μη προσφεύγεις έγκαιρα στο δικηγόρο σου.

ΛΑΘΟΣ #6: « Δεν χρειάζεται δικηγόρος στα συμβόλαια ». Δεν είναι αληθές! Απαιτείται εκ των πραγμάτων η παράσταση δικηγόρου για την διασφάλιση των συμφερόντων των συμβαλλομένων. Είναι αφελές και ριψοκίνδυνο να υποστηρίξει κανείς ότι οι δικαιοπραξίες με συμβόλαιο μπορούν να γίνουν με ασφάλεια και κατοχύρωση των συμφερόντων των συμβαλλομένων χωρίς σύμπραξη δικηγόρου.

Το εγγύς μέλλον θα δείξει ότι θα γεννηθούν πολλά νομικά προβλήματα. εξαιτίας της απουσίας δικηγόρου σε συμβόλαια. Είναι μεγάλο ρίσκο να πουλήσει ή να αγοράσει κανείς χωρίς δικηγόρο, διότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Δημιουργούνται, κατά τη γνώμη μου, πολλά θέματα που απαιτούν τη συνδρομή και νομική συμβουλή του δικηγόρου.

ΜΥΘΟΣ #7: « Οι δικηγόροι βγάζουν εύκολα λεφτά ». Λάθος!
Στην πλειοψηφία τους οι δικηγόροι είναι μαχόμενοι και δουλεύουν σκληρά με καθημερινό στρες για να ζήσουν αξιοπρεπώς. Η δικηγορία, ως άκρως ανταγωνιστικό επάγγελμα, απαιτεί διαρκεί επαγρύπνηση και αφιέρωση όλων των δυνάμεων, σωματικών, πνευματικών και ψυχικών.


Τελευταία ο υπερκορεσμός στο επάγγελμα, τα διάφορα μέτρα της πολιτείας κατά της δικηγορίας και η συνεχής οικονομική ύφεση δημιούργησε ένα εκρηκτικό κλίμα οικονομικής ασφυξίας στο κλάδο.

ΜΥΘΟΣ #8: « Οι δικηγόροι έχουν ακριβά αυτοκίνητα ». Λάθος! Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι δικηγόροι έχουν αυτοκίνητα μεσαίου κυβισμού, αρκετών ετών κυκλοφορίας και όχι νέα, πολυτελή και ακριβά αυτοκίνητα. Αυτά μπορεί να είναι προνόμιο των ολίγων σε αριθμό μεγαλοδικηγόρων των Αθηνών, που μπορούν να τα συντηρούν και να κυκλοφορούν με αυτά.
Γιώργος Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Ιντερνετ
Γιά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μας
http://www.giagkoudakis.dom.gr 
giagkoud@yahoo.com
George Giagkoudakis Law Office


----------------------------------------------
The above image is from morgueFile free photo
"You are allowed to copy, distribute, transmit the work and to adapt the work. Attribution is not  required. You are prohibited from using this work in a stand alone manner.  Read the license summary http://www.morguefile.com/license/morguefile" 


  
* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.


☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

*kavala-dikigoroi-legal tipsTip of the day


googlesearch-kavala-blog
Ψάξε μέσω Google


Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120
Χάρτης/Map

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.* Σχετικά: οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων. δικηγοροι οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για σας. Διαζυγιολόγος, divorce lawyer, δικηγοροι, ειδικός δικηγορος, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο.Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
Γνωστός δικηγορος για διαζυγια, Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα.ΚΟΝΤΕΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ-ΚΟΝΤΕΛΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ, βενιζέλου 34. ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΚΑΛΙΤΣΗΣ ΜΗΝΑΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΑΜΑΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ, αναβασις φροντιστηριο, Νέγκογλου, Αμάντα, Τάτση ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας. δικηγοροι, lawyer kavala. legal and law. δικηγοροι για διαζυγια και οικογενειακό δίκαιο.