Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


3.12.13

Τι ισχύει για την δικαστική αναγνώριση πατρότητας τέκνου γεννημένου χωρίς γάμο των γονέων του (Μέρος Α΄)

                 
δικαστική αναγνώριση πατρότητας τέκνου - δικηγόρος Καβάλας* Δημοσιεύτηκε   30/11/2013  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας        


    Μετά από την εκούσια αναγνώριση της πατρότητας του τέκνου γεννημένου χωρίς γάμο των γονέων του, για την οποία αναφέρθηκα στα προηγούμενα άρθρα μου, σήμερα θα σας ενημερώσω για την δικαστική αναγνώριση της πατρότητας.

Η δικαστική αναγνώριση πατρότητας είναι η αναγνώριση με δικαστική απόφαση της πατρότητας τέκνου γεννημένου χωρίς γάμο των γονέων του.Οι δύο προϋποθέσεις δικαστικής αναγνώρισης της πατρότητας κατά το άρθρο 1479 Α.Κ. είναι:

α. Το προς δικαστική αναγνώριση της πατρότητας παιδί να είναι τέκνο γεννημένο χωρίς γάμο των γονέων του και
β. το παιδί αυτό να έχει συλληφθεί από εκείνον για τον οποίο προβάλλεται ο ισχυρισμός ότι είναι ο πραγματικός του πατέρας.

1. Η πρώτη προϋπόθεση συντρέχει σε περίπτωση που το παιδί δεν καλύπτεται με το τεκμήριο της καταγωγής του από γάμο κατ΄άρθρο 1465 Α.Κ. Τεκμήριο καταγωγής από γάμο, σύμφωνα με το άρθρο αυτό, υπάρχει στις περιπτώσεις που " Το τέκνο που γεννήθηκε κατά τη διάρκεια του γάμου της μητέρας του ή μέσα σε τριακόσιες ημέρες από τη λύση ή την ακύρωσή του τεκμαίρεται ότι έχει πατέρα τον σύζυγο της μητέρας (Τέκνο γεννημένο σε γάμο). Τέκνο γεννημένο σε γάμο θεωρείται και το τέκνο που γεννήθηκε ύστερα από μεταθανάτια τεχνητή γονιμοποίηση, εφόσον υπάρχει η απαιτούμενη κατά το άρθρο 1457 δικαστική άδεια. "
Σχετικά με την απόδειξη της πατρότητας στις περιπτώσεις αυτές: "Αν το τέκνο γεννήθηκε μετά την τριακοσιοστή ημέρα από τη λύση ή την ακύρωση του γάμου, η απόδειξη της πατρότητας του συζύγου βαρύνει εκείνον που την επικαλείται. Το ίδιο ισχύει και όταν η τεχνητή γονιμοποίηση έγινε μετά το θάνατο του συζύγου, παρά την έλλειψη δικαστικής άδειας."

Για την αναγνώριση δικαστικώς παιδιού που καλύπτεται από το παραπάνω τεκμήριο καταγωγής γάμου από το πραγματικό του πατέρα είναι απαραίτητο να προηγηθεί επιτυχώς προσβολή της πατρότητας του συζύγου της μητέρας δικαστικώς και η απόφαση που κάνει δεκτό το αίτημα της προσβολής πατρότητας να γίνει αμετάκλητη, οπότε το παιδί θα θεωρείται πλέον αναδρομικά από της γεννήσεώς του παιδί γεννημένο χωρίς γάμο των γονέων του (άρθ. 1472 Α.Κ.). Υπάρχει με το άρθρο αυτό και η περίπτωση αυτοδίκαιας δικαστικής αναγνώρισης του παιδιού με την άνω απόφαση σε προσβολή πατρότητας από τον άνδρα, που είχε σαρκική συνάφεια με τη μητέρα.

Επιτυχής προσβολή της πατρότητας και ως προς τους δύο συζύγους της μητέρας και σχετική αμετάκλητη δικαστική απόφαση για να επακολουθήσει δικαστική αναγνώριση από τον πραγματικό του πατέρα - μη σύζυγο της μητέρας απαιτείται και στη περίπτωση σύγκρουσης δύο τεκμηρίων που θεσπίζει ο Αστικός Κώδικας στη διάταξη 1466 που ορίζει:
" Αν μέσα στις τριακόσιες ημέρες από τη λύση ή την ακύρωση του γάμου γεννήθηκε τέκνο από γυναίκα που τέλεσε νέο γάμο, τεκμαίρεται ότι αυτό έχει πατέρα το δεύτερο σύζυγο, εκτός αν γίνει δεκτή αγωγή για προσβολή της πατρότητάς του, οπότε τεκμαίρεται ότι είναι τέκνο του πρώτου συζύγου."

Χωρίς γάμο είναι και τα παιδιά που γεννιούνται σε ανυπόστατο γάμο των γονέων τους, όχι όμως σε άκυρο ή ακυρώσιμο γάμο. Η εγκυρότητα του γάμου δεν απαιτείται εδώ. Δυνατότητα δικαστικής αναγνώρισης υπάρχει για τα παιδιά, που γεννήθηκαν από αιμομικτική σχέση, χωρίς γάμο των γονέων τους καθώς και τα υιοθετημένα παιδιά. Επίσης είναι δυνατή δικαστικά η αναγνώριση παιδιού που είναι εκούσια αναγνωρισμένο μετά από αμετάκλητη απόφαση αναγνώρισης ακυρότητας εκούσιας αναγνώρισης, λόγω ακύρωσης από πλάνη, απάτη, απειλή της δήλωσης εκούσιας αναγνώρισης πατέρα ή συναίνεσης μητέρας.

Δεν υπάρχει δυνατότητα δικαστικής αναγνώρισης της πατρότητας τέκνου γεννημένου, χωρίς γάμο των γονέων του, εάν αυτό έχει ήδη αναγνωριστεί εκούσια ή δικαστικά από άλλον άνδρα που δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας. Σε περίπτωση όμως που προσβληθεί επιτυχώς η τυχόν προηγηθείσα εκούσια αναγνώριση του τέκνου και εκδοθεί σχετική αμετάκλητη δικαστική απόφαση δίνεται δυνατότητα δικαστικής αναγνώρισης από τον πραγματικό πατέρα του παιδιού.

2. Η δεύτερη προϋπόθεση δικαστικής αναγνώρισης της πατρότητας κατά το άρθρο 1479 Α.Κ. είναι το παιδί που θεωρείται ότι γεννήθηκε χωρίς γάμο των γονέων του, όπως αναλύθηκε παραπάνω, να έχει συλληφθεί από εκείνον για τον οποίο προβάλλεται ισχυρισμός ότι είναι ο πραγματικός του πατέρας. Ο σχετικός περί σύλληψης του παιδιού ισχυρισμός αποδεικνύεται, είτε με τη προβολή του τεκμηρίου πατρότητας του άρθρου 1481 Α.Κ. , δηλαδή σαρκική συνάφεια με τη μητέρα κατά το κρίσιμο διάστημα της σύλληψης εκείνου για τον οποίο προβάλλεται ισχυρισμός ότι είναι ο πραγματικός του πατέρας (αρκεί η απόδειξη έστω και μιας σαρκικής συνάφειας με τη μητέρα στο κρίσιμο διάστημα σύλληψης), είτε με ευθεία απόδειξη πατρότητας με χρήση πολλών ιατρικών μεθόδων που αποκλείουν (αρνητική απόδειξη) ή καθορίζουν (θετική απόδειξη) την πατρότητα.

Αυτές οι προϋποθέσεις αποτελούν και την ιστορική βάση της σχετικής αγωγής δικαστικής αναγνώρισης της πατρότητας για να γίνει δεκτή από το αρμόδιο δικαστήριο νομικά και ουσιαστικά. Δικονομικά εφαρμόζονται στη διαδικασία δικαστικής αναγνώρισης της πατρότητας οι σχετικές περί διαφορών αναφερομένων στις σχέσεις γονέων και τέκνων διατάξεις των άρθ. 614-622 Κ.Πολ.Δ.
Αξίζει να αναφερθεί για τις διαφορές αυτές η διάταξη του άρθρου 615 Κ.Πολ.Δ. που ορίζει ότι " 1. Αν, στις διαφορές της πρώτης παραγράφου του προηγούμενου άρθρου ένας διάδικος, χωρίς να έχει ειδικούς λόγους υγείας, αρνείται να υποβληθεί στις πρόσφορες ιατρικές εξετάσεις με γενικά αναγνωρισμένες επιστημονικές μεθόδους, που του επιβλήθηκαν από το δικαστήριο ως αναγκαίο αποδεικτικό μέσο για τη διαπίστωση της πατρότητας η της μητρότητας, οι ισχυρισμοί του αντιδίκου του λογίζεται ότι έχουν αποδειχθεί.
2. Αν το δικαστήριο διατάζει την υποβολή στις εξετάσεις της προηγουμένης παραγράφου και τρίτων που δεν είναι διάδικοι, μπορεί με την ίδια απόφασή του να απειλεί την επιβολή σ` αυτούς, για την περίπτωση που θα παρεμπόδιζαν αδικαιολόγητα τη διενέργεια των εξετάσεων με την απουσία τους κατά την ημέρα και ώρα που ορίστηκαν για το σκοπό αυτό ή με την άρνησή τους να υποβληθούν σ` αυτές, χρηματική ποινή είκοσι εννέα (29,00) ευρώ έως διακοσίων ενενήντα (290) ευρώ.
3. Κατά τη διενέργεια των εξετάσεων των δύο προηγούμενων παραγράφων, πρέπει να λαμβάνονται όλα τα μέτρα ώστε να εξασφαλίζονται πλήρως η υγεία και η αξιοπρέπεια του εξεταζομένου. Ο διάδικος ή ο τρίτος, του οποίου διατάσσεται η εξέταση, πρέπει να κληθεί δέκα ημέρες πριν από τη διενέργειά της για να παραστεί σ` αυτήν."

Από τη διάταξη αυτή φαίνεται πόσο μεγάλη σημασία έδωσε ο νομοθέτης στην δικαστική αναγνώριση της πατρότητας και στην απόδειξη της πατρότητας με τις πρόσφορες ιατρικές εξετάσεις, αφού μόνο σε περίπτωση ειδικών λόγων υγείας ή αν η εξέταση θίγει την αξιοπρέπεια του εξεταζόμενου μπορεί ο τελευταίος να αρνηθεί δικαιολογημένα την εξέτασή του. Η δικαιολογημένη άρνηση εξέτασης εκτιμάται ελεύθερα από το δικαστήριο και έχει ως συνέπεια τη μη εφαρμογή του άρθ. 615 Κ.Πολ.Δ. Αν κριθεί αδικαιολόγητη η άρνηση εξέτασης διαδίκου να υποβληθεί στις εξετάσεις που του επιβλήθηκαν από το δικαστήριο ως αναγκαίο αποδεικτικό μέσο, τότε τεκμαίρεται μαχητά ότι έχει αποδειχθεί ο ισχυρισμός περί πατρότητας του αντιδίκου. Αυτή η έμμεση μορφή εξαναγκασμού δεν καθιστά αντισυνταγματική τη σχετική διάταξη άρθ. 615 Κ.Πολ..Δ. λόγω της μεγαλύτερης σπουδαιότητας που προκύπτει μετά από σχετική στάθμιση του δικαιώματος του παιδιού να αναγνωρισθεί δικαστικά και να αποκτήσει την ιδιότητα τέκνου γεννημένου σε γάμο με το δικαίωμα του διαδίκου να μην υποβληθεί στις εξετάσεις.

Πέραν των μαρτυρικών καταθέσεων και άλλων κρίσιμων αποδεικτικών στοιχείων (εγγράφων κλπ.), χρήσιμη είναι και η ιατρική πραγματογνωμοσύνη, με την εξέταση του αίματος του τέκνου και των διαδίκων που φέρονται ως γονείς του, η οποία αποτελεί, κατ` άρθρον 615 ΚΠολΔ, αποδεικτικό μέσο, που έχει το χαρακτήρα ιδιόμορφης πραγματογνωμοσύνης επί της οποίας ισχύει, κατ` άρθρον 387 ΚΠολΔ, ελεύθερη εκτίμηση. Το καθιερούμενο με τη διάταξη αυτή τεκμήριο σε περίπτωση αρνήσεως διαδίκου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις για διαπίστωση της πατρότητας δεν είναι αμάχητο. Έχει την έννοια ότι θεωρούνται αποδεδειγμένοι οι ισχυρισμοί του ενάγοντος για την ύπαρξη στο αίμα του εναγομένου στοιχείων που καθιστούν κατά την επιστήμη πιθανή ή σφόδρα πιθανή την πατρότητα του. Δεν δημιουργείται, όμως, αμάχητο τεκμήριο για την ίδια την πατρότητα (ΟλΑΠ 32/1990 ΕλλΔνη 1991.55 και Δίκη 21.1996, ΑΠ 3/2005 ΕλλΔνη 2005.822, ΕφΑΘ 9974/2002 ΕλλΔνη 2003.1002)

Σήμερα σε υποθέσεις πατρότητας τέκνου υπάρχει η δυνατότητα επιστημονικώς να αποδειχθεί με ιατρική πραγματογνωμοσύνη μετά βεβαιότητας το γεγονός ότι ο εναγόμενος μπορεί να είναι ο πατέρας του ανήλικου, εφόσον ο πραγματογνώμονας από την εξέταση και ανάλυση των στοιχείων του αίματος (εναγόμενου, το τέκνου και τη μητέρας του) επί πολυμορφικών αυτοσωματικών περιοχών DNA - STR μπορεί να καταλήξει σε πόρισμα ότι είναι κατά 27.600.000.000.000.000.000 ήτοι 99,99999% πιο πιθανό το ανήλικο να είναι φυσικό τέκνο της ενάγουσας και του εναγομένου, παρά οποιουδήποτε άλλου τυχαία επιλεγμένου ζεύγους από τον
Ελληνικό πληθυσμό, γεγονός που αποτελεί ισχυρότατη ένδειξη ότι το ανήλικο είναι τέκνο των ανωτέρω. Το ποσοστό αυτό πιθανότητας είναι τόσο υψηλό ώστε αγγίζει τα όρια της πλήρους βεβαιότητας και από πλευράς αποδεικτικής αξίας ισοδυναμεί με πλήρη απόδειξη της πατρότητας.

Η δικαστική αναγνώριση της πατρότητας μπορεί να ζητηθεί μόνο με κύρια ή παρεμπίπτουσα αγωγή και δεν μπορεί να αφορά παρεμπίπτον ζήτημα σε άλλη δίκη. Οι διαδικαστικές πράξεις επιχειρούνται με πληρεξούσιο δικηγόρο και απαιτείται πάντα ειδική πληρεξουσιότητα με συμβολαιογραφικό έγγραφο σε περίπτωση εκπροσώπησης των διαδίκων στο δικαστήριο, λόγω της προσωπικής φύσεως των διαφορών.


Συντομογραφίες: Α.Κ. = Αστικός Κώδικας Κ.Πολ.Δ. = Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας  


Γιώργος Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Ιντερνετ
Για περισσότερες πληροφορίες 
σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μας


                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                                                       


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες