Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


28.1.14

Πότε παραγράφονται και δεν εκτελούνται οι ποινές κατά το Ποινικό Κώδικα; (Μέρος Α')

                   
παραγραφή ποινών στο Ποινικό Δίκαιο - Δικηγόρος Καβάλας Γ.Γιαγκουδάκης

                    
 * Δημοσιεύτηκε 18 /1/2014 στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας 

   Στο προηγούμενο άρθρο αναφέρθηκα για το ένα από τα δύο είδη παραγραφής του Ποινικού μας Δικαίου την παραγραφή των εγκλημάτων (σχετικά άρθρα 111-113 Π.Κ). Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για τις ποινές και για το άλλο είδος παραγραφής, την παραγραφή των ποινών (σχετικά άρθρα 114-116 Π.Κ.).

Ποιος ο σκοπός των ποινών;
Αποστολή του ουσιαστικού Ποινικού Δικαίου είναι η με το πνεύμα της Δικαιοσύνης προστασία των εννόμων αγαθών με την απειλή και την επιβολή ποινικών κυρώσεων. Βέβαια από τη μια πλευρά υπάρχει η προστασία των εννόμων αγαθών και από την άλλη η επιβολή ποινικών κυρώσεων που προσβάλλουν σοβαρά αγαθά αυτού που τιμωρείται, όπως ζωή, προσωπική ελευθερία, τιμή περιουσία. Διαφυλάσσεται το κύρος της έννομης τάξης όταν υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στα παραπάνω, δηλαδή στους σκοπούς και τα μέσα της ποινής και γίνεται χρήση της ποινής με μεγάλη φειδώ και όταν απαιτείται από το Δίκαιο.
Η Πολιτεία έχει πάντα την υποχρέωση να διαμορφώνει και να εφαρμόζει το Δίκαιό της με γνώμονα το σεβασμό και τη προστασία της αξιοπρέπειας του ανθρώπου (περιεχόμενο της οποίας είναι η αξίωση για δίκαιη μεταχείριση) που αποτελεί υποχρέωση της, που προβλέπεται συνταγματικά. Κατά το άρθρο 2 παρ. 1 του Συντάγματος " Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας"
Σημαντική αρχή του ουσιαστικού Ποινικού Δικαίου είναι η αρχή "κανένα έγκλημα καμιά ποινή χωρίς νόμο" που αποβλέπει στην εξασφάλιση του ατόμου από αυθαιρεσίες στο χώρο της Ποινικής Δικαιοσύνης. Διπλή είναι η λειτουργία του ουσιαστικού Ποινικού Δικαίου, αφενός προστατεύει τα έννομα αγαθά και αφετέρου εξασφαλίζει το άτομο από αυθαιρεσίες.

Σύμφωνα με το Ποινικό Κώδικα προκύπτει ότι ο σκοπός των ποινών είναι η γενική και συγχρόνως η ειδική πρόληψη με την αρχή ότι κάθε κύρωση πρέπει να διέπεται από την ιδέα της Δικαιοσύνης.
Η ποινή με τη γενική πρόληψη αποβλέπει στη συγκράτηση γενικώς όλων των μελών της κοινωνίας από τη τέλεση των εγκλημάτων. Αντίθετα η ποινή με την ειδική πρόληψη στρέφεται ειδικά προς το συγκεκριμένο δράστη για να τον συγκρατήσει από την τέλεση νέων εγκλημάτων.
Η ποινή επιβάλλεται πάντα στο δράστη ορισμένης πράξης και έχει αυστηρά προσωπικό χαρακτήρα.Πως διακρίνονται οι ποινές;
Οι προβλεπόμενες ποινές από το Ποινικό μας Κώδικα διακρίνονται σε κύριες και παρεπόμενες. Η κύρια ποινή επιβάλλεται αυτοτελώς, ενώ η παρεπόμενη ποινή, όχι αυτοτελώς αλλά ως παρακολούθημα της κύριας ποινής. Κύριες ποινές είναι η θανατική ποινή, οι στερητικές της προσωπικής ελευθερίας (κάθειρξη, φυλάκιση, κράτηση) και οι στρεφόμενες κατά της περιουσίας (χρηματική ποινή, πρόστιμο).
Οι παρεπόμενες ποινές είναι η αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων (άρθ. 59-66 Π.Κ.), η απαγόρευση άσκησης επαγγέλματος (άρθ.. 67 Π.Κ.) , η δημοσίευση καταδικαστικής απόφασης (άρθ. 68 Π.Κ.), η δήμευση (παρ. 1 άρθ. 76 ΠΚ.) Οι περί παραγραφής διατάξεις είναι δημόσιας τάξης.

Κατά το άρθρο 51 του ΠΚ προβλέπεται ότι:
1. Ποινές στερητικές της ελευθερίας είναι η Κάθειρξη, η Φυλάκιση, ο περιορισμός σε ειδικό κατάστημα Κράτησης νέων, ο περιορισμός σε ψυχιατρικό κατάστημα και η Κράτηση.
2. Για τις πρόσκαιρες ποινές στερητικές της ελευθερίας, η ημέρα υπολογίζεται σε 24 ώρες, η εβδομάδα σε επτά ημέρες, ο μήνας και το έτος σύμφωνα με το ημερολόγιο που ισχύει.
3. Ο χρόνος της ποινής επιμετράται πάντοτε σε πλήρεις ημέρες, εβδομάδες, μήνες και έτη.

Κατά το άρθρο 52 του ΠΚ προβλέπεται ότι:
“1. Η ποινή της Κάθειρξης είναι ισόβια ή πρόσκαιρη και εκτελείται σε καταστήματα ή τμήματα καταστημάτων που προορίζονται αποκλειστικά γι` αυτήν.
2. ‘Οταν ο νόμος δεν ορίζει ρητά ότι η επιβαλλόμενη Κάθειρξη είναι ισόβια, αυτή είναι πρόσκαιρη.
3. Η διάρκεια της πρόσκαιρης Κάθειρξης δεν υπερβαίνει τα είκοσι έτη ούτε είναι μικρότερη από πέντε έτη, με την επιφύλαξη των ορισμών του άρθρου 91 για την αόριστη Κάθειρξη."
Κατά το άρθρο 53 του ΠΚ προβλέπεται ότι:
Η διάρκεια της Φυλάκισης δεν υπερβαίνει τα πέντε έτη, ούτε είναι μικρότερη από δέκα ημέρες.

Κατά το άρθρο 54 του ΠΚ προβλέπεται ότι:

«Η διάρκεια του περιορισμού σε ειδικό κατάστημα Κράτησης νέων δεν υπερβαίνει τα πέντε έτη ούτε είναι μικρότερη από έξι μήνες, αν για την πράξη που τελέστηκε ο νόμος απειλεί Κάθειρξη μέχρι δέκα έτη. Αν η απειλούμενη ποινή είναι ισόβια Κάθειρξη ή πρόσκαιρη μεγαλύτερη αυτής του προηγούμενου εδαφίου, η διάρκεια του περιορισμού σε ειδικό κατάστημα Κράτησης δεν υπερβαίνει τα δέκα έτη ούτε είναι μικρότερη από δύο. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων που απειλούνται με ισόβια Κάθειρξη ή Κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών μπορεί το δικαστήριο να επιβάλλει περιορισμό μέχρι δεκαπέντε έτη.»
Κατά το άρθρο 55 του ΠΚ προβλέπεται ότι :
"Η διάρκεια της Κράτησης δεν μπορεί να υπερβαίνει τον ένα μήνα ούτε να είναι συντομότερη από μία ημέρα, αν ο νόμος δεν ορίζει διαφορετικά σε ειδικές διατάξεις. Εκτελείται σε ιδιαίτερα τμήματα των φυλακών ή, αν τέτοια δεν υπάρχουν, στα αστυνομικά κρατητήρια."
Κατά το άρθρο 55 του ΠΚ προβλέπεται ότι :
"Αν δεν ορίζεται διαφορετικά σε ειδικές διατάξεις, η χρηματική ποινή δεν μπορεί να είναι κατώτερη από πενήντα χιλιάδες (50.000) δραχμέςούτε ανώτερη από πέντε εκατομμύρια (5.000.000) δραχμές [εκατόν πενήντα (150) ευρώ ούτε ανώτερη από δέκα πέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ] και το πρόστιμοδεν μπορεί να είναι κατώτερο από δέκα χιλιάδες (10.000) δραχμές ούτε ανώτερο από διακόσιες χιλιάδες (200.000) δραχμές [είκοσι εννέα (29) ευρώ
ούτε ανώτερο από πεντακόσια ενενήντα (590) ευρώ.

Πότε καταργήθηκε η θανατική ποινή;
Η Κατάργηση της θανατικής ποινής προβλέπεται με το άρθρο 33 παρ 1 του Ν. 2172/1993 όπου ορίζεται ότι: "Η ποινή του θανάτου καταργείται. ‘Οπου στις κείμενες διατάξεις προβλέπεται για ορισμένη αξιόποινη πράξη αποκλειστικώς η ποινή του θανάτου, νοείται ότι απειλείται η ποινή της ισόβιας κάθειρξης. Αν η ποινή του θανάτου προβλέπεται διαζευκτικώς με άλλη ποινή, νοείται ότι απειλείται μόνο η τελευταία."


Τι είναι η παραγραφή ποινών;
Πρόκειται για εκείνο το νομικό θεσμό του ουσιαστικού Ποινικού Δικαίου με τον οποίο μετά από τη πάροδο ορισμένου χρόνου η ποινική αξίωση της πολιτείας εξαλείφεται και ειδικότερα το μέρος της εκείνο που αφορά την υποβολή του καταδικασθέντος δράστη μιας αξιόποινης πράξης στην ποινή που του επιβλήθηκε. Η εξάλειψη λοιπόν έχει να κάνει μόνο με αυτό το μέρος της αξίωσης, εφόσον υπάρχει καταδίκη του δράστη με δικαστική απόφαση και δεν αφορά το έγκλημα ως αξιόποινη πράξη.
Δεν αποτελεί η παραγραφή της ποινής λόγο εξάλειψης του αξιοποίνου. Δηλαδή με τη παραγραφή της ποινής δεν επέρχεται σε βάρος του καταδικασθέντος η συνέπεια της καταδικαστικής δικαστικής αποφάσεως, η υποβολή του στη νόμιμη ποινή.
Το ότι η παραγραφή των ποινών, όπως και η παραγραφή των εγκλημάτων είναι θεσμός ουσιαστικού ποινικού δικαίου και όχι δικονομικού δικαίου έχει πολύ μεγάλη σημασία. Αυτή έγκειται στο να ότι δεν επιτρέπεται να έχουν αναδρομική ισχύ και να εφαρμόζονται σε βάρος του δράστη, νομικές διατάξεις που νομοθετούνται μετά τη τέλεση της πράξης.
Η αξίωση της πολιτείας να υποβληθεί σε εκτέλεση της ποινής ο καταδικασθείς δράστης ενός εγκλήματος για λόγους ειδικής και γενικής πρόληψης αυτοπεριορίζεται κάτω από το γεγονός της ουσιαστικής μεταβολής των πραγμάτων (αλλαγή προσωπικότητας δράστη, λησμοσύνη της πράξης και της καταδίκης από τη κοινή γνώμη) με τη παρέλευση ορισμένου μακρού χρονικού διαστήματος από τη καταδίκη του δράστη με αμετάκλητη δικαστική απόφαση.

Ραντεβού με τη συνέχεια του θέματος την Δευτέρα της ερχόμενης βδομάδας. Στο β΄μέρος θα μιλήσουμε για το πότε παραγράφονται οι ποινές των εγκλημάτων, πότε άρχεται ο χρόνος της παραγραφής, πότε η απόφαση είναι αμετάκλητη και εκτελεστή, πότε επέρχεται αναστολή της προθεσμίας παραγραφής των ποινών και για το ΝΟΜΟ 4198/2013 (ΦΕΚ Α’ 215/11-10-2013 ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΦ’ ΟΡΟΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΜΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΟΙΝΩΝ .
Μέχρι τότε νά΄στε καλά.

Συντομογραφίες: Π.Κ. = Ποινικός Κώδικας Κ.Ποιν. Δ. = Κώδικας Ποινικής Δικονομίας

(συνεχίζεται με το β΄μέρος)Γιώργος Π. Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Ιντερνετ
Για περισσότερες πληροφορίες 
σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μας
giagkoud@yahoo.com
                                                                                                                                                                     
                           
  
                                                                                                                                   
*Υ.Γ.:     Στείλε το σχόλιο σου, κάνε LIKE και  γράψου στη mailing list. Ευχαριστώ.   

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.