Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


18.6.14

Πότε η γονική παροχή χαρακτηρίζεται δωρεά και τι σημαίνει αυτό; (Μέρος Β΄)

* Δημοσιεύτηκε 9 / 6 /2014  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας          

Συνεχίζουμε με το β’ μέρος του άρθρου με τα παρακάτω θέματα:
Συνέπεια του γεγονότος ότι η γονική παροχή, κατά το άρθρο 1509 Α.Κ. , δεν είναι δωρεά Είναι ότι 1. η γονική παροχή είναι άτυπη (δεν απαιτείται συμβολαιογραφικό έγγραφο), πλην των περιπτώσεων που από ορισμένες άλλες διατάξεις χρειάζεται τύπος π.χ. μεταβίβαση ακινήτου ή υπάρχει υπέρβαση του μέτρου που επιβάλλουν οι περιστάσεις,
2. η ευθύνη του γονέα που παρέχει είναι για κάθε αμέλεια και δεν μπορεί να απαλλαγεί λόγω απορίας (άρθ. 499 και 501 Α.Κ.)
3. δεν ανακαλείται κατά τις διατάξεις περί δωρεών (άρθ. 505-510 Α.Κ.),
4. δεν μπορεί να προσβληθεί ως "άστοργη" και αν ακόμη η γονική παροχή προσβάλλει τη νόμιμη μοίρα (άρθ. 1835 Α.Κ.).


Πότε η γονική παροχή χαρακτηρίζεται δωρεά - καβάλα δικηγόρος Γιαγκουδάκης


Τι ισχύει αν η γονική παροχή υπερβαίνει το μέτρο που επιβάλλουν οι περιστάσεις;
Σε αυτήν την περίπτωση η γονική παροχή είναι δωρεά ως προς το υπερβάλλον και εφαρμόζονται ως προς αυτό οι διατάξεις περί δωρεών. Πρόκειται για μεικτή σύμβαση με εφαρμογή των διατάξεων γονικής παροχής κατά το μη υπερβάλλον μέρος περιουσιακής επίδοσης και διατάξεων περί δωρεών για το υπόλοιπο υπερβάλλον μέρος.
Η ευθύνη του γονέα και στις δύο περιπτώσεις είναι με βάσει τις διατάξεις περί δωρεών. Ευθύνεται δηλαδή για πραγματικά και νομικά ελατώματα, μόνο αν υποσχέθηκε ότι δεν υπάρχουν τέτοια ελαττώματα ή αν τα απέκρυψε με δόλο.

Υπό ποιές προυποθέσεις ανακαλείται η γονική παροχή;
Η γονική παροχή κατά το λόγο που δεν υπερβαίνει το μέτρο, το οποίο επιβάλλουν οι περιστάσεις, κρινόμενο (το μέτρο) κατά τον χρόνο της παροχής ή της υποχρέωσης, δεν συνιστά δωρεά, γι` αυτό και δεν τυγχάνουν εφαρμογής οι περί δωρεάς διατάξεις. Αντιθέτως, συνιστά δωρεά μόνον κατά το υπερβάλλον μέτρο, για το οποίο και ως προς αυτό έχουν εφαρμογή οι περί δωρεάς διατάξεις για το ποσό που υπερβαίνει τα όρια του "μέτρου" και υπόκειται στον τύπο των διατάξεων του άρθρου 498 του ΑΚ (σύμβαση δωρεάς). Το μέτρο της κρίσεως σχετικά με το εάν η γονική παροχή είναι δωρεά και επομένως ανακλητέα, κατά τις διατάξεις άρθρων 505 επ. του Α.Κ. (ανάκληση δωρεάς), στο σύνολό της ή μερικώς, δηλαδή ότι υπερβαίνει το μέτρο, το οποίο επιβάλλουν οι περιστάσεις, κρίνεται σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση με βάση την περιουσιακή κατάσταση των γονέων, τον αριθμό των τέκνων, τις ανάγκες των τέκνων, ως και την οικονομική κατάσταση των άλλων τέκνων κλπ.
"Κατά το άρθρο 505 ΑΚ, ο δωρητής έχει δικαίωμα να ανακαλέσει τη δωρεά, αν ο δωρεοδόχος φάνηκε με βαρύ παράπτωμα αχάριστος απέναντι στο δωρητή, ή στο σύζυγο ή σε στενό συγγενή του και ιδίως αν αθέτησε την υποχρέωσή του να διατρέφει το δωρητή. Ως αχαριστία κατά την έννοια της άνω διατάξεως δικαιολογούσα την ανάκληση της δωρεάς, νοείται η έλλειψη στο δωρεοδόχο συναισθήματος ευγνωμοσύνης προς το δωρητή, που εκδηλώνεται με βαριά υπαίτια και δυναμένη να καταλογισθεί αντικοινωνική συμπεριφορά ή διαγωγή του δωρεοδόχου, προς τον δωρητή ή τον σύζυγο ή στενό συγγενή του, αντιβαίνουσα σε κανόνες δικαίου ή σε κρατούσες στην κοινωνία αντιλήψεις περί ηθικής και ευπρέπειας. Περαιτέρω, το ζήτημα, αν η καταδεικνύουσα την αχαριστία συμπεριφορά ή διαγωγή του δωρεοδόχου συνιστά ή όχι βαρύ παράπτωμα αυτού, κρίνεται από το δικαστή, ο οποίος, για τη μόρφωση της κρίσεώς του, εκτιμά την εν λόγω συμπεριφορά βάσει αντικειμενικών κριτηρίων και, λαμβάνοντας υπόψη και το βαθμό της υπαιτιότητος του δωρεοδόχου και τυχόν συντρέχον πταίσμα του δωρητή ή του συζύγου ή του στενού συγγενούς του, αποφαίνεται αν η υπ` αυτού γενομένη δεκτή, ως εμπίπτουσα, κατά αντικειμενική κρίση, στις νομικές έννοιες του βαρέος παραπτώματος και της αχαριστίας συμπεριφορά του δωρεοδόχου συνιστά και στη συγκεκριμένη περίπτωση βαρύ πΣυνεχίζουμε με το β’ μέρος του άρθρου με τα παρακάτω θέματα:

Συνέπεια του γεγονότος ότι η γονική παροχή, κατά το άρθρο 1509 Α.Κ. , δεν είναι δωρεά 
Είναι ότι 1. η γονική παροχή είναι άτυπη (δεν απαιτείται συμβολαιογραφικό έγγραφο), πλην των περιπτώσεων που από ορισμένες άλλες διατάξεις χρειάζεται τύπος π.χ. μεταβίβαση ακινήτου ή υπάρχει υπέρβαση του μέτρου που επιβάλλουν οι περιστάσεις,
2. η ευθύνη του γονέα που παρέχει είναι για κάθε αμέλεια και δεν μπορεί να απαλλαγεί λόγω απορίας (άρθ. 499 και 501 Α.Κ.)
3. δεν ανακαλείται κατά τις διατάξεις περί δωρεών (άρθ. 505-510 Α.Κ.),
4. δεν μπορεί να προσβληθεί ως "άστοργη" και αν ακόμη η γονική παροχή προσβάλλει τη νόμιμη μοίρα (άρθ. 1835 Α.Κ.)


Τι ισχύει αν η γονική παροχή υπερβαίνει το μέτρο που επιβάλλουν οι περιστάσεις; Σε αυτήν την περίπτωση η γονική παροχή είναι δωρεά ως προς το υπερβάλλον και εφαρμόζονται ως προς αυτό οι διατάξεις περί δωρεών. Πρόκειται για μεικτή σύμβαση με εφαρμογή των διατάξεων γονικής παροχής κατά το μη υπερβάλλον μέρος περιουσιακής επίδοσης και διατάξεων περί δωρεών για το υπόλοιπο υπερβάλλον μέρος.
Η ευθύνη του γονέα και στις δύο περιπτώσεις είναι με βάσει τις διατάξεις περί δωρεών. Ευθύνεται δηλαδή για πραγματικά και νομικά ελατώματα, μόνο αν υποσχέθηκε ότι δεν υπάρχουν τέτοια ελαττώματα ή αν τα απέκρυψε με δόλο.

Υπό ποιές προυποθέσεις ανακαλείται η γονική παροχή;
Η γονική παροχή κατά το λόγο που δεν υπερβαίνει το μέτρο, το οποίο επιβάλλουν οι περιστάσεις, κρινόμενο (το μέτρο) κατά τον χρόνο της παροχής ή της υποχρέωσης, δεν συνιστά
δωρεά, γι` αυτό και δεν τυγχάνουν εφαρμογής οι περί δωρεάς διατάξεις. Αντιθέτως, συνιστά δωρεά μόνον κατά το υπερβάλλον μέτρο, για το οποίο και ως προς αυτό έχουν εφαρμογή οι περί δωρεάς διατάξεις για το ποσό που υπερβαίνει τα όρια του "μέτρου" και υπόκειται στον τύπο των διατάξεων του άρθρου 498 του ΑΚ (σύμβαση δωρεάς). Το μέτρο της κρίσεως σχετικά με το εάν η γονική παροχή είναι δωρεά και επομένως ανακλητέα, κατά τις διατάξεις άρθρων 505 επ. του Α.Κ. (ανάκληση δωρεάς), στο σύνολό της ή μερικώς, δηλαδή ότι υπερβαίνει το μέτρο, το οποίο επιβάλλουν οι περιστάσεις, κρίνεται σε κάθε συγκεκριμένη περίπτωση με βάση την περιουσιακή κατάσταση των γονέων, τον αριθμό των τέκνων, τις ανάγκες των τέκνων, ως και την οικονομική κατάσταση των άλλων τέκνων κλπ.
"Κατά το άρθρο 505 ΑΚ, ο δωρητής έχει δικαίωμα να ανακαλέσει τη δωρεά, αν ο δωρεοδόχος φάνηκε με βαρύ παράπτωμα αχάριστος απέναντι στο δωρητή, ή στο σύζυγο ή σε στενό συγγενή του και ιδίως αν αθέτησε την υποχρέωσή του να διατρέφει το δωρητή. Ως αχαριστία κατά την έννοια της άνω διατάξεως δικαιολογούσα την ανάκληση της δωρεάς, νοείται η έλλειψη στο δωρεοδόχο συναισθήματος ευγνωμοσύνης προς το δωρητή, που εκδηλώνεται με βαριά υπαίτια και δυναμένη να καταλογισθεί αντικοινωνική συμπεριφορά ή διαγωγή του δωρεοδόχου, προς τον δωρητή ή τον σύζυγο ή στενό συγγενή του, αντιβαίνουσα σε κανόνες δικαίου ή σε κρατούσες στην κοινωνία αντιλήψεις περί ηθικής και ευπρέπειας. Περαιτέρω, το ζήτημα, αν η καταδεικνύουσα την αχαριστία συμπεριφορά ή διαγωγή του δωρεοδόχου συνιστά ή όχι βαρύ παράπτωμα αυτού, κρίνεται από το δικαστή, ο οποίος, για τη μόρφωση της κρίσεώς του, εκτιμά την εν λόγω συμπεριφορά βάσει αντικειμενικών κριτηρίων και, λαμβάνοντας υπόψη και το βαθμό της υπαιτιότητος του δωρεοδόχου και τυχόν συντρέχον πταίσμα του δωρητή ή του συζύγου ή του στενού συγγενούς του, αποφαίνεται αν η υπ` αυτού γενομένη δεκτή, ως εμπίπτουσα, κατά αντικειμενική κρίση, στις νομικές έννοιες του βαρέος παραπτώματος και της αχαριστίας συμπεριφορά του δωρεοδόχου συνιστά και στη συγκεκριμένη περίπτωση βαρύ παράπτωμα και αχαριστία." (1718/2009 ΑΠ)
Κατ΄ άρθρο 509 ΑΚ η ανάκληση της δωρεάς γίνεται με δήλωση προς το δωρεοδόχο και, αφού γίνει η ανάκληση, αποσβήνεται η υποχρέωση του δωρητή για παροχή, αναζητείται δε η παροχή, που εκπληρώθηκε, σύμφωνα με τις διατάξεις για τον αδικαιολόγητο πλουτισμό. Από το άρθρο αυτό συνάγεται, ότι η ανάκληση δωρεάς λόγω αχαριστίας γίνεται με μονομερή δήλωση του δωρητή, η οποία είναι άτυπη, έστω και αν αφορά ακίνητο που επιφέρει τα έννομα αποτελέσματα της από την περιέλευσή της στο δωρεοδόχο . Σε περίπτωση που ο δωρεοδόχος αμφισβητεί, είτε τη συνδρομή των πραγματικών περιστατικών που επικαλείται ο δωρητής ή και το ότι αυτά τα πραγματικά περιστατικά συγκροτούν τον προβαλλόμενο λόγο ανάκλησης, το ζήτημα θα πρέπει να λύεται δικαστικά με άσκηση αναγνωριστικής αγωγής εκ μέρους του δωρητή, που βαρύνεται με την απόδειξη, ότι συνέβησαν τα περιστατικά, που συγκροτούν τον προβαλλόμενο λόγο ανάκλησης, ενώ ο δωρεοδόχος βαρύνεται με την απόδειξη της έλλειψης υπαιτιότητας του (1501/2009 ΕΦ ΑΘ).

Η γονική παροχή και τα αποκτήματα από το γάμο.
Κατά τη διάρκεια του γάμου δεν νοείται ως απόκτημα στο γάμο, δηλαδή δεν υπολογίζεται σε περίπτωση αύξησης της περιουσίας του παιδιού σε λύση ή ακύρωση του γάμου του ή επί τριετούς διάστασης (άρθ. 1400 Α.Κ.), ώστε ο άλλος σύζυγος να θεωρείται ότι συνέβαλε στην απόκτηση του περιουσιακού στοιχείου της γονικής παροχής.αράπτωμα και αχαριστία." (1718/2009 ΑΠ)
Κατ΄ άρθρο 509 ΑΚ η ανάκληση της δωρεάς γίνεται με δήλωση προς το δωρεοδόχο και, αφού γίνει η ανάκληση, αποσβήνεται η υποχρέωση του δωρητή για παροχή, αναζητείται δε η παροχή, που εκπληρώθηκε, σύμφωνα με τις διατάξεις για τον αδικαιολόγητο πλουτισμό. Από το άρθρο αυτό συνάγεται, ότι η ανάκληση δωρεάς λόγω αχαριστίας γίνεται με μονομερή δήλωση του δωρητή, η οποία είναι άτυπη, έστω και αν αφορά ακίνητο που επιφέρει τα έννομα αποτελέσματα της από την περιέλευσή της στο δωρεοδόχο . Σε περίπτωση που ο δωρεοδόχος αμφισβητεί, είτε τη συνδρομή των πραγματικών περιστατικών που επικαλείται ο δωρητής ή και το ότι αυτά τα πραγματικά περιστατικά συγκροτούν τον προβαλλόμενο λόγο ανάκλησης, το ζήτημα θα πρέπει να λύεται δικαστικά με άσκηση αναγνωριστικής αγωγής εκ μέρους του δωρητή, που βαρύνεται με την απόδειξη, ότι συνέβησαν τα περιστατικά, που συγκροτούν τον προβαλλόμενο λόγο ανάκλησης, ενώ ο δωρεοδόχος βαρύνεται με την απόδειξη της έλλειψης υπαιτιότητας του (1501/2009 ΕΦ ΑΘ).

Η γονική παροχή και τα αποκτήματα από το γάμο.

Κατά τη διάρκεια του γάμου δεν νοείται ως απόκτημα στο γάμο, δηλαδή δεν υπολογίζεται σε περίπτωση αύξησης της περιουσίας του παιδιού σε λύση ή ακύρωση του γάμου του ή επί τριετούς διάστασης (άρθ. 1400 Α.Κ.), ώστε ο άλλος σύζυγος να θεωρείται ότι συνέβαλε στην απόκτηση του περιουσιακού στοιχείου της γονικής παροχής.Γιώργος Π. Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Ιντερνετ
Για περισσότερες πληροφορίες 
σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μας
giagkoud@yahoo.com
                                                                                                                                                                     

Σχετικές αναζητήσεις:ανακληση γονικης παροχης παραγραφη, πότε η γονική παροχή είναι δωρεά, μπορω να ακυρωσω γονικη παροχη,προσβολή συμβολαίου γονικής παροχής, νομολογια,ανακληση δωρεας αρμοδιο δικαστηριο,προσβολη ψιλης κυριοτητας,ανακληση δωρεας απο κληρονομους,σπασιμο δωρεας ακινητου,ακύρωση συμβολαιογραφικής πράξης, 1509 Α.Κ. πότε ανακαλείται η γονική παροχή, αποκτήματα από το γάμο. γονική παροχή, δωρεά

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.