Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


29.1.15

Πότε τελείται το έγκλημα της “Διατάραξης της οικογενειακής τάξης”

* Δημοσιεύτηκε  20/12 /2014  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας 

Το έγκλημα αυτό προβλέπεται στο άρθρο 354 Π.Κ. και συμπεριλαμβάνεται στο 20ο Κεφάλαιο του Ποινικού Κώδικα με το τίτλο "Εγκλήματα  σχετικά με το γάμο και την οικογένεια”.

Κατά το άρθρο  αυτό που φέρει τον τίτλο "Διατάραξη της οικογενειακής τάξης" προβλέπεται ότι:                       
 “  ‘Οποιος  με  οποιονδήποτε  τρόπο  νοθεύει  ή  συγκαλύπτει  την  οικογενειακή  τάξη κάποιου και ιδίως όποιος υποβάλλει τέκνο τιμωρείται  με Φυλάκιση. Η αξιόποινη αυτή πράξη είναι πλημμέλημα, τιμωρείται με φυλάκιση (10 μέρες έως 5 χρόνια) και διώκεται αυτεπάγγελτα.

Προστατευόμενο έννομο αγαθό είναι η οικογενειακή τάξη του ατόμου. Η αληθινή απεικόνιση της οικογενειακής κατάστασης πέραν από το ίδιο άτομο ενδιαφέρει τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, τους τρίτους και την πολιτεία. Το έννομο αγαθό της γνησιότητας της οικογενειακής τάξης των ατόμων είναι αγαθό δημοσίου δικαίου, προηγούμενου του αντίστοιχου συμφέροντος του ατόμου. Για το λόγο αυτό δεν έχει καμιά απολύτως επιρροή η εφαρμογή της διάταξης αυτής από την βούληση του ατόμου που αφορά η εν λόγω προσβολή και κατά συνέπεια η τυχόν συγκατάθεσή του δεν αίρει τον αξιόποινο χαρακτήρα της πράξης.


                                                     
Με τη διάταξη αυτή προστατεύεται η οικογενειακή τάξη, ως δικαιολογική σχέση, η οποία δημιουργείται δια της γεννήσεως, μεταβάλλεται με νόμιμο τρόπο με τη  νομιμοποίηση, υιοθεσία, τέλεση και λύση του γάμου και λήγει δια του θανάτου του φυσικού προσώπου. Οικογενειακή τάξη είναι η πραγματική θέση του ατόμου σε ορισμένη οικογένεια, που δημιουργείται ή μεταβάλλεται με τους προαναφερόμενους νόμιμους τρόπους.

 Από την εν λόγω διάταξη αυτή προκύπτει  ότι το προβλεπόμενο από αυτήν έγκλημα της προσβολής  οικογενειακής   τάξεως είναι υπαλλακτικώς μικτό, τελούμενο με την  νόθευση ή την
 συγκάλυψη (απόκρυψη) της οικογενειακής τάξεως κάποιου, ιδίως δε με την   υποβολή τέκνου, που αναφέρεται ενδεικτικά ως η κυριότερη και χαρακτηριστικότερη πράξη προσβολής της οικογενειακής τάξεως.

Ως "νόθευση" της οικογενειακής τάξης θεωρείται ότι υπάρχει όταν με θετική ενέργεια    αλλοιώνεται η αληθινή οικογενειακή κατάσταση άλλου, έτσι ώστε να  προκαλείται το φαινόμενο οικογενειακής τάξης διαφορετικής από την αληθινή.  Έτσι προκαλείται η δημιουργία ψευδούς εικόνας για την οικογενειακή κατάσταση άλλου, έτσι ώστε από  τους τρίτους να αναγνωρίζεται αυτή ως αληθής.

Συγκάλυψη, αντίθετα, της   οικογενειακής τάξης, είναι η πράξη που εμποδίζει (αποκρύπτει,    παρεμποδίζει ή δυσχεραίνει) την αναγνώριση της αληθινής οικογενειακής τάξης άλλου προσώπου, χωρίς να απαιτείται, όπως στη νόθευση, να  δημιουργείται απατηλώς το φαινόμενο μιας ψευδούς οικογενειακής τάξης. Υποβολή τέκνου, αναφερομένη στο νόμο ως ενδεικτική περίπτωση μεταβολής της οικογενειακής τάξεως, Νοείται ως η ψευδής παράσταση ότι το τέκνο γεννήθηκε από ορισμένους   γονείς, ενώ στην πραγματικότητα δεν γεννήθηκε από αυτούς αλλά από   άλλους.  Πρόκειται για απατηλή δημιουργία οικογενειακής τάξης, την οποία    (οικογενειακή τάξη) το τέκνο δεν δικαιούται.

Ενεργητικό υποκείμενο του   εγκλήματος μπορεί να είναι  οποιοδήποτε πρόσωπο, εκτός από αυτό του οποίου προσβάλλεται η οικογενειακή τάξη. Μπορεί να είναι και η μητέρα του εκτός γάμου τέκνου, όταν  εμφανίζει ως πατέρα αυτού άλλον και όχι τον πραγματικό γεννήτορα    τούτου, καθώς και εκείνος που προβαίνει στην εκούσια αναγνώριση εκτός γάμου  τέκνου, παρότι γεννήτορας αυτού είναι άλλος και όχι αυτός. Απαιτείται δόλος, ο οποίος συνίσταται στη θέληση παραγωγής των περιστατικών που απαρτίζουν την νόθευση ή την συγκάλυψη της    οικογενειακής τάξεως κάποιου και την γνώση της αληθούς οικογενειακής καταστάσεως αυτού. Αρκεί  και ενδεχόμενος δόλος.

Εκ των ανωτέρω και ιδίως εκ της δυνατότητας μεταβολής της οικογενειακής τάξεως διά νομίμου τρόπου, όπως είναι η υιοθεσία, η νομιμοποίηση, αναγνώριση ή αποκήρυξη τέκνου, η λύση του γάμου κλπ, παρέπεται ότι το εν λόγω έγκλημα τελείται διά παρατύπων πράξεων νοθεύσεως ή συγκαλύψεως της οικογενειακής τάξεως.

Η πράξη της προσβολής της οικογενειακής τάξης δεν απαιτείται να τελείται προς βλάβη κάποιου, διότι και προς όφελος κάποιου αν ενεργείται είναι αξιόποινη. Η συγκατάθεση του προσβαλλομένου προσώπου δεν έχει   σημασία, αφού το δικαίωμα στην οικογενειακή τάξη είναι έννομο αγαθό που  δεν ενδιαφέρει μόνο το άτομο - φορέα του, εφόσον κυρίως προστατεύεται αγαθό του κοινωνικού συνόλου. Επίσης δεν έχει σημασία για τη  στοιχειοθέτηση του εγκλήματος του άρθ. 354 Π.Κ., η προηγούμενη αποκήρυξη   του τέκνου που υποβάλλεται από το φυσικό του πατέρα κατά το άρθ. 1475 ΑΚ  ή η προηγούμενη προσβολή και ακύρωση της εκουσίας αναγνώρισης που  συνιστά την υποβολή από τους έχοντες προς τούτο δικαίωμα, κατά τις    διατάξεις των άρθ. 1477 επ. ΑΚ.

 Το δε έγκλημα του άρ. 354 ΠΚ   τελείται όταν παραχθεί κατάσταση, με την οποία η οικογενειακή τάξη  εμφανίζεται στον έξω κόσμο ως νοθευμένη ή συγκαλυμμένη, όπως στην    περίπτωση που ο υπαίτιος καταχωρήσει και στο ληξιαρχείο το όνομα του   τέκνου ως προερχόμενου απ` αυτόν (δηλώσαντα), ενώ τούτο γεννήθηκε από  άλλον. Συρρέει τότε αληθινά η αξιόποινη πράξη του άρθ. 354 Π.Κ. με το   έγκλημα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης του άρθ. 220 παρ. 1 του ΠΚ.

 Υποκειμενικώς απαιτείται δόλος, δηλαδή γνώση της αληθινής οικογενειακής   τάξης και θέληση νόθευσης ή συγκάλυψης αυτής. Αρκεί και ενδεχόμενος δόλος. Κατά συνέπεια αποκλείεται η εξ αμελείας τέλεση του εγκλήματος αυτού. Ο δράστης δηλαδή θα πρέπει να γνωρίζει την αληθινή οικογενειακή κατάσταση του ατόμου και να θέλει την νόθευση ή την συγκάλυψή αυτής, χωρίς να απαιτείται να υπάρχει κάποιο κίνητρο  για την πράξη του αυτή. Πρόκειται για στιγμιαίο έγκλημα με διαρκές αποτέλεσμα.

Από το  σκοπό της  διατάξεως  του άρθ. 354 Π.Κ. συνάγεται,  ότι  ως    νόθευσις  ή  συγκάλυψις της οικογενειακής τάξεως οριμένου προσώπου νοείται  εκείνη μόνον η απόκρυψις της αληθούς οικογενειακής τάξεως, η  δυναμένη   να  έχει  έννομες  συνέπειες.  Δεν  συνιστά επομένως την αξιόποινον  πράξιν του άρθρου τούτου, “π.χ.  η  εις τας  κοινωνικάς  συναναστροφάς     εμφάνισις  κυρίας  τινός  ως  συζύγου  του ανδρός μετά του οποίου αύτη    συζή..."
Η συγκάλυψη ή νόθευση θα πρέπει να διαμορφώνει μια διαρκή κατάσταση. Η επ΄ ευκαιρία μεμονωμένου και μόνο γεγονότος νόθευση ή συγκάλυψη  της οικογενειακής κατάστασης δεν στοιχειοθετεί την αντικειμενική υπόσταση του εγκλήματος αυτού.

Δεν διαπράττεται όμως το ως άνω έγκλημα με καταγγελία προς τον εισαγγελέα ή με την προβολή σχετικών αιτημάτων, ισχυρισμών και αμφισβητήσεων έναντι του προσώπου, το οποίο θεωρεί, ο τοιουτοτρόπως ενεργών, ως διαταράξαν οικογενειακή τάξη, όταν οι ενέργειες αυτές αποτελούν πρόσφορα μέσα και γίνονται με σκοπό να αποκαλυφθεί και να αποκατασταθεί η αληθής οικογενειακή τάξη. Μπορεί το εν λόγω έγκλημα να συρρέει δηλαδή να τελείται μαζί με άλλα εγκλήματα, όπως με  τα εγκλήματα τη υφαρπαγής ψευδούς βεβαιώσεως, ψευδούς βεβαιώσεως,  ψευδούς ανώμοτης κατάθεσης, ψευδορκίας,  απάτης. (Νομολογία:  2/2005 ΑΠ, 460/1999 ΑΠ,  1563/1998 ΑΠ, 246/1990 ΔΙΑΤ ΕΙΣΕΦ ΑΘ) -


Γιώργος Π. Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Αστικά
Για περισσότερες πληροφορίες 
σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μας
                                                              
                           
  
                                               


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.