Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


2.7.15

Πότε μπορεί να μεταρρυθμιστεί η απόφαση που επιδικάζει διατροφή εκ του νόμου;

  * Δημοσιεύτηκε  30/ 5/2015  στην "Πρωϊνή" Εφημερίδα της Καβάλας       

 Στα άρθρα 1485-1504 Αστικού Κώδικα προβλέπονται οι περιπτώσεις διατροφής εκ του νόμου, ποιοι είναι οι υπόχρεοι και δικαιούχοι διατροφής, οι όροι διατροφής, ο χρόνος και ο τρόπος καταβολής της. Διατροφή εκ του νόμου είναι η διατροφή μεταξύ ανιόντων και κατιόντων, η διατροφή μεταξύ συζύγων κατά τη διακοπή της συμβίωσης, η διατροφή μεταξύ των πρώην συζύγων μετά το διαζύγιο, η διατροφή συζύγων από γάμο που ακυρώθηκε κατά τα άρθρα 1383 και 1384 Α.Κ., η διατροφή μεταξύ αδελφών και η διατροφή άγαμης μητέρας. Διατροφή είναι όλα τα υλικά μέσα που έχει ανάγκη ο άνθρωπος για να ικανοποιήσει τις βιοτικές του ανάγκες. Όταν ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να αυτοδιατραφεί λόγω ανηλικότητας ή ασθένειας ή προχωρημένου της ηλικίας του, το δίκαιο επιβάλλει στην οικογένειά του την υποχρέωση διατροφής, ορίζοντας τους όρους και τους υπόχρεους αυτής. Η διατροφή μπορεί να είναι πλήρης, ελαττωμένη ή στοιχειώδης και εύλογη,δηλαδή πλήρης ή στοιχειώδης ανάλογα με τις περιστάσεις.


                                    
Κατά κανόνα οι διατάξεις περί διατροφής είναι αναγκαστικού δικαίου, δηλαδή δεν μπορούν να αλλάξουν με αντίθετη συμφωνία ή παραίτηση, εκτός ορισμένων εξαιρέσεων. Η δικαστική απόφαση που επιδικάζει διατροφή στις περιπτώσεις διατροφής εκ του νόμου κατόπιν άσκησης αγωγής του δικαιούχου αυτής και ευδοκίμησής της από το αρμόδιο δικαστήριο είναι δυνατόν να μεταρρυθμιστεί υπό ορισμένες προϋποθέσεις με νέα τελεσίδικη απόφαση (διαπλαστική) που μεταρρυθμίζει αυτήν κατόπιν άσκησης σχετικής αγωγής από τον υπόχρεο ή δικαιούχο διατροφής. Ειδικότερα κατά το άρθρο 1494 του Αστικού Κώδικα (Α.Κ.), αν αφότου εκδόθηκε η απόφαση που προσδιορίζει την διατροφή μεταβλήθηκαν οι όροι της διατροφής, το δικαστήριο μπορεί να μεταρρυθμίσει την απόφαση του ή και να διατάξει την παύση της διατροφής. Εξάλλου, σύμφωνα με το άρθρο 334 παρ.1 εδάφ. α, 3 και 4 του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας (Κ.Πολ.Δ.) κάθε διάδικος έχει δικαίωμα να ζητήσει την μεταρρύθμιση τελεσίδικης ή ανέκκλητης απόφασης που καταδικάζει σε καταβολή περιοδικών παροχών οι οποίες οφείλονται κατά το νόμο από οποιαδήποτε αιτία και γίνονται απαιτητές στο μέλλον, αν μεσολάβησε ουσιαστική μεταβολή των συνθηκών στις οποίες βασίστηκε η απαγγελία της καταδίκης και εφόσον η μεταβολή έγινε σε χρόνο στον οποίο ο αιτών την μεταρρύθμιση δεν μπορούσε να προβάλλει την μεταβολή στην αρχική δίκη. 

Από τις διατάξεις αυτές προκύπτει ότι αν μετά την έκδοση της περί διατροφής αποφάσεως μεταβλήθηκαν οι όροι της διατροφής το δικαστήριο μπορεί ύστερα από αγωγή του ενδιαφερομένου να μεταρρυθμίσει την απόφαση του ή και να διατάξει την παύση της διατροφής, τον τρόπο ή τόπο καταβολής της διατροφής. 

Συνθήκες των οποίων η ουσιώδης (σημαντική) μεταβολή δικαιολογεί την αναθεώρηση ή ανατροπή του δεδικασμένου για τη διάγνωση που έγινε θεωρούνται εκείνες οι οποίες τέθηκαν υπόψη του δικαστηρίου, δηλαδή τα κρίσιμα εκείνα περιστατικά τα οποία αποτέλεσαν τη βάση της αξίωσης που διαγνώσθηκε, δυνατόν να αφορούν την οικονομική κατάσταση του δικαιούχου ή του υπόχρεου, τη διακύμανση της βιοποριστικής ικανότητας του υπόχρεου ή του δικαιούχου, των εσόδων και εξόδων του τελευταίου, την διακύμανση του τιμάριθμου, την βελτίωση ή χειροτέρευση υγείας δικαιούχου ή περιουσίας δικαιούχου ή υποχρεου, την γενική οικονομική κατάσταση κ.λ.π.  

Από τη σύγκριση των συνθηκών του χρόνου άσκησης της μεταρρυθμιστικής αγωγής και εκείνων που έλαβε υπόψη η απόφαση που επιδίκασε περιοδικές παροχές, θα διαγνωσθεί η ύπαρξη ουσιώδους ή όχι μεταβολή και η στέρηση ή όχι απ' αυτές του εσωτερικού ερείσματος της απόφασης. Η μεταρρυθμιστική απόφαση ενεργεί για το μέλλον από της εγέρσεώς της και δεν έχει αναδρομική δύναμη. Έως της τελεσιδικίας της εξακολουθεί να ισχύει η πρώτη απόφαση (τελεσίδικη ή αμετάκλητη). Γίνεται δεκτό ότι μεταρρυθμίζεται όχι μόνο η απόφαση που επιδικάζει διατροφή, αλλά και η απόφαση που απορρίπτει αγωγή διατροφής για ορισμένο διάστημα, εφόσον στο διάστημα αυτό επήλθε ουσιαστική μεταβολή των συνθηκών που στηρίχθηκε η απόφαση που απόρριψε τη διατροφή (προϋποθέτει κάλυψη δεδικασμένου). Σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει η αίτηση για μεταρρύθμιση να εκτείνεται χρονικώς εντός των ορίων του δεδικασμένου της πρώτης απόφασης. Μεταρρύθμιση απόφασης, που επιδικάζει διατροφή είναι δυνατόν να αιτηθεί μόνο με κύρια αγωγή ή ανταγωγή. Αν μετά την πρώτη συζήτηση ή μετά την έκδοση απόφασης πρωτοβάθμιου δικαστηρίου επήλθε ουσιώδης μεταβολή συνθηκών μπορεί αντίστοιχα να υποβληθεί σχετική ένσταση ή έφεση είτε σύμφωνα με το άρθρο 527 Κ.Πολ.Δ. αντίστοιχα. 

Κατά την αληθή έννοια των ανωτέρω διατάξεων η μεταρρύθμιση μπορεί να ζητηθεί και στην περίπτωση του συμβατικού καθορισμού της διατροφής, ο οποίος και δεν απαγορεύεται, αρκεί να μην παραβιάζονται οι αναγκαστικού δικαίου διατάξεις περί διατροφής. Βέβαια για την παραπάνω δυνατότητα αναλογικής εφαρμογής σε περίπτωση καθορισμού της διατροφής συμβατικά ( όχι με δικαστική απόφαση) υπάρχουν ορισμένες αντικρουόμενες απόψεις ως προς τη δυνατότητα της εφαρμογής της 1494 Α.Κ. ή ακόμα και ως προς τις διατάξεις που θα πρέπει να εφαρμοστούν, για τα οποία θα μιλήσουμε σε άλλο άρθρο μελλοντικά. Όταν η απόφαση για την οποία ζητείται μεταρρύθμιση είναι ασφαλιστικών μέτρων τότε η ανάκληση ή μεταρρύθμιση αυτής γίνεται σύμφωνα με τα άρθρα 696 παρ. 3, 697, 31 Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, εφόσον επήλθε μεταβολή των πραγμάτων που δικαιολογεί την ανάκληση ή τη μεταρρύθμισή της, για να αποτρέπεται άμεσος κίνδυνος βλάβης του αιτούντος. Από τις διατάξεις αυτές προκύπτει ότι αυτός που κλητεύθηκε και συμμετείχε στη δίκη επί της οποίας εκδόθηκε η απόφαση ασφαλιστικών μέτρων, της οποίας διώκει την ανάκληση ή μεταρρύθμιση μπορεί να προσφύγει, είτε: α) στο Δικαστήριο που διέταξε το ασφαλιστικό μέτρο, επικαλούμενος μεταβολή των πραγμάτων (νέα γεγονότα) που δικαιολογεί την ανάκληση ή μεταρρύθμιση της απόφασης, είτε β) εφόσον υπάρχει εκκρεμοδικία, δηλαδή από την άσκηση, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 215 του Κ.Πολ.Δ. της κυρίας αγωγής στο αρμόδιο για την κυρία υπόθεση Δικαστήριο, έστω και χωρίς επίκληση νέων στοιχείων. 

Δεν θεωρούνται νέα στοιχεία και δεν συνιστούν μεταβολή πραγμάτων που να δικαιολογούν την ανάκληση ή τη μεταρρύθμιση της αποφάσεως οι πραγματικές πλημμέλειες αυτής, δηλαδή η κακή ή εσφαλμένη εκτίμηση των αποδείξεων ή ακόμη η προσκομιδή για πρώτη φορά νέων αποδεικτικών στοιχείων για πραγματικά γεγονότα προϋπάρχοντα της εκδοθείσας αποφάσεως, εκτός αν πρόκειται για αποδεικτικά στοιχεία για τα οποία ο αιτών έλαβε γνώση μετά την έκδοση της αποφάσεως ή είχε και προηγουμένως γνώση αυτών πλην όμως δεν μπορούσε να τα προσκομίσει. Τέλος θα πρέπει να εκκρεμεί κύρια μεταρρυθμιστική αγωγή διατροφής για να ληφθούν επιτρεπτώς ασφαλιστικά μέτρα για τη μεταρρύθμιση της τελεσίδικης απόφασης που επιδικάζει τη διατροφή Το πότε γεννάται αξίωση του άρθρου 1494 Α.Κ. για μεταρρύθμιση απόφασης διατροφής είναι ζήτημα πραγματικό που κρίνεται στην εκάστοτε περίπτωση από το αρμόδιο δικαστήριο. - (Πηγή σχετικής νομολογίας  174/2004 ΕΦ ΠΑΤΡ,  2/1994 Ολ.ΑΠ, ΕΦ ΔΩΔΕΚ 119/2010, 7804/2014 ΜΠΡ ΑΘ Ασφ.Μέτρων) .




Γιώργος Π. Γιαγκουδάκης, Δικηγόρος Καβάλας
Διαζύγια - Ποινικά - Αστικά
Για περισσότερες πληροφορίες 
σχετικά με το δικηγορικό γραφείο μου
επισκεφθείτε το site μας
giagkoud@yahoo.com

                                                                                                                   
                           
  
                                               

λέξεις κλειδιά: μεταρρυθμιση απόφασης διατροφής , διατροφή

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.



☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).



Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.




ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες