Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


15.3.16

ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΤΕΚΝΟΥ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥ ΣΕ ΓΑΜΟ - Νομολογία

 ΠΡΩΤΟΔΙΚΕlOΑΘΗΝΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ 
Αριθµός Aπoφάσεως  ………………
ΤΟ ΠΟΛΥΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
Αποτελούµενο από τους Δικαστές ………………….Πρόεδρο Πρωτοδικών, …………………….Πρωτοδίκη – Εισηγήτρια, ……………………….Πρωτοδίκη και από τη Γραµµατέα ……………………..
Συνεδρίασεδηµόσια στο ακροατήριό του στις……………, για να δικάσει την υπόθεση µεταξύ:
Του ενάγοντος ……………………….ο οποίος εμφανίστηκε στο Δικαστήριο με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Παναγιώτη Τσονάκα.
Των εναγοµένων 1)……..2)…………. 3) …………… με την ιδιότητα της ως ειδικής επιτρόπου του ανήλικου τέκνου της πρώτης εναγομένης, οι οποίοι εμφανίστηκαν στο Δικαστήριο με την πληρεξούσια δικηγόρο τους …………..
Ο ενάγων ζητεί να γίνει δεκτή η από ……………. αγωγή του που κατατέθηκε µε αριθµό κατάθεσηςδικογράφου……………. προσδιορίστηκε για την παραπάνω δικάσιµο και γράφτηκε στο πινάκιο.
Κατά τη συζήτησητης υποθέσεως, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των διαδίκων, ζήτησαν να γίνουν δεκτάόσα αναφέρονται στις προτάσεις τους.

ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟΝΟΜΟ

Με την κρινόµενη από ………….. αγωγή, ο ενάγων επικαλείται ότι το ανήλικο τέκνο της πρώτης εναγοµένης, όπως νοµίµως εκπροσωπείται στην παρούσα δίκη από την διορισθείσα ειδική επίτροπό του τρίτη εναγοµένη, το οποίο αυτή απέκτησε κατά τη διάρκεια του νοµίµου γάµου της µε τον δεύτερο εναγόµενο και φέρεται ως γνήσιο τέκνο του τελευταίου, δεν τυγχάνει φυσικό τέκνο του ιδίου, λόγω ελλείψεως σαρκικής συνάφειας µεταξύ τους [ πρώτης και δευτέρου εναγοµένων], και ζητεί να αναγνωριστεί ότι το ανήλικο αυτό τέκνο της πρώτης εναγοµένης δεν έχει το τεκµήριο του τέκνου γεννηµένου σε γάµο των γονέων του και δεν τυγχάνει φυσικό τέκνου του δεύτερου των εναγοµένων, αλλά γνήσιο δικό του [ενάγοντος] τέκνο.


ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΤΕΚΝΟΥ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΥ ΣΕ ΓΑΜΟ - kavala lawyer
Photo credit: GaborfromHungary from morguefile.com

Η κρινόµενη αγωγή αρµοδίως καθ' ύλη και κατά τόπο εισάγεται προς συζήτηση ενώπιον τουΔικαστηρίου τούτου (άρθρα 18 αρ. 1,22 ΚΠολΔ) κατά τη διαδικασία των άρθρων 614 έως 622 ΚΠολΔ τα οποία αναφέρονται σε σχέσεις γονέων και τέκνων, παραδεκτώςστρεφοµένη και κατά της τρίτης των εναγοµένων ως ειδικής επιτρόπου του ανηλίκου, η οποία διορίσθηκε µε την υπ' αριθµ. …………… απόφαση του ΜΠΑ και είναι νόµιµη, στηριζόµενη στις διατάξεις των άρθρων 1467, 1468,1469 αριθµ.5, 1470αριθµ.5, 1472 και 1517 ΑΚ και 73, 63, 64 παρ.1, 614 παρ. 1 εδ. α, 619 παρ.3,εδ γ, 620, 796 και 176 ΚΠολΔ], παρεκτός του αιτήµατός της να αναγνωριστεί από τούδε ο ενάγων ως φυσικός πατέρας του ανηλίκου τέκνου της πρώτης εναγοµένης, το οποίο τυγχάνει απορριπτέο ως πρόωρο, ενόψει του ότι σύµφωνα µε τη διάταξη του άρθρου 1472 ΑΚ., σε περίπτωση που η αγωγή ασκείται από τον άνδρα που είχε σαρκική συνάφεια µε τη µητέρα, ως εν προκειµένω, η αµετάκλητη δικαστική απόφαση περί αµφισβήτησης της πατρότητος τέκνου γεννηµένου σε γάµο, επιφέρει αυτοδικαίως δικαστική αναγνώριση του παιδιού από τον άνδρα αυτόν. Πρέπει, εποµένως, καθ’ό µέρος κρίθηκε νόµιµη η αγωγή, να εξετασθεί περαιτέρω ως προς την ουσιαστική βασιµότητά της,
  Από την εκτίµηση των ενόρκων καταθέσεων των µαρτύρων των διαδίκων ενώπιον του ακροατηρίου του Δικαστηρίου, οι οποίες περιλαµβάνονται στα ταυτάριθµα µε την παρούσα πρακτικά δηµόσιας συνεδρίασής του, όλα ανεξαιρέτως τα έγγραφα τα οποία οι διάδικοι επικαλούνται και προσκοµίζουν και την εν γένει διαδικασία, αποδεικνύονται κατά την κρίση του Δικαστηρίου τα εξής πραγµατικά περιστατικά, που ασκούν ουσιώδη επιρροή στηνέκβαση της προκειμένης δίκης:

H πρώτη και ο δεύτερος των εναγοµένων συνήψαν νόµιµο γάµο στον……………... Ο γάµος τους λύθηκε αµετακλήτως µε την υπ' αριθµ………………. απόφαση του Μονοµελούς Πρωτ/κείου Αθηνών, ηοποία κατέστη αµετάκλητη την…………….. [ βλ.απόφαση και έκθεση παραιτήσεως ενδίκων µέσων ]. Καθ' ον χρόνον οι δύο αυτοί διάδικοι ευρίσκοντο σε διάσταση και προχωρούσαν σε διαδικασία διαζυγίου, ο ενάγων και η πρώτη εναγοµένη συνήψαν ερωτικό δεσµό µεταξύ τους και από το έτος ………. άρχισαν να συζούν κάτω από την ίδια στέγη. Την ……………….η πρώτη εναγοµένη γέννησε στην .......... θήλυ τέκνο [βλ. την σχετική ληξιαρχική πράξη γεννήσεως του ληξιαρχείου,], από τις σαρκικές σχέσεις που είχε µε τον ενάγοντα. Το παιδί αυτό έχει κατά τεκµήριο πατέρα τον δεύτερο εναγόµενο, εφόσον ο γάµος των γονέων του δεν είχε λυθεί αµετακλήτως όταν αυτό γεννήθηκε και φέρει το επώνυµο ………….δηλαδή το επώνυµο του δευτέρου εναγοµένου,συζύγου τότε της µητέρας του. Στη συνέχεια ο ενάγων και η πρώτη εναγοµένη τέλεσαν µεταξύ τους νόµιµο θρησκευτικό γάµο στο ………………….[ βλ. σχετική ληξιαρχική πράξη γάµου του ληξιάρχου  ]. Την ίδια ηµέρα τέλεσαν και τη βάπτιση της κόρης τους δίδοντας το όνοµα της µητέρας του ενάγοντος, δηλαδή ………...  

Εποµένως αποδεικνύεται ότι κατά το χρονικό διάστηµα της σύλληψης του παιδιού αυτού που περιλαµβάνεται µεταξύ της 300ης και της 180ης ηµέρας προ της ηµεροµηνίας του τοκετού, η πρώτη και δεύτερος εναγόµενοι, δεν είχαν µεταξύ τους σαρκική συνάφεια λόγω διάσπασης της έγγαµης συµβίωσής τους και πρέπει, κατά ουσιαστική παραδοχή της αγωγής, να διαταχθούν όσα εις το διατακτικό ειδικότερα ορίζονται Η δικαστική δαπάνη του ενάγοντος θα επιβληθεί στους εναγοµένους [άρθρ.176 ΚΠολΔ], όπως ορίζεται στο διατακτικό.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣΑΥΤΟΥΣ
Δικάζει αντιµωλία των διαδίκων.
Δέχεται την αγωγή.
Αναγνωρίζει ότι το θήλυ τέκνο της πρώτης εναγοµένης µε το όνοµα………….., που γεννήθηκε στην .............την ……………..και φέρεται ως τέκνο γεννηµένο εντός γάµου των γονέων του, δηλαδή πρώτης εναγοµένης και δευτέρου εναγοµένου, δεν τυγχάνει γνήσιο τέκνο του τελευταίου.
Επιβάλλει σεβάρος των εναγοµένων τη δικαστική δαπάνη του ενάγοντος την οποία ορίζει στο ποσόν των τετρακοσίων [400] ευρώ.
Κρίθηκε,αποφασίστηκε στην Αθήνα στις ………….
   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Δηµοσιεύθηκε σε έκτακτη δηµόσια συνεδρίαση στο ακροατήριοτου στις………….., χωρίς να παρευρίσκονται οι διάδικοι και οι πληρεξούσιοι τουςδικηγόροι.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


* Την παραπάνω απόφαση έστειλε ο Παναγιώτης Τσονάκας, δικηγόρος Αθηνών.

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.