Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.

Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)

Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

26.12.17

Μια Απόφαση για την εξάλειψη προσημείωσης υποθήκης σε υπόθεσή μου

Σας παραθέτω μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία μετά την εξόφληση του τραπεζικού δανείου (στεγαστικού) το δικαστήριο κατόπιν αίτησης  των εντολέων μου, τους οποίους εκπροσώπησα στη δίκη αυτή,  ανακαλεί την απόφαση με βασει την οποία ενεγράφη προσημείωση στο ακίνητό τους και διατάσσει την εξάλειψη της προσημείωσης αυτής (συναινετική διαδικασία).


Αριθμός .... …. /2017

ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τον δικαστή ………………………….............. Πρωτοδι ..... την οποία όρισε ο Πρόεδρος Πρωτοδικών, χωρίς τη σύμπραξη Γραμματέως.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ δημόσια στο ακροατήριό του στις ….. Νοεμβρίου 2017, για να δικάσει την με αριθμό καταθέσεως ...../2017 αίτηση με αντικείμενο την ανάκληση αποφάσεως βάσει της οποίας ενεγράφη προσημείωση υποθήκης.

ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ: 
1. ΑΑ ΑΑ του ........, ΑΦΜ ........ ΔΟΥ Καβάλας και 
2. ΒΒ ΒΒ του ........., συζύγου ΑΑ ΑΑ, ΑΦΜ ....... ΔΟΥ Καβάλας,
αμφοτέρων κατοίκων Καβάλας (......), οι οποίοι παραστάθηκαν στο Δικαστήριο δια του πληρεξούσιου τους δικηγόρου Καβάλας Γεωργίου Π. Γιαγκουδάκη (ΑΜ 229).

ΤΗΣ ΚΑΘ' ΗΣ Η ΑΙΤΗΣΗ : Της εδρεύουσας στην Αθήνα (οδός ....... αριθ. ....) ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «..............», νομίμως εκπροσωπουμένης, ως ειδικής διαδόχου της εταιρίας «.................», όπως μετονομάστηκε η τράπεζα με την επωνυμία «..................», που ήταν καθολική διάδοχος της ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «...............», κατόπιν της διασυνοριακής συγχώνευσης δι’ απορροφήσεως της, η οποία καθ ής δεν παραστάθηκε ούτε εκπροσωπήθηκε.

Οι αιτούντες υπέβαλαν την από .../10/2017 (αριθμός κατάθεσης ../...-10-2017) αίτηση ανάκλησης της υπ’ αριθμ....../26-6-2009 (.../ΑσφΜ ..../09) αποφάσεως αυτού του Δικαστηρίου, με σκοπό εξαλείψεως της προσημειώσεως που ενεγράφη δυνάμει της αποφάσεως αυτής .

                                           ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟεξάλειψη προσημείωσης υποθήκης σε υπόθεσή μου  - Ειδικός δικηγορος καβαλας
free image by pixabay.com

Με την κρινόμενη αίτηση επιδιώκεται να ανακληθεί, λόγω μεταγενέστερης από την έκδοσή της μεταβολής των πραγμάτων, η με αριθμό ..../2009 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων αυτού του Δικαστηρίου, δυνάμει της οποίας καταχωρήθηκε την ...-...-2009, υπέρ της τότε Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας με την επωνυμία «...............», προσημείωση υποθήκης ποσού για το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000 €) ευρώ πλέον τόκων και εξόδων με αριθμό καταχώρησης ......./...-6-2009 στο τηρούμενο κτηματολογικό φύλλο με Κ.Α.Ε.Κ. .................... κτηματολογικών Βιβλίων του Κτηματολογικού Γραφείου Καβάλας προς εξασφάλιση απαίτησεών της παραπάνω τράπεζας κατά των αιτούντων, προερχομένων από σύμβαση δανείου τοκοχρεωλυτικού που τους χορηγήθηκε κατά κεφάλαιο ύψους εκατό χιλιάδων (100.000 €) ευρώ, ανέγερσης -αποπεράτωσης του ακινήτου και ειδικότερα από την με αριθ. ........../......-06-2009 Σύμβαση Ανοίγματος Πίστωσης σε Ιδιώτες με Ανοικτό Λογαριασμό και την με αριθμό .....././....-06-2009 Πρόσθετη Πράξη αυτής, που συνήφθη μεταξύ των αιτούντων και της «...................» . Η ανωτέρω προσημείωση δεν έχει τραπεί μέχρι σήμερα σε υποθήκη, και ενεγράφη επί του ακινήτου που περιγράφεται αναλυτικά στην ένδικη αίτηση και στην παραπάνω απόφαση αυτού του δικαστηρίου της οποίας ζητείται η ανάκληση, ήτοι στην με ............... / .. / .....αυτοτελή, ανεξάρτητη και διαιρεμένη κάθετη ιδιοκτησία ήτοι 

(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΝΕΓΡΑΦΗ Η ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΥΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ 50% ΑΔΙΑΙΡΕΤΑ).

Η καθ ής ανώνυμη τραπεζική εταιρία με την επωνυμία «.........» τυγχάνει ειδική διαδοχος της εταιρίας «..........», όπως μετονομάστηκε η τράπεζα με την επωνυμία «...........», ως προς την έννομη σχέση της, που μεταβιβάστηκε από την παραπάνω τράπεζα, δυνάμει της από ...... σύμβασης πώλησης και μεταβίβασης, της υπ΄αριθ. ....... απόφαση της ΕΠΑΘ της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπ’αρ. ........ Διατάγματος της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, το οποίο δημοσιεύτηκε στο υπ’αρ. ......... φύλλο της Επίσημης Εφημερίδας της Κυπριακής Δημοκρατίας και των απαιτήσεων απορρεόντων από την υπ΄αριθ. ....../2.....-2009 σύμβαση δανείου ποσού 100.000 ευρώ με όλες τις παρεπόμενες αυτής εμπράγματες εξασφαλίσεις. Η εταιρία “...........» κατέστη δε καθολική διάδοχος της ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «.......», κατόπιν της διασυνοριακής συγχώνευσης (.......) δι’ απορροφήσεως της.


Η αίτηση εισάγεται δε για να συζητηθεί στο αρμόδιο δικαστήριο που εξέδωσε την απόφαση για τη λήψη του ασφαλιστικού μέτρου της εγγραφής προσημείωσης είναι νόμιμη και εκδικαστέα κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων ( άρθρα 682, 683 παρ.1 και 696 παρ.3 ΚΠολΔ, καθώς και άρθρα 1323 στοιχ.α και 1330 στοιχ.β του ΑΚ, όπως αντικαταστάθηκαν από το άρθρο 56 ΕισΝΚΠολΔ ), πρέπει συνεπώς να ερευνηθεί για την ουσιαστική βασιμότητά της ερήμην της καθ΄ης, η οποία δεν εμφανίστηκε αν και κλήθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα, όπως προκύπτει από την με αριθ. ....... /....-10-2017 έκθεση επίδοσης του Δικαστικού Επιμελητή της Περιφέρειας του Εφετείου Θράκης με έδρα το Πρωτοδικείο Καβάλας, ..................

  Από τα έγγραφα, τα οποία προσκόμισαν και επικαλέστηκαν οι αιτούντες και κυρίως από την από .../10/2017 επιστολή με θέμα “συναίνεση για άρση προσημείωσης υποθήκης”, τις από ...../10/2017 δύο (2) βεβαιώσεις εξόφλησης της καθ΄ης και από όλη γενικά τη διαδικασία., πιθανολογήθηκαν τα εξής:
Η καθ ής ανώνυμη τραπεζική εταιρία με την επωνυμία «.......» τυγχάνει ειδική διάδοχος της εταιρίας «......», όπως μετονομάστηκε η τράπεζα με την επωνυμία «...........», ως προς την έννομη σχέση της, που μεταβιβάστηκε από την παραπάνω τράπεζα, δυνάμει της από ....... σύμβασης πώλησης και μεταβίβασης, της υπ΄αριθ. ....... απόφαση ΕΠΑΘ της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπ’αρ. ........ Διατάγματος της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, το οποίο δημοσιεύτηκε στο υπ’αρ. ........ φύλλο της Επίσημης Εφημερίδας της Κυπριακής Δημοκρατίας και των απαιτήσεων απορρεόντων από την υπ΄αριθ. ......./...-06-2009 σύμβαση δανείου ποσού 100.000 ευρώ με όλες τις παρεπόμενες αυτής εμπράγματες εξασφαλίσεις. Η εταιρία “.........» κατέστη δε καθολική διάδοχος της ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «.........», κατόπιν της διασυνοριακής συγχώνευσης (.......) δι’ απορροφήσεως της. Περαιτέρω οι αιτούντες εξόφλησαν ολοσχερώς την απαίτηση που είχε σε βάρος τους η καθ' ης , προς εξασφάλιση της οποίας και δυνάμει της με αριθ. ....../2009 αποφάσεως αυτού του Δικαστηρίου, καταχωρίστηκε στο κτηματολογικό φύλλο του προπεριγραφέντος ακινήτου τους με Κ.Α.Ε.Κ. ......... με αριθμό καταχώρησης ......./30-6-2009 προσημείωση υποθήκης ποσού εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000 €) ευρώ υπέρ της ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «..........». 
Η καθ΄ης συναινεί με την προμνησθείσα επιστολή στην εξάλειψη της προσημείωσης υποθήκης, η οποία δεν ετράπη σε υποθήκη μέχρι σήμερα. Πιθανολογήθηκε δηλαδή μεταγενέστερη από της έκδοσή της άνω απόφασης μεταβολή των πραγμάτων, η οποία δικαιολογεί την ανάκλησή της.

Συνεπώς η κρινόμενη αίτηση πρέπει να γίνει δεκτή ως βάσιμη και κατ’ουσίαν και να ανακληθεί η ανωτέρω απόφαση και να διαταχθεί η εξάλειψη της προσημείωσης υποθήκης που έχει εγγραφεί με βάσει την απόφαση αυτού του Δικαστηρίου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΔΙΚΑΖΕΙ ερήμην της καθ΄ ης.
ΔΕΧΕΤΑΙ την αίτηση.
ΑΝΑΚΑΛΕΙ την εκδοθείσα κατά την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων υπ’ αριθμ. ...../26-6-2009 απόφαση αυτού του Δικαστηρίου,
ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την εξάλειψη της προσημείωσης υποθήκης που με βάσει την ανακαλούμενη απόφαση καταχωρίστηκε στο κτηματολογικό φύλλο του Κτηματολογικού Γραφείου Καβάλας του προπεριγραφόμενου στο σκεπτικό της παρούσης αποφάσεως ακινήτου ιδιοκτησίας των αιτούντων με ΚΑΕΚ ............ υπέρ της «............» για το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000 €) ευρώ.
ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε στο ακροατήριό του σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στην Καβάλα στις .....Νοεμβρίου 2017 με την παρουσία και της Γραμματέως ……………………...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
-------- . --------       
* Υ.Γ. : Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος στη Καβάλα - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120

Αναζητήσεις σχετικές: εξαλειψη προσημειωσης με αντιδικια,αρση προσημειωσης 2019,κοστος δικηγορου για αρση προσημειωσης εξαλειψης, συναινετικη εξαλειψη προσημειωσης διαδικασια,γραμματιο,2019 κοστος,κοστος δικηγορου, απόφαση αρσης προσημειωσης ακινητου, διαδικασια 2019,ανάκληση απόφασης εγραφής προσημείωσης υποθήκης, ασφαλιστικά μέτρα.
* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. δικαιωματα δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση.