Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες. Live chat 8.30 π.μ.-10.30 μ.μ.


Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!
Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο!
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! "Bring me your problems and I will offer you solutions". - Αποκλειστικά και μόνο το Kavala lawyer blog, σου προσφέρει ΑΜΕΣΑ και με ΑΣΦΑΛΕΙΑ:


> 1. ΕΥΚΟΛΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΛΕΞΗ-ΚΛΕΙΔΙ 'Η ΘΕΜΑ: Ψάξε με τόνο στις λέξεις πχ διαζύγιο. Βάλε τη λέξη ή φράση - κλειδί (μικρά γράμματα) που ψάχνεις στο γκρί πεδίο (δεξιά) της πάνω μπάρας και μετά πάτησε enter στο πληκτρολόγιό σου (για έρευνα σε όλο το υλικό του blog). Ψάξε τώρα και μέσω της φόρμας "Επέλεξε Νομικό Θέμα .." ή στη λίστα όλων των αναρτήσεων του blog. Μπορείς ακόμη να κάνεις φωνητική αναζήτηση λέξης ή φράσης.
> 2. ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Στη διάθεσή σου πάνω από 530 άρθρα/κείμενα, 30 videos, 43 podcasts και πλούσιο ενημερωτικό υλικό εντελώς δωρεάν! 'Ηδη μέχρι σήμερα πάνω από 750.000 σελίδες του blog προβλήθηκαν και διαβάστηκαν από τους επισκέπτες μας! Εδώ θα βρείς ό,τι ψάχνεις με ποιοτικό περιεχόμενο και δεν βρίσκεις πουθενά αλλού στο διαδίκτυο, χωρίς να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Ενημερώσου στο kavala lawyer blog με άρθρα, συμβουλές, videos, mp3, νομολογία, νομοθεσία και επίκαιρα νομικά νέα, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ), ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Όλα τα άρθρα στην πλειοψηφία τους έχουν δημοσιευτεί στο τοπικό Τύπο της Καβάλας (ΠΡΩΙΝΗ). Απέκτησε άμεση επικοινωνία και εξειδικευμένη νομική υποστήριξη από ειδικό δικηγορο.
> 3. ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αξιοπιστία, ποιοτική ενημέρωση, τεκμηριωμένη γνώμη και σεβασμός στον αναγνώστη. Διαρκής ανανέωση του blog με νέο ενημερωτικό υλικό και προσωπικά άρθρα για διαζυγιο, οικογενειακά, ποινικά και αστικά θέματα. Στη διάθεσή μας Μεγάλη Τράπεζα Νομικών Πληροφοριών για να σε ενημερώνουμε έγκυρα.
> 4. ΑΣΦΑΛΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SSL: Σερφάρισε στο kavala lawyer blog με ασφάλεια με την υποστήριξη πρωτοκόλλου ασφαλείας (SSL). Ένδειξη ασφαλούς σύνδεσης (πιστοποίηση server, ισχυρής κρυπτογράφησης) είναι η εμφάνιση πράσινου λουκέτου στη μπάρα url στο πεδίο δ/νσεων του browser σας και το https αντί του http πριν το kavala-lawyer.blogspot.gr
> 5. ΑΡΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΧΡΗΣΤΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Εξασφαλίσαμε για σένα φιλικότητα του blog 100/100 με τους χρήστες κινητών συσκευών και γρήγορη περιήγηση για καλύτερη και ευχάριστη εμπειρία.| Σεβόμαστε εσένα τον αναγνώστη για αυτό το λόγο προσφέρουμε αυθεντικά ποιοτικά άρθρα και χρήσιμο ενημερωτικό υλικό.

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!


Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μπορείς να μας εμπιστευτείς και εσύ τώρα! Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Website: Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα https://dikigoros-diazygion.gr
* Μείνε συντονισμένος μαζί μας!

Νομικά θέματα - Θεματολογία


Live chat 8.30 π.μ. - 10.30 μ.μ. καθημερινά
voice search

Φωνητική
Aναζήτηση
map-kavala-lawyers

Που θα μας
βρείτε
Kavala G.G.law firm

Click To Call


26/12/17

Μια Απόφαση για την εξάλειψη προσημείωσης υποθήκης σε υπόθεσή μου

Σας παραθέτω μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων με την οποία μετά την εξόφληση του τραπεζικού δανείου (στεγαστικού) το δικαστήριο κατόπιν αίτησης  των εντολέων μου, τους οποίους εκπροσώπησα στη δίκη αυτή,  ανακαλεί την απόφαση με βασει την οποία ενεγράφη προσημείωση στο ακίνητό τους και διατάσσει την εξάλειψη της προσημείωσης αυτής (συναινετική διαδικασία).


Αριθμός .... …. /2017

ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ από τον δικαστή ………………………….............. Πρωτοδι ..... την οποία όρισε ο Πρόεδρος Πρωτοδικών, χωρίς τη σύμπραξη Γραμματέως.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ δημόσια στο ακροατήριό του στις ….. Νοεμβρίου 2017, για να δικάσει την με αριθμό καταθέσεως ...../2017 αίτηση με αντικείμενο την ανάκληση αποφάσεως βάσει της οποίας ενεγράφη προσημείωση υποθήκης.

ΤΩΝ ΑΙΤΟΥΝΤΩΝ: 
1. ΑΑ ΑΑ του ........, ΑΦΜ ........ ΔΟΥ Καβάλας και 
2. ΒΒ ΒΒ του ........., συζύγου ΑΑ ΑΑ, ΑΦΜ ....... ΔΟΥ Καβάλας,
αμφοτέρων κατοίκων Καβάλας (......), οι οποίοι παραστάθηκαν στο Δικαστήριο δια του πληρεξούσιου τους δικηγόρου Καβάλας Γεωργίου Π. Γιαγκουδάκη (ΑΜ 229).

ΤΗΣ ΚΑΘ' ΗΣ Η ΑΙΤΗΣΗ : Της εδρεύουσας στην Αθήνα (οδός ....... αριθ. ....) ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «..............», νομίμως εκπροσωπουμένης, ως ειδικής διαδόχου της εταιρίας «.................», όπως μετονομάστηκε η τράπεζα με την επωνυμία «..................», που ήταν καθολική διάδοχος της ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «...............», κατόπιν της διασυνοριακής συγχώνευσης δι’ απορροφήσεως της, η οποία καθ ής δεν παραστάθηκε ούτε εκπροσωπήθηκε.

Οι αιτούντες υπέβαλαν την από .../10/2017 (αριθμός κατάθεσης ../...-10-2017) αίτηση ανάκλησης της υπ’ αριθμ....../26-6-2009 (.../ΑσφΜ ..../09) αποφάσεως αυτού του Δικαστηρίου, με σκοπό εξαλείψεως της προσημειώσεως που ενεγράφη δυνάμει της αποφάσεως αυτής .

                                           ΑΦΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ
ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟεξάλειψη προσημείωσης υποθήκης σε υπόθεσή μου  - Ειδικός δικηγορος καβαλας
free image by pixabay.com

Με την κρινόμενη αίτηση επιδιώκεται να ανακληθεί, λόγω μεταγενέστερης από την έκδοσή της μεταβολής των πραγμάτων, η με αριθμό ..../2009 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων αυτού του Δικαστηρίου, δυνάμει της οποίας καταχωρήθηκε την ...-...-2009, υπέρ της τότε Ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρείας με την επωνυμία «...............», προσημείωση υποθήκης ποσού για το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000 €) ευρώ πλέον τόκων και εξόδων με αριθμό καταχώρησης ......./...-6-2009 στο τηρούμενο κτηματολογικό φύλλο με Κ.Α.Ε.Κ. .................... κτηματολογικών Βιβλίων του Κτηματολογικού Γραφείου Καβάλας προς εξασφάλιση απαίτησεών της παραπάνω τράπεζας κατά των αιτούντων, προερχομένων από σύμβαση δανείου τοκοχρεωλυτικού που τους χορηγήθηκε κατά κεφάλαιο ύψους εκατό χιλιάδων (100.000 €) ευρώ, ανέγερσης -αποπεράτωσης του ακινήτου και ειδικότερα από την με αριθ. ........../......-06-2009 Σύμβαση Ανοίγματος Πίστωσης σε Ιδιώτες με Ανοικτό Λογαριασμό και την με αριθμό .....././....-06-2009 Πρόσθετη Πράξη αυτής, που συνήφθη μεταξύ των αιτούντων και της «...................» . Η ανωτέρω προσημείωση δεν έχει τραπεί μέχρι σήμερα σε υποθήκη, και ενεγράφη επί του ακινήτου που περιγράφεται αναλυτικά στην ένδικη αίτηση και στην παραπάνω απόφαση αυτού του δικαστηρίου της οποίας ζητείται η ανάκληση, ήτοι στην με ............... / .. / .....αυτοτελή, ανεξάρτητη και διαιρεμένη κάθετη ιδιοκτησία ήτοι 

(ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΝΕΓΡΑΦΗ Η ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΥΠΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΚΑΤΑ 50% ΑΔΙΑΙΡΕΤΑ).

Η καθ ής ανώνυμη τραπεζική εταιρία με την επωνυμία «.........» τυγχάνει ειδική διαδοχος της εταιρίας «..........», όπως μετονομάστηκε η τράπεζα με την επωνυμία «...........», ως προς την έννομη σχέση της, που μεταβιβάστηκε από την παραπάνω τράπεζα, δυνάμει της από ...... σύμβασης πώλησης και μεταβίβασης, της υπ΄αριθ. ....... απόφαση της ΕΠΑΘ της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπ’αρ. ........ Διατάγματος της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, το οποίο δημοσιεύτηκε στο υπ’αρ. ......... φύλλο της Επίσημης Εφημερίδας της Κυπριακής Δημοκρατίας και των απαιτήσεων απορρεόντων από την υπ΄αριθ. ....../2.....-2009 σύμβαση δανείου ποσού 100.000 ευρώ με όλες τις παρεπόμενες αυτής εμπράγματες εξασφαλίσεις. Η εταιρία “...........» κατέστη δε καθολική διάδοχος της ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «.......», κατόπιν της διασυνοριακής συγχώνευσης (.......) δι’ απορροφήσεως της.


Η αίτηση εισάγεται δε για να συζητηθεί στο αρμόδιο δικαστήριο που εξέδωσε την απόφαση για τη λήψη του ασφαλιστικού μέτρου της εγγραφής προσημείωσης είναι νόμιμη και εκδικαστέα κατά τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων ( άρθρα 682, 683 παρ.1 και 696 παρ.3 ΚΠολΔ, καθώς και άρθρα 1323 στοιχ.α και 1330 στοιχ.β του ΑΚ, όπως αντικαταστάθηκαν από το άρθρο 56 ΕισΝΚΠολΔ ), πρέπει συνεπώς να ερευνηθεί για την ουσιαστική βασιμότητά της ερήμην της καθ΄ης, η οποία δεν εμφανίστηκε αν και κλήθηκε νόμιμα και εμπρόθεσμα, όπως προκύπτει από την με αριθ. ....... /....-10-2017 έκθεση επίδοσης του Δικαστικού Επιμελητή της Περιφέρειας του Εφετείου Θράκης με έδρα το Πρωτοδικείο Καβάλας, ..................

  Από τα έγγραφα, τα οποία προσκόμισαν και επικαλέστηκαν οι αιτούντες και κυρίως από την από .../10/2017 επιστολή με θέμα “συναίνεση για άρση προσημείωσης υποθήκης”, τις από ...../10/2017 δύο (2) βεβαιώσεις εξόφλησης της καθ΄ης και από όλη γενικά τη διαδικασία., πιθανολογήθηκαν τα εξής:
Η καθ ής ανώνυμη τραπεζική εταιρία με την επωνυμία «.......» τυγχάνει ειδική διάδοχος της εταιρίας «......», όπως μετονομάστηκε η τράπεζα με την επωνυμία «...........», ως προς την έννομη σχέση της, που μεταβιβάστηκε από την παραπάνω τράπεζα, δυνάμει της από ....... σύμβασης πώλησης και μεταβίβασης, της υπ΄αριθ. ....... απόφαση ΕΠΑΘ της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπ’αρ. ........ Διατάγματος της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, το οποίο δημοσιεύτηκε στο υπ’αρ. ........ φύλλο της Επίσημης Εφημερίδας της Κυπριακής Δημοκρατίας και των απαιτήσεων απορρεόντων από την υπ΄αριθ. ......./...-06-2009 σύμβαση δανείου ποσού 100.000 ευρώ με όλες τις παρεπόμενες αυτής εμπράγματες εξασφαλίσεις. Η εταιρία “.........» κατέστη δε καθολική διάδοχος της ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «.........», κατόπιν της διασυνοριακής συγχώνευσης (.......) δι’ απορροφήσεως της. Περαιτέρω οι αιτούντες εξόφλησαν ολοσχερώς την απαίτηση που είχε σε βάρος τους η καθ' ης , προς εξασφάλιση της οποίας και δυνάμει της με αριθ. ....../2009 αποφάσεως αυτού του Δικαστηρίου, καταχωρίστηκε στο κτηματολογικό φύλλο του προπεριγραφέντος ακινήτου τους με Κ.Α.Ε.Κ. ......... με αριθμό καταχώρησης ......./30-6-2009 προσημείωση υποθήκης ποσού εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000 €) ευρώ υπέρ της ανώνυμης τραπεζικής εταιρίας με την επωνυμία «..........». 
Η καθ΄ης συναινεί με την προμνησθείσα επιστολή στην εξάλειψη της προσημείωσης υποθήκης, η οποία δεν ετράπη σε υποθήκη μέχρι σήμερα. Πιθανολογήθηκε δηλαδή μεταγενέστερη από της έκδοσή της άνω απόφασης μεταβολή των πραγμάτων, η οποία δικαιολογεί την ανάκλησή της.

Συνεπώς η κρινόμενη αίτηση πρέπει να γίνει δεκτή ως βάσιμη και κατ’ουσίαν και να ανακληθεί η ανωτέρω απόφαση και να διαταχθεί η εξάλειψη της προσημείωσης υποθήκης που έχει εγγραφεί με βάσει την απόφαση αυτού του Δικαστηρίου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΔΙΚΑΖΕΙ ερήμην της καθ΄ ης.
ΔΕΧΕΤΑΙ την αίτηση.
ΑΝΑΚΑΛΕΙ την εκδοθείσα κατά την διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων υπ’ αριθμ. ...../26-6-2009 απόφαση αυτού του Δικαστηρίου,
ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ την εξάλειψη της προσημείωσης υποθήκης που με βάσει την ανακαλούμενη απόφαση καταχωρίστηκε στο κτηματολογικό φύλλο του Κτηματολογικού Γραφείου Καβάλας του προπεριγραφόμενου στο σκεπτικό της παρούσης αποφάσεως ακινήτου ιδιοκτησίας των αιτούντων με ΚΑΕΚ ............ υπέρ της «............» για το ποσό των εκατόν είκοσι χιλιάδων (120.000 €) ευρώ.
ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε στο ακροατήριό του σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στην Καβάλα στις .....Νοεμβρίου 2017 με την παρουσία και της Γραμματέως ……………………...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
-------- . --------       
* Υ.Γ. : Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος στη Καβάλα - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120

Αναζητήσεις σχετικές: εξαλειψη προσημειωσης με αντιδικια,αρση προσημειωσης 2019,κοστος δικηγορου για αρση προσημειωσης εξαλειψης, συναινετικη εξαλειψη προσημειωσης διαδικασια,γραμματιο,2019 κοστος,κοστος δικηγορου, απόφαση αρσης προσημειωσης ακινητου, διαδικασια 2019,ανάκληση απόφασης εγραφής προσημείωσης υποθήκης, ασφαλιστικά μέτρα.
* ΑΝ επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) τότε μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα υπόλοιπα σχετικά αποτελέσματα.


☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

*kavala-dikigoroi-legal tipsTip of the day


googlesearch-kavala-blog
Ψάξε μέσω Google


Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
"We are here to help you now with faith and integrity"
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120
Χάρτης/Map

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ
FREE Μobile application Εφαρμογή για χρήστες κινητών τηλεφώνων (Android). Κατέβασέ την εφαρμογή Download στο κινητό σου ΔΩΡΕΑΝ. Ευκολότερη πλοήγηση του blog μου μέσω κινητού τηλεφώνου - Πληροφορίες και Download εφαρμογής κινητού τηλεφώνου στη δ/νση http://www.appsgeyser.com/1101972
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com
https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2018
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.* Σχετικά: οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων. δικηγοροι οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιουστο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants φροντίζουν άμεσα για σας. Διαζυγιολόγος, divorce lawyer, δικηγοροι, ειδικός δικηγορος, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο.Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
Γνωστός δικηγορος για διαζυγια, Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα.ΚΟΝΤΕΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ-ΚΟΝΤΕΛΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ, βενιζέλου 34. ΤΣΟΚΤΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΓΚΑΛΙΤΣΗΣ ΜΗΝΑΣ, ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΣΑΜΑΝΗ ΑΣΠΑΣΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ