Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.

Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. - Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια με ενημέρωση γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. Δες το άρθρο - Κρίση & αναζήτηση διεξόδου από ειδικό δικηγόρο (Video) - Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)

Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

14.1.20

ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΔIAΔIKAΣIA  EKOYΣIAΣ  ΔIKAIOΔOΣIAΣ
ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ (ΕΚΟΥΣΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ) 
ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗΣ

(ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΧΕΤ. ΑΠΟΦΑΣΗΣ) 
Η αίτηση αυτή αρμοδίως καθ’ ύλην και κατά τόπον εισάγεται προς συζήτηση ενώπιον του Δικαστηρίου τούτου κατά τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας (άρθρα 739 επ. και 782 παρ.1 ΚΠολΔ) και είναι νόμω βάσιμη, στηριζόμενη στις διατάξεις των άρθρων 15 και 32 επ. του ν. 344/1976 «περί ληξιαρχικών πράξεων» σε συνδυασμό με εκείνη του άρθρου 782 ΚΠολΔ. Πρέπει, επομένως, να εξεταστεί περαιτέρω κατ' ουσίαν, δεδομένου ότι για το παραδεκτό της συζήτησής της έχει τηρηθεί η προβλεπόμενη από τη διάταξη του άρθρου 748 παρ.2 του ΚΠολΔ προδικασία (βλ. την προσκομιζόμενη υπ’ αριθ. ......2004 έκθεση επίδοσης της δικαστικής επιμελήτριας στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ......, από την οποία προκύπτει ότι ακριβές επικυρωμένο αντίγραφο της υπό κρίση αίτησης, με πράξη προσδιορισμού δικασίμου για τη σημερινή δικάσιμο, επιδόθηκε νόμιμα στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης).

Από την κατάθεση του εξετασθέντος στο ακροατήριο μάρτυρα, που περιέχεται στα πρακτικά δημόσιας συνεδρίασης, και απ’ όλα τα έγγραφα που προσκομίζει νόμιμα η αιτούσα, αποδείχθηκαν κατά την κρίση του Δικαστηρίου τα ακόλουθα πραγματικά περιστατικά: 

Όπως προκύπτει από το προσκομιζόμενο υπ’ αριθ. .../..2004 πιστοποιητικό των πλησιέστερων συγγενών της ........., το γένος........ και ........., που συνέταξε ο Δήμος ......, σε συνδυασμό και με το προσκομιζόμενο υπ’ αριθ. ....../......2004 πιστοποιητικό των πλησιέστερων συγγενών της ....... συζύγου ........, πρώην συζύγου ........., που συνέταξε ο ίδιος Δήμος, η αιτούσα είναι θυγατέρα της ως άνω ........, που απεβίωσε στις ......2002 στη Θεσσαλονίκη, και εγγονή της ......, που απεβίωσε στις .........-1942 στη .......(βλ. τις υπ’ αριθ. .......2002 και ......1942 ληξιαρχικές πράξεις θανάτου του Ληξιαρχείου .......). Η προαναφερόμενη γιαγιά της αιτούσας ........ είχε αποκτήσει από τον πρώτο γάμο της με το ...... τρία τέκνα, την ...... (μητέρα της αιτούσας), το..... και την ..... Ο σύζυγός της αυτός και παππούς της αιτούσας απεβίωσε στις ......1937 στη ...... (βλ. την υπ’ αριθ. ...... ληξιαρχική πράξη θανάτου του ανωτέρω Ληξιαρχείου, που προσκομίζεται). Στη συνέχεια, η παραπάνω ....... συνήψε δεύτερο γάμο με τον ....... του ...... και απέκτησε απ’ αυτόν ένα τέκνο, την ......., που απεβίωσε στις ......1942 στη ....., όπως προκύπτει από την προσκομιζόμενη υπ’ αριθ. ...... ληξιαρχική πράξη θανάτου, που συνέταξε ο Ληξίαρχος ..... (βλ. και κατάθεση μάρτυρα). Περαιτέρω, αποδείχθηκε ότι ο δεύτερος σύζυγος της ......... απεβίωσε στις .......1952, δηλαδή δέκα χρόνια μετά το θάνατο της συζύγου του, που προαναφέρθηκε, στη ....., όπου έγινε η κηδεία και ο ενταφιασμός του, όπως προκύπτει από την κατάθεση του μάρτυρα που πήγε στην κηδεία του, για το πραγματικό δε γεγονός του θανάτου του δεν συντάχθηκε ληξιαρχική πράξη θανάτου από το Ληξίαρχο του Δήμου ...... Θεσσαλονίκης (βλ. την υπ’ αριθ. ..... βεβαίωση του Ληξιαρχείου τούτου, που προσκομίζει η αιτούσα). 

Συντρέχει, επομένως, νόμιμη περίπτωση να βεβαιωθεί το ανωτέρω γεγονός του θανάτου του ........, δεύτερου συζύγου της ........, στις ....-1952 στη ....... χωρίς ν’ αφήσει ανήλικα τέκνα, κατοίκου εν ζωή ......., με σκοπό να συνταχθεί η οικεία ληξιαρχική πράξη θανάτου του, καθόσον το έννομο συμφέρον της αιτούσας είναι προφανές και έγκειται στο γεγονός ότι ο ........ ήταν ένας από τους εξ αδιαθέτου κληρονόμους της προαποβιώσασας συζύγου του ........., της οποίας την κληρονομία επιθυμεί ν’ αποδεχτεί η αιτούσα ως εγγονή της. Κατ' ακολουθίαν των ανωτέρω, πρέπει να γίνει δεκτή η αίτηση ως βάσιμη και από ουσιαστική άποψη σύμφωνα με όσα ορίζονται ειδικότερα στο διατακτικό της απόφασης.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

ΔΕΧΕΤΑΙ την αίτηση.
ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ με σκοπό τη σύνταξη ληξιαρχικής πράξης θανάτου του ...... του ......, κατοίκου εν ζωή ......., δεύτερου συζύγου της ......, από το Ληξίαρχο του Δήμου ......, ότι ο προαναφερόμενος απεβίωσε στις .......... στη ..... Νομού Θεσσαλονίκης. 
ΚΡΙΘΗΚΕ, αποφασίσθηκε και δημοσιεύθηκε στη Θεσσαλονίκη, σε έκτακτη δημόσια συνεδρίαση στο ακροατήριο, στις .......2005.

                          H ΔIKAΣTHΣ       H ΓPAMMATEAΣ


                                        ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗΣ  -Ειδικός δικηγόρος Καβάλας

                                                   
       
  Αρθρο 782 ΚΠΟΛΔ

 1. Όταν ο νόμος απαιτεί δικαστική απόφαση για να βεβαιωθεί ένα γεγονός με το σκοπό να συνταχθεί ληξιαρχική πράξη, η απόφαση εκδίδεται με αίτηση όποιου έχει έννομο συμφέρον ή του εισαγγελέα από το ειρηνοδικείο της περιφέρειας του ληξιάρχου ο οποίος θα συντάξει τη ληξιαρχική πράξη.

2. Η απόφαση πρέπει να βεβαιώνει και κάθε άλλο στοιχείο που πρέπει κατά το νόμο να περιέχει η ληξιαρχική πράξη, εκτός αν αυτό είναι αδύνατο.

  3. Οι διατάξεις της παραγράφου 1 εφαρμόζονται και για τη διόρθωση ληξιαρχικής πράξης.


                Στοιχεία της πράξεως θανάτου.

Αρθρον 34.   ν. 344/1976 «περί ληξιαρχικών πράξεων» 

    1. Η ληξιαρχική πράξις θανάτου, πλην  των  εν  άρθρω  9  στοιχείων, περιέχει:

"α. Το όνομα, το επώνυμο και την κατοικία του δηλούντος"

    β. Τον τόπον, την ώραν, την  ημέραν,  τον  μήνα  και  το  έτος  του θανάτου.

    γ.  Το  όνομα και επώνυμον, την ιθαγένειαν, το θρήσκευμα, τον τόπον και το έτος γεννήσεως, το επάγγελμα και την κατοικίαν του θανόντος.

 "δ. τα στοιχεία εγγραφής του θανόντος στο δημοτολόγιο".

    ε.  Το όνομα και επώνυμον του συζύγου ή την δήλωσιν ότι ο θανών ήτο άγαμος.

"στ. Το όνομα και το επώνυμο των γονέων του θανόντος"

    η. Την αιτίαν θανάτου.

«θ. Τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητος, τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.) και τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) του θανόντος, καθώς και τον φορέα ή τους φορείς συνταξιοδότησης, αν ο θανών ήταν συνταξιούχος.»

    2. Αν τινά των στοιχείων τούτων είναι άγνωστα, γίνεται μνεία τούτου εις την πράξιν.

«3. Στη ληξιαρχική πράξη σημειώνεται από τον ληξίαρχο, με βάση τη δήλωση του δηλούντος το θάνατο και ο ακριβής τόπος ενταφιασμού ή αποτέφρωσης, καθώς και η ημερομηνία και η ώρα αυτού.».

          Στοιχεία περιεχόμενα εις απάσας   τας ληξιαρχικάς πράξεις.

Αρθρον 9. ν. 344/1976 «περί ληξιαρχικών πράξεων» 

    1.  Αι  ληξιαρχικαί πράξεις καταχωρίζονται εις τα ληξιαρχικά βιβλία κατ` αύξοντα αριθμόν, περιέχουν δε, πέραν των εις τα άρθρα 22,  31  και 34  του  παρόντος  νόμου, οριζομένων, κατά περίπτωσιν στοιχείων, και τα κάτωθι:

    α.  Τον  τόπον,  την  ώραν,  την  ημέραν,  τον μήνα και το έτος της καταχωρίσεως.

    β. Το όνομα και επώνυμον του ληξιάρχου.

    "γ. Το όνομα και επώνυμον των εμφανισθέντων.

    δ. Την δήλωσιν του ληξιάρχου ότι εβεβαιώθη και δια τινων μέσων περί της ταυτότητος των εμφανισθέντων.

   ε. Την δήλωσιν ότι η καταχωρισθείσα πράξις ανεγνώσθη και  εβεβαιώθη παρά των εμφανισθέντων.

    στ.  Την  υπογραφήν  των  εμφανισθέντων ή, εφ` όσον ούτοι αγνοούν ή αδυνατούν να υπογράψουν, τον λόγον του κωλύματος τούτου"

    ζ. Την υπογραφήν του ληξιάρχου.

    η. Την προσυπογραφήν του καταχωρίσαντος την πράξιν υπαλλήλου.

 "2. Ο ληξίαρχος υποχρεούται να εισάγει στο πληροφοριακό σύστημα του άρθρου 8Α και κάθε άλλο στοιχείο υποδεικνυόμενο από τους διαπιστευμένους φορείς προς εξυπηρέτηση των σκοπών λειτουργίας τους"

   "3. Εφ` όσον γεγονός έλαβε χώραν ενώπιον  του  ληξιάρχου  δύναται  ο ληξίαρχος να βεβαιοί τούτο εις την ληξιαρχικήν πράξιν"


    Ληξιαρχικαί πράξεις γεγονότων βεβαιουμένων     δια δικαστικών αποφάσεων.

Αρθρον 15   ν. 344/1976 «περί ληξιαρχικών πράξεων» 

    Ληξιαρχική πράξις συντάσσεται και περί γεγονότος γεννήσεως ή  γάμου ή  θανάτου,  βεβαιουμένου  δια  τελεσιδίκου  δικαστικής  αποφάσεως,  ως λαβόντος χώραν  καθ`  ωρισμένον  χρόνον,  επί  τη  προσαγωγή  προς  τον ληξίαρχον αντιγράφου της αποφάσεως, νομίμως κεκυρωμένου.

   Ληξιαρχικαί Πράξεις Θανάτου.

                      Προθεσμία δηλώσεως θανάτου

                  Προϋπόθεσις συντάξεως πράξεως θανάτου.

Αρθρον 32. ν. 344/1976 «περί ληξιαρχικών πράξεων» 

     "1. Η ληξιαρχική πράξη θανάτου, συντάσσεται εντός είκοσι τεσσάρων
ωρών από το θάνατο, αφού προσαχθεί έγγραφη πιστοποίηση θανάτου που
εκδίδεται από τον ιατρό που νοσήλευσε το θανόντα ή, αν δεν υπάρχει
τέτοιος ιατρός, από τον ιατροδικαστή ή τον ιατρό πραγματογνώμονα που
ορίζεται από την οικεία αστυνομική ή δικαστική αρχή".

    2. Εν ελλείψει των εν τη προηγουμένη παραγράφω ιατρών, η ληξιαρχική πράξις συντάσσεται επί τη  βάσει  εγγράφου  πιστοποιήσεως  της  οικείας αστυνομικής αρχής.

    "3. Ο ιατρός υποχρεούται σε κάθε περίπτωση θανάτου να δηλώνει την
αιτία του θανάτου, αναφέροντας και την αρχική, την ενδιάμεση και την
τελική που προκάλεσε το θάνατο".

    4.  Οι  ασκούντες το επάγγελμα ιατροί υποχρεούνται, εντός μηνός από της εις τινα ληξιαρχικήν περιφέρειαν εγκαταστάσεώς των, ν`  αποστέλλουν εις  τον  οικείον  ληξίαρχον δείγμα της υπογραφής των, προς διαπίστωσιν του γνωσίου ταύτης. Οι ήδη εγκατεστημένοι ιατροί υποχρεούνται  εις  την αποστολήν  του  δείγματος  τούτου,  εντός  διμήνου  από  της ισχύος του παρόντος νόμου.

    5.  Η κατά την προηγουμένην παράγραφον υποχρέωσις δεν υφίσταται δια τους ιατρούς, τους εγκατεστημένους  εις  την  περιφέρειαν  των  ειδικών ληξιαρχείων.   Το γνήσιον της υπογραφής των ιατρών τούτων πιστοποιείται είτε παρά της διευθύνσεως του οικείου νοσηλευτικού  ιδρύματος,  παρ`  ω συνέβη  ο  θάνατος,  είτε  παρά  της  αρμοδίας  αστυνομικής  αρχής  της κατοικίας ή ασκήσεως του επαγγέλματος αυτών, είτε και παρά του ιατρικού συλλόγου, του οποίου ούτοι είναι μέλη.

Άρθρο 35 ν. 344/1976 «περί ληξιαρχικών πράξεων» 

 Ενταφιασμός ή αποτέφρωση προσώπου

 Δεν επιτρέπεται ο ενταφιασμός ή η αποτέφρωση προσώπου χωρίς την προσκόμιση της ληξιαρχικής πράξης θανάτου αυτού στην οποία πρέπει να αναφέρεται ο ακριβής τόπος ενταφιασμού ή αποτέφρωσης αντίστοιχα, καθώς και η ημερομηνία και η ώρα αυτού.».


-------- . --------


* Υ.Γ. : Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120  
https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr  

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. δικαιωματα δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση.