Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


17.2.21

Γνωρίζεις για το έγκλημα της σεξουαλικής παρενόχλησης με διαδικτυακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου?

Γειά σας για όσους δεν με γνωρίζετε είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας και σας ενημερώνω με ενημερωτικά άρθρα και βίντεο σχετικά με το διαζύγιο, οικογενειακό δίκαιο, σχέσεις γονέων τέκνων και ποινικό δίκαιο. 

Σήμερα εξ αφορμής των δημοσιευμάτων για την σεξουαλική παρενόχληση θα μιλήσουμε για το αδίκημα προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας του άρθρου 337 Ποινικού κώδικα. Ειδικότερα  θα μιλήσουμε για το έγκλημα  διαδικτυακής προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, πότε στοιχειοθετείται, την βαρύτητά του, το πλαίσιο ποινών και με δυο λόγια για το τι θα πρέπει να κάνουν οι γονείς. 

Αν είσαι γονιός ανηλίκου τέκνου σίγουρα θα σε ενδιαφέρει το θέμα αυτό, για αυτό παρακολούθησε το βίντεο μέχρι το τέλος. 

Με τη ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου και των νέων τεχνολογιών είναι γνωστό ότι πέραν από τα καλά τους εγκυμονούν μεγάλοι κίνδυνοι για τα ανήλικα παιδιά από την χρήση των νέων τεχνολογιών και του ίντερνετ. 

Ο νέος Ποινικός μας Κώδικας, όπως ισχύει σήμερα, θέλοντας να προστατέψει περισσότερο τα ανήλικα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών από τυχόν προσβολές της γενετήσιας αξιοπρέπειας τους με τη χρήση διαδικτύου και νέων τεχνολογιών - επικοινωνιών περιέλαβε στο άρθρο 337 Π.Κ. (Προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας) την παρ. 3,  όπου ορίζεται ότι:

Άρθρο 337 - "3. Ενήλικος, ο οποίος μέσω διαδικτύου ή άλλων μέσων ή τεχνολογιών πληροφορικής αποκτά επαφή με πρόσωπο που δεν συμπλήρωσε τα δέκα πέντε έτη και με χειρονομίες ή προτάσεις, προσβάλλει την τιμή του ανηλίκου στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών. Αν επακολούθησε συνάντηση ο ενήλικος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών." 

Καθιερώνεται λοιπόν εδώ το έγκλημα της διαδικτυακής προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.  Προβλέπεται ειδικός τρόπος τέλεσης της πράξης μέσω διαδικτύου ή άλλων μέσων ή τεχνολογιών πληροφορικής. Ο δράστης εκδηλώνει την επίθεσή του, δηλαδή αποκτά επαφή και προσβάλει την γενετήσια αξιοπρέπεια του ανηλίκου, μέσω του διαδικτύου ή άλλου μέσου επικοινωνίας, γενικότερα οποιοδήποτε μέσου που καθιστά δυνατή την επικοινωνία μεταξύ ατόμων με τη χρήση τεχνολογίας πληροφορικής. Διάρκεια βίντεο 6,45 λεπτά


Πρόκειται για πλημμέλημα που διώκεται αυτεπάγγελτα. Ο δράστης του εγκλήματος αυτού τιμωρείται με  φυλάκιση τουλάχιστον δύο ετών. Αν όμως επακολούθησε συνάντηση με το ανήλικο ο ενήλικος τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών. Η παραγραφή των πλημμελημάτων είναι πενταετής (άρθ. 111 παρ. 3 Π.Κ.), εφόσον δεν συντρέχει περίπτωση αναστολής της προθεσμίας αυτής (άρθ. 111 παρ. 2 Π.Κ.).


Από την διάταξη αυτή προκύπτει ότι για την στοιχειοθέτηση του εγκλήματος απαιτείται  ενήλικος να προβαίνει διά μέσου του διαδικτύου ή άλλων τεχνολογιών πληροφορικής σε βάρος προσώπου που δεν έχει συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος της ηλικίας του σε προτάσεις, που προσβάλλουν τον ανήλικο στο πεδίο της γενετήσιας ζωής αυτού. 

Οι προτάσεις πρέπει να απευθύνονται στο πρόσωπο του ανηλίκου προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπεια αυτού. 

Η συνάντηση κατόπιν των γενομένων προτάσεων του ενηλίκου με τον ανήλικο συνιστά διακεκριμένη περίπτωση με αυστηρότερη τιμωρία του δράστη του εγκλήματος. 
(ΑΠ 1546/2011, ΑΠ 1866/2019, ΑΠ 447/2019, ΑΠ 175/2019). 

Για την συγκρότηση του εγκλήματος της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας μέσω του διαδικτύου ή άλλων τεχνολογικών μέσων πληροφορικής ο δράστης απαιτείται να γνωρίζει την ηλικία του ανηλίκου ή να αδιαφορεί γι` αυτήν. 

Είναι αδιάφορη η συναίνεση του ανηλίκου ή η από τον ανήλικο πρωτοβουλία ή και πρόκληση. 

Επίσης είναι αδιάφορο το πως εκλαμβάνει ο ανήλικος τις προτάσεις του δράστη και αν ενοχλήθηκε από τις προτάσεις αυτές. 

Για την συγκρότηση του εγκλήματος δεν απαιτείται, όπως στην παράγραφο 1 του άρθρου 337 ΠΚ προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας οι προτάσεις να είναι βάναυσες, αλλά αρκούν και οι απλές προτάσεις που θίγουν την αξιοπρέπεια του ανηλίκου στο πεδίο της γενετήσιας ζωής του. 

Οι ασελγείς προτάσεις μπορεί να έχουν διάρκεια ή και ολιγόλεπτη επικοινωνία μέσω του διαδικτύου ή και με viber ή άλλου νέου τεχνολογικού τρόπου επικοινωνίας. 

Οι προτάσεις πρέπει να προσβάλλουν αντικειμενικά το κοινό αίσθημα της αιδούς και των ηθών και υποκειμενικά να κατευθύνονται στην ικανοποίηση της γενετήσιας ορμής του δράστη και την διέγερση αυτού. 

Η προσθήκη της παραγράφου 3 στην διάταξη του άρθρου 337 του ΠΚ, αρχικά με την διάταξη του άρθρου 3 του νόμου 3727/2008, ήταν επιτακτική μετά την διάδοση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας. (ΑΠ Ολ. 3/2018, ΑΠ 118/2017, ΑΠ 822/2015, ΑΠ 1546/2011) -  ΑΠΟΦΑΣΗ 156/2020 ΕΦ (ΜΟΔ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Εν κατακλείδι μπορεί να προβλέπονται αυστηρές ποινές για τους δράστες αυτού του εγκλήματος αλλά όπως ξέρουμε όλοι καλά καλύτερη και προτιμότερη είναι η πρόληψη. Επίκαιρη και εύστοχη η Ιπποκράτειος ρήση: «Ασφάλεια εστί το προνοείν και προλαμβάνειν. Το δε προνοείν και προλαμβάνειν κρείττον εστί του θεραπεύειν».

Συνεπώς οι γονείς ανηλίκων θα πρέπει κατά την γνώμη μου να είναι κοντά στα παιδιά τους σε όλες τις δραστηριότητές τους. Να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα για να προστατέψουν τα παιδιά τους από  τυχόν διαδικτυακή σεξουαλική παρενόχληση  και εν γένει τους κινδύνους της ευρύτατης χρήσης των νέων τεχνολογικών μέσων επικοινωνιών - ίντερνετ, προτού συμβεί κάτι κακό σε αυτά, που θα μπορούσε να τα βλάψει ανεπανόρθωτα. Καλύτερη η πρόληψη από την καταγγελία της πράξης.


Εδώ αγαπητοί φίλοι μου στο σημείο αυτό ολοκληρώσαμε ακόμη ένα ενημερωτικό βίντεό μας. Ευχαριστώ για το μεγάλο ενδιαφέρον σας και την προσοχή σας. Ειλικρινά μου δίνει δύναμη για να συνεχίσω αυτήν την προσπάθεια ενημέρωσής σας με χρήσιμα βίντεο και άρθρα.


Να υπενθυμίσω και πάλι ότι στο blog μου https://kavala-lawyer.blogspot.com  μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα νομικά θέματα γύρω από ποινικό και οικογενειακό δίκαιο. 

Λοιπόν, αν σας άρεσε αυτό το βίντεό μου. εγγραφείτε στο κανάλι μου και πατήστε το καμπανάκι για να ενημερώνεστε πρώτοι, όποτε ανεβάζω καινούργιο βίντεο.

Σε λίγες μέρες θα είμαι και πάλι μαζί σας ανεβάζοντας ένα ακόμη χρήσιμο  και ενδιαφέρον βίντεο.  

Μη το χάσετε,  γιατί θα είναι σίγουρα καλύτερο από το σημερινό :) 

Γειά σας!

-------- . --------* Υ.Γ.  Αν έχεις  να ρωτήσεις κάτι επικοινώνησε μαζί μας. Θα είμαι ευτυχής να συνομιλήσουμε για το πρόβλημά σου ή για το νομικό σου θέμα - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις:  Αναζητήσεις σχετικές με σεξουαλικη παρενοχληση
καταγγελιες σεξουαλικη παρενοχληση ανηλικου στο ιντερνετ, διαδικτυακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, τι ειναι παρενοχληση ανηλικου διαδικτυου, σεξουαλικη παρενοχληση, Λεκτικη παρενοχληση, Ποινικο αδικημα η παρενοχληση, άρθρο 337 ποινικου κωδικα, Μηνυση για παρενοχληση, ειδη παρενοχλησης

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.