Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία



"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


7.2.21

Αν είσαι παππούς ή γιαγιά ενημερώσου για το δικό σου δικαίωμα επικοινωνίας με τα εγγόνια σου και δράσε άμεσα! (βίντεο)

✔️ Πάτησε το παρακάτω Link για να ενημερωθείς για τη live εκδήλωση 25/9/22 σχετικά με την γονική αποξένωση ➤ https://youtu.be/Ro9z_pHwxhs

💻 Πάτησε αυτό το Link για να παρακολουθήσεις την live εκδήλωση στις 25/9/22 για την γονική αποξένωση ➤  https://youtu.be/rsvKwlM15X0


Είσαι παππούς ή γιαγιά? Αλήθεια πόσο καιρό έχεις να δεις τα εγγόνια σου? 

Αν τα βλέπεις συχνά είσαι πραγματικά από τους τυχερούς παππούδες ή γιαγιάδες και πραγματικά χαίρομαι για αυτό. Εάν όμως έχεις να δεις τα εγγόνια σου πολύ καιρό και λαχταράς να επικοινωνήσεις με αυτά,  τότε το βίντεο αυτό είναι για σένα και σε ενδιαφέρει πραγματικά.

Γειά σας για όσους δεν με γνωρίζετε είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας και σας ενημερώνω με ενημερωτικά άρθρα και βίντεο σχετικά με το διαζύγιο και το οικογενειακό δίκαιο. Ας μπούμε όμως κατευθείαν στο  σημερινό μας θέμα, που δεν είναι άλλο από την επικοινωνία των παππούδων και γιαγιάδων με τα εγγόνια τους.

'Εχω διαπιστώσει από την πολύχρονη εμπειρία μου ότι όπως πολλές φορές είναι προβληματική ή αδύνατη η επικοινωνία του εν διαστάσει ή χωρισμένου γονιού, που δεν έχει την επιμέλεια με τα παιδιά του, έτσι ακριβώς παρουσιάζει τα ίδια προβλήματα και αυτή η επικοινωνια  των απώτερων ανιόντων (παππούδων, γιαγιάδων) με τα εγγόνια τους

Συνηθισμένο φαινόμενο είναι, σε περιπτώσεις διάστασης ή διαζυγίου και ιδίως όταν υπάρχουν διαταραγμένες σχέσεις και γονεϊκή αποξένωση να συμβαίνει το εξής:  ο παππούς και η γιαγιά δηλ. οι γονείς του πατέρα, που δεν έχει την επιμέλεια να μην μπορούν κατά κανόνα  να δουν τα εγγόνια τους. 

Η επικοινωνία με τα εγγόνια τους γίνεται στις περιπτώσεις αυτές  από δύσκολη έως αδύνατη. Η μητέρα συνήθως των εγγονών τους, που έχει την επιμέλειά τους,  αρνείται χωρίς σοβαρό λόγο να τους επιτρέψει την επικοινωνία με τα τέκνα της, επιδιώκοντας να διαρρήξει το φυσικό και ψυχολογικό δεσμό, που τους συνδέει με αυτά.  

Με άλλα λόγια  στην περίπτωση αυτή, ο γονέας, που έχει την επιμέλεια, συνήθως η μητέρα διαπράττει δύο "εγκλήματα" σε βάρος του παιδιού, δηλαδή την χωρίς σοβαρό λόγο στέρηση ή παρεμπόδιση επικοινωνίας με τον άλλο γονέα του, αλλά και την χωρίς σοβαρό λόγο στέρηση ή παρεμπόδιση επικοινωνίας με τους γονείς του τελευταίου, δηλ. τον παππού και την γιαγιά. Η συμπεριφορά αυτή, εκτός του ότι είναι κατά κανόνα παράνομη είναι και κατακριτέα ηθικά - κοινωνικά, αλλά και κυρίως σε βάρος του πραγματικού συμφέροντος  των ανηλίκων τέκνων. 

Ας δούμε όμως τι ορίζει ο νόμος σχετικά με την προσωπική επικοινωνία των παππούδων και των γιαγιάδων με τα εγγόνια τους. 

Κατά το άρθρο 1520 παρ. 2 Αστικού Κώδικα,  οι παππούδες και οι γιαγιάδες έχουν δικαίωμα να επικοινωνήσουν με τα εγγόνια τους.  Μόνο για σοβαρούς λόγους μπορεί να παρεμποδιστεί ή αποκλειστεί αυτό το αυτοτελές δικαίωμα, που πηγαζει απο το νομο. Πάντα προέχει το αληθινό συμφέρον του ανηλίκων τέκνων και με βάσει αυτό πρέπει να αποφασίζει το δικαστήριο. 

Ειδικότερα κατά τη διατύπωση του παραπάνω άρθρου, οι γονείς δεν έχουν το δικαίωμα να εμποδίζουν την επικοινωνία του τέκνου με τους απώτερους ανιόντες του, εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος. 

Κατά την έννοια της διατάξεως αυτής και κατά την επικρατούσα  και ορθότερη γνώμη της νομολογίας  των δικαστηρίων μας ισχύει το εξής: 

Το δικαίωμα προσωπικής επικοινωνίας των απώτερων ανιόντων με τα εγγόνια τους είναι αυτοτελές δικαίωμα τους, που πηγάζει ευθέως από το νόμοακόμη και σε περίπτωση θανάτου του ενός γονέα, που είναι παιδί τους. Μόνο κατ΄ εξαίρεση όταν συντρέχουν σοβαροί λόγοι μπορεί να παρεμποδιστεί ή αποκλειστεί το εν λόγω δικαίωμα.



Διάρκεια βίντεο 7,32 λεπτά 


Σκοπός του δικαιώματος επικοινωνίας των απώτερων ανιόντων είναι η ικανοποίηση του φυσικού αισθήματος αγάπης μεταξύ αυτών  και των εγγονών και η αποτροπή της αμοιβαίας αποξένωσης τους, η οποία θα ασκούσε βλαπτική επίδραση στο συμφέρον του παιδιού. Η προσωπική επικοινωνία με τα εγγόνια βοηθάει στην ομαλή ανάπτυξη του ψυχικού κόσμου  τους και γενικά της προσωπικότητάς τους. 

Συνεπώς, κανένας γονέας δεν έχει το δικαίωμα να παρεμποδίζει  ή να αποκλειει το δικαίωμα επικοινωνίας των παππούδων  και των γιαγιάδων με τα εγγόνια τους, αν δεν συντρέχει σπουδαίος λόγος.  Στην περίπτωση παρεμπόδισης ή αποκλεισμού του δικαιώματιος αυτού ο παππούς ή η γιαγιά μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια και να ζητήσει να ασκήσει το αναφαίρετο αυτό δικαίωμα του,  δηλαδή της προσωπικής επικοινωνίας τα εγγόνια του. 

Κατά κανόνα, η επικοινωνία του τέκνου με τον παππού ή τη γιαγιά του έχει επωφελή γι` αυτό αποτελέσματα. Αντίθετα όμως, σε ορισμένες περιπτώσεις, η άρνηση των γονέων να επιτρέψουν την επικοινωνία των απωτέρων ανιόντων με τα τέκνα τους μπορεί να εμφανιστεί δικαιολογημένη, για παράδειγμα όταν οι εκάστοτε συναντήσεις οδηγούν σε εντάσεις, ή όταν οι σχέσεις των γονέων με τους ανιόντες αυτών είναι σημαντικά διαταραγμένες, ή όταν οι τελευταίοι επεμβαίνουν στην ανατροφή του παιδιού παραβλέποντας το προβάδισμα των γονέων ή επηρεάζουν δυσμενώς το παιδί σε βάρος των γονέων

Πως πρέπει να αποφασίζει το δικαστήριο για τη ρύθμιση της επικοινωνίας των απώτερων ανιόντων με τα εγγόνια τους?

Το δικαστήριο, όταν ρυθμίζει την άσκηση της προσωπικής επικοινωνίας, πρέπει πάντοτε να αποφασίζει με οδηγό το καλώς εννοούμενο συμφέρον των εγγονών.  Θα πρέπει στην εκάστοτε περίπτωση να λαμβάνει υπόψη του τις συντρέχουσες συνθήκες και περιστάσεις κάτω από τις οποίες θα ασκείται η προσωπική αυτή επικοινωνία. Να επιβάλλει εφόσον είναι αναγκαίο για την προστασία του συμφέροντος του τέκνου, περιορισμούς στην άσκηση της επικοινωνίας, που αφορούν: τον τρόπο και το χρόνο της επικοινωνίας, την παρουσία τρίτων προσώπων κατά τη διάρκεια της, ή ακόμη τη λήψη μέτρων επικοινωνίας με ιδιαίτερο τρόπο λόγω ειδικών περιστάσεων. 

Η επιβολή του αποκλεισμού του δικαιώματος επικοινωνίας τελεί υπό την προϋπόθεση ότι άλλα ηπιότερα μέτρα κατάλληλης ρύθμισης της επικοινωνίας έμειναν χωρίς αποτέλεσμα ή η αναποτελεσματικότητά τους είναι δεδομένη εκ των προτέρων. Πλήρης αποκλεισμός του δικαιώματος επικοινωνίας μπορεί να λάβει χώρα μόνο σε περιπτώσεις που συντρέχει εντελώς εξαιρετικός λόγος και ως έσχατο μέσο αν δεν υπάρχει δυνατότητα προστασίας του ανηλίκου κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας και των  δυσμενών επιπτώσεων  σε βάρος του από την επικοινωνία αυτή. Τόσο για τον πλήρη αποκλεισμό όσο και για τον περιορισμό της επικοινωνίας του τέκνου με τους απώτερους ανιόντες του, το δικαστήριο θα πρέπει να εξετάσει εάν αυτό είναι αναγκαίο για το συμφέρον του τέκνου και όχι για το συμφέρον του γονέα που έχει την επιμέλεια αυτού.


Το δικαστήριο, προκειμένου να κρίνει για την επικοινωνία ή μη του ανηλίκου τέκνου με τους απώτερους ανιόντες του, πρέπει να λαμβάνει υπόψη την γνώμη του ανηλίκου, εφόσον αυτό έχει ικανότητα διακρίσεως και ανάλογα με την ωριμότητά του.  Όμως από καμμία διάταξη δεν καθιερώνεται υποχρέωση του δικαστηρίου να ταυτίσει την κρίση του με την γνώμη του ανηλίκουΔιατάσσεται  σε ορισμένες περιπτώσεις η επικοινωνία του τέκνου με τους απώτερους ανιόντες του, παρά την έκφραση αντίθετης επιθυμίας του.

Η δικαστική απόφαση πρέπει να ρυθμίζει την επικοινωνία όσο το δυνατόν λεπτομερώς και πλήρως. Δηλαδή να καθορίζει  το είδος, τον τόπο παράδοσης και παραλαβής, τα τυχόν μεσολαβούντα πρόσωπα. Πάντα η ρύθμιση πρέπει να γίνεται με γνώμονα  το συμφέρον του τέκνου και όχι την ικανοποίηση των θελήσεων των δικαιούχων της επικοινωνίας ή των ασκούντων τη γονική μέριμνα. Είναι γνωστό ότι αυτοί στη διαμάχη τους για την επικοινωνία, συχνά δεν κινούνται από πνεύμα προστασίας του συμφέροντος του τέκνου, αλλά από το πνεύμα ικανοποίησης του εγωισμού τους.  

Εξάλλου το δικαστήριο μπορεί σύμφωνα με τη διάταξη του 950 και 2 Κ.Πολ.Δ,  κατ’ εφαρμογή της διάταξης του άρθρου 947 Κ.Πολ.Δ, να απειλήσει κατά του γονέα που παρεμποδίζει την επικοινωνία του με τους απώτερους ανιόντες του, ή παραβιάζει τους όρους του δικαστηρίου, προσωπική κράτηση και χρηματική ποινή.

Οι παππούδες και οι γιαγιάδες που τρέφουν αισθήματα αγάπης και στοργής για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πρέπει να ζητούν να ρυθμιστεί  δικαστικά η επικοινωνία τους με τα ανήλικα  εγγόνια τους αν υφίσταται παρεμπόδιση του δικαιώματος επικοινωνίας τους με αυτά, χωρίς να υπάρχει σοβαρός προς τούτο λόγος.

Κατ' ακολουθία των ανωτέρω αν είσαι  παππούς ή γιαγιά που έχεις προβλήματα  επικοινωνίας   με τα εγγόνια σου δεν έχεις παρά να διεκδικήσεις το δικαίωμά σου αυτό και στην ανάγκη να ασκήσεις σε πρώτη φάση ασφαλιστικά μέτρα με προσωρινή διαταγή και μετά να ζητήσεις να ρυθμιστεί οριστικά το δικαίωμα επικοινωνίας με τα εγγόνια σου.   Όσο το γρηγορότερο κινηθείς τόσο το καλύτερο για να αποτρέψεις την αποξένωση από τα εγγόνια σου,  που θα επέλθει από την αδράνεια σου στο πέρασμα του χρόνου και στην παγίωση δυσμενών καταστάσεων.

Θα πρέπει να δράσεις από την αρχή άμεσα, αν δεν θες να αφήσεις τα πράγματα μόνα τους να σε οδηγήσουν στην αποξένωση από τα εγγόνια σου. 

Κατά τη γνώμη μου κανονικά θα πρέπει στο πολυσυζυτημένο νομοσχέδιο συνεπιμέλειας, που θα ρυθμίσει εκ νέου τις σχέσεις γονέων τέκνων να  συμπεριληφθεί και μία ρύθμιση σχετική με τις σχέσεις απώτερων ανιόντων με τα εγγόνια τους,  προκειμένου να προστατευτεί αυτό το δικαίωμα επικοινωνίας. Να προβλεφθεί μάλιστα και είναι πρόταση προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα και ο όρος της αποξένωσης με τους απώτερους ανιόντες με διατάξεις με αποτρεπτικές συνέπειες για τον αποξενωτή γονέα  αφαίρεση γονικής μέριμνας και επιβολή αυστηρών ποινικών κυρώσεων σε περίπτωση δόλιων και κακόβουλων συμπεριφορών.

Εδώ φθάσαμε στο τέλος  ακόμη ενός ενημερωτικού θέματος μας.  Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και την προσοχή σας.

Να σας υπενθυμίσω  ότι για νομικά θέματα γάμου, διαζυγίων και  οικογενειακού δικαίου μπορείτε να έχετε έγκυρη ενημέρωση χωρίς κανένα κόστος, από την μεγάλη βάση του προσωπικού μου blog  https://kavala-lawyer.blogspot.com 

Επισκεφθείτε λοιπόν το blog μου για ενημέρωση. Στείλτε σχόλια και παρατηρήσεις για βελτίωσή του στην ηλεκτρονική δ/νσή μου  info@dikigoros-diazygion.gr

Ξανά πάλι μαζί σε λίγες μέρες.  Μέχρι τότε  εύχομαι καλή δύναμη, να προσέχετε την υγεία σας και να είστε πάντα καλά.


ΠΗΓΕΣ/ΣΧΕΤΙΚΗ ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ: 204/2020 ΜΠΡ ΠΑΤΡ, 2369/2019 ΕΦ ΘΕΣΣΑΛ, 1631/2018 ΑΠ, 1450/2012 ΑΠ,138/2012 ΕΦ ΛΑΡ, 333/2008 ΕΦ ΑΘ, 5/2005 ΑΠ,1715/2003 ΕΦ ΘΕΣΣΑΛ, 6148/1994 ΕΦΑΘ.


Ενημερώσου επίσης και με αυτό το σχετικό άρθρο:


⭐ Η οικογένεια είναι το παν! (βίντεο)

Η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μας.... Στις δύσκολες στιγμές σας δεν είστε μόνοι. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια!


ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ;

👉 Κάνε εγγραφή για να ενημερώνεσαι δωρεάν και άμεσα
με τα χρήσιμα νομικά άρθρα/βίντεο του kavala-lawyer.blogspot.com
* περιορισμένος αριθμός διαθέσιμων εγγραφών.

🔹 Δωρεάν χρήσιμο e-book στο πρώτο newsletter!
Επιβεβαιώστε την εγγραφή σας στο μήνυμα
που θα σας σταλεί στο email εγγραφής*

*Αναζητήστε το στα  φάκελο εισερχόμενα και στο Ανεπιθύμητα emails


Το email σας δεν μοιράζεται με κανέναν.
Μπορείτε να απεγγραφείτε όποτε θελήσετε μόνοι σας
από την αποστολή ενημερωτικών άρθρων
giagkoud@gmail.com 






* Υ.Γ.  Αν έχεις  να ρωτήσεις κάτι επικοινώνησε μαζί μας. Θα είμαι ευτυχής να συνομιλήσουμε για το πρόβλημά σου ή για το νομικό σου θέμα - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις:  επικοινωνία, συμβουλές, παππούς, γιαγιά, εγγόνιααποξένωση, νεο νομοσχέδιο, αυτοτελες δικαιωμα επικοινωνίας παππούδων γιαγιαδων, υποδειγμα αγωγης επικοινωνιας παππουδων με εγγονια, Δεν με αφηνει να δω το εγγονι μου,νομικα δικαιωματα γιαγιας, Ασφαλιστικα μετρα σε γιαγια, Υποχρεωσεισ παππουδων, Δεν βλεπω τα εγγονια μου,Δικαιωμα επικοινωνιασ απώτερων ανιόντων, Αγωγή επιμέλειασ από γιαγιά, Ασφαλιστικα μετρα

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.



☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).



Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.




ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες