Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


27.1.21

Μια ανάσα πριν την διαβούλευση νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια (βίντεο)

Είμαστε όλοι μια ανάσα, πριν την διαβούλευση του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια. Όλοι οι γονείς περιμένουν αυτή τη στιγμή και ιδιαίτερα οι χωρισμένοι μπαμπάδες. Μετά από σχεδόν 4 δεκαετίες, θα γίνει πράξη η πολυαναμενόμενη αναμόρφωση στο οικογενειακό δίκαιο αναφορικά με τις σχέσεις γονέων - τέκνων.  

Γειά σας, είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο. Ενόψει της διαβούλευσης θα μιλήσω σήμερα  για δύο θέματα: 

1)  για το  τι είναι η γονική μέριμνα, τι είναι η επιμέλεια ανηλίκων τέκνων και  

2)  για τον όρο της γονεϊκής αποξένωσης στη νομολογία των δικαστηρίων μας. Ο όρος αυτός για πρώτη φορά θα αναφέρεται στο οικογενειακό μας δίκαιο.


Ας μπούμε όμως κατευθείαν και χωρίς καμιά χρονοτριβή στο  πρώτο θέμα μας, που δεν είναι άλλο από τον ορισμό της γονικής μέριμνας και της επιμέλειας ανηλίκων τέκνων.

Α.  Σύμφωνα με το άρθρο 1510 Α.Κ. " Η  μέριμνα για το ανήλικο τέκνο είναι καθήκον και δικαίωμα των γονέων (Γονική μέριμνα), οι οποίοι την ασκούν από  κοινού.   Η  γονική  μέριμνα  περιλαμβάνει  την  επιμέλεια  του  προσώπου,  τη διοίκηση της περιουσίας  και  την  εκπροσώπηση  του  τέκνου  σε  κάθε   υπόθεση   ή δικαιοπραξία ή δίκη, που αφορούν το πρόσωπο ή την περιουσία του."

Συνεπώς η γονική μέριμνα για το ανήλικο τέκνο η οποία, αποτελεί γενικότερη και ευρύτερη έννοια σε σχέση με την επιμέλεια, συνιστά έννοια γένους, και συγκροτείται: α) από την επιμέλεια του προσώπου του τέκνου, 

β) τη διοίκηση της περιουσίας του και 

γ) τη νομική εκπροσώπησή του στις προσωπικές και περιουσιακές σχέσεις του, 

Η επιμέλεια συγκροτεί μέρος και υποδιαίρεση της γονικής μέριμνας και είναι αναμφισβήτητα η σπουδαιότερη από τις τρεις προαναφερθείσες λειτουργίες της. 

Σύμφωνα με το άρθρο 1518 Α.Κ." Η επιμέλεια του προσώπου του  τέκνου  περιλαμβάνει  ιδίως  την ανατροφή,  την  επίβλεψη, τη μόρφωση και την εκπαίδευσή του, καθώς και τον προσδιορισμό του τόπου της διαμονής του."

Συνεπώς η επιμέλεια συμπεριλαμβάνει την ανατροφή, την επίβλεψη, τη μόρφωση, την εκπαίδευση και τον προσδιορισμό του τόπου της διαμονής του παιδιού. 

Πρόκειται για κάθε φροντίδα ή μέτρο σχετικό με την πνευματική, ψυχική αλλά και τη σωματική ανάπτυξη του ανηλίκου και προφανώς για την επί καθημερινής βάσεως μέριμνα για την τροφή, το ντύσιμο, τη μόρφωση, άθληση, ψυχαγωγία, την υγεία του παιδιού, τη θρησκευτική διαπαιδαγώγηση, τη λήψη σωφρονιστικών μέτρων που το αφορούν, καθώς και τη μέριμνα περί του προσδιορισμού του τόπου διαμονής του, δηλαδή του σπιτιού, όπου θεωρείται ωφελιμότερο να διαμένει το παιδί. (504/2019 ΕΦ ΑΘ)Διάρκεια βίντεο  10,24 λεπτά (σύντομα ανεβαίνει..)


Β. Εδώ πάμε κατευθείαν στο δεύτερο θέμα μας την γονεϊκή αποξένωση. Για την αποξένωση έχω ήδη μιλήσει σε προηγούμενο βίντεό μου εκτενώς.

Σήμερα μια ανάσα πριν την διαβούλευση του νομοσχεδίου για τη συνεπιμέλεια θα μιλήσω και πάλι και θα μοιραστώ μαζί σας ορισμένες σκέψεις σχετικά με την γονεϊκή αποξένωση του χωρισμένου πατέρα από τα ανήλικα παιδιά του.

Αυτά που θα αναφέρω εδώ ισχύουν και σε περίπτωση γονεϊκής αποξένωσης της χωρισμένης μητέρας από τα ανήλικα παιδιά της. Βέβαια, είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις της αποξένωσης της μητέρας, αφού, κατά τη γνώμη μου, μέχρι σήμερα, σε μεγάλο ποσοστό πάνω από 90%, η αποκλειστική επιμέλεια έχει ανατεθεί στη μητέρα με σχετικές δικαστικές αποφάσεις. 

Από την επισκόπηση της μέχρι σήμερα νομολογίας των δικαστηρίων μας σχετικά με την αποξένωση, διαπίστωσα τα εξής:

Αρκετές φορές σε δικαστικές αποφάσεις συναντάνται ο όρος αποξένωση ανηλίκων τέκνων σε οικογενειακές υποθέσεις ρύθμισης γονικής μέριμνας, επιμέλειας και επικοινωνίας τέκνων.

Τα δικαστήρια αρκετές φορές μέχρι σήμερα, δέχθηκαν τα εξής:

1. οι μεταξύ των συζύγων δημιουργούμενες έντονες αντιθέσεις αποκλείουν κάθε συνεννόηση μεταξύ των γονέων αλλά και σε σχέση με τα τέκνα τους, τα οποία όχι σπανίως χρησιμοποιούνται ως όργανα για την άσκηση παντοειδών πιέσεων και την ικανοποίηση εκδικητικών διαθέσεων. 

2. υπό το κράτος της κατάστασης αυτής δεν εξασφαλίζονται στα τέκνα κατάλληλες συνθηκες προσαρμογής από το γονέα  που αναλαμβάνει την επιμέλεια με την πλήρη αποξένωση του τέκνου από τον άλλο γονέα.

3. η ανάθεση της επιμέλειας στον ένα από τους γονείς, εκ λόγων αναγομένων στο συμφέρον του τέκνου, αποτελεί παρέκκλιση από την αρχή της ισότητας των γονέων στο λειτουργικό τούτο δικαίωμά τους το οποίο τίθεται υπό δικαστική ρύθμιση. Παραβιάζονται δε και η αρχή αυτή και οι βασικοί κανόνες διαπαιδαγώγησης, που στηρίζονται στα πορίσματα της παιδικής ψυχολογίας προς βλάβη του ανηλίκου, ενώ παράλληλα δυσχεραίνεται και η ρυθμιστική επέμβαση του δικαστηρίου όταν το τέκνο περιάγεται σε στάση αρνήσεως ή αντιπάθειας έναντι του ετέρου των γονέων από πράξεις ή παραλείψεις εκείνου που έχει την επιμέλεια του.

Είναι δυνατόν από την  προσωπική επικοινωνία του Δικαστηρίου με τον ανήλικο να γίνει αντιληπτή η γονεϊκή αποξένωση. Τόσο η έντονη συναισθηματική φόρτιση την οποία βιώνει το ανήλικο, ο θυμός του και η συγκρουσιακή συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται λόγω των έντονων προστριβών μεταξύ των γονέων του, όσο και αρνητική διάθεσή του απέναντι στον πατέρα του. Η αρνητική διάθεσή του ανηλίκου βρίσκει έρεισμα στην πλήρη αποδόμηση της εικόνας και του ρόλου του πατέρα, κάτι που εκπορεύεται πολλές φορές από την μητέρα του και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίσθηκε τη διάσπαση της έγγαμης σχέσης της.  

Κατά τη γνώμη μου με την συνεπικουρία και των ιατρών ψυχικής υγείας το Δικαστήριο μπορεί ασφαλώς να αποφασίσει ότι  συντρέχει η εμφάνιση του φαινομένου της γονικής αποξένωσης. Η υπ΄ αριθ. 1686/2017 απόφαση του Εφετείου Θεσσαλονίκης διαπίστωσε το φαινόμενο της γονεϊκής αποξένωσης και το όρισε ώς εξής: "Η κατάσταση αυτή συνίσταται στην επιμονή των παιδιών, να μην επιθυμούν να επικοινωνούν με έναν εκ των γονέων τους, όταν αυτοί έχουν χωρίσει, επηρεαζόμενα από την φανερή, ή υποβόσκουσα βούληση του άλλου γονέα, να διακοπεί η επικοινωνία αυτή, ή και επειδή τα ίδια βρίσκονται σε σύγχυση και αμηχανία για τις συγκρούσεις των γονέων."

Το Δικαστήριο στη πράξη για να αποτραπεί ο κίνδυνος ψυχικής αποξένωσης του ανήλικου τέκνου από τον πατέρα προβαίνει απλά στη ρύθμιση του αναφαίρετου δικαιώματος επικοινωνίας του πατέρα με τα ανήλικα παιδιά του. Η ρύθμιση της επικοινωνίας σκοπό έχει να μην διακοπεί κάθε ψυχική επαφή μεταξύ αυτών και του πατέρα τους και να διατηρηθεί ο ψυχικός και συναισθηματικός δεσμός αυτού με τον πατέρα του.

Σε περιπτώσεις δικαστικής ρύθμισης σχέσεων γονέων - τέκνων  υπάρχουν κατά τη γνώμη μου ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με την γονεϊκή αποξένωση. Το Δικαστήριο τεκμηριωμένα και με γνώμονα το αληθινό συμφέρον των ανηλίκων τέκνων με την απόφασή του θα πρέπει να απαντά και να δίνει λύσεις στα ακόλουθα καίρια ερωτήματα:

1. Ο πατρικός δεσμός με τα ανήλικα τέκνα  είναι υπαρκτός;  

2. Τα τέκνα αναγνωρίζουν τον πατέρα τους; 

3. Έχει επέλθει άραγε αποξένωση των τέκνων από τον πατέρα τους και που οφείλεται αυτή η αποξένωση; 

4. Υπάρχει υπαιτιότητα για αυτήν την γονεϊκή αποξένωση στο πρόσωπο των γονέων των ανηλίκων τέκνων και σε ποιό βαθμό;

5. Τι νομικά μέτρα θα πρέπει να ληφθούν άμεσα για να επέλθει ισορροπία στις σχέσεις γονέων - τέκνων σε περίπτωση διαπιστωμένης γονεϊκής αποξένωσης, αφενός για αποκατάσταση της σχέσης αποξενωμένου γονέα  με το τέκνο του και αφετέρου την αποτροπή και μη επανάληψη του φαινομένου της γονεϊκής αποξένωσης στο μέλλον.

Το δικαστήριο για να αποφασίσει δίκαια και αμερόληπτα θα πρέπει να σχηματίσει μια πληρέστερη και αντικειμενικότερη εικόνα των σχέσεων των γονέων  με τα ανήλικα τέκνα τους, η οποία θα είναι δυνατή μόνο εφόσον προ της δίκης ο δικαστής:

1.  επικοινωνήσει με τους γονείς των ανηλίκων τέκνων 

2.  λάβει υπόψιν την γνώμη των ανήλικων τέκνων  

3.  έχει στη διάθεσή του σχετικές πραγματογνωμοσύνες από επιστήμονες ψυχικής υγείας, όπως παιδοψυχολόγους, ψυχίατρους, κοινωνικούς λειτουργούς κ.λ.π. που θα αποφαίνονται δίνοντας απαντήσεις για τις σχέσεις γονέων - τέκνων, την τυχόν ύπαρξη της γονεϊκής αποξένωσης και την αποκατάσταση της σχέσης αποξενωμένου γονέα με τα ανήλικα τέκνα του.

Φυσικά δεν είναι προς το συµφέρον του ανηλίκου η αποξένωσή του ανηλίκου τέκνου από τον πατέρα ή τη μητέρα του, εφόσον βεβαίως δεν υφίσταται κάποιος πραγματικός σοβαρός κίνδυνος για τη συναισθηµατική ισορροπία και την ψυχοσωματική υγεία του ανηλίκου.

Η αποξένωση των ανηλίκων από το πατέρα τους ή τη μητέρα τους, ιδίως σε μικρή ηλικία κατά την οποία έχουν απόλυτη ανάγκη της δυσαναπλήρωτης πατρικής ή μητρικής στοργής και θαλπωρής και των φροντίδων των γονέων τους, έχει ολέθριες συνέπειες στην όλη ψυχοσωματική τους ανάπτυξη.

Να σας υπενθυμίσω ότι στην διαβούλευση τις επόμενες μέρες καλούμαστε όλοι να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια, που αφορά  την ελληνική οικογένεια και όλη την κοινωνία μας.


Αγαπητοί φίλοι και φίλες για νομικά θέματα γάμου, διαζυγίων και  οικογενειακού δικαίου μπορείτε να έχετε έγκυρη ενημέρωση χωρίς κανένα κόστος, από την μεγάλη βάση του προσωπικού μου blog  https://kavala-lawyer.blogspot.com 

Επισκεφθείτε λοιπόν το blog μου για ενημέρωση. Αφήστε τα σχόλιά σας στην ηλεκτρονική δ/νσή μου  info@dikigoros-diazygion.gr

Εδώ έφτασε στο τέλος ένα ακόμα ενημερωτικό βίντεο, που ελπίζω να σας φάνηκε χρήσιμο. Θα τα πούμε πάλι σύντομα με ένα ακόμα βίντεο, όπου θα σχολιάζω το νομοσχέδιο για την συνεπιμέλεια. Να είστε πάντα καλά. Γειά σας.-------- . --------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη στο blog μου. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις: διαβούλευση νομοσχεδίου για συνεπιμέλεια,ΣΥΝΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, γονεϊκή αποξένωση,νομολογία των δικαστηρίων,ειδικοσ δικηγοροσ διαζυγιων,γονικη μεριμνα, επιμέλεια, επικοινωνία,ΑΛΛΑΓΕΣ,ΔΙΑΖΥΓΙΟ,αναμόρφωση στο οικογενειακό δίκαιο,σχέσεις γονέων - τέκνων

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες