Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 727 + ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

χρόνια
(συνεχώς από το 1990).

14.5.21

Τι ισχύει για τον όρο “εξίσου” άσκηση γονικής μέριμνας και το ⅓ επικοινωνίας στο νέο σχέδιο νόμου? (βίντεο)

Καλωσήλθατε στο κανάλι μου.  

Ενόψει της αναμενόμενης ψήφισης του σχεδίου νόμου για την αναμόρφωση των σχέσεων γονέων - τέκνων στο οικογενειακό δίκαιο όλοι οι ενδιαφερόμενοι βρίσκονται σε ένταση με τις αντικρουόμενες απόψεις τους. Σήμερα θα μιλήσουμε για την έντονη συζήτηση,  που γίνεται τελευταία για τον όρο  “εξίσου"  άσκησης γονικής μέριμνας  και για το μαχητό τεκμήριο του  ⅓  επικοινωνίας στο σχέδιο νόμου.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας ενημερώνω και πάνω σε πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα οικογενειακού δικαίου. Μείνετε μέχρι το τέλος γιατί το βίντεο αυτό σας ενδιαφέρει πραγματικά.

Πάμε λοιπόν κατευθείαν στο σημερινό θέμα μας, χωρίς καμιά καθυστέρηση. 

Μεγάλη συζήτηση και αντικρουόμενες απόψεις διατυπώνονται αυτές τις μέρες εντός  και εκτός της Βουλής για τα εν λόγω θέματα που θα μιλήσω σήμερα, τα οποία μάλιστα ορισμένοι θεωρούν πολύ σημαντικά. 

Η  ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν θα έπρεπε να εστιάζουν σε αυτά τα ζητήματα. Δεν θα έπρεπε να αφήνουν απέξω το ουσιαστικό θέμα  δηλ. την “ταμπακιέρα”, που δεν είναι άλλο από αυτό της επιμέλειας ή συνεπιμέλειας  των τέκνων καθώς και της συνεχούς και κατ΄εξακολούθηση παραβίασης των δικαστικών αποφάσεων τέκνων, που έχει ως επακόλουθο  τη μάστιγα της γονεϊκής αποξένωσης κυρίως των πατεράδων.

Ακούσαμε λοιπόν ότι ο όρος “εξίσου” εξακολούθηση άσκηση της γονικής μέριμνας εισάγει ουσιαστικά υποχρεωτική εναλλασσόμενη κατοικία  ή ότι επιβάλλει υποχρεωτική συνεπιμέλεια και πολλά άλλα.

Τίποτε από αυτά δεν συμβαίνει, ούτε εισάγει υποχρεωτική εναλλασσόμενη κατοικία και θα εξηγήσω το γιατί.  

Ο όρος “εξίσου”  άσκηση της γονικής μέριμνας στο άρθρο 1513 Α.Κ.  (περίπτωση διάστασης, διαζυγίου ή ακύρωσης του γάμου) είναι άστοχος, διότι παραβλέπει την νομική φύση του δικαιώματος της γονικής μέριμνας. Η γονική μέριμνα αποτελεί λειτούργημα,  που ανατέθηκε από την Πολιτεία στους γονείς,  λόγω της φυσικής στοργής και της αγάπης προς τα παιδιά τους με περιεχόμενο δικαιώματα και υποχρεώσεις, ασκούμενα προς το συμφέρον των τέκνων.  Τα δικαιώματα, που απορρέουν  από την γονική μέριμνα μπορούν να ασκηθούν αυτοτελώς από  κάθε γονέα. Πρόκειται για  αυτοτελή,  αυστηρά προσωποπαγή δικαιώματα  του κάθε γονέα,  που θα πρέπει να τα ασκήσει χάριν του συμφέροντος του παιδιού τους και να καταλήγει  σε συμφωνία. Το άρθρο 1510 Α.Κ. ορίζει ότι η γονική μέριμνα είναι καθήκον και δικαίωμα των γονέων και την ασκούν από κοινού. Περιλαμβάνει την επιμέλεια του προσώπου, την διοίκηση της περιουσίας και την εκπροσώπηση του τέκνου σε κάθε υπόθεση ή δικαιοπραξία ή δίκη, που αφορούν το πρόσωπο ή την περιουσία του. 

Η γονική μέριμνα ως απόλυτο, αμεταβίβαστο και προσωποπαγές δικαίωμα ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ στους γονείς ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ,  ώστε να γίνεται λόγος για εξίσου ή εξ ημισείας ή οποιονδήποτε άλλο συναφή όρο για την  άσκησή του.  

Σε περίπτωση τελικής ασυμφωνίας των γονέων για θέματα γονικής μέριμνας ή επιμέλειας έχει λόγο  και αποφασίζει το δικαστήριο (άρθρο 1512 Α.Κ.).Διάρκεια βίντεο 9.49  λεπτά (σύντομα ανεβαίνει)

Επιπλέον έχω να διαπιστώσω ότι εμμέσως, πλην σαφώς το νομοσχέδιο δεν εισάγει την  συνεπιμέλεια, αλλά διατηρεί καταρχήν την αποκλειστική επιμέλεια. Ειδικότερα  εφαρμόζει  κάτι  παραπλήσιο με το «Μακάριοι οι κατέχοντες» την  γνωστή ρήση  εδώ ισχύει το “μακάριος ο με τα τέκνα  διαμένων”. Δηλαδή ο γονέας, που διαμένει με το τέκνο  σε περίπτωση διάστασης, διαζυγίου ή ακύρωσης του γάμου και δεν έχει ρυθμιστεί δικαστικά ή με συμφωνία η επιμέλεια απολαμβάνει της επιμέλειας του τέκνου αυτοδίκαια χωρίς δικαστική απόφαση και του τεκμηρίου της καταλληλότητας του γονέα για να επιμελείται του τέκνου, βάσει του άρθρου 1520 Α.Κ.  σε συνδυασμό με το άρθρο 1516 Α.Κ. και μόνο κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσης του άλλου γονέα (όχι συναίνεσης).  Το άρθρο 1520  Α.Κ. για την επικοινωνία αναφέρεται σε ένα σημείο για τη διαπίστωση ακαταλληλότητας ως προς την επικοινωνία  του γονέα, που δεν διαμένει με το τέκνο του  με κάθε  πρόσφορο μέσο, ιδίως την εκπόνηση εμπεριστατωμένης έκθεσης κοινωνικών λειτουργών ή ψυχιάτρων ή ψυχολόγων. 

Αντίθετα για τον γονέα, μητέρα ή πατέρα, που διαμένει με το παιδί του και ασκεί τις πράξεις επιμέλειας του άρθρου 1516 Α.Κ. θεωρείται  σιωπηρώς κατά νόμιμο τεκμήριο εξ υπαρχής και αυτοδικαίως ότι πληροί  όλα τα κριτήρια καταλληλότητας για την άσκηση των πράξεων επιμέλειας  του άρθρου 1516 Α.Κ. και προς το συμφέρον του τέκνου. Εδώ λοιπόν δεν χρειάζεται εκπόνηση εμπεριστατωμένης έκθεσης κοινωνικών λειτουργών ή ψυχιάτρων ή ψυχολόγων για να κριθεί η καταλληλότητα του γονέα με τον οποίο διαμένει το τέκνο, το οποίο ενδεχομένως και να κινδυνεύει από αυτόν τον γονέα από πράξεις ή παραλείψεις του, που βλάπτουν το συμφέρον του παιδιού. Αυτό κατά την γνώμη μου είναι άδικο. 

Εν προκειμένω η πολιτεία έχει υποχρέωση να παρέχει προσωρινά τις παραπάνω εξουσίες επιμέλειας στον κατάλληλο γονέα με τον οποίο  διαμένει το παιδί  και να τις ελέγχει  αν  ασκούνται νόμιμα  και να μην ενεργεί μονομερώς και μεροληπτικά ως προς τον γονέα  με τον οποίο δεν διαμένει το τέκνο για τον οποίο θα πρέπει να γίνουν έλεγχοι καταλληλότητας για την επικοινωνία με το τέκνο του. 

Το δικαστήριο θα πρέπει να αποφανθεί σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα για την επιμέλεια ή συνεπιμέλεια, επικοινωνία, την καταλληλότητα των γονέων και μάλιστα με γρήγορες διαδικασίες προκειμένου να αρθεί ΑΜΕΣΑ η ασυμφωνία των γονέων για τα θέματα γονικής μέριμνας, επιμέλειας, επικοινωνίας και διατροφής τέκνων. 

Αναφορικά με το μαχητό τεκμήριο του ⅓  επικοινωνίας, όπως έχω ξαναπεί, πέραν του ότι ενέχει αοριστία και είναι δυσεφάρμοστο θα έπρεπε να αντικατασταθεί με κάτι πιό απλό, όπως δικαίωμα επικοινωνίας με ορισμό από το δικαστήριο ελάχιστου χρόνου  χ μέρες την εβδομάδα και ψ ώρες  και φ διανυκτερεύσεις το μήνα κατόπιν συνεκτίμησης της γνώμης των ανηλίκων (6 ετών και άνω) και των ειδικών ψυχικής υγείας στη κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Η αποκλειστική επιμέλεια θα πρέπει να εφαρμόζεται κατά τη γνώμη μου μόνον και  εφόσον κρίνεται αιτιολογημένα από το δικαστήριο με βάσει εκπόνηση εμπεριστατωμένης έκθεσης κοινωνικών λειτουργών ή ψυχιάτρων ή ψυχολόγων ότι η συνεπιμέλεια δεν είναι εφικτή και  δεν είναι προς το συμφέρον των τέκνων στην εκάστοτε περίπτωση. Γιατί ευλαβικά τηρείται σιγή ιχθύος στο σχέδιο νόμου για την συνεπιμέλεια δεν μπορώ να το καταλάβω. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να λειτουργήσει η συνεπιμέλεια σε άλλες όχι. Ας το κρίνουν οι δικαστές με βάσει τα δεδομένα της εκάστοτε υπόθεσης και με την συνδρομή των ειδικών ψυχικής υγείας. 

Είναι δεδομένο και το έχει παραδεχθεί και το Υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με την επικοινωνία τέκνων ότι υπάρχουν περιπτώσεις και πολλές μάλιστα κατάφωρης παραβίασης δικαστικών αποφάσεων και σχετικών μηνύσεων από τους πατεράδες  συνήθως, που δεν βλέπουν τα παιδιά τους με αποτέλεσμα την υπερφόρτωση της ποινικής δικαιοσύνης.  

Για αυτά στο νομοσχέδιο δεν έχει γίνει τίποτε και η κατάσταση θα παραμείνει ως έχει. Δηλαδή γονική αποξένωση πατεράδων, που στερούνται άδικα της επικοινωνίας και μπλοκάρισμα των ποινικών δικαστηρίων με τις παραβιάσεις δικαστικών αποφάσεων επικοινωνίας και τα αδικήματα ενδοοοικογενειακής βίας, που συνδέονται άρρηκτα πολλές φορές με παραβιάσεις επικοινωνίας. Το φόβητρο της κακής άσκησης γονικής μέριμνας δεν θα λειτουργήσει για τους εξής λόγους:

1. διότι η αστική ή ποινική δικαιοσύνη πολλές φορές έχει δείξει στη πράξη  θα έλεγα μια ανεξήγητη ανεκτικότητα  στις παραβιάσεις δικαστικών αποφάσεων επικοινωνίας και 

2. διότι η εκδίκαση των υποθέσεων αυτών μπορεί να κάνει και χρόνια, οπότε η κατάσταση αυτή δεν λειτουργεί αποτρεπτικά  στους παραβάτες γονείς. Με άλλα λόγια κατ΄ εκτίμησή μου θα συνεχισθεί ένας φαύλος κύκλος με ταλαιπωρία των πατεράδων και  υπεραπασχόληση κυρίως της ποινικής δικαιοσύνης με τις εν λόγω υποθέσεις.

Εδώ αγαπητές φίλες και φίλοι φθάσαμε στο τέλος του σημερινού ενδιαφέροντος και ενημερωτικού βίντεο μου. Ελπίζω να σας άρεσε και να το βρήκατε χρήσιμο.

Κάντε μια επίσκεψη στο  blog  μου στη δ/νση https://kavala-lawyer.blogspot.com  για  ενημερωτικά νομικά άρθρα και βίντεο γύρω από οικογενειακά θέματα.

Θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε έγκυρα,  χωρίς κανένα κόστος, από εκατοντάδες νομικά άρθρα (πάνω από 625), που έγραψα ο ίδιος. Πολλά εκ των άρθρων αυτών έχουν δημοσιευτεί σε πολλούς δικτυακούς τόπους και κυρίως στην τοπική εφημερίδα "ΠΡΩΙΝΗ" της Καβάλας και στο τοπικό ενημερωτικό/ειδησεογραφικό site της Καβάλας https://kavalawebnews.gr

 Εγγγραφείτε επίσης στο κανάλι μου στο youtube που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.

Ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σας  και το ενδιαφέρον σας.  

Σύντομα θα επανέλθω με ένα ακόμη μοναδικό βίντεο. Μέχρι τότε να σας έχει καλά ο Θεός.  Καλή δύναμη και υγεία σε όλους.   Γειά σας.

-------- . --------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη σας και την ανταπόκρισή σας. Αν έχετε ερώτηση ή απορίες επικοινωνήστε μαζί μου.    Να ξέρετε λατρεύω τις ερωτήσεις. Είμαι ευτυχής να συνομιλήσω μαζί σας για το ζήτημα που σας απασχολεί για να σας προτείνω λύσεις. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Σχετικές αναζητήσεις:  “εξίσου” άσκησης γονικής μέριμνας,  ⅓  επικοινωνίας, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων , Καβάλα, σχεδίου νόμου για την αναμόρφωση των σχέσεων γονέων - τέκνων, δικηγορος καβαλασ, δικηγορικο γραφειο για οικογενειακες υποθεσεις, * ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια.