Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


21.5.21

Τι ισχύει μετά την ψήφιση του σχέδιου νόμου για την "συνεπιμέλεια"? (βίντεο)

Αγαπητοί φίλοι και φίλες καλωσήλθατε στο blog μου.

Επιτέλους ψηφίστηκε το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο μεταρρυθμίσεων αναφορικά με τις σχέσεις γονέων τέκνων (Νόμος 4800/2021 - ΦΕΚ 81/Α/21-5-2021). Το ερώτημα τώρα είναι τι ισχύει μετά την ψήφιση του σχέδιου νόμου για την "συνεπιμέλεια" και αν θα αλλάξει όντως κάτι στην πράξη.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας ενημερώνω  πάνω σε πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα θέματα οικογενειακού δικαίου. Αν είσαι γονιός πατέρας ή μητέρα μείνε μέχρι το τέλος, γιατί το βίντεο αυτό σας ενδιαφέρει πραγματικά.

Νιώθω πραγματικά την αγωνία όλων των γονιών, ιδιαίτερα πατεράδων για το τι θα ισχύσει και το αν με το εν λόγω ψηφισθέν νομοσχέδιο θα αλλάξει κάτι ουσιαστικό στις σχέσεις γονέων - τέκνων. Ο νόμος αφορά κυρίως τους γονείς σε περιπτώσεις διάστασης, διαζυγίου ή ακύρωσης γάμου ή γονείς με σύμφωνο συμβίωσης ή εκούσια ή δικαστικά αναγνωρισμένων τέκνων. 

Να επισημάνουμε ορισμένα πράγματα που είναι πολύ σημαντικά:

Ο σκοπός του νόμου αυτού, σύμφωνα με τα άρθρα 1, 5 και 7 είναι η εξυπηρέτηση του βέλτιστου συμφέροντος των τέκνου με την ενεργό παρουσία και των δύο γονέων κατά την ανατροφή του και την εκπλήρωση της ευθύνης τους έναντι αυτού. Το βέλτιστο αυτό συμφέρον εξυπηρετείται, ιδίως από την ουσιαστική συμετοχή και των δύο γονέων στην ανατροφή και φροντίδα του καθώς επίσης και από την αποτροπή διάρρηξης των σχέσεών του με καθένα απ΄ αυτούς. 

Στο βέλτιστο συμφέρον του τέκνου πρέπει να αποβλέπει κάθε απόφαση των γονέων ή του δικαστηρίου. Φυσικά θα πρέπει να συνεκτιμάται η γνώμη του παιδιού για το ποιό είναι το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού σε κάθε περίπτωση λήψης απόφασης σχετικής με την γονική του μέριμνα και τα συμφέροντά του. Το δικαστήριο πρέπει να σέβεται την ισότητα μεταξύ των γονέων και να μην κάνει διακρίσεις. Σε περίπτωση διαφωνίας των γονέων, αφού εξαντληθεί κάθε προσπάθεια αμοιβαίας αποδεκτής λύσης ακόμα και προαιρετικά  διαμεσολάβησης, αποφασίζει το δικαστήριο. 


Διάρκεια βίντεο  8,08 λεπτά

Μέχρι τότε εξακολουθούν να έχουν από κοινού  και εξίσου γονική μέριμνα και οι δύο γονείς, όπως και σήμερα άλλωστε, εφόσον δεν έχει γίνει δικαστική ρύθμιση αυτής και κατανομή της. Είναι πλεονασμός και άσκοπη η αναφορά στο άρθρο 1513 του νέου σχεδίου νόμου για εξακολούθηση άσκησης γονικής μέριμνας από κοινού  και εξίσου, εφόσον δεν αλλάζει νομικά η υφιστάμενη στο γάμο κατάσταση μέχρι να υπάρξει εκτελεστή δικαστική απόφαση. Ο γονιός με τον οποίο τυχαίνει να διαμένει το τέκνο  επιχειρεί  και μόνος του τις πράξεις γονικής μέριμνας παρ. 1 άρθρου 1516 Α.Κ. κατόπιν προηγούμενης ενημέρωσης του άλλου γονέα. 

Η δική μου προσωπική άποψη επί του θέματος αυτού, την οποία είχα εκφράσει πρόσφατα δημοσίως είναι ότι δεν υπάρχει καθιέρωση συνεπιμέλειας  με τον εν λόγω νόμο, απλά υπάρχει διευκρίνηση του μεταβατικού καθεστώτος, πριν την δικαστική ρύθμιση της γονικής μέριμνας και επιμέλειας με την υποχρέωση από τον γονέα, που διαμένει με το τέκνο της προηγούμενης ενημέρωσης του άλλου γονέα για την επιχείρηση των πράξεων της παρ. 1 άρθρου 1516 Α.Κ. δηλ. για α) συνήθεις πράξεις επιμέλειας του προσώπου του τέκνου, πράξεις τρέχουσας διαχείρισης της περιουσίας του τέκνου ή πράξεις  μεεπείγοντα χαρακτήρα και β) για τη λήψη δήλωσης βούλησης που είναι απευθυντέα στο τέκνο.

Το καίριο ερώτημα είναι σχετικά με τον δικαστικό προσδιορισμό του τόπου διαμονής του τέκνου και την ανάθεση της επιμέλειας στον ένα ή και στους δύο γονείς, γιατί δεν μπορούμε να μιλάμε για εξ αποστάσεως ουσιαστικά συνεπιμέλεια από τον γονέα, που δεν διαμένει με το παιδί. 

Θα πρέπει κατά τη γνώμη μου ο δικαστής σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά να αξιολογήσει όλες τις πραγματικές περιστάσεις και τα αποδεδειγμένα γεγονότα της υπόθεσης, την γνώμη του ανηλίκου ανάλογα με την ωριμότητά του και να κρίνει με βάσει το βέλτιστο συμφέρον του τέκνου βάσει του εν λόγω νόμου. 

Να αποφασίσει ο δικαστής με ποιό τρόπο εξυπηρετείται καλύτερα το βέλτιστο συμφέρον του παιδιού και αν είναι δυνατόν ακόμη και  με την χρονική (εναλλασσόμενη) άσκηση της επιμέλειας του ανηλίκου πχ. ένα μήνα στην κατοικία  του ενός γονιού και ένα μήνα στου άλλου γονιού. Κριτήριο και πυξίδα του δικαστή θα πρέπει να είναι βάσει του  εν λόγω νόμου η εξυπηρέτηση του βέλτιστου συμφέροντος του παιδιού, που επιτυγχάνεται με την ουσιαστική συμετοχή και των δύο γονέων στην ανατροφή και φροντίδα του  και την ενεργό παρουσία και των δύο γονέων κατά την ανατροφή του και την εκπλήρωση της ευθύνης τους έναντι αυτού.

Με την μέχρι σήμερα νομολογία, όπως έχω αναφέρει σε προηγούμενα βίντεο, διαπίστωσα προς μεγάλη μου απογοήτευση ότι πολύ ελάχιστες δικαστικές αποφάσεις έχουνε κάνει δεκτά αιτήματα συνεπιμέλειας με κριτήρια,ενώ οι πλειονότητα των απορριπτικών αποφάσεων δεν έπειθαν σε κάθε περίπτωση - πέραν από το επιχείρημα του μακρινού τόπου διαμονής των γονιών - για  την απόρριψη του αιτήματος συνεπιμέλειας.

Για σημαντικά ζητήματα άσκησης επιμέλειας τέκνου, το δικαίωμα επικοινωνίας, για τα τέκνα εκτός γάμου και  τις συνέπειες κακής άσκησης γονικής μέριμνας  μίλησα ήδη σε προηγούμενα βίντεο. 

Ο νέος νόμος θα ισχύει βάσει των μεταβατικών διατάξεων άρθρο 18 αναφορικά με τις διατάξεις  γονικής μέριμνας, επιμέλειας, επικοινωνίας από 16/9/2021. Οι διατάξεις του  νόμου θα ισχύουν και για τις εκκρεμείς υποθέσεις για τις οποίες δεν υπάρχει αμετάκλητο δικαστικής απόφασης.

Επίσης θα ισχύει ο νόμος αυτός και για τις συμφωνίες, που έγιναν  πριν την ισχύ του για γονική μέριμνα, επιμέλεια, επικοινωνία τέκνων γάμου ή αναγνωρισμένων τέκνων, εκτός και αν μέσα σε 2 χρόνια από την ισχύ αυτού του νόμου υποβληθεί αίτηση ενός γονέα και γίνει νέα ρύθμιση με δικαστική απόφαση. Το άρθρο 1515 Α.Κ. θα ισχύει και για τέκνα αναγνωρισμένα πριν από την ισχύ του νόμου αυτού.


Εν κατακλείδι, πιστεύω ότι οι δικαστές θα συναισθανθούν το υψηλό καθήκον τους και θα εκδώσουν μετά την ισχύ του νέου νόμου δικαστικές αποφάσεις ευθυγραμμισμένες με τις επιταγές του νομοθέτη για άσκηση γονικής μέριμνας και επιμέλειας, επικοινωνίας σύμφωνα με το βέλτιστο συμφέρον του τέκνου,  που εξυπηρετείται πρωτίστως με την ενεργό - ουσιαστική συμμετοχή  των γονέων και την συνεπιμέλεια στις περιπτώσεις φυσικά εκείνες, που υπάρχει καταλληλότητα και των δύο γονέων.

Εδώ αγαπητές φίλες και φίλοι φθάσαμε στο τέλος. Ελπίζω να σας άρεσε και αυτό το ενημερωτικό βιντεάκι.

Αν θέλετε κάντε μια επίσκεψη στο  blog  μου στη δ/νση https://kavala-lawyer.blogspot.com  και ενημερωθείτε με νομικά άρθρα και βίντεο γύρω από οικογενειακά θέματα.

Θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε έγκυρα,  χωρίς κανένα κόστος, από εκατοντάδες νομικά άρθρα (πάνω από 625), που έγραψα ο ίδιος. Πολλά εκ των άρθρων αυτών έχουν δημοσιευτεί σε πολλούς δικτυακούς τόπους και κυρίως στην τοπική εφημερίδα "ΠΡΩΙΝΗ" της Καβάλας και στο τοπικό ενημερωτικό/ειδησεογραφικό site της Καβάλας https://kavalawebnews.gr

Κάντε εγγραφή και like στο κανάλι μου. 

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και την επικοινωνία σας και μάλιστα από όλα τα μέρη της Ελλάδος.  Καλό σαββατοκύριακο.

Σε λίγες μέρες  και πάλι μαζί. Να είστε όλοι καλά. Καλή δύναμη και υγεία σε όλους.  Γειά σας. 


Διαβάστε και ορισμένα σχετικά προγενέστερα άρθρα μου για την συνεπιμέλεια:

https://kavala-lawyer.blogspot.com/2021/05/exisou-goniki-merimna.html

https://kavala-lawyer.blogspot.com/2021/04/synepimeleia-sxedio-nomou.html

https://kavala-lawyer.blogspot.com/2020/11/synipeimeleia--prin-to%20neo-nomo.html

https://kavala-lawyer.blogspot.com/2020/07/synepimeleia.html* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


σχετικεσ αναζητησεισ: Νομοσχεδιο για συνεπιμελεια,Ποτε θα ψηφιστει η συνεπιμελεια,Τι γινεται με την συνεπιμελεια,συνεπιμελεια προυποθεσεις,συνεπιμελεια νομος,Νομοσχεδιο για συνεπιμελεια 2021,υπουργειο δικαιοσυνης συνεπιμελεια,Δικαστικο συνεπιμελεια


* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.