Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


27.11.20

Θες να ξέρεις αν δίνουν συνεπιμέλεια τα δικαστήρια έως τώρα, ένα βήμα πριν την διαβούλευση? (βίντεο)

Είσαι χωρισμένος γονέας και σε απασχολεί το θέμα της συνεπιμέλειας? 

Θέλεις να ενημερωθείς για το πως αποφασίζουν μέχρι τώρα για την συνεπιμέλεια τα δικαστήρια ένα βήμα πριν την διαβούλευση του νέου σχεδίου νόμου? Αν ναι μην χάσεις αυτό το βίντεο. 

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο. Είμαι εδώ σήμερα  για να σας μιλήσω για το πολύ σημαντικό  και επίκαιρο θέμα της συνεπιμέλειας ανηλίκων. Ειδικότερα θα αναφερθώ για την μέχρι τώρα στάση της νομολογίας των δικαστηρίων για την συνεπιμέλεια,  ένα κρίσιμο βήμα πριν την διαβούλευση του σχετικού σχεδίου νόμου.

Το νομοσχέδιο για τη συνεπιμέλεια και ειδικότερα το σχέδιο νόμου με την τροποποίηση των διατάξεων του Αστικού κώδικα για την γονική μέριμνα και την προσωπική επικοινωνία με το τέκνο πρόκειται σύντομα να τεθεί σε διαβούλευση. 

Όλοι και ιδίως οι χωρισμενοι πατέρες ανηλίκων τέκνων περιμένουν από το νέο νόμο με αγωνία και προσμονή  να γίνουν οι πολυπόθητες ριζικες αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο. 

Να εισαχθεί επιτέλους ο επί χρόνια πολυσυζητημένος θεσμός της συνεπιμέλειας, να τεθεί τέλος και μιά οριστική λύση επιτέλους στο θέμα αυτό, όπως και της γονεϊκής αποξένωσης και της κατά συρροή παραβίασης δικαστικών αποφάσεων επικοινωνίας ανηλίκων τέκνων. 

Σήμερα  λίγες μέρες προτού δοθεί επίσημα στη δημοσιότητα το σχέδιο νόμου με τις αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο που αφορούν τις σχέσεις γονεών και τέκνων και  λίγο πριν από την διαβούλευση θα ήταν χρήσιμο να δούμε τι ισχύει σχετικά με την συνεπιμέλεια. 

Να δούμε πως αντιμετωπίζει η νομολογία των δικαστηρίων μέχρι τώρα το θέμα αυτό. Τι αποφάσεις βγαίνουν,  αν δίνεται από τα δικαστήρια η συνεπιμέλεια  στους γονείς, πότε και υπό ποιές και προϋποθέσεις. 

Γενικά η διαπίστωση μου είναι οτι τα δικαστήρια έχουν τοποθετηθεί τουλάχιστον μέχρι σήμερα ρητά υπέρ της αποκλειστικής επιμέλειας των ανηλίκων τέκνων από την μητέρα τους, πιστεύοντας γενικά  ότι η αποκλειστική επιμέλεια λειτουργεί προς το συμφέρον του τέκνου.  Αυτό οι δικαστικές αποφάσεις το αποτυπώνουν άμεσα ή έμμεσα και σε σπανιότατες περιπτώσεις παρεκκλίνουν απο την γραμμή αυτή.

Έκανα μία πρόσφατη σύντομη έρευνα της νομολογίας ακόμη μιά φορά και τα συμπεράσματά μου θα ήθελα να τα μοιραστώ μαζί σας.  

Διαπίστωσα προς μεγάλη μου απογοήτευση ότι πολύ ελάχιστες δικαστικές αποφάσεις έχουνε κάνει δεκτά αιτήματα συνεπιμέλειας. 

Οι αποφάσεις αυτές που βρήκα σε μεγάλη τράπεζα νομικών πληροφοριών θα μπορούσα να πώ ότι είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Στις υπόλοιπες περιπτώσεις απορρίφθηκαν τα σχετικά αιτήματα  συνεπιμέλειας με το αιτιολογικό ότι είναι προς το συμφέρον των τέκνων  να έχει την αποκλειστική επιμέλεια η μητέρα τους και ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει η συνεπιμέλεια λόγω τεταμένων σχέσεων,  λόγω διαμάχης, έντονων αντιδικιών, αντεγκλήσεων  μεταξύ των συζύγων. Μάλιστα καταγράφεται στις αποφάσεις πολλές φορές  ότι είναι το σύνηθες αυτό που συμβαίνει  σε χωρισμούς δηλαδή ότι όλα τα ζευγάρια που πηγαίνουν στα δικαστήρια να έχουν τεταμένες σχέσεις και έντονες διαμάχες οπότε καταλήγει η απόφαση στο ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει η συνεπιμέλεια. Ακόμη ότι θα πρέπει να καταβάλλουν προσπάθειες οι σύζυγοι να φτιάξουν τις σχέσεις τους ως γονείς που είναι για το καλό των παιδιών τους. 

Ειδικότερα  στις ελάχιστες  περιπτώσεις εκείνες που δόθηκε η  συνεπιμέλεια στο πατέρα ήτανε κάποιες περιπτώσεις που ήταν κάπως ακραίες, δηλαδή υπήρχαν κάποιες ειδικές περιστάσεις σε βάρος της μητέρας και έτσι  ο δικαστής τάχθηκε υπέρ της συνεπιμέλειας. Η συνήθης σκέψη σε δικαστικές αποφάσεις που συναντούμε είναι ότι η συνεπιμέλεια δεν εξυπηρετεί το συμφέρον του ανήλικου τέκνου, είτε επειδή είναι τεταμένες οι σχέσεις των γονέων  είτε είναι μακρινές αποστάσεις των κατοικιών των συζύγων και δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει συνεπιμέλεια, είτε δεν υπάρχει συννενόηση σε θέματα επιμέλειας λόγω διαφορετικών απόψεων των γονέων. 

Όλα αυτά βέβαια συνήθως παρατήρησα να συμβαίνουν, χωρίς τα δικαστήρια να κατανείμουν ευθύνη των γονέων για το κακό κλίμα στις σχέσεις τους ή για υποχρέωση του γονέα που είναι υπαίτιος για αυτό να επιδείξει την αρμόζουσα συμπεριφορά για να λειτουργήσει η συνεπιμέλεια για το καλό των παιδιών. Στην πράξη κατά κανόνα μητέρα που έχει την εν τοις πράγμασι επιμέλεια διέμενε στην κατοικία της μαζί με τα ανήλικα παιδιά της και συνέχιζε να έχει πλέον επιμέλεια επίσημα  με δικαστική απόφαση καθώς και  διατροφή που της επιδικαζεται  για τα παιδιά που διαμένουν μαζί της, βάσει σχετικής διάταξης. 

Συνεπιμέλεια  στον πατέρα συνάντησα σε μιά περιπτωση  που η μάνα έχει κάνει πλημμελή άσκηση γονικής μέριμνας και συνέτρεξαν κάποιοι εξαιρετικοί ακραίοι λόγοι και περιστάσεις ή άλλοτε επειδή υπήρχε συμφωνία μεταξύ των συζύγων για το θέμα της συνεπιμέλειας. Μόνο υπό αυτές τις περιπτώσεις μπορούν να δώσουν συνεπιμέλεια τα δικαστήρια. Μάλιστα σε μία περίπτωση  δοθηκε συνεπιμέλεια  στον πατέρα με χρονική κατανομή  ανά 15 μέρες για το ενα τεκνο και  λειτουργική  για το άλλο τέκνο στο τομέα της υγείας και της εκπαίδευσής του, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας. Σε μία άλλη δικαστική απόφαση δόθηκε συνεπιμέλεια σε πατέρα με υποχρέωση μειωμένης διατροφής, ενώ σε άλλες αποφάσεις η διατροφή του πατέρα δεν μειώθηκε στο ελάχιστο σαν να μη συμβαίνει τίποτα, παρότι υπήρχε συνεπιμέλεια.       Διάρκεια  βίντεο  8,47 λεπτά 


Έχω γράψει  προ μηνών σε άλλο άρθρο μου για την συνεπιμέλεια και θα επαναλάβω και εδώ ότι, κατά τη γνώμη μου, αν δεν υπάρχει ως προς τους γονείς των ανηλίκων

1. καταλληλότητα για επιμέλεια 

2. σύμπνοια απόψεων αποδεδειγμένη μεταξύ των γονιών στα θέματα επιμέλειας, καλές σχέσεις καθώς και

3. κοντινοί τόποι διαμονής τους, 

η συνεπιμέλεια δεν εφαρμόζεται από τα δικαστήρια. 

Συνεπιμέλεια δίνεται μέχρι τώρα σε περίπτωση, που υπάρχουν σοβαρότατοι λόγοι υπέρ της συνεπιμέλειας ή αποκλειστικής επιμέλειας του πατέρα με συνεπικουρία και του στοιχείου της θετικής ώριμης και ανεπηρέαστης γνώμης των τέκνων - ηλικίας 13 ετών και άνω  - με γνώμονα πάντοτε το πραγματικό συμφέρον των ανήλικων τέκνων. 

Αποφασιστικά κριτήρια υπέρ της συνεπιμέλειας αποτέλεσαν στις λίγες περιπτώσεις που δόθηκε η συνεπιμέλεια από τα δικαστήρια τα εξής κριτήρια:  η ύπαρξη καταλληλότητας των γονέων,  η μη  διατάραξη της ζωής των ανηλίκων και κοντινοί τόποι διαμονής τους,  οι αρμονικές  σχέσεις των γονέων και η δυνατότητα συνεννόησης, η συμφωνία συνεπιμέλειας των γονέων.

Εν κατακλείδι λοιπόν σας εξέθεσα εν συντομία ποια θέση παίρνουν τα δικαστήρια τουλάχιστον μέχρι τώρα για την συνεπιμέλεια.  

Το ερώτημα είναι τώρα κάτω από τις νέες αλλαγές, που εξαγγέλθηκαν και αναμένουμε να δούμε στη διαβούλευση του σχεδίου νόμου,  τι μπορούμε να περιμένουμε προς το καλύτερο για το συμφέρον πάντα των παιδιών?

Πως θα αποφασίζει για τη συνεπιμέλεια ο δικαστής μετά τις νέες αλλαγές?

Θα συναντούμε συχνά στις δικαστικές αποφάσεις να αναφέρεται ότι κατά κανόνα η συνεπιμέλεια είναι ρος το συμφέρον του τέκνου  και να δίνεται συχνά η συνεπιμέλεια στους δύο γονείς?

Δεν σας κρύβω ότι πολλοί γονείς, ιδίως πατέρες είναι ανήσυχοι και φοβούνται ότι αυτά που ακούμε για τις ριζικές αλλαγές στο οικογενειακό δίκαιο και την εισαγωγή του θεσμού της συνεπιμέλειας στην πράξη δεν θα πραγματοποιηθούν ή δεν θα αποδώσουν τα αναμενόμενα ή δεν θα εφαρμοστούν με το νέο νόμο. 

Να κάνουμε όλοι λίγο υπομονή να δούμε το σχέδιο νόμου προς διαβούλευση και να καταθέσουμε σχόλια και απόψεις για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές. Απαραίτητη είναι κατά τη γνώμη μου η συμμετοχή όλων για αυτό το σημαντικό θέμα στην διαβούλευση, που θα ανοίξει σε σύντομο χρονικό διάστημα στο Δικτυακό Τόπο Διαβουλεύσεων στη δ/νση http://www.opengov.gr/home/category/users/justice για την υποβολή σχολίων.

Αγαπητοί φίλοι μου, εδώ έφτασε στο τέλος του ένα ακόμη χρήσιμο και ενδιαφέρον βίντεο. 

Επειδή δέχομαι καθημερινά πολλά τηλεφωνήματα  και emails με ερωτήσεις και απορίες από όλη της Ελλάδα νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω όλους σας για την επικοινωνία και το ενδιαφέρον σας, που δείχνεται για τα άρθρα και τα βίντεό μου. Ευχαριστώ επίσης και όλους όσους έχουν έχουν εγγραφεί στο κανάλι μου στο youtube για να βλέπουν αμέσως τα νέα βίντεο μου. 

Να σας υπενθυμίσω και πάλι ότι μπορείτε να επισκεφθείτε και να ενημερωθείτε για οικογενειακά θέματα, χωρίς κανένα κόστος, από το blog μου στη δ/νση https://kavala-lawyer.blogspot.com 

Αν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη στο κανάλι μου στο youtube μην χάνετε χρόνο. Κάντε εγγραφή για να βλέπετε αμέσως ό,τι βίντεο ανεβάζω.

Αγαπητοί φίλοι μου ελπίζω να τα ξαναπούμε σε ένα άλλο βίντεο πάνω στο σχέδιο νόμου, που σύντομα θα τεθεί σε διαβούλευση  στον δικτυακό τόπο διαβουλεύσεων.

Να ευχηθώ πάλι καλή δύναμη με υγεία. Καλό κουράγιο σε όλους!


Σχετικό άρθρο για συνεπιμέλεια:

https://kavala-lawyer.blogspot.com/2020/07/synepimeleia.html


                                                                  ------ . -------


* Υ.Γ. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Καλέστε μας τώρα για το θέμα που σας απασχολεί. Θα νιώσουμε πραγματικά χαρά να σας απαντήσουμε. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr  https://giagkoudakis-dikigoros.gr σχετικες αναζητησεις : συνεπιμελεια πορισμα επιτροπης,καταθεση νομοσχεδίου,νομος,και διατροφη,2020,τωρα,τσιαρας,τι σημαινει,προυποθεσεις,νομοσχεδιο, αιτηση για συνεπιμελεια,συλλογος,ποτε θα ψηφιστει, Τι γινεται με την συνεπιμελεια, ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ, Λειτουργική κατανομή της άσκησης της επιμέλειας, χρονική κατανομή,   εναλλασσόμενη κατοικία, χρονικής ή λειτουργική κατανομή της γονικής μέριμνας

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.