Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


📈 ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος 🎯. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!
👨‍⚕️ Μιλήστε τώρα με τον ψηφιακό βοηθό μας! (σε περίπτωση χρήσης κινητού σε οριζόντια θέση).

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 💥 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

👉 Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/5/24 μόνο για σας με τον γρηγορότερο και καλύτερο τρόπο! Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 3 από 4 διαθέσιμα συναινετικά διαζύγια. Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


🔎 Φωνητική αναζήτηση
μικρόφωνο, φωνητική αναζήτηση, δικηγορος διαζυγιων

* Μετά την αναζήτηση στο τέλος πατήστε το link "Επόμενες αναρτήσεις"
ή το δεξί βέλος ▶️ (σε κινητά)
για να δείτε και τα λοιπά αποτελέσματα.
➤ Εμφάνιση αποτελεσμάτων φωνητ. αναζήτησης κάτω από εδώ 👇


20.11.20

9 ξεκάθαρες απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις για το συναινετικό διαζύγιο (Βίντεο)

Θέλεις να μάθεις τις top συχνές ερωτήσεις  σχετικά με το συναινετικό διαζύγιο και να έχεις τις πιο ξεκάθαρες  απαντήσεις?  Αν ναι παρακολούθησε το βίντεο αυτό μέχρι το τέλος.

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο και σας καλωσορίζω σε ακόμη ένα ενημερωτικό βίντεο μου. 

Για το συναινετικό διαζύγιο έχω αναφερθεί στο παρελθόν και έχω γράψει στο blog μου άρθρα αναλυτικά σχετικά με το συναινετικό διαζύγιο και τη νέα διαδικασία, που ισχύει για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου. 

Σήμερα θα σας δώσω ξεκάθαρες και απλές απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα που δέχομαι από πολλούς συμπολίτες μου και πελάτες μου  για το συναινετικό διαζύγιο.

1. Τι σημαίνει συναινετικό διαζύγιο ή κοινή συναινέσει διαζύγιο ?

 Με απλά λόγια είναι το διαζύγιο εκείνο στο οποίο και οι δύο σύζυγοι συμφωνούν να λύσουν το γάμο τους και εκφράζουν αμοιβαία τη θέλησή τους αυτή εγγράφως, ώστε να  πάρουν διαζύγιο σύμφωνα με τις διατάξεις του συναινετικού διαζυγίου  του άρθρου 1441 Αστικού Κώδικα.


2. Γίνεται χωρίς δικηγόρο να βγει  συναινετικό διαζύγιο?

Δεν γίνεται αυτό δηλαδή να  βγει διαζύγιο χωρίς δικηγόρο, γιατί σύμφωνα με το νόμο  χρειάζεται απαραίτητα παράσταση δικηγόρου στη διαδικασία του διαζυγίου.


3 Γίνεται με έναν κοινό δικηγόρο να βγει συναινετικό διαζύγιο? 

Για το συναινετικό διαζύγιο είναι ξεκαθαρισμένο ότι σύμφωνα με το νόμο χρειάζονται δύο δικηγόροι ένας για κάθε πλευρά  δηλαδή για κάθε σύζυγο, οι οποίοι δικηγόροι  μεριμνούν για τα συμφέροντα της κάθε πλευράς, την σύνταξη του ιδιωτικού συμφωνητικού συναινετικής λύσης του γάμου και υπογράφουν εκτός από το συμφωνητικό αυτό  και το συμβόλαιο συναινετικού διαζυγίου. Ο νόμος απαιτεί δύο δικηγόρους προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της κάθε πλευράς και ιδίως για την εξασφάλιση του  πραγματικού συμφέροντος  των ανηλίκων τέκνων,  λόγω του ότι το διαζύγιο αυτό βγαίνει χωρίς δικαστική απόφαση.


Διάρκεια βίντεο  9,01 λεπτά 


4. Ποια είναι τα έξοδα του συναινετικού διαζυγίου. Με άλλα λόγια πόσο κοστίζει ένα συναινετικό διαζύγιο?

Το κόστος ενός συναινετικού διαζυγίου για τον κάθε σύζυγο ή τη σύζυγο  περιλαμβάνει την αμοιβή ενός δικηγόρου  και την αμοιβή του συμβολαιογράφου.  Επίσης σε περίπτωση που ο γάμος είναι θρησκευτικός θα πρέπει να πληρωθεί τέλος χαρτοσήμου και κάποια δικαιώματα στην αρμόδια Μητρόπολη για την πνευματική λύση του γάμου. Για να υπολογιστεί το συνολικό κόστος του συναινετικού διαζυγίου θα πρέπει να προστεθούν τα παραπάνω ποσά. Θα πρέπει δηλαδή να υπάρξει συμφωνία κάθε συζύγου με το δικηγόρο για την αμοιβή του καθώς και θα πρέπει να  ερωτηθεί ο συμβολαιογράφος για το κόστος της σύνταξης του συμβολαίου.  Τα τέλη χαρτοσήμου σε περίπτωση πνευματικής λύσης  θρησκευτικού γάμου από ό,τι γνωρίζω είναι γύρω στα 18 ευρώ, ενώ για τα δικαιώματα έξοδα στη  Μητρόπολη θα πρέπει να ερωτηθεί η ίδια η αρμόδια  Μητρόπολη. 


5. Τι χρειαζεται για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο?

Με το νέο νόμο 4509/2017 που ισχύει από 22 Δεκεμβρίου 2017 τo συναινετικό διαζύγιο πλέον βγαίνει με συμβολαιογράφο και δύο δικηγόρους έναν για κάθε πλευρά δηλαδή για κάθε σύζυγο που θέλει να χωρίσει με συναινετικό διαζύγιο. Η διαδικασία του συναινετικού διαζυγίου την έχω περιγράψει σε άλλα άρθρα και με συντομία είναι η εξής:  

Συντάσσεται μία έγγραφη συμφωνία μεταξύ των συζύγων με την βοήθεια των δικηγόρων τους, την οποία υπογράφουν ενώπιον γραμματέα του Ειρηνοδικείου και την συνυπογράφουν οι δικηγόροι τους. Η συμφωνία αυτή περιλαμβάνει συμφωνία να λύσουν συναινετικά το γάμο τους και σε περίπτωση που έχουν ανήλικα τέκνα περιλαμβάνει  και συμφωνία  υποχρεωτικά για τα θέματα της επιμέλειας, επικοινωνίας και διατροφής τους, το ελάχιστο για διάστημα μιας διετίας. Θεωρείται το γνήσιο της υπογραφής των συζύγων υποχρεωτικά ενώπιον του γραμματέα  Ειρηνοδικείου. Είναι δυνατόν να εκπροσωπηθεί, είτε ο ένας, είτε και οι δύο σύζυγοι με πληρεξούσιο δικηγόρο.  Το συμβόλαιο του συναινετικού διαζυγίου  είναι υποχρεωτικό να υπογραφεί μετά από 10 μέρες από την υπογραφή της παραπάνω έγγραφης συμφωνίας των συζύγων.


6. Πότε βγαίνει το συναινετικο διαζυγιο?

Η λύση του γάμου επέρχεται με την κατάθεση του συμβολαίου συναινετικού διαζυγίου στο αρμόδιο ληξιαρχείο του τόπου τέλεσης γάμου. Σε περίπτωση θρησκευτικού γάμου θα πρέπει να προηγηθεί υποχρεωτικά η πνευματική λύση του γάμου στην αρμόδια Μητρόπολη. Με άλλα λόγια είναι υποχρεωτική η πνευματική λύση του γάμου από τη Μητρόπολη σε περίπτωση συναινετικού διαζυγίου αν υπάρχει θρησκευτικός γάμος. 


7. Σε ποσο καιρο βγαινει το συναινετικο διαζυγιο?

Είναι μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις, που απασχολεί τον κόσμο σχετικά με το χρόνο έκδοσης του συναινετικού διαζυγίου, σχετικά με το πόσο καιρό κάνει να βγει το συναινετικό διαζύγιο σε συμβολαιογράφο.  Εδώ αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ότι 10 μέρες είναι το μεσοδιάστημα, που απαιτείται μεταξύ της υπογραφής του ιδιωτικού συμφωνητικού λύσης του γάμου και της υπογραφής του συμβολαίου λύσης του γάμου.  Από κει και πέρα ο χρόνος επιπλέον είναι ο χρόνος που απαιτείται για την προετοιμασία των δικηγόρων και του συμβολαιογράφου, ο οποίος μπορεί να κυμανθεί από μερικές ημέρες έως μερικές εβδομάδες. επιπλέον θα πρέπει να υπολογιστεί και ο απαιτούμενος χρόνος εκδόσης πνευματικού διαζευκτηρίου από τη Μητρόπολη σε περίπτωση θρησκευτικού γάμου  Αυτός μπορεί να είναι από μία εβδομάδα έως 10 μέρες από ότι γνωρίζω, αναλόγως τη Μητρόπολη. Η διαδικασία υποβολής αίτησης στη Μητρόπολη για πνευματική λύση του γάμου και στο ληξιαρχείο μπορεί να  γίνει από τον ένα μόνο σύζυγο. 


8. Τι χαρτια/δικαιολογητικά χρειάζονται για το  συναινετικο διαζυγιο?

Τα χαρτιά Δικαιολογητικά που χρειάζονται για συναινετικό διαζύγιο είναι τα εξής: το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπογράφηκε για τη συναινετική λύση του γάμου, αστυνομικές ταυτότητες των συζύγων σε φωτοτυπία ΑΦΜ,  ΔΟΥ συζύγων,  στοιχεία διευθύνσεις κατοικιών  συζύγων,  μία πρόσφατη ληξιαρχική πράξη γάμου και ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, τυχόν συμβολαιογραφικά πληρεξούσια δικηγόρου, αν  παρασταθεί  πληρεξούσιος δικηγόρος για κάποιον από τους συζύγους καθώς και τα  σχετικά γραμμάτια παράστασης  των δικηγόρων, που θα παρασταθούν στο συμβόλαιο συναινετικού διαζυγίου  από τους δικηγορικούς συλλόγους  τους. Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να ερωτηθεί ο Συμβολαιογράφος, που θα συντάξει το συμβόλαιο αν χρειαστεί και κάποιο άλλο έγγραφο ή στοιχείο.


9. Σε καθεστώς κορονοϊού και μερικής αναστολής δικαστικών λειτουργών μπορεί να εκδοθεί συναινετικό διαζύγιο?

Δυστυχώς δεν είναι δυνατή η θεώρηση του γνησίου της υπογραφής στα ιδιωτικά συμφωνητικά συναινετικής λύσης του γάμου με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει η διαδικασία και το συναινετικό διαζύγιο όσο υπάρχει καραντίνα λόγω κορονοιού και μερική αναστολή δικαστικών λειτουργών με βάση τα σημερινά ισχύοντα. Εντούτοις μπορούν οι σύζυγοι μπορούν να προετοιμάσουν τις συμφωνίες τους και το ιδιωτικό συμφωνητικό λύσης του γάμου με τους δικηγόρους τους, τα σχετικά απαιτούμενα έγγραφα και δικαιολογητικά που χρειάζονται, ώστε μετά την άρση του lockdown και άρση της μερικής αναστολής των δικαστηρίων να μπορούν να προχωρήσουν γρήγορα στη διαδικασία για την έκδοση του διαζυγίου τους.

Λοιπόν πιστεύω να σας έλυσα τις απορίες σας απαντώντας απλά και κατανοητά στα παραπάνω ερωτήματα.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Πιστεύω να βρήκατε αρκετά χρήσιμο και ενδιαφέρον το βίντεο αυτό. 

Για νομικά θέματα διαζυγίων και  οικογενειακού δικαίου μπορείτε να ενημερώνεστε χωρίς κανένα κόστος, από την μεγάλη βάση του προσωπικού μου blog  https://kavala-lawyer.blogspot.com

Επισκεφθείτε λοιπόν το blog μου για ενημέρωση και στείλετε σχόλια και παρατηρήσεις για βελτίωσή του στην ηλεκτρονική δ/νση μου  info@dikigoros-diazygion.gr

Σύντομα πάλι μαζί θα επανέλθω με ένα άλλο ενδιαφέρον και χρήσιμο βίντεο. 

Σας χαιρετώ. Μια έκκληση να κάνω στο τέλος. Προσοχή φίλοι μου στον κορονοϊό για να παραμείνουμε όλοι υγιείς και δυνατοί. Ας το κάνουμε για εμάς, την οικογένειά μας και την Ελλάδα μας.  

Καλή δύναμη και καλό κουράγιο σε όλους!


    Διάβασε και τα σχετικά άρθρα μου:


                                                                  ------ . -------


* Υ.Γ. Ευχαριστώ για την επίσκεψη. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Θα χαρώ πολύ να συνομιλήσω μαζί σας για το θέμα που σας απασχολεί. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr   https://giagkoudakis-dikigoros.gr 


Λέξεις κλειδια: συναινετικο διαζυγιο 2020 κοστος, Αμοιβή συμβολαιογράφου για συναινετικό διαζύγιο εξοδα για συναινετικο διαζυγιο, πως βγαινει το συναινετικο διαζυγιο, πότε βγαίνει ,σε ποσο καιρο βγαινει το συναινετικο διαζυγιο,σε ποσες μερες βγαινει,ποσο καιρο κανει να βγει  σε συμβολαιογραφο, συναινετικο διαζυγιο χρονος εκδοσης, αμοιβή δικηγορου για συναινετικο διαζυγιο, χαρτια για συναινετικο διαζυγιο δικαιολογητικά, τι χρειαζεται, συναινετικο διαζυγιο κοινος δικηγορος, κοινη επιμελεια, εγγραφη συμφωνια συζυγων συναινετικο διαζυγιο ληξιαρχειο, πνευματικη λυση γαμου, συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, μητρόπολη,νομικη βοηθεια. σε συμβολαιογραφο,  νεα διαδικασια, συναινετικο διαζυγιο  οροι, ποσο κοστιζει  παράσταση δικηγορου σε συναινετικο διαζυγιο,συμβολαιογραφικο πληρεξούσιο για  συναινετικο διαζυγιο ποσο στοιχιζει το συναινετικο διαζυγιο, συναινετικο διαζυγιο  χωρις παιδια   χωρις διατροφη.* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. δικηγορικά γραφεία καβάλας. δικηγοροι για ακινητα,δικηγοροι ακινητων,δικηγοροι για συνταξεισ,διασημοι δικηγοροι,δικηγοροι για στρατιωτικα θεματα,δικηγοροι αστικου δικαιου,δικηγοροι παρ αρειω παγω. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.δικηγορικά γραφεία καβαλα.οικογενειακο δικαιο δικηγοροι. οι καλυτεροι δικηγοροι για τροχαια,δικηγοροσ για τροχαια ατυχηματα,δικηγοροσ οικογενειακου δικαιου,δικηγόροι διαζυγίων,δικηγοροι ηλεκτρονικου εγκληματοσ,δικηγοροι για διαζυγια,οικογενειακο δικαιο δικηγοροι, δικηγόροι,οι καλυτεροι δικηγοροι για, δικηγοροι για κληρονομικα, γιαγκουδακης δικηγορος καβαλα, εργατολογος συμβουλες