Αρχική Νομοθεσία Νομολογία Podcasts Συμβουλές Videos FAQList

Kavala G.G.law firm,δικηγορος διαζυγιων, δικηγοροι καβαλα Δικηγορος Καβαλας - Αρθρα, νομικες συμβουλες.


ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ!
Έφθασες στο σωστό μέρος. Βρες απαντήσεις εύκολα και γρήγορα, χωρίς να χάνεις χρόνο.
Greek legal blog Greek kavala lawyer blog in english

ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ? Εάν είσαι δυσαρεστημένος γιατί δεν έχεις την νομική υποστήριξη που αξίζεις, δεν σηκώνουν το τηλέφωνο.., δεν σου δίνουν σημασία.. κ.λ.π. και παίρνεις στα σοβαρά την υπόθεσή σου είναι η στιγμή να βρεις την βοήθεια που χρειάζεσαι ΑΜΕΣΑ εδώ και τώρα. Πες αντίο σ΄αυτούς που σε στεναχωρούν και δεν σου δίνουν την σημασία που αξίζεις! Θα νιώσεις με τη βοήθειά μας σημαντικός και ασφαλής. Αν αφήσεις όμως το χρόνο να τρέχει χωρίς κατάλληλες ενέργειες, μπορεί να χάσεις πολύτιμα δικαιώματά σου και να είναι πλέον πολύ αργά! - Το blog μας το προτείνουν, συνιστούν, εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν χιλιάδες άτομα σε όλο το κόσμο, γιατί θέλουν να είναι ενημερωμένοι έγκυρα και υπεύθυνα από Ειδικό Δικηγόρο - Νομικό Σύμβουλο. Μιλήστε με τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ για διαζυγιο, οικογενειακο δικαιο, υποθέσεις/διαδικασίες διαζυγίου, χωρισμού, οικογενειακού δικαίου. Παρέχουμε ενημέρωση και πολύτιμες νομικές συμβουλές, άμεση επαγγελματική νομική υποστήριξη και εξατομικευμένη λύση στο πρόβλημα που σε απασχολεί. 24 ώρες / 7 μέρες την εβδομάδα έχεις απευθείας Online επικοινωνία μαζί μας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο! 'Ολες οι αποφάσεις Ολομέλειας Αρείου Πάγου Πολιτικών και Ποινικών Υποθέσεων (ανά έτος έκδοσης) είναι αποκλειστικά και μόνο στη διάθεσή μας για την καλύτερη δικαστική υποστήριξη των υποθέσεών των εντολέων μας. Επικοινώνησε άμεσα για λύση στο πρόβλημά σου. Ρώτησε μας για διαζύγιο και οικογενειακή σου υπόθεση.
Γιατί να μας εμπιστευθείτε - Είναι καλύτερο να εμπιστευτείς Ειδικό Δικηγόρο Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα
https://dikigoros-diazygion.gr * Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας για περισσότερη ενημέρωση!

Νομικά θέματα - Θεματολογία"ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ"
μου είπε ένας κύριος που ήθελε να χωρίσει (ΑΡΘΡΟ/VIDEO)


👉 Top 16 συμβουλευτικά άρθρα για ΔΙΑΖΥΓΙΟ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

live-chat,ζήσε την εμπειρία ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ!

"Η οικογένεια σας αξίζει το καλύτερο
και είναι η πρώτη μας προτεραιότητα"
(podcast)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ


🤝 Καλωσήλθες στο blog μου. Το blog δημιουργήθηκε για την ενημέρωσή σου και ελπίζω να σε βοηθήσει. 📈 ΠΑΝΩ ΑΠΟ 750 ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΖΥΓΙΑ, ΠΟΙΝΙΚΑ, ΑΣΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. 📚 Εδώ θα βρεις πολύτιμη βοήθεια γύρω από νομικά ζητήματα, διαζύγιο και οικογενειακό δίκαιο. 💗 Επισκεφθείτε το κανάλι μου στο youtube και εγγραφείτε! Είμαστε εδώ για σένα κάθε μέρα, όταν μας χρειαστείς!

Μάχιμη δικηγορία πάνω από 34 χρόνια
Το δικηγορικο γραφείο μας λειτουργεί
συνεχώς από το έτος 1990.
"Τι σου προσφέρουμε!"
(podcast)

❤️ Για να σας ευχαριστήσουμε, γιατί σημαίνετε πολλά για εμάς, αν είστε πιστός αναγνώστης του blog μας και κάτοικος Νομού Καβάλας και θέλετε ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΟ ΔΙΑΖΥΓΙΟ μπορούμε να το αναλάβουμε έως 31/1/24 μόνο για σας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο!
Περιορισμένη διαθεσιμότητα μόλις 0 από 3 διαθέσιμα συναιν.διαζ. . Καλέστε μας τώρα για περισσότερες πληροφορίες..


4.12.20

7 καυτές απαντήσεις για το διαζύγιο λόγω μοιχείας (βίντεο)

Η μοιχεία, η συζυγική απιστία παραμένει ένα από τα βαρύτερα γαμικά παραπτώματα, που στιγματίζουν βαριά την ζωή των συζύγων και οδηγούν συνήθως στο διαζύγιο. Παραβιάζεται βάναυσα με τη μοιχεία η υποχρέωση συζυγικής πίστης νομικά και ηθικά. 

Γειά σας είμαι ο Γιώργος Γιαγκουδάκης δικηγόρος Καβάλας, ειδικός για διαζύγια και οικογενειακό δίκαιο. Είμαι εδώ σήμερα  για να σας αποκαλύψω  ότι θα θέλατε να ξέρετε για το νόμο για την μοιχεία και το διαζύγια για μοιχεία.

Ας δούμε όμως τι ισχύει σήμερα σχετικά με την μοιχεία και  ένα - ένα  όλα τα σχετικά ερωτήματα.


1. Υπάρχει από το νόμο υποχρέωση αμοιβαίας πίστης των συζύγων?

Ναι υπάρχει. Το άρθρο 1386 Α.Κ. θέτει τον βασικότερο κανόνα του γάμου υποχρεωτικό και για τους δύο συζύγους που  έχει  ως εξής: 

 “Ο γάμος παράγει για τους συζύγους αμοιβαία υποχρέωση για συμβίωση, εφόσον η σχετική αξίωση δεν αποτελεί κατάχρηση δικαιώματος”.   

Συνέπεια του παραπάνω κανόνα απορρέει ότι ο γάμος επιβάλλει  υποχρέωση αμοιβαίας πίστης, που σημαίνει υποχρέωση των συζύγων να αποφεύγουν γενετήσιες σχέσεις με τρίτα πρόσωπα καθώς και την υποχρέωση  τους να έχουν γενετήσιες σχέσεις αποκλειστικά μεταξύ τους. 


2. Ποιος ο ορισμός της  μοιχείας.  Με άλλα λόγια τι είναι η μοιχεία?

Γεννάται το ερώτημα ποια είναι η έννοια της μοιχείας και τούτο γιατί  λείπει εντελώς νομοθετικός ορισμός της έννοιας της μοιχείας και έτσι δημιουργείται ένα θέμα.   Όσον αφορά  τον προσδιορισμό της έννοιας της μοιχείας διατυπώθηκαν διάφορες απόψεις. 

Η κρατούσα άποψη λέει ότι μοιχεία είναι η κατά τη διάρκεια του γάμου γενετήσια επαφή  δύο προσώπων από τα οποία το ένα τουλάχιστον είναι παντρεμένο με σκοπό τη σεξουαλική ικανοποίηση τους. Η μοιχεία οδηγεί σε παραβίαση της οφειλόμενης συζυγικής πίστης.  

Η μοιχεία είναι ένα από τα πιό σοβαρά συζυγικά παραπτώματα, που κλονίζουν σοβαρά  και ανεπανόρθωτα τον γάμο και οδηγούν κατά κανόνα στο διαζύγιο.


3. Τι άλλο σημαντικό πρέπει να ξέρω για τη  μοιχεία?

Δεν παίζει ρόλο ποιό είναι το φύλο των προσώπων της μοιχείας, ποιό είναι το είδος της επαφής και ο βαθμός της σεξουαλικής ικανοποίησης τους. Ακόμη και σε περιπτώσεις αμέλειας μπορεί να στοιχειοθετηθεί μοιχεία.

Μοιχεία θεωρείται ακόμα και η συνουσία της μιας φοράς και όχι κατ΄ανάγκη η επανειλημμένη μοιχεία. Η απόπειρα της μοιχείας δεν μπορεί να λειτουργήσει για την εφαρμογή του τεκμηρίου ισχυρού κλονισμού, όπως και οι υπόνοιες της μοιχείας ή και άλλων γενετήσιων εκδηλώσεων, φλερτ, γενική ερωτική διάθεση του συζυγου με τρίτο πρόσωπο. 

Μοιχεία δεν συνιστά η τεχνητή γονιμοποίηση.  Η διάσταση του συζύγου δεν αποκλείει κατά κανόνα τη μοιχεία και συνεπώς τη λειτουργία του τεκμηρίου ισχυρού κλονισμού του γάμου, ούτε η ακυρότητα ή η ακύρωση του γάμου πριν από την αμετάκλητη ακύρωση.  


                                                Διάρκεια βίντεο 7,01 λεπτά 


4.  Η μοιχεία είναι ποινικό αδίκημα σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα?

'Οχι δεν είναι η μοιχεία ποινικό αδίκημα. Με το άρθρο 6 παρ. 1 του Ν. 1272/1982 καταργήθηκε το αξιόποινο της μοιχείας και το σχετικό άρθρο 357 του Ποινικού Κώδικα, όπου η  μοιχεία που τιμωρούνταν σε βαθμό πλημμελήματος και κατ΄ έγκληση.  


5. Πως  μπορώ να πάρω διαζυγιο για μοιχεία?

Η μοιχεία μετά τις αλλαγές με το Νόμο 1329/1983 έπαψε να αποτελεί απόλυτο λόγο διαζυγίου που σε περίπτωση ύπαρξης της μοιχείας και μόνο ο δικαστής  υποχρεούνταν να απαγγείλει το διαζύγιο. Διαζύγιο μπορεί να ζητηθεί για ισχυρό κλονισμό που επέφερε η μοιχεία βάσει του άρθρου 1439 ΑΚ. ισχυρού κλονισμού του γάμου που ορίζει ότι: Για να μπορεί να ζητήσει ένας από τους συζύγους διαζύγιο για ισχυρό κλονισμό του γάμου θα πρέπει  οι μεταξύ σχέσεις των συζύγων να έχουν κλονισθεί τόσο ισχυρά, από λόγο που αφορά το πρόσωπο του εναγομένου  ή  και  των  δυο  συζύγων,  ώστε  βάσιμα  η εξακολούθηση της έγγαμης σχέσης να είναι αφόρητη για τον ενάγοντα.

Εφόσον ο εναγόμενος δεν αποδεικνύει το αντίθετο, ο κλονισμός τεκμαίρεται σε περίπτωση διγαμίας ή μοιχείας αυτού, εγκατάλειψης του ενάγοντος ή επιβουλής της ζωής του από τον εναγόμενο, καθώς και σε περίπτωση άσκησης από τον εναγόμενο ενδοοικογενειακής βίας εναντίον του ενάγοντος. 

Στη περίπτωση της μοιχείας υπάρχει λοιπόν  μαχητό τεκμήριο ισχυρού κλονισμού του γάμου. Απομένει από την πλευρά του ενάγοντα συζύγου που ασκεί την αγωγή να αποδειχθεί  ότι εξαιτίας αυτού του κλονισμού βάσιμα η εξακολούθηση της έγγαμης σχέσης  είναι αφόρητη για αυτόν. 

Το μαχητό τεκμήρια ισχυρού κλονισμού μπορεί να καταρριφθεί σε περίπτωση πιθανής συναίνεσης του άλλου συζύγου για τη μοιχεία ή  να αποκρουσθεί  με τον ισχυρισμό καταχρηστικής άσκηση δικαιώματος  Η συγγνώμη του συζύγου  μπορεί να οδηγήσει σε άρση του κλονισμού του γάμου. Δεν μπορεί όμως να χωρέσει συμψηφισμός των τυχόν εκατέρωθεν μοιχειών των συζύγων.


6. Πως αποδεικνύεται η μοιχεία στο δικαστήριο?

Η απόδειξη της μοιχείας μπορεί να γίνει με όλα τα νόμιμα αποδεικτικά μέσα όπως μάρτυρες, επιστολές κλπ. Τα παράνομα κτηθέντα αποδεικτικά μέσα κανονικά απαγορεύονται να λαμβάνονται υπόψιν από το δικαστήριο. 

Η δυσκολία απόδειξης έγκειται στο ότι η μοιχεία γίνεται κατά κανόνα μυστικά και όχι δημοσίως. Είναι πάντως η μοιχεία ένα από τα κλονιστικά γεγονότα του γαμου, οπότε ισχύει το μαχητό τεκμήριο κλονισμού του γάμου. Κατά συνέπεια αυτό διευκολύνει τον ενάγοντα στο θέμα απόδειξης του ισχυρού κλονισμού με μόνη την απόδειξη της μοιχείας.


7. Μπορεί να ζητηθεί αποζημίωση λόγω μοιχείας?

Ο αναίτιος σύζυγος μπορεί να ζητήσει  αποζημίωση λόγω μοιχείας από τον μοιχό σύζυγο  όταν από τις περιστάσεις διάπραξης  της μοιχείας προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητα του σε τέτοιο βαθμό, που ξεπερνά τα όρια παράβασης των συζυγικών υποχρεώσεων δηλ. σε ακραίες περιπτώσεις, που υφίσταται έντονη ψυχική δοκιμασία στο πρόσωπο του αναίτιου συζύγου. Ο δικαστής θα κρίνει ανάλογα περί αυτού, δηλαδή αν υφίσταται υποχρέωση αποζημίωσης στην εκάστοτε περίπτωση που καλείται να αποφασίσει.

Εδώ έφτασε στο τέλος του  ένα ακόμη  χρήσιμο και ενημερωτικό βίντεο μου.

Αν δεν έχετε εγγραφεί ακόμη στο κανάλι μου στο youtube μην χάνετε χρόνο. Κάντε εγγραφή για να ειδοποιείστε αμέσως για  τα  βίντεο που ανεβάζω.

Αγαπητοί φίλοι μου ελπίζω να επανέλθω σύντομα με ένα άλλο ενημερωτικό βίντεο που θα ετοιμάσω πάνω στο σχέδιο νόμου για την συνεπιμέλεια, που θα τεθεί σε διαβούλευση.

Εύχομαι Υγεία και δύναμη σε όλους!


Σχετικό άρθρο για  μοιχεία και διαζυγιο

https://kavala-lawyer.blogspot.com/2015/07/moicheia-pos-odigei-sto-diazygio.html


                                                                  ------ . -------


* Υ.Γ. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία επικοινωνήστε μαζί μας. Καλέστε μας τώρα για το θέμα που σας απασχολεί. Θα νιώσουμε πραγματικά χαρά να σας απαντήσουμε. - Γιώργος Γιαγκουδάκης, Ειδικός Δικηγόρος Διαζυγίων - Οικογενειακού δικαίου στη Καβάλα  - Tηλέφωνα 2510834031, κιν. 6945227120   https://dikigoros-diazygion.gr  https://giagkoudakis-dikigoros.gr λέσξεις κλειδια: τι σημαινει, μοιχεια ορισμος Μοιχεια τι σημαινει τι ειναι, μοιχεια ποινικος κωδικας ειναι ποινικο αδίκημα, αιτια διαζυγιου, διαζυγιο για μοιχεια, πως αποδεικνυεται στο δικαστηριο, νομος, γαμος, λογος διαζυγιου, και μετανοια ,συζυγική απιστία 

* ΑΝ κάνεις αναζήτηση με λέξη κλειδί ή επιλέξεις κάποιο θέμα για έρευνα από το αναδιπλούμενο λευκό πεδίο "Επέλεξε Νομικό Θέμα..." (στο άνω μέρος της σελίδας) και έχει πάνω από 20 αποτελέσματα (φαίνεται στον αριθμό δίπλα σε κάθε θέμα) ΤΟΤΕ μετά την πρώτη αναζήτηση => ψάξε με το παραπάνω link "Παλαιότερες αναρτήσεις" για να βρείς και τα τα άλλα σχετικά διαθέσιμα αποτελέσματα.☺ Ευτράπελες και απίθανες πραγματικές ιστορίες από το δικαστικό & αστυνομικό ρεπορτάζ εφημερίδων παρελθόντων ετών.

Πληροφορίες - Information

Η Φωτό Μου
Καβάλα, Kavala, Greece, Greece
Giagkoudakis Law Office - Greek Law office located in Kavala since 1990, offering quality legal assistance in all fields of law, mainly in divorce/family law, criminal and civil law. . Tel. +30 2510834031, +306945227120 giagkoud@yahoo.com dikigoros-diazygion.gr giagkoudakis-dikigoros.gr

"Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε άμεσα, πιστά και με συνέπεια".
Δικηγορικό Γραφείο Γιώργος Γιαγκουδάκης, Καβάλα (Βενιζέλου 34).

Διεκπεραίωση νομικών υποθέσεων από το 1990 κυρίως οικογενειακές (διαζύγια) αστικές, ποινικές υποθέσεις. 24ωρη Online Υποστήριξη giagkoud@yahoo.com Site- Βιογραφικό - gglaw.Για πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας ή κλείσιμο ραντεβού καλέστε στο 2510834031 ή 6945227120

> ΑΠΟ MOBILE ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
> ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΕ MOBILE ΠΡΟΒΟΛΗ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι οποιεσδήποτε ενημερωτικές πληροφορίες που παρέχονται, δεν αποτελούν νομικές συμβουλές ή νομικές υποδείξεις, ούτε προσιδιάζουν στην σχέση μεταξύ Δικηγόρου και πελάτη ή υποκρύπτουν τέτοια σχέση και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη.
Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη σε καμιά περίπτωση και δεν εγγυόμαστε για το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες άλλων δικτυακών τόπων τρίτων που συνδέονται με δεσμούς (links) από το δικτυακό μας τόπο ή που παρέχουν πρόσβαση στον δικτυακό τόπο μας με link και για οποιαδήποτε άλλη ζημία οποιαδήποτε φύσης που μπορεί τυχόν να προξενηθεί (π.χ. παροχή υπηρεσιών, πώληση προϊόντων).Όροι Χρήσης Βlog - Αποποίηση ευθύνης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών δεδομένων.
ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΓΚΟΥΔΑΚΗΣ

Βενιζέλου 34 - 65403 Καβάλα
τηλ. 2510834031, κιν. 6945227120
giagkoud@yahoo.com | https://dikigoros-diazygion.gr

Copyright © 2013-2019
George Giagkoudakis - All rights Reserved
Simple πρότυπο. Powered by Blogger.
stemap1 | stemap2


* Σχετικά: δικηγόρος διαζυγίων, οι καλυτεροι δικηγοροι διαζυγιων στο κεντρο καβαλας. ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, ειδικος διαζυγιων, οικογενειακων διαφορών Γ.Γιαγκουδάκης και οικογενειακος σύμβουλος γαμου και διαζυγιου. Δικηγορικό Γραφείο Καβάλας. Αναλαμβάνουμε υποθέσεις στη Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και σε όλη την Ελλάδα. Γνωστος δικηγορος καβαλας. Eξειδικευμένος δικηγόρος διαζυγίων και οικογενειακού δικαίου παρέχει αποτελεσματικά νομικές υπηρεσίες από το 1990 έως σήμερα. Στο γραφείο μας θα σας συμβουλεύσει έμπειρος δικηγόρος διαζυγίων. Ειδικότερα ο δικηγορος αναλαμβάνει υποθέσεις με συναινετικό διαζύγιο και διαζύγιο με αντιδικία.
καλοι δικηγοροι διαζυγιων, οικογενειακου δικαιου και δικηγορικα γραφεια οικογενειακου δικαιου στο κεντρο Καβαλας. Ειδικευμένοι δικηγόροι, experts, specialists,consultants, best lawyers φροντίζουν άμεσα για το καλυτερο αποτελεσμα. Βρες divorce lawyer, δικηγορους, ειδικό δικηγορο, δικηγοροσ, δικηγορικα γραφεια, dikhgoros για χωρισμο, προβληματα συζυγικα, μεταξυ συζυγων, με τον συζυγο, προβληματα μεσα στο γαμο. Παράσταση στα δικαστηρια και δικη στη Καβαλα και σε όλη την Ελλάδα. Επαγγελματισμός. Άσκηση μαχιμης δικηγορίας με γνώση, συνέπεια, σοβαρότητα και ανθρώπινο, ειλικρινές ενδιαφέρον.
έγκριτος μάχιμος και γνωστός δικηγορος για διαζυγια. Αξιόπιστο Δικηγορικο γραφειο και δικηγόροι στη καβάλα. Δικηγόρος υπεράσπισης. Εδω είναι δικηγοροι ειδικευμενοι στα διαζυγια και ποινικό δίκαιο. θελω δικηγορο. Για δικηγορικα γραφεια στη καβαλα. Τα παντα για Δικηγόρος τροχαίων ατυχημάτων, ποινικολόγος, καβαλιώτης δικηγόρος, για ακίνητα, ηλεκτρονικό εγκλημα, οικογενειακού δικαίου, για τροχαία, για αυτοκίνητα. δικηγορος ονλινε, δικηγοροι διαζυγίων. εγκαταλειψη συζυγικης στεγης, οικογενειακής στέγης ή εγκαταλειψη συζυγικης εστιασ. Θέματα για συναινετικο διαζυγιο με το νεο νομο, διαζυγιο νεοσ νομοσ. ποινικο δικαιο. Βρες δικηγοροσ καβαλα και δικηγορικα γραφεια καβαλας. Πρωτοδικειο Καβαλας, δικαστηρια, εισαγγελια καβαλας, τηλέφωνα. βενιζέλου 34. kavala Bar Association lawyers. δικηγοροι καβαλας για δικαστικες υποθέσεις διαζυγίων. δικηγοροι καβαλα στο κέντρο. Πολιτικος γαμος και Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. δικαστηρια κορονοϊόσ δικηγορος καβαλα, Θάσο, Ελευθερούπολη, Χρυσούπολη. Ειδικος δικηγορος, δικηγορικο γραφειο Καβαλας και δικηγοροι στη Καβάλα. δικηγόρος διαζυγίου κοντα μου σε μικρη απόσταση. lawyer in kavala. νεα, ωραριο, ραντεβου, εργατολογοι,δικηγοροι στην καβαλα, Κρηνιδες, Ζυγος, Κρυονερι. κορονοιοσ. Πότε ανοιγουν τα δικαστηρια μετα το κοροναιο. δικηγοροι ειδικοι στα διαζυγια. οικογενειακος νομικος συμβουλος γάμου, διαζυγιων, σχεσεων, online - live με τις καλύτερες εφαρμογές (skype, viber, messenge κλπ). Leading Divorce Lawyers in Greece. Κορυφαίοι δικηγοροι διαζυγιων στην Ελλάδα. δικηγορικό γραφείο καβάλασ γιαγκουδάκησ δικηγοροσ, δευτερη γνωμη δικηγορου. Δικηγόρος με μεγάλη εμπειρία, γνώση και εξειδίκευση σε θέματα διαζυγίου, top divorce lawyers near me,top divorce lawyer, Δέχομαι πολλά τηλέφωνα για διαζύγια, πολύκροτα διαζύγια, περίπλοκη υπόθεση. Θρησκευτικος γαμος με παππασ σε εκκλησια. Αγαπητος χαρισματικος, μαχιμος και εγκριτος δικηγορος Γιαγκουδάκης. νομικος γνωστος δικηγορος, πασιγνωστος δικηγορος, Έγκριτος νομικός, ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος και την καλοσύνη του. Πολύ αξιόλογος και έγκριτος δικηγόρος, γνωστό δικηγορικό γραφείο Γιαγκουδάκη. Ο γνωστός Καβαλιώτης δικηγόρος Γιαγκουδάκης γράφει και ενημερώνει για τα διαζυγια και το οικογενειακο δικαιο. ποτε χανει την επιμελεια η μητερα. ποτε δινεται η επιμελεια παιδιου στον πατερα.